2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkese bugün nasılsınız bebişleriniz nasıl?

cnm sen izmirdenmisin.hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun.

cnm doktorun korkulacak bişi yok dediyse sıkma canını...sen yine bol suyunu iç.meyve tüket.burda bir arkadaşımız daha bahsetmişti bu konudan.geçmiş olsun cnm ama bozma moralini

evet canım hayıra yormaya çalışıyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum..geçer heralde etkisi ama biraz öğleyi bulacak sanırım..yani biliyorum ömürlerine ömür katmaktır ve ağlamakta hayırlı haber almaktır ama annemin kokusunu falan aklıma gelio dayanamıyorum gerçek gibiydi aaa ondan önceki rüyamdada böcekler görmüştüm dur onun anlamınada bakim sonrada gelebilirsem gelirim önce bi kahvaltı yapayım kendime geleyim gelebilirsem gelicem bugün çok ütü var.. ama ne zaman gelirsem geçmiş sayfalarıda okuyacağım.çok sağol canım güzel tesellin ve yorumun için

kızlar sizinde bacağınız ağrıyor mu benim sol bacağım çok ağrıyor adım atarken nefesim kesiliyor resmen kalsiyumum mu eksik acaba cumartesi doktora gidicem bakalım bebişimide çokkkk özledim ya

cnm hayırolsun diyelim.Rüyalar tersine çıkarmış.gayet sağlıklı hayat sürdürcekler inşlh.Hepimize allah sağlık versin.

ömürleri uzamış canım kendini üzme. insan rüyasında daha fazla acı çekiyor. geçen ben de garip bir rüya gördüm. rüyamda doğum yaparken ölüyormuşum. eşimin kucağına veriyorlar bebeği. tek başına kalıyor öylece çok kötüydü valla. nasıl ağlayarak uyandım.
sanırım çok hassas olmamızdan kaynaklanıyor bu tip rüyalar.

ben şu an çok ödemiyorum. kurumum karşıladığı için 30tl ödüyorum ama anlaşmayı bitirirse işler değişir tabi

PARPALM ben İzmirde yaşıyorum cnm Bornova Manavkuyuda oturuyorum Medicalpark Mert GÖL'e gidiyorum. sen nerdesin kime gidiyosun?

ayy canım benim hayra yoralım rüyanı ömürleri uzamış inşallah Allah başımızdan eksik etmesin onları

amin canım aminnn o acıyı yaşatmasın rabbim..ömürleri uzasın tabi kurban olurum..
çok sağol canım benim..

evet normalmiş ama etkisinde kaldım işte canım evet kesinlikle kötüye yormam..evet doğru diyosun canım çok teşekkür ederim..
zaten güzel yorumlarınızı bildiğimden hemen uyanır uyanmaz yazdım..çok saolun kızlar

Günaydın canım benim..
Öncelikle Rabbim rüyalarını hayırlara çıkarsın.Şu an çok taze olduğu için etkisindesin.Akşama inş. bişeyin kalmaz.
Bende hamileliğimden beri çok karışık rüyalar görüyorum.Hep eşimi kaybediyorum falan.Sanırım hamileliğin getridiği bir süreç.

rica ederım canım burası bı sıgınak valla ınsan hemen kosuo buraya:)bence işlerını hallet de annecıne bı ugra ıstersen belkı az oturup konusmak rahatlatır senı..kolay gelsin canım

cnm hayırolsun diyelim.Rüyalar tersine çıkarmış.gayet sağlıklı hayat sürdürcekler inşlh.Hepimize allah sağlık versin.

amin canım amiiinnnn ..teşekkür ederim cnm

Allah korusun canım bu nacıları gerçek hayatta yaşamayalım inşallah...evet hassasız birde anlamına baktım hayırlı haber almakmış ,belki de pazartesi doktora gideceğiz ya iyi haberler alacağızdır:))

arkadaşlar bebeğimin teyzeleriii çok teşekkür ederim sizeee çok iyi geldiniz yine her zamanki gibi...ben hemen bi kahvaltı yapayım midem bulanmaya başladı açlıktan..gelebilirsem yine gelicem..

kızlar sizinde bacağınız ağrıyor mu benim sol bacağım çok ağrıyor adım atarken nefesim kesiliyor resmen kalsiyumum mu eksik acaba cumartesi doktora gidicem bakalım bebişimide çokkkk özledim ya

bende bacağımda değil ama kalçamda aşırı bir ağrı var. bide benim bacaklarıma kramp giriyordu. hapşurduğumda ve öksürdüğümde de kasıklarımda bişey kopmuş gibi şiddetli bir ağrı oluyordu. doktora anlattım magnezyum verdi. onu kullandığımdan beri hiç olmadı.

Amin canım...evet geçer etkisi inşallah..öyle galiba canım hamilelikte uykuda bilinç altında strese sokuyor farkında olmadan demek ki...şimdi böcek anlamına baktım bir çok anlamı var ama bi anlamıda hayırlı habermiş...inşallah pazartesi gittiğimde bebeğimin sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini öğrenirim ona yoruyorum:)))

rica ederım canım burası bı sıgınak valla ınsan hemen kosuo buraya:)bence işlerını hallet de annecıne bı ugra ıstersen belkı az oturup konusmak rahatlatır senı..kolay gelsin canım

aynen öyle canım benim mutluluğuda paylaşıyoruz acımızıda..iyi oluyo walla doğumlarımızı yaptıktan sonrada kapanmasa bari topik:) anneme uğrayamam canım yani gündüz uğrayamam çünkü burda buzlar erimedi tramvaya gidene kadar yol aşmam gerekli düşersem diye gidemem eşimde kızar,ama belki akşama eşim geldiğinde gideriz..teşekkür eedrim canım..görüşürüz:)

hayırlı olsun canım paşan
hayırlı olsun paşannn
amin sağolun kızlar bütün aile fertleri rüyalarında kız bebek görüyordu bana, ben de kıza meyillenmiştim, çok şaşırdım erkek olmasına. sadece eşim erkek hissediyorum diyordu. şimdi ona diyorum var mısın yok musun a katılsın

bende de oldu 2-3 gün sürdü ,şimdi geçti canım ,çok aşırı olmadığı sürece önemi yokmuş. magnezyum kalsiyum eksikliği de kan tahlilinden anlaşılıyormuş.

gerçekten kötü bir rüya görmüşsün allah gerçeğini yaşatmasın.. bende öleyim neler neler görüyorum rüyalarımda resmen uykuya yattıktan sonra ikinci bir hayat yaşıyorum

benimde kalçamda öle çok ağrım olmustu ki ama kendiliğinden hafifledi şimdide magnezyum kullanıyorum yok çok şükür.....
sizde var mı kızlar çok hapşırmaya başladım komik ama öle valla....hapşırırken öksürürken de bi sancı giriyor ki karnıma korkuyorum bişey olacak diye....

canım ben de öksürürken sag kasıgıma hep bı sancı gırıyor, bacaklarımı ıcıme cekıyorum ıster ıstemez acıyacak dıye..

ben hapşurarak uyanıyorum canım her sabah bu durum böyle eşimde alıştı artık önceden hasta oluyorum sanıp kızıyordu

bizim sağlık ocağındaki makineler pek doğru sonuç vermiyor canım o yüzden kan vermedim bir türlü izin alıpta gidemiyorum muayeneyede bu cumartesi gidicem inşallah

Benimde sol bacağım çok ağrıyodu üstelik ayağım şişti bacağım şişti hala üzerine basarken sıkıntı yaşıyorum tabanımda sanki yumurta var hem batıyor hem acıyor her sabah nezle gibi uyanıyorum yatrak hapşırırsam kasıklarıma ağrı giriyor hemde felaket her seferinde ayağa dikiliyorum malesef bazen şişiyor ellerim kollarım yüzüm sonra geçiyor anlamadım neden oluyor diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…