- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.641
canım ben çıkıyorum yavaş yavaş malum sabah mesai var.... görüşmek üzere..
herkese iyi geceler, hadi hatunlar yatın uyuyunda bebişlerde dinlensin...
luxxor canım ben yozgatta yaşıyorum
lapalapa kar yağıyordu işten cıktıgımızda eve geldik ben yemek hazırladım eşime seslenıyorum hadi diyee ışık kapandı mumlu pastamız geldi , karı izleyerek yemeğimizi yedik iki tane de ayıcık almış kocişkom niye iki biri bana diğeri kızımızaymış .... hiç beklemıyordum hengi ara halletmiş de eve sokmus o pastayı anlamadım valla...
evet renklide cd veriyorlar çok güzel yaa az önce actım bende baktım kızımıza, eşime de diyorum ki aşkım bu kim msnden biri el sallıyor tanıyamadım sen tanıyormusun
amin canım tesekkür edeimsaolasın bubacım :) valla sormaa hem yaramaz hem keyfine düşkünn nasıl başedicez bilemem
ayyy ne güzell canımmm Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm
Bende senin adına çok mutlu oldum canım..Ters çevirip duvara asarsan çok güzel kuruyorlar.Bu zamnlardan kalan anı olarak saklarsın.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnne güzel canımm..mutluluk gözyaşları bunlar...Allah bir ömür ayırmasın inşallah kocandan da bebişindende seni
canım benım cok sagol, hiçkımse yasamasın ayrılk ınsallahmaşallah size canımm rabbim başka ayrılıklar vermesinnbuda boncuğummm
canım normalde afrıkadayız ben bebısımız ıcın ıstanbula annemlere geldım esımle, sonra esım geri döndü işlerı ıcın.su an orda maalesef..siz nerde yaşıyorsunuz sinopeecim?
canıım ya kaçtıır soracam unutuyorum sen nerdesin eşşin nerde?Allah kavuşştursun ne kadar güzel bir sürpriz yapmıışş
maasallah canımmmmmm cok sevındım prensesıne...Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
4 lü taramamız için kan verdik.
vee cinsiyetimiz %100 kız
Babamız evde size kısa yazayım dedim
Öptüm hepinizi görüşürüz inşallah
maasallahBen de söylemeyi unuttum sizlere 3lü taramamıın sonucu çok iyiymişş şşükürler olsun
canıııııım gözün aydıın çok sevindim
amin canım..tesekkür ederım duygularıma ortak oldunuz..ınsallah sende esınle güzel vakıt gecırırsın...Bubacım ne hoşş bir süprizz)) Vallahi ben senin yazdıklarını okuyunca bile ağladım. Hormonlarım alt üst yine bu aralar. Allah ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah :Nazar: Bakalım bizde çıkacağız birazdan benim eşim neler yapmış bize :))
güle güle kullan canımmutlu olmaz mı insan hem de nasıl oluyor :)
bir de biz bu aralar biraz kredi kartına yüklendik, kutlamayalım filan dedik bu sene için :) ama yine de ben mutlu olayım diye istediğim her şeyi almış kocam benim :) ben şimdi bu adamı nasıl sevmeyeyim, bir de bebek var arada artık :))
ben de kutlamıyoruz bari bi pasta yapayım dedim evde , ne hediye aldım ne bişey, hazırlıksız yakalandım yani :) allahtan pastayı da yapmıştım yoksa gerçekten de çok utanırdım'
canım ne güzel ya bu sevgılıler gününe bebıslerımızde ortak oldu ayrı bı tadı var:)artık cekırdek aıleyız tam anlamıylakızlarr ben geldimmmm çokta mutlu geldim bugunun süprizi eşimden geldi işten geldik aşkım bana şu 3 lü kalp kolye varya sevgililer gününe özel onu almış ve şöyle düşünerek almış sen ben prensesimiz diye:))) bide kırmızı gül almışşşş çok sevindim çokk mutlu oldum çok seviyorum kocişimi yaaaaaaa:))
canımcım cok uzattınız ya karısmak ıstemem ama sonradan pişman olacaksınız..bırlıktelıgınzın kıymetını bılın nolurEsi surpriz yapanlar adina cok mutlu oldum cok sanslisiniz((((((( biz esimle hala konusmuoz sinirden aglamak istiorummm
Gozun aydin canim
oyy hyecan dorukta deseneyarın kuzucumu görücem çok heyecanlıyım hala erkek olarak duruyomu yoksa bir süpriz yapıp kıza döndümü çatlıcam
canım aynı benımd öyle doktorum fazlası bebege zarar dedı fıtıl verdı, bıraz yarım yaamalak kullanıyorum ama azalmazsa kür alıp bakacagım dedi önumuzde aykı muayene ıcın..sen yıne de doktoruna danıs derım ben..bana da herkes normal dıyordu söyler söylemez fitil yazdı..kızlar mrbb öncelikle svgililer gününz kutlu olsun...kızlar bişey sormak istiorm ya benim fazla akıntım oluo bu normalmi günde nerdeyse iki kez iççamasırı degiştiriorum korkmaya başladım sizce normalmi bu akıntılar yoksa bişey olabilirmi bişi diyin kızlar :26:
canım ya maasallah ne güzel sürprız olmus..Allah agzınızın tadını bozmasın ınsallahluxxor canım ben yozgatta yaşıyorum
lapalapa kar yağıyordu işten cıktıgımızda eve geldik ben yemek hazırladım eşime seslenıyorum hadi diyee ışık kapandı mumlu pastamız geldi , karı izleyerek yemeğimizi yedik iki tane de ayıcık almış kocişkom niye iki biri bana diğeri kızımızaymış .... hiç beklemıyordum hengi ara halletmiş de eve sokmus o pastayı anlamadım valla...
evet renklide cd veriyorlar çok güzel yaa az önce actım bende baktım kızımıza, eşime de diyorum ki aşkım bu kim msnden biri el sallıyor tanıyamadım sen tanıyormusun
neguzel canım paylasırmsn bizmleevet canım değişik açılardan resimlerini verdiler cdnin yanısıra....
anladm canım benım doktorumda kalabalık ama bırakmam:)murvet hanımı duydnmu bı ıyı bı kotu duydm ben randevu alırken sorıym bakalm 4dmıbende araştırıcam bakalım ya kafam karıştı ayrıntılı farklı 4d gibi olmaz falan dediler ... zaten 3d ve 4d arasında bile baya fark var ... Zaten doktoru da değiştiricem sanırım Gülseren hanım her gittiğimde çok kalabalık oluyor diğerleri boş bu kez başkasından alabilirim valla .
ben yozgatzedelerdenimbende yerköy ilçesindeyimmm ama şifaya falan gitmiorumm gitsemde begenmiorm dogru düzgün ilgi alaka hiçbişeyy yokk suratları beş karış doktorların sadece bher ay kontrole burdaki dewlet hastaneine gidiorum 2 ayda birde kayseriye memleketimdeki doktoruma gidiorum allah razı olsun adam cep numarasına varana kadar werdi bişey olursa ara die cok ilgili cok samimi ne zaman bi sorunum olsa arıyrum yönlendiriyor beni aldıgı para kuruşu kuruşuna helal olsun dogumuda orda yapıcam allah izin verirseee
canım ya maasallah ne güzel sürprız olmus..Allah agzınızın tadını bozmasın ınsallah
gunaydınlar
neguzel canım paylasırmsn bizmle
canım paylaşırım tabiki ama nasıl yapacagımı bilmiyorum :26: resimleri mi cd görüüntüsünü mü
Herkese günaydın,
Umarım herkezin sevgililer günü güzel geçmiştir. Snopee senin adına sevindim çok güzel kutlamış enişte senin sevgiler gününü:)) İstanbul yine karla uyandı... Aman anişler dikkat edin kendinize karda düşmeyin sakın....
Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
4 lü taramamız için kan verdik.
vee cinsiyetimiz %100 kız
Babamız evde size kısa yazayım dedim
Öptüm hepinizi görüşürüz inşallah
merhaba arkadailar bugün kontrolüm vardı doktorum amniyos sıvısını biraz az bulduğunu söyledi az mı su içiyorsun dedi halbuki ben günde 2.5 - 3 lt su içiyorum dedim valla korkulacak bişi yok dedi ama ben yine de kafama taktım moralim bozuldu
bu arada 17+2 haftalık gbeyim
Merhaba arkadaşlar
umarım herkesin sevgililer günü güzel geçmiştir veya güzel geçmeye devam ediyordur. biz özel bir şey yapmadık bilmem neden her zamanki gibiyiz işte. o bir şeyler yapalım dedi ama sanırım maç aşkı ve iş yorgunluğu baskın geldi:2: bende keyifsizim biraz. laptopumu aldım nette takılıyorum birazbeni doktora gitmeme daha 2 hafta var. daha bebişimi de hiç hissedemedim. sizde de oldu mu bilmem ama geçen haftaya kadar karnıma dokunamıyordum tuhaf bir psikoloji.hatta sırtüstü yattığım zaman bile hala ürküyorum.sanırım kendimdeki bu gelişmelere artıkça alışacağım.hele o bi tekmeyi bassın bak alışıyormuyum alışamıyormuyum
kızlar günaydınlaaar herkese... sabahın köründe işe başlamak zorunda olan ben hemen kendimi buraya attım:)
şu SGK anlaşması ile ilgili başıma geleni anlatayım: ben özel hastanede bir doçente devam ediyorum başından beri...dün sekreter, doktorumun sgk ile anlaşmasını bitirdiğini artık muayene ücretinin 180 tl olacağını söyledi! (normalde de az değil 60 tl idi ücreti.) hastanenin böyle bi şeye müsade etmesine kızdım kendimce, şaşırdım, eşimle birlikte doktoruma gidip konuştuk sonra. VIP bölümü yapmışlar hastaneye, özel hastanenin içindeki daha bi özel bölüm olmuş yani, her şey daha nezih 5 yıldızlı otel havasında...doktorum üniforma giymeye başlamış, kendi sekreterinin forma rengi hatta ilgisi bile değişmiş:) muayene ücretinin 95 tl olduğunu söyledi, doğum ücretini de kesinleştirdik. ben kendine güvendiğim, izmirde devlet hastanesi zaten düşünmediğim ve özel muayenehanelerin epey pahalı olmasından dolayı ve doğuma da inşallah aksilik çıkmadığı taktirde kendisi gireceği için devam etmeye karar verdim. bu uygulamanın nedenini de sordum: anlaşma yürürlüğe girmiş anladığım kadarıyla ve hastane de bu tarz bi yöntem geliştirmiş para kazanmak için, bir şekilde yollarını buluyolar yani yine.. devletin hasta için verdiğinin büyük tedavileri, ameliyatları, harcanan saatleri karşılamadığını söylüyolar. bizde durum bu. ama anlaşmasını bitirmeyen doktorlar ne uygulucak merak ediyorum...
günaydın hamişlerrrrherkesler nasıl bakalım....
anaa bende topikte yalnızım zannedıyordum demek sende buralardasın..allahtan iyi yerlerindeyiz ne ilçeleri var çünkü buranın...şükür yinede beyaa napalım...ohh kayseri memleket heee bu daha iyiymiş.. benimde hiç içime sinmiyor ya şifaya gitmek, seninki gibi bir şansım olsaydı kesinlikle bende öle yapardım...
evet canım düşünmüş sağolsun, allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın huzursuz ortamlardan uzak tutsun inşallah...
canım goruntu nasl yuklenr bılmyorum ama resımlerı cok meraj edıyorum paylasırsan cok sevınhrmgunaydınlar
neguzel canım paylasırmsn bizmle
canım paylaşırım tabiki ama nasıl yapacagımı bilmiyorum :26: resimleri mi cd görüüntüsünü mü
günaydın herkese..buzzz gibi istanbul buzzz..Allah sokakta olanlara yardım etsin.
canım dikkat et valla kaymaya düşmeye gelmez bızım durumlarımız..istanbulda da kar beklenıyormus ama kendısı degıl soğuğu var henüzburda da birkaç gün güneşliydi şimdi yine kapalı. belki kar bile yağabilir hava soğuk. daha yerdeki karlar erimedi tam olarak
günaydın kızlar..
yarım saat önce çok kötü bi şekilde uyandımrüyam çok kötydü ağlayarak uyandım..hala içim yanıyo of çok kötüydü gerçekten
annem ve ablamın bir hastalığı varmış ve doktor ölümlerinin çok acılı olacağını söylüyor bu sebepten hayatlarına önceden son verilmesi gerektiğini söylüyor ve ben ellerimle onları ölüme götürüyodum ve annemle ablam organ bağışı yapacaklarına dair belge imzaladılar..sonra minik yeğenimide getirdiler oda onlar gibi işte...acım gittikçe katlanıyodu..annemle vedalaştım bi sarıldım bi kokladım anlatamam..ve ona elini karnıma götürerek dedim ki 'anne bak bu torununu göremiceksin,ama sen bizi izliceksin biliyorum'dedim;oda bana ' izlicem tabi ağlama sen' diyodu...içim çok acıyooo ((Allah'ım resmen hayatta yanlız kalıyodum..o an çektiğim acıyı anlatamam size hala ağlıyorum etkisinden nasıl kurtulucam bilmiyorum
sen ne kadar muayene ücreti ödüyosun cnm? memnun olduktan sonra bence bu kadarını gözden çıkarmak lazım en değerli varlığımız geliyo inşallah, şimdi yeni birine alışamam ben 20. haftama gelmişim zaten zor alışan biriyim. seninki fiyat değiştirmez umarım tedavini de yapan doktor üstelik, başarılı olmuş.günaydın hanımlar
canım çok sevindim gözün aydın
geçmiş olsun, önemli seviyede olsaydı doktorun mutlaka önlem alırdı. kendini üzme bence. biraz daha bol sıvı almaya çalış, bakalım durum değişecek mi
üzülme canım biz de birşey yapamadık. anneannem umreye gidecekti onun yanındaydık. bir de burda heryer aşırı kalabalık oluyor. o yüzden bu akşam dışarıya çıkmaya karar verdik. çok özel birşey yapmayacağız zaten yemek+sinema. maksat bir arada olmak :)
valla ben de özel hastaneye gidiyorum. doktorum da muayene ücreti yüksek bir doktor. öyle bişey yaparsa ne yaparım bilmiyorum. açıkçası doktorumu da değiştirmek istemiyorum. çok iyi ve ünlü bir doktor. benim hamile kalmamı o sağladı. bakalım ne olacak :18:
günaydın kızlar..
yarım saat önce çok kötü bi şekilde uyandımrüyam çok kötydü ağlayarak uyandım..hala içim yanıyo of çok kötüydü gerçekten
annem ve ablamın bir hastalığı varmış ve doktor ölümlerinin çok acılı olacağını söylüyor bu sebepten hayatlarına önceden son verilmesi gerektiğini söylüyor ve ben ellerimle onları ölüme götürüyodum ve annemle ablam organ bağışı yapacaklarına dair belge imzaladılar..sonra minik yeğenimide getirdiler oda onlar gibi işte...acım gittikçe katlanıyodu..annemle vedalaştım bi sarıldım bi kokladım anlatamam..ve ona elini karnıma götürerek dedim ki 'anne bak bu torununu göremiceksin,ama sen bizi izliceksin biliyorum'dedim;oda bana ' izlicem tabi ağlama sen' diyodu...içim çok acıyooo ((Allah'ım resmen hayatta yanlız kalıyodum..o an çektiğim acıyı anlatamam size hala ağlıyorum etkisinden nasıl kurtulucam bilmiyorum
günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?