- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 38
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.601
cok guzel insan kucuk seye bile cocuk gibi mutlu oluyo dilmi canim heleki sevdiginden olunca
benim esimde kirmizi gul buket getirdi arkasina saklamis bos ele geliyo diye dusuneyim diye
sonra iceri girince arkasindan cikardi verdi zaten bana 2 melek verdi daha ne isterim ki esimden
Eki Görüntüle 347088
Eki Görüntüle 347089
Eki Görüntüle 347090
Eki Görüntüle 347091
Eki Görüntüle 347092
kizimla bisiler aaldik sakpali tulumu geikli olan bebetonun 17 tl den 1 tane kalmis 5 tl ye kizlar hemen aldim
ay bunlar ne böyle hepsi bırbırınden sevımlı güle güle gıydırmek nasıp etsın canım allah ıns hepsı cok güzelllerrrrrr...
tekrar günaydın annişlerrrr:))))
ben dün çok mutlu uyanmıştım midemde bulanmadı bütün gün evimle ilgilenmiştim sonra akşam üzeri annem uğradı birlikte yemek yedik mutlu oldum...sonra annemi bıraktıktan sonra yolda bebeğim ciddi kıpırdadı ve bu kez yüzde 100 eminim harikaydı ve mutluluğum tavan yaptı.....sonraaa eşimle arabada gelirken cüneyt tek olmazımsın şarkısı çıktı radyoda el ele tutuşarak dinledik özlemişiz şarkıyı dedik eşim eve gidince tekrar açıp dinleyelim dedi dinledik tekrar açtı tekrar falan bende diyorum ki işe gidiceksin bak kalkamazsın diyorum falan neyseee sonraaa saat 00:01' de beni öptü sevgililer günün kutlu olsun karım sevgilim dedi bende kutladım vee hadi yatalım dedi yatak odasına önden ben girdim bi baktım yatağın üstünde küçük kırmızı paket....çok şaşırdım yine çok mutlu oldum paketi açtım veee çok beğendiğim ince altın kar tanesi olan bir künye almış çoook daha mutlu oldum çünkü düşünmesi yeterdi canım benimmsonrada dedi kiii asıl sana bi hediyem daha vardı ama netten söyledim gelmedi dedi onuda ne zaman gelirse görürsün birlikte veremedim dedi meğerse yazılı çikolatalar sipariş etmiş aşkım yani dünüm çok iyi geçti ve bugünün ilk saatleri çok mutlu oldum sizlerle paylaşmak istedim herkese böyle evli mutlu çocuklu günlerrrr yıllarrrr
canım kocacım bana gül demetı göndermiş şiir yazmıs az önce geldi...yıne bı aglama faslından sonra kendıme geldım..Allahım uzak olsak bıle kalplerımız bır coook mutlu oldum
Gozun aydin canimTeyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
4 lü taramamız için kan verdik.
vee cinsiyetimiz %100 kız
Babamız evde size kısa yazayım dedim
Öptüm hepinizi görüşürüz inşallah
bu arada eşimin sürprizini anlatayım ben de:)
işten gelirken bana kocaman bir buket yaptırmış güllerden, sonra da geçen gün baktığımız benim çok beğendiğim bir spor ayakkabı ve mont vardı, onları da almış canı kocişim, çok mutlu oldum :)
kızlarr ben geldimmmm çokta mutlu geldim bugunun süprizi eşimden geldi işten geldik aşkım bana şu 3 lü kalp kolye varya sevgililer gününe özel onu almış ve şöyle düşünerek almış sen ben prensesimiz diye:))) bide kırmızı gül almışşşş çok sevindim çokk mutlu oldum çok seviyorum kocişimi yaaaaaaa:))
Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
4 lü taramamız için kan verdik.
vee cinsiyetimiz %100 kız
Babamız evde size kısa yazayım dedim
Öptüm hepinizi görüşürüz inşallah
oyy sonundaaa gelebildimm Allah ım kabus gibi bi gündübi bilseniz başıma neler geldi sabah 11 gibi ben wc de fenalaştım afedersiniz kabız oldum oda beni sarstı resmen...wc de elim ayağım boşaldı tansiyonum düştü karnıma kasıklarıma çok şiddetli ağrılar girdi wcden resmen emekleyerek çıktım salona geldimm ama elim ayağım titriyo boşaldı tüm gücüm ölee yerde yatmışım artık bayıldım mı uyuyamı kaldımm tansiyonummu düştü bilmem..1 saat geçmişti kendime geldiğimde..sonra eşime anlattım zar zor..oda telaşlandı doktora gidelim dedi de istemedim..nihalcime anlattım o ara deyince aradım doktorumda hemen gel nst ye bağlayalım bakalım kasılma falanmı var diye...gittim Allah ım yarım saat uğraştılar bebeği bulmak için kalbini duymak için yok yok ben çıldırcam artık ağlıyorum sinirim bozuldu..nyse 3.hemşire geldi artık sonunda buldu benim eşşşşek sıpasını çok şükür..elime buton verdi kıpraşınca bas diye anam benimki inat etti kıpraşmıyo bi türlü hissedemedim..yse önemli değil önemli olan kalp atışı dedi..o halde bi yarım saat de bağlı kaldım..sonra doktora çıktım çok şükür bi kasılma ağrı sancı falan yok..ult. bakalım dedi..orda bizim sıpaaaaa almış bi elini kafasının altına 1 eli ağzında atmış bacak bacak üstüne keyif yapıyooo..ben orda neler çektim bu hanım keyfindeee...nysekii çok iyimiş yavrum Allah ıma hamd olsun çok şükür...ben araya acil kaynadım uzun uzun bakmadı 10 gün sonra gel dedi...ama herşey yolunda çok da rahatına düşkünn hanımefendi dedi ama benim ömrümden ömür gitti yane...kabus gibi başlayan günüm Allah tan güzel bitti :) büyümüşşş kızım :)
canım sana cevap vermeden geçemedim anı modelden bende de varbu arada bu kadar gül getirip beni havaya uçuran adam aynı zamanda koyu beşiktaşlıdır, ve şu anda maç izliyorhediye kısmında iyiydi de romantiklik yaşamaya gelince tık yok :)
oyy sonundaaa gelebildimm Allah ım kabus gibi bi gündübi bilseniz başıma neler geldi sabah 11 gibi ben wc de fenalaştım afedersiniz kabız oldum oda beni sarstı resmen...wc de elim ayağım boşaldı tansiyonum düştü karnıma kasıklarıma çok şiddetli ağrılar girdi wcden resmen emekleyerek çıktım salona geldimm ama elim ayağım titriyo boşaldı tüm gücüm ölee yerde yatmışım artık bayıldım mı uyuyamı kaldımm tansiyonummu düştü bilmem..1 saat geçmişti kendime geldiğimde..sonra eşime anlattım zar zor..oda telaşlandı doktora gidelim dedi de istemedim..nihalcime anlattım o ara deyince aradım doktorumda hemen gel nst ye bağlayalım bakalım kasılma falanmı var diye...gittim Allah ım yarım saat uğraştılar bebeği bulmak için kalbini duymak için yok yok ben çıldırcam artık ağlıyorum sinirim bozuldu..nyse 3.hemşire geldi artık sonunda buldu benim eşşşşek sıpasını çok şükür..elime buton verdi kıpraşınca bas diye anam benimki inat etti kıpraşmıyo bi türlü hissedemedim..yse önemli değil önemli olan kalp atışı dedi..o halde bi yarım saat de bağlı kaldım..sonra doktora çıktım çok şükür bi kasılma ağrı sancı falan yok..ult. bakalım dedi..orda bizim sıpaaaaa almış bi elini kafasının altına 1 eli ağzında atmış bacak bacak üstüne keyif yapıyooo..ben orda neler çektim bu hanım keyfindeee...nysekii çok iyimiş yavrum Allah ıma hamd olsun çok şükür...ben araya acil kaynadım uzun uzun bakmadı 10 gün sonra gel dedi...ama herşey yolunda çok da rahatına düşkünn hanımefendi dedi ama benim ömrümden ömür gitti yane...kabus gibi başlayan günüm Allah tan güzel bitti :) büyümüşşş kızım :)
hoşgeldin canım nasılsın ? allahtan bu akşam fenerin maçı yok benimkide izlerdi:))
bana dedin sanırım kuzumüstüme alındım ama İyiyim çok şükür 2 haftayı aşkın bir süre griple boğuştuktan sonra çok şükür artık iyiyim sen nasılsın ? bebeğin nasıl :)
evet canım sana dedim alınabilirsin:))) bende iyiym şükür kızımda iyi cumartesi gittik gördük kocaman olmuş:))
korkma canım havalar soğuk ya ister istemez üşütüyoruz akıntı olması normal bende günlük ped kullanıyorum sen rengine dikkat et şeffaf ve bayazımsı renkte oluyor genelde ama sarı yada daha koyu renkte gelirse hemen doktora görün enfeksiyon olabiliyor o durumlardakızlar mrbb öncelikle svgililer gününz kutlu olsun...kızlar bişey sormak istiorm ya benim fazla akıntım oluo bu normalmi günde nerdeyse iki kez iççamasırı degiştiriorum korkmaya başladım sizce normalmi bu akıntılar yoksa bişey olabilirmi bişi diyin kızlar :26:
korkma canım havalar soğuk ya ister istemez üşütüyoruz akıntı olması normal bende günlük ped kullanıyorum sen rengine dikkat et şeffaf ve bayazımsı renkte oluyor genelde ama sarı yada daha koyu renkte gelirse hemen doktora görün enfeksiyon olabiliyor o durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?