2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu olmaz mı insan hem de nasıl oluyor :)
bir de biz bu aralar biraz kredi kartına yüklendik, kutlamayalım filan dedik bu sene için :) ama yine de ben mutlu olayım diye istediğim her şeyi almış kocam benim :) ben şimdi bu adamı nasıl sevmeyeyim, bir de bebek var arada artık :))
ben de kutlamıyoruz bari bi pasta yapayım dedim evde , ne hediye aldım ne bişey, hazırlıksız yakalandım yani :) allahtan pastayı da yapmıştım yoksa gerçekten de çok utanırdım '

bu arada bu kadar gül getirip beni havaya uçuran adam aynı zamanda koyu beşiktaşlıdır, ve şu anda maç izliyor hediye kısmında iyiydi de romantiklik yaşamaya gelince tık yok :)

ay bunlar ne böyle hepsi bırbırınden sevımlı güle güle gıydırmek nasıp etsın canım allah ıns hepsı cok güzelllerrrrrr...

cok saol canim o senin guzeligin allahim butun bebislerimizi saglikla kucagimiza versinde cicilerini giydirip resimlerinide ekleyelim buraya insallah

flamekiss
bu arada bu kadar gül getirip beni havaya uçuran adam aynı zamanda koyu beşiktaşlıdır, ve şu anda maç izliyor hediye kısmında iyiydi de romantiklik yaşamaya gelince tık yok :)

benim esim mac izlemez pek yemek yedik gaste okuyo pc de kizimda ikimizide deli ediyo bu arada

iyiki paylastın canım ne kadar romantık ve ınce hos cok begendım senın adınada sevındım okurken mutlu oldum allah daıma mutlu etsın bıde bebiş gelıyooo demeyın artık mutlulugunza allah nazarlardan saklasın çok hoşşşş gercekten

kızlarr ben geldimmmm çokta mutlu geldim bugunun süprizi eşimden geldi işten geldik aşkım bana şu 3 lü kalp kolye varya sevgililer gününe özel onu almış ve şöyle düşünerek almış sen ben prensesimiz diye:))) bide kırmızı gül almışşşş çok sevindim çokk mutlu oldum çok seviyorum kocişimi yaaaaaaa:))

Esi surpriz yapanlar adina cok mutlu oldum cok sanslisiniz ((((((( biz esimle hala konusmuoz sinirden aglamak istiorummm

canım kocacım bana gül demetı göndermiş şiir yazmıs az önce geldi...yıne bı aglama faslından sonra kendıme geldım..Allahım uzak olsak bıle kalplerımız bır coook mutlu oldum

Gozun aydin canim

çok sevındım canım öğrenebılmıs olmana kıslar cok tatlı oluyıolar erkeklerde öyleeee9bakalım benımkı ne artık bende sevıncle yazarım ınsallah bu ay da saklamazsa yaramaz guzucucukkummmm...

canım cok buyuk gecmıs olsun okurken ben bıle korkarak okudum neysekı hersey yolundaymıss
allah yardımcımız olsun her daım..

Merhaba arkadaşlar
umarım herkesin sevgililer günü güzel geçmiştir veya güzel geçmeye devam ediyordur. biz özel bir şey yapmadık bilmem neden her zamanki gibiyiz işte. o bir şeyler yapalım dedi ama sanırım maç aşkı ve iş yorgunluğu baskın geldi:2: bende keyifsizim biraz. laptopumu aldım nette takılıyorum biraz beni doktora gitmeme daha 2 hafta var. daha bebişimi de hiç hissedemedim. sizde de oldu mu bilmem ama geçen haftaya kadar karnıma dokunamıyordum tuhaf bir psikoloji.hatta sırtüstü yattığım zaman bile hala ürküyorum.sanırım kendimdeki bu gelişmelere artıkça alışacağım.hele o bi tekmeyi bassın bak alışıyormuyum alışamıyormuyum

herkesin sevgililer günü kutlu olsun

canım sana cevap vermeden geçemedim anı modelden bende de var benim eşimde eve geldik heidyeleriyle beni çok mutlu etti ama koyu beşiktaşlı ve şimdi maç izliyor adam

Geçmiş olsun canım.İnşallah daha iyisindir.kendine ve bebişine iyi bak

bana dedin sanırım kuzum üstüme alındım ama İyiyim çok şükür 2 haftayı aşkın bir süre griple boğuştuktan sonra çok şükür artık iyiyim sen nasılsın ? bebeğin nasıl :)

evet canım sana dedim alınabilirsin:))) bende iyiym şükür kızımda iyi cumartesi gittik gördük kocaman olmuş:))

kızlar mrbb öncelikle svgililer gününz kutlu olsun...kızlar bişey sormak istiorm ya benim fazla akıntım oluo bu normalmi günde nerdeyse iki kez iççamasırı degiştiriorum korkmaya başladım sizce normalmi bu akıntılar yoksa bişey olabilirmi bişi diyin kızlar :26:

korkma canım havalar soğuk ya ister istemez üşütüyoruz akıntı olması normal bende günlük ped kullanıyorum sen rengine dikkat et şeffaf ve bayazımsı renkte oluyor genelde ama sarı yada daha koyu renkte gelirse hemen doktora görün enfeksiyon olabiliyor o durumlarda

ewet canım şeffaf beyazımsı aynen öylee bende korktumm ya saol walla içim rahatladı bende gidicem doktora bi kaç gün içinde ogluşumuz olcaktı ama kesin dememişti artk kesinleşmeisni istiorum bide bu aralar çok şişkinlik oluo afedersin bbide kabızlık sorunu cekiorum bi kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…