2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben yozgatzedelerdenim bende yerköy ilçesindeyimmm ama şifaya falan gitmiorumm gitsemde begenmiorm dogru düzgün ilgi alaka hiçbişeyy yokk suratları beş karış doktorların sadece bher ay kontrole burdaki dewlet hastaneine gidiorum 2 ayda birde kayseriye memleketimdeki doktoruma gidiorum allah razı olsun adam cep numarasına varana kadar werdi bişey olursa ara die cok ilgili cok samimi ne zaman bi sorunum olsa arıyrum yönlendiriyor beni aldıgı para kuruşu kuruşuna helal olsun dogumuda orda yapıcam allah izin verirseee

saolasın bubacım :) valla sormaa hem yaramaz hem keyfine düşkünn nasıl başedicez bilemem

ayyy ne güzell canımmm Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm
amin canım tesekkür edeim
Bende senin adına çok mutlu oldum canım..Ters çevirip duvara asarsan çok güzel kuruyorlar.Bu zamnlardan kalan anı olarak saklarsın.

ne güzel canımm..mutluluk gözyaşları bunlar...Allah bir ömür ayırmasın inşallah kocandan da bebişindende seni
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
maşallah size canımm rabbim başka ayrılıklar vermesinn buda boncuğummm
canım benım cok sagol, hiçkımse yasamasın ayrılk ınsallah
siz nerde yaşıyorsunuz sinopeecim?

canıım ya kaçtıır soracam unutuyorum sen nerdesin eşşin nerde?Allah kavuşştursun ne kadar güzel bir sürpriz yapmıışş
canım normalde afrıkadayız ben bebısımız ıcın ıstanbula annemlere geldım esımle, sonra esım geri döndü işlerı ıcın.su an orda maalesef..
maasallah canımmmmmm cok sevındım prensesıne...
Ben de söylemeyi unuttum sizlere 3lü taramamıın sonucu çok iyiymişş şşükürler olsun

canıııııım gözün aydıın çok sevindim
maasallah
amin canım..tesekkür ederım duygularıma ortak oldunuz..ınsallah sende esınle güzel vakıt gecırırsın...
güle güle kullan canım
canım ne güzel ya bu sevgılıler gününe bebıslerımızde ortak oldu ayrı bı tadı var:)artık cekırdek aıleyız tam anlamıyla
Esi surpriz yapanlar adina cok mutlu oldum cok sanslisiniz ((((((( biz esimle hala konusmuoz sinirden aglamak istiorummm

Gozun aydin canim
canımcım cok uzattınız ya karısmak ıstemem ama sonradan pişman olacaksınız..bırlıktelıgınzın kıymetını bılın nolur

yarın kuzucumu görücem çok heyecanlıyım hala erkek olarak duruyomu yoksa bir süpriz yapıp kıza döndümü çatlıcam
oyy hyecan dorukta desene
canım aynı benımd öyle doktorum fazlası bebege zarar dedı fıtıl verdı, bıraz yarım yaamalak kullanıyorum ama azalmazsa kür alıp bakacagım dedi önumuzde aykı muayene ıcın..sen yıne de doktoruna danıs derım ben..bana da herkes normal dıyordu söyler söylemez fitil yazdı..
canım ya maasallah ne güzel sürprız olmus..Allah agzınızın tadını bozmasın ınsallah

iyi aksamlar herkese..ya sayfalar o kadar cok ılerlemıskı cok fazla alıntı yaptım walla yarım yarım okudum artık..maasallah topıgımız son bı aydır fazlasıyla hareketlı

kızcemde alıstı sanırım bu saatlerde teyzelerıyle kardeslerıyle yazısmaya, laptobun basına gelınce pıtpıtlarına baslıo:)))sanırım tüm gün hareketten anca sımdı oturunca algılayabılıyorum herkesın sevgılıler günü güzel gecmıstır umarım ...

gunaydınlar
evet canım değişik açılardan resimlerini verdiler cdnin yanısıra....
neguzel canım paylasırmsn bizmle
anladm canım benım doktorumda kalabalık ama bırakmam:)murvet hanımı duydnmu bı ıyı bı kotu duydm ben randevu alırken sorıym bakalm 4dmı

kızlar günaydınlaaar herkese... sabahın köründe işe başlamak zorunda olan ben hemen kendimi buraya attım:)
şu SGK anlaşması ile ilgili başıma geleni anlatayım: ben özel hastanede bir doçente devam ediyorum başından beri...dün sekreter, doktorumun sgk ile anlaşmasını bitirdiğini artık muayene ücretinin 180 tl olacağını söyledi! (normalde de az değil 60 tl idi ücreti.) hastanenin böyle bi şeye müsade etmesine kızdım kendimce, şaşırdım, eşimle birlikte doktoruma gidip konuştuk sonra. VIP bölümü yapmışlar hastaneye, özel hastanenin içindeki daha bi özel bölüm olmuş yani, her şey daha nezih 5 yıldızlı otel havasında...doktorum üniforma giymeye başlamış, kendi sekreterinin forma rengi hatta ilgisi bile değişmiş:) muayene ücretinin 95 tl olduğunu söyledi, doğum ücretini de kesinleştirdik. ben kendine güvendiğim, izmirde devlet hastanesi zaten düşünmediğim ve özel muayenehanelerin epey pahalı olmasından dolayı ve doğuma da inşallah aksilik çıkmadığı taktirde kendisi gireceği için devam etmeye karar verdim. bu uygulamanın nedenini de sordum: anlaşma yürürlüğe girmiş anladığım kadarıyla ve hastane de bu tarz bi yöntem geliştirmiş para kazanmak için, bir şekilde yollarını buluyolar yani yine.. devletin hasta için verdiğinin büyük tedavileri, ameliyatları, harcanan saatleri karşılamadığını söylüyolar. bizde durum bu. ama anlaşmasını bitirmeyen doktorlar ne uygulucak merak ediyorum...

Herkese günaydın,

Umarım herkezin sevgililer günü güzel geçmiştir. Snopee senin adına sevindim çok güzel kutlamış enişte senin sevgiler gününü:)) İstanbul yine karla uyandı... Aman anişler dikkat edin kendinize karda düşmeyin sakın....

günaydın hamişlerrrr herkesler nasıl bakalım....

anaa bende topikte yalnızım zannedıyordum demek sende buralardasın..allahtan iyi yerlerindeyiz ne ilçeleri var çünkü buranın...şükür yinede beyaa napalım...ohh kayseri memleket heee bu daha iyiymiş.. benimde hiç içime sinmiyor ya şifaya gitmek, seninki gibi bir şansım olsaydı kesinlikle bende öle yapardım...

canım ya maasallah ne güzel sürprız olmus..Allah agzınızın tadını bozmasın ınsallah

evet canım düşünmüş sağolsun, allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın huzursuz ortamlardan uzak tutsun inşallah...

gunaydınlar
neguzel canım paylasırmsn bizmle
canım paylaşırım tabiki ama nasıl yapacagımı bilmiyorum :26: resimleri mi cd görüüntüsünü mü

günaydınnn
sağol canım beklemıyordum hiçbirşey o yüzden bende hiçbir hazırlık yapmamıştım, aslında eşim sinir olur tüketici toplumun dayatmalarıda ...diyerek bir başlar ama dayanamadı demekki yine de sağolsun

günaydın hanımlar

canım çok sevindim gözün aydın

geçmiş olsun, önemli seviyede olsaydı doktorun mutlaka önlem alırdı. kendini üzme bence. biraz daha bol sıvı almaya çalış, bakalım durum değişecek mi

üzülme canım biz de birşey yapamadık. anneannem umreye gidecekti onun yanındaydık. bir de burda heryer aşırı kalabalık oluyor. o yüzden bu akşam dışarıya çıkmaya karar verdik. çok özel birşey yapmayacağız zaten yemek+sinema. maksat bir arada olmak :)

valla ben de özel hastaneye gidiyorum. doktorum da muayene ücreti yüksek bir doktor. öyle bişey yaparsa ne yaparım bilmiyorum. açıkçası doktorumu da değiştirmek istemiyorum. çok iyi ve ünlü bir doktor. benim hamile kalmamı o sağladı. bakalım ne olacak :18:

günaydın kızlar..
yarım saat önce çok kötü bi şekilde uyandım rüyam çok kötydü ağlayarak uyandım..hala içim yanıyo of çok kötüydü gerçekten
annem ve ablamın bir hastalığı varmış ve doktor ölümlerinin çok acılı olacağını söylüyor bu sebepten hayatlarına önceden son verilmesi gerektiğini söylüyor ve ben ellerimle onları ölüme götürüyodum ve annemle ablam organ bağışı yapacaklarına dair belge imzaladılar..sonra minik yeğenimide getirdiler oda onlar gibi işte... acım gittikçe katlanıyodu..annemle vedalaştım bi sarıldım bi kokladım anlatamam..ve ona elini karnıma götürerek dedim ki 'anne bak bu torununu göremiceksin,ama sen bizi izliceksin biliyorum'dedim;oda bana ' izlicem tabi ağlama sen' diyodu...içim çok acıyooo((Allah'ım resmen hayatta yanlız kalıyodum..o an çektiğim acıyı anlatamam size hala ağlıyorum etkisinden nasıl kurtulucam bilmiyorum

burda da birkaç gün güneşliydi şimdi yine kapalı. belki kar bile yağabilir hava soğuk. daha yerdeki karlar erimedi tam olarak
canım dikkat et valla kaymaya düşmeye gelmez bızım durumlarımız..istanbulda da kar beklenıyormus ama kendısı degıl soğuğu var henüz

günaydın canım..hayra yor rüyanı ömürlerini uzattın derler..sen de ona yor mutlu ol.bu tarz rüyalar görmemiz cok normal cok karısık bılıncaltımız bu dönemde.10. haftamdan sonra ben her aksam görüyordum resmen aksıyon fılmlerı cevırıyordum ..içini ferah tut annesi

sen ne kadar muayene ücreti ödüyosun cnm? memnun olduktan sonra bence bu kadarını gözden çıkarmak lazım en değerli varlığımız geliyo inşallah, şimdi yeni birine alışamam ben 20. haftama gelmişim zaten zor alışan biriyim. seninki fiyat değiştirmez umarım tedavini de yapan doktor üstelik, başarılı olmuş.

ayy canım benim hayra yoralım rüyanı ömürleri uzamış inşallah Allah başımızdan eksik etmesin onları

Canım hamilelikte kabuslar görmek normalmiş. şimdi internetten okudum bende. Çünkü bende bebeğimi düşürdüğümü gördüm rüyamda. Ama sakın kötüye yorma rüyanı. Bu tamamen bizim şu anki hormonal dengemizden ve duygusallığımızdan kaynaklanıyor. Sıkma sakın canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…