2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten kötü bir rüya görmüşsün allah gerçeğini yaşatmasın.. bende öleyim neler neler görüyorum rüyalarımda resmen uykuya yattıktan sonra ikinci bir hayat yaşıyorum
evet ya nedir bu ruyalardan çektiğimiz, gece ağlıyormuşum eşim uyandırdı ,iki farenin üzerime atladığını görüyordum

Günaydın annişler, ben de uyanır uyanmaz hapşuranlardanım,hamilelikte normalmiş ama çok sıkıntı veriyo bana,1.5 aydır burnum tıkanık.Araştırdım biraz internetten,hamilelikte burun tıkanıklığı diye birşey varmış 3. aylarda başlayıp son aylara yaklaşana kadar devam ediyormuş, doktoruma danışarak viks denedim,deniz suyu spreyleri aldım bana mısın demedi,o an için açıyo sonra yine aynı.Çok değişik bişey anlamadım grip gibi değil ateş yok halsizlik yok ama sürekli tıkanıklık var sadece nefes almak zor olduğu için yoruluyorum ve sürekli ağzımdan nefes aldığım için ağzım boğazım kuruyo.

Aynı şeyleri yaşayan arkadaşımız var mı hiç ? Sizler bir çözüm yolu önerir misiniz sıkıldım artık bu durumdan!!!

Günaydınnn herkese

akşam saat 19:45 sularında doktorumuzdaydık
kilomuzu ölçdü geçen giitiğimizde 56 kilo olan ben 59 kiloya çıkmışım
sonra ultrasona aldı tek tek heryerini inceledi ayakları ayak parmakları kafatası kalbi hepsini tek tek gösterdi doktor amcamız sıra geldi apış arasına o kadar hareketli bi bebek ki o kadar olur yani

dedi bebeğimiz KIZ ... eşimde ben göz kırptım şaka yapıyo sanmış doktor dedi bakın apış aramızda herhangi bi hendek yok bebeğimiz kız dedi eşim şoklarda ama siz geçen ay %90 erkek dediniz doktor dedi %10 açık kapı bırakmışım kız diyo eşim durmadan soruyo ciddimisiniz...

sonra ben lavaboya gittim dedim allah şimdi dalacak bizimki doktora..
13 cm 152 gr gayet sağlıklı bi bebeğimiz var dedi
her gün bi kase yoğurt 2 dilim peynir geceleride kesinlikle süt dedi
3. lü tarama için bugün laboratuara kan vermeye gidicez
18-19 martta renkli ultrasonumuz var randevumuz 20 martta ....

eşim sabah bile diyo tıp yanılabilir tıp yanılabilir :)

canım bende yok ama arkadasım da olusmustu cok erken şişti ödem olustu vücudnda basamıyordu ayaklarının üzerıne..doktoruna danıs tabıı ama arkadasıma tuzu fılan kestırmıstı pek de yedıklerıne dıkkt etmedı doguma kadar dewm ettı.bence sen erkenden al önlemını

ay canım ınanmıyorum hakkaten sok olmustur esin:)gözünaydın ama güzel haberlerını de almışsınız cınsıyet hıc önmlı degıl

Canım aynı sıkıntı bendede var Hava nemlendiricisi alıcam bunun için. Hem sonra bebiş içinde kullanırız diye düşündük. Geçen hafta bakmıştım istediğim gibi bulamadım. Bu hafta sonu almayı düşünüyorum. Kullanan ve memnun olan annişlerimiz var. bende onlardan aldım bu fikri zaten sağ olsunlar:)

Aynı dert bendede var canım ve geceleri nefes alamadığım için horlamaya bile başladım hatta abarttım e burnum tıkalı kilo aldım sabahları 40 kez hapşır nolcak bilmiyorum (

PARPALM ben İzmirde yaşıyorum cnm Bornova Manavkuyuda oturuyorum Medicalpark Mert GÖL'e gidiyorum. sen nerdesin kime gidiyosun?

cnm bende İzmir çiğlideyim.Medical bizede yakın ama benim kendi doktorum egepole geçtiği için ona gidiyorum.(Hakan Sabırlı) 28 tl para ödüyorum doktorum kapatmasaydı muayenesini yine onun özeline gidicektim şimdi böyle hem uygun hemde hastanenin doktoru.doğum içinde uygun olucak allah nasip ederse.Arkadaşım gidiyor Mert beye prof.dimi kendisi?otel gibi hastane, ocak ayında bir akrabamız doğum yaptı orda 2.500 çıktılar.yine Aralık ayında bir tanıdığımız doğum yaptı 750 tl ye arada uçurum var yani

Son düzenleme:

hayırlı olsun =)

valla bende siz böyle söyledikten sonra korkmaya başladım , bir sürü şey aldık %80 kız diye eşim de sürekli içimde bir his var erkek deyip duruyor , cumartesi günü tekrar gidicez ,inş. bizde bir sürpriz ile karşılaşmayız

Günaydın..
Hamileliğimin başından beri yaşadığım problem oldu maalesef.
Hamilelik öncesi burun ameliyatı olmama rağmen bana msın demedi.Biz oda için buhar makinası aldık.
Odayı nemlendirdikçe rahatlatıyor bir nebze..Birde artık tıkanık burunla yaşadığım için bu duruma alıştım farketmiyorum.

evet burnum sürekli tıkanıyor ve kuruyor. odaya bir kapta su koydum ama bakalım işe yarar mı

listede senın erkek yazıyordu yenı bakmıstım sanırım..walla canım umarım cok fazla alısveriş yapmamışsınızdır erkek bebek ıcın:)))güzel bı sürpriz olmuş

hemde ne süpriz cnmm apış arası boşdu valla acaba tekrar değişir mi

bize %90 demişti ama o zaman çok ufaktı ve pipiye benzer bişey gördüm demişti 11 haftalık falandı

bişey almamıştım cnm zaten

canım nerelerdesın onlınee görünüyorsun ama yoksun..özledım walla nasıl gıdıyor bebiş nasıl?eskıden topıgı sabahları bırlıkte acardık

banada % 99 erkek dedi cumartesi doktora gidicem bende o şoku yaşayacak mıyım acaba eşim gelin adaylarını bile buldu yani

canım benım doktorum bu sebepten 16. haftayı beklettı bana..çünkü cınsıyet anca 16dan sonra tamamlanırmıs..16da bacaklarını acmadıgından %90 kız dedı bı hafta sonra benımkı yaydı bacaklarını ben bıle gördüm kutusunu daha değişmez bence 17yı gecmıssın..tabı kısmet yınede

canım gözünaydın bebeğin sağlıklıymış ama eşine büyük şok olmuş valla neyse alışır zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…