- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.621
maşallah canım :)) Ayrıntılı ultrasona ne zaman gideceksin ?
hayırlısı olsun canım paşama bir arkadaş daha gelsin baksana kızlar aldı başını gidiyor koca bulamayacaklar sonraewet canım şeffaf beyazımsı aynen öylee bende korktumm ya saol walla içim rahatladı bende gidicem doktora bi kaç gün içinde ogluşumuz olcaktı ama kesin dememişti artk kesinleşmeisni istiorumbide bu aralar çok şişkinlik oluo afedersin bbide kabızlık sorunu cekiorum bi kaç gündür
bende geçen hafta gittim doktora ay birgün karşılaşsak ne güzel olur :) bana da mart başında gelin dedi gittiğimizde kan aldılar omurga testi için inşallah güzel sonuçlar alırım yarın sonucu çıkmış mı diye arayacağım sonraki gelişinizde ayrıntılı ultrasonu konuşacağız dedi ama ben gene ataköyde yaptırıcam galiba fiyatları falan araştırmadım henüz 4d de istiyorum nisa da varmı bilmiyorum araştıracağım bakalım ... Sen nerde yaptıracaksın ?1 ay sonra gel dedi canım sen gittinmi gitmedysen nezaman gidiceksin ve nereye:))
hayırlısı olsun canım paşama bir arkadaş daha gelsin baksana kızlar aldı başını gidiyor koca bulamayacaklar sonrakabızlık için de şunu önerebilirim gün içinde 3-4 tane ceviz yiyorum ve yerken kayısıyla beraber yiyorum akşamları da ananas yiyebilirsin :))
bende geçen hafta gittim doktora ay birgün karşılaşsak ne güzel olur :) bana da mart başında gelin dedi gittiğimizde kan aldılar omurga testi için inşallah güzel sonuçlar alırım yarın sonucu çıkmış mı diye arayacağım sonraki gelişinizde ayrıntılı ultrasonu konuşacağız dedi ama ben gene ataköyde yaptırıcam galiba fiyatları falan araştırmadım henüz 4d de istiyorum nisa da varmı bilmiyorum araştıracağım bakalım ... Sen nerde yaptıracaksın ?
luxxor canım ben yozgatta yaşıyorum
lapalapa kar yağıyordu işten cıktıgımızda eve geldik ben yemek hazırladım eşime seslenıyorum hadi diyee ışık kapandı mumlu pastamız geldi , karı izleyerek yemeğimizi yedik iki tane de ayıcık almış kocişkom niye iki biri bana diğeri kızımızaymış .... hiç beklemıyordum hengi ara halletmiş de eve sokmus o pastayı anlamadım valla...
evet renklide cd veriyorlar çok güzel yaa az önce actım bende baktım kızımıza, eşime de diyorum ki aşkım bu kim msnden biri el sallıyor tanıyamadım sen tanıyormusun
luxxor canım ben yozgatta yaşıyorum
lapalapa kar yağıyordu işten cıktıgımızda eve geldik ben yemek hazırladım eşime seslenıyorum hadi diyee ışık kapandı mumlu pastamız geldi , karı izleyerek yemeğimizi yedik iki tane de ayıcık almış kocişkom niye iki biri bana diğeri kızımızaymış .... hiç beklemıyordum hengi ara halletmiş de eve sokmus o pastayı anlamadım valla...
evet renklide cd veriyorlar çok güzel yaa az önce actım bende baktım kızımıza, eşime de diyorum ki aşkım bu kim msnden biri el sallıyor tanıyamadım sen tanıyormusun
canım renklide ult resmide veriyolar dimi
Yozgatin neresinden canim ?
bende araştırıcam bakalım ya kafam karıştı ayrıntılı farklı 4d gibi olmaz falan dediler ... zaten 3d ve 4d arasında bile baya fark var ... Zaten doktoru da değiştiricem sanırım Gülseren hanım her gittiğimde çok kalabalık oluyor diğerleri boş bu kez başkasından alabilirim valla .canım negüzel olur:)) benden kan falan almadılar omurga için sadece 2lide birsürü test yaptılar 2li hariç kan verdim nisada cumartesi gittim doktor 1 ay sonra ayrıntılı için gel dedi sordum renklimi dedim evet dedi istersen cdnide alabilirsin dedi fiyatı muhasebeyede sormadım unuttum hiç bilmiyorum canım
göbeendeyim allahtansende mi buralardasın yoksa ??? yada memleket falan mı
Sorgundayim bende Eş durumundanhangi hast gidiosun ?
öle miii bende eş durumundan buradayım 3,5 yıl oldu geleli... mecburen şifaya gidiyorum ama hiç içime sinmiyor doğum konusunda da acayip kafam karışık..sen ne yapıyorsun, nereye gidiyorsun ... sorgunda da tek sanırım kadın doğumcu , gerçi burada birsürü de ne oluyor sanki...
Bizde 9 aylik evliyiz canim birturlu sevemedim su ilide ilceyide esimideli gibi sevmesem hic yasanmaz .... Bnde sifaya gidiorum 16 siydi sanirim ayintiliya girdimne cd verdiler nede resim simdi sen veriolar diyince moralim bozuldu
Bizde 9 aylik evliyiz canim birturlu sevemedim su ilide ilceyide esimideli gibi sevmesem hic yasanmaz .... Bnde sifaya gidiorum 16 siydi sanirim ayintiliya girdimne cd verdiler nede resim simdi sen veriolar diyince moralim bozuldu
9 aylıkmı amanınnn ne güzel , bizim 3,5 yıl oldu ... pek sevilecek bişeyi de yok maalesef... ben şifada yaptırmadım canım vermedilersede hiç şaşırmam özelmi özel ne biçim özelse.... millet sülalesiyle muayeneye gidiyor bunlar eşi bile almıyorlar , bide kalabalık öfff.. doğum için ne düşünüyorsun buradamı yapacaksın allah nasip ederse ...
nazmiye hanıma , sen?
ölemi doğrudur ben baya oldu gitmedim ilk zamanlardaydı sordugumdada mırınkırın ettiler zaten gıcıktım daha bi gıcık oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?