- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.661
cnm sen izmirdenmisin.hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun.kızlar günaydınlaaar herkese... sabahın köründe işe başlamak zorunda olan ben hemen kendimi buraya attım:)
şu SGK anlaşması ile ilgili başıma geleni anlatayım: ben özel hastanede bir doçente devam ediyorum başından beri...dün sekreter, doktorumun sgk ile anlaşmasını bitirdiğini artık muayene ücretinin 180 tl olacağını söyledi! (normalde de az değil 60 tl idi ücreti.) hastanenin böyle bi şeye müsade etmesine kızdım kendimce, şaşırdım, eşimle birlikte doktoruma gidip konuştuk sonra. VIP bölümü yapmışlar hastaneye, özel hastanenin içindeki daha bi özel bölüm olmuş yani, her şey daha nezih 5 yıldızlı otel havasında...doktorum üniforma giymeye başlamış, kendi sekreterinin forma rengi hatta ilgisi bile değişmiş:) muayene ücretinin 95 tl olduğunu söyledi, doğum ücretini de kesinleştirdik. ben kendine güvendiğim, izmirde devlet hastanesi zaten düşünmediğim ve özel muayenehanelerin epey pahalı olmasından dolayı ve doğuma da inşallah aksilik çıkmadığı taktirde kendisi gireceği için devam etmeye karar verdim. bu uygulamanın nedenini de sordum: anlaşma yürürlüğe girmiş anladığım kadarıyla ve hastane de bu tarz bi yöntem geliştirmiş para kazanmak için, bir şekilde yollarını buluyolar yani yine.. devletin hasta için verdiğinin büyük tedavileri, ameliyatları, harcanan saatleri karşılamadığını söylüyolar. bizde durum bu. ama anlaşmasını bitirmeyen doktorlar ne uygulucak merak ediyorum...
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı doktorum amniyos sıvısını biraz az bulduğunu söyledi az mı su içiyorsun dedi halbuki ben günde 2.5 - 3 lt su içiyorum dedim valla korkulacak bişi yok dedi ama ben yine de kafama taktım moralim bozuldu
bu arada 17+2 haftalık gebeyim
sizde hiç böyle birşey oldu mu ? bir bilginiz var mı?
canım dikkat et valla kaymaya düşmeye gelmez bızım durumlarımız..istanbulda da kar beklenıyormus ama kendısı degıl soğuğu var henüz
günaydın canım..hayra yor rüyanı ömürlerini uzattın derler..sen de ona yor mutlu ol.bu tarz rüyalar görmemiz cok normal cok karısık bılıncaltımız bu dönemde.10. haftamdan sonra ben her aksam görüyordum resmen aksıyon fılmlerı cevırıyordum ..içini ferah tut annesi
günaydın kızlar..
yarım saat önce çok kötü bi şekilde uyandımrüyam çok kötydü ağlayarak uyandım..hala içim yanıyo of çok kötüydü gerçekten
annem ve ablamın bir hastalığı varmış ve doktor ölümlerinin çok acılı olacağını söylüyor bu sebepten hayatlarına önceden son verilmesi gerektiğini söylüyor ve ben ellerimle onları ölüme götürüyodum ve annemle ablam organ bağışı yapacaklarına dair belge imzaladılar..sonra minik yeğenimide getirdiler oda onlar gibi işte...acım gittikçe katlanıyodu..annemle vedalaştım bi sarıldım bi kokladım anlatamam..ve ona elini karnıma götürerek dedim ki 'anne bak bu torununu göremiceksin,ama sen bizi izliceksin biliyorum'dedim;oda bana ' izlicem tabi ağlama sen' diyodu...içim çok acıyooo ((Allah'ım resmen hayatta yanlız kalıyodum..o an çektiğim acıyı anlatamam size hala ağlıyorum etkisinden nasıl kurtulucam bilmiyorum
günaydın kızlar..
yarım saat önce çok kötü bi şekilde uyandımrüyam çok kötydü ağlayarak uyandım..hala içim yanıyo of çok kötüydü gerçekten
annem ve ablamın bir hastalığı varmış ve doktor ölümlerinin çok acılı olacağını söylüyor bu sebepten hayatlarına önceden son verilmesi gerektiğini söylüyor ve ben ellerimle onları ölüme götürüyodum ve annemle ablam organ bağışı yapacaklarına dair belge imzaladılar..sonra minik yeğenimide getirdiler oda onlar gibi işte...acım gittikçe katlanıyodu..annemle vedalaştım bi sarıldım bi kokladım anlatamam..ve ona elini karnıma götürerek dedim ki 'anne bak bu torununu göremiceksin,ama sen bizi izliceksin biliyorum'dedim;oda bana ' izlicem tabi ağlama sen' diyodu...içim çok acıyooo ((Allah'ım resmen hayatta yanlız kalıyodum..o an çektiğim acıyı anlatamam size hala ağlıyorum etkisinden nasıl kurtulucam bilmiyorum
sen ne kadar muayene ücreti ödüyosun cnm? memnun olduktan sonra bence bu kadarını gözden çıkarmak lazım en değerli varlığımız geliyo inşallah, şimdi yeni birine alışamam ben 20. haftama gelmişim zaten zor alışan biriyim. seninki fiyat değiştirmez umarım tedavini de yapan doktor üstelik, başarılı olmuş.
ayy canım benim hayra yoralım rüyanı ömürleri uzamış inşallah Allah başımızdan eksik etmesin onları
Canım hamilelikte kabuslar görmek normalmiş. şimdi internetten okudum bende. Çünkü bende bebeğimi düşürdüğümü gördüm rüyamda. Ama sakın kötüye yorma rüyanı. Bu tamamen bizim şu anki hormonal dengemizden ve duygusallığımızdan kaynaklanıyor. Sıkma sakın canını.
günaydın kızlar..
evet canım hayıra yormaya çalışıyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum..geçer heralde etkisi ama biraz öğleyi bulacak sanırım..yani biliyorum ömürlerine ömür katmaktır ve ağlamakta hayırlı haber almaktır ama annemin kokusunu falan aklıma gelio dayanamıyorum gerçek gibiydi aaa ondan önceki rüyamdada böcekler görmüştüm dur onun anlamınada bakim sonrada gelebilirsem gelirim önce bi kahvaltı yapayım kendime geleyim gelebilirsem gelicem bugün çok ütü var..ama ne zaman gelirsem geçmiş sayfalarıda okuyacağım.çok sağol canım güzel tesellin ve yorumun için
cnm hayırolsun diyelim.Rüyalar tersine çıkarmış.gayet sağlıklı hayat sürdürcekler inşlh.Hepimize allah sağlık versin.
ömürleri uzamış canım kendini üzme. insan rüyasında daha fazla acı çekiyor. geçen ben de garip bir rüya gördüm. rüyamda doğum yaparken ölüyormuşum. eşimin kucağına veriyorlar bebeği. tek başına kalıyor öylece çok kötüydü valla. nasıl ağlayarak uyandım.
sanırım çok hassas olmamızdan kaynaklanıyor bu tip rüyalar.
ben şu an çok ödemiyorum. kurumum karşıladığı için 30tl ödüyorum ama anlaşmayı bitirirse işler değişir tabi
kızlar sizinde bacağınız ağrıyor mu benim sol bacağım çok ağrıyor adım atarken nefesim kesiliyor resmen kalsiyumum mu eksik acaba cumartesi doktora gidicem bakalım bebişimide çokkkk özledim ya
Günaydın canım benim..
Öncelikle Rabbim rüyalarını hayırlara çıkarsın.Şu an çok taze olduğu için etkisindesin.Akşama inş. bişeyin kalmaz.
Bende hamileliğimden beri çok karışık rüyalar görüyorum.Hep eşimi kaybediyorum falan.Sanırım hamileliğin getridiği bir süreç.
rica ederım canım burası bı sıgınak valla ınsan hemen kosuo buraya:)bence işlerını hallet de annecıne bı ugra ıstersen belkı az oturup konusmak rahatlatır senı..kolay gelsin canım
hayırlı olsun canım paşan
amin sağolun kızlarhayırlı olsun paşannn
bende de oldu 2-3 gün sürdü ,şimdi geçti canım ,çok aşırı olmadığı sürece önemi yokmuş. magnezyum kalsiyum eksikliği de kan tahlilinden anlaşılıyormuş.kızlar sizinde bacağınız ağrıyor mu benim sol bacağım çok ağrıyor adım atarken nefesim kesiliyor resmen kalsiyumum mu eksik acaba cumartesi doktora gidicem bakalım bebişimide çokkkk özledim ya
günaydın kızlar..
kızlar sizinde bacağınız ağrıyor mu benim sol bacağım çok ağrıyor adım atarken nefesim kesiliyor resmen kalsiyumum mu eksik acaba cumartesi doktora gidicem bakalım bebişimide çokkkk özledim ya
gerçekten kötü bir rüya görmüşsün allah gerçeğini yaşatmasın.. bende öleyim neler neler görüyorum rüyalarımda resmen uykuya yattıktan sonra ikinci bir hayat yaşıyorum
benimde kalçamda öle çok ağrım olmustu ki ama kendiliğinden hafifledi şimdide magnezyum kullanıyorum yok çok şükür.....
sizde var mı kızlar çok hapşırmaya başladım komik ama öle valla....hapşırırken öksürürken de bi sancı giriyor ki karnıma korkuyorum bişey olacak diye....
gerçekten kötü bir rüya görmüşsün allah gerçeğini yaşatmasın.. bende öleyim neler neler görüyorum rüyalarımda resmen uykuya yattıktan sonra ikinci bir hayat yaşıyorum
benimde kalçamda öle çok ağrım olmustu ki ama kendiliğinden hafifledi şimdide magnezyum kullanıyorum yok çok şükür.....
sizde var mı kızlar çok hapşırmaya başladım komik ama öle valla....hapşırırken öksürürken de bi sancı giriyor ki karnıma korkuyorum bişey olacak diye....
ben hapşurarak uyanıyorum canım her sabah bu durum böyle eşimde alıştı artık önceden hasta oluyorum sanıp kızıyordu
amin sağolun kızlarbütün aile fertleri rüyalarında kız bebek görüyordu bana, ben de kıza meyillenmiştim, çok şaşırdım erkek olmasına. sadece eşim erkek hissediyorum diyordu. şimdi ona diyorum var mısın yok musun a katılsın
bende de oldu 2-3 gün sürdü ,şimdi geçti canım ,çok aşırı olmadığı sürece önemi yokmuş. magnezyum kalsiyum eksikliği de kan tahlilinden anlaşılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?