- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.701
canım nerelerdesın onlınee görünüyorsun ama yoksun..özledım walla nasıl gıdıyor bebiş nasıl?eskıden topıgı sabahları bırlıkte acardık
bende ilk bebeğimi Allah nasip ederse temmuzda kucağıma alıcam.inanılmaz heyecanlıyımm...şu an 18. haftama yeni girdim.internetten hamilelikle ilgili bilgler alıyorum ama burdan sizinle paylaşmak daha iyi rahatlatacak beni. hamilelikle iligili aranızda ilaç kullananlar var mı ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
valla cnm sabahları yine erken kalkıyoruz ama bi ahestelik üzerimizde, bir de k.valdemlere gittik ankaraya falan ordan da yazamadım ama ara ara girip baktım hep. bir de çok kalabalık oldu artık maşallahımız var, arada yazıyorum filan ama sayfalar çabuk geçince, benimkiler kaynayabiliyor :)
bende özledim vallahi sen de iyisindir inşallah, akşam biraz girdim, malum sevgililer günüydü az kişi vardı, benim kocacım sağolsun sürprizler yaptı ama arkasından da bjk maçına daldı :)
bu c.tesi gittik biz de doktorumuza. ultrasonu komple 4 boyutluyla değiştirmiş. çok güzeldi hareketlerini filan izledik, ama büyük ihtimalle erkek demişti doktorumuz da bu sefer açmadı bizimki bacaklarını göstermedimerak içindeyiz hala, üçlü test içn de kan verdim bakalım inşallah o da temiz çıkar. bir de hala hareket filan hissedemiyorum doktor da normal dedi :) kilo almama bakınca ben 21 lerde filan anca hissedermisim öyle dedi. durumumuz bu yani.
bu gün de hava çok kapalı, evde de yapacak bişey yok canım sıkılıyor(
Günaydınnn herkese
akşam saat 19:45 sularında doktorumuzdaydık
kilomuzu ölçdü geçen giitiğimizde 56 kilo olan ben 59 kiloya çıkmışım
sonra ultrasona aldı tek tek heryerini inceledi ayakları ayak parmakları kafatası kalbi hepsini tek tek gösterdi doktor amcamız sıra geldi apış arasına o kadar hareketli bi bebek ki o kadar olur yani
dedi bebeğimiz KIZ ... eşimde ben göz kırptım şaka yapıyo sanmış doktor dedi bakın apış aramızda herhangi bi hendek yok bebeğimiz kız dedi eşim şoklarda ama siz geçen ay %90 erkek dediniz doktor dedi %10 açık kapı bırakmışım kız diyo eşim durmadan soruyo ciddimisiniz...
sonra ben lavaboya gittim dedim allah şimdi dalacak bizimki doktora..
13 cm 152 gr gayet sağlıklı bi bebeğimiz var dedi
her gün bi kase yoğurt 2 dilim peynir geceleride kesinlikle süt dedi
3. lü tarama için bugün laboratuara kan vermeye gidicez
Günaydın..
Ters köşe olma durumu bu olsa gerek..
18-19 martta renkli ultrasonumuz var randevumuz 20 martta ....
eşim sabah bile diyo tıp yanılabilir tıp yanılabilir :)
bende ilk bebeğimi Allah nasip ederse temmuzda kucağıma alıcam.inanılmaz heyecanlıyımm...şu an 18. haftama yeni girdim.internetten hamilelikle ilgili bilgler alıyorum ama burdan sizinle paylaşmak daha iyi rahatlatacak beni. hamilelikle iligili aranızda ilaç kullananlar var mı ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
canım benım doktorum bu sebepten 16. haftayı beklettı bana..çünkü cınsıyet anca 16dan sonra tamamlanırmıs..16da bacaklarını acmadıgından %90 kız dedı bı hafta sonra benımkı yaydı bacaklarını ben bıle gördüm kutusunudaha değişmez bence 17yı gecmıssın..tabı kısmet yınede
saol cnm kısmet iştecanım gözünaydın bebeğin sağlıklıymış ama eşine büyük şok olmuş valla neyse alışır zamanla
Günaydın..
Ters köşe olma durumu bu olsa gerek..
Hayırlısı olsun.Sağlıklı,sıhhatli olsunlarda..
günaydın kızlarrr nasılsınız fazla gecmıse bakamadım ama pembekelebek cinsiyeti öğrenmiş galiba prenses geliyomus hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah.
flameskis canım senin ufaklık gizledi demek bu gıdısınde benımkıde gostermedı 20. haftalık oldugumuzda detaylıya gıdıcez o zaman öğreniri belki buarada bırkac arkadasım vardı cınsıyet öğrenen erken hepsının cınsıyetı degıstı :) doktorlar yanılmıs :) o nedenle %100 emin olana kadar soylemesın doktor bana dıye dusunuyorum.
buba nasılsın guzelım. bebiş nasıl ??
bir arkadasta ne içiyoruz diye sormustu ben son bır haftadır demir hapı ıcıyorum marksı aklımda deil birde kalsıyum sandoz içiyorum. doktorum kalsıyumu baslattı ne kadar alırsan al dedı gereklı yalnızca kemıklere deıl baska seyler ıcınde faydalı demıstı detayları aklımda kalmamıs ama.
günaydın kızlarrr nasılsınız fazla gecmıse bakamadım ama pembekelebek cinsiyeti öğrenmiş galiba prenses geliyomus hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah.
Flameskis canım senin ufaklık gizledi demek bu gıdısınde benımkıde gostermedı 20. Haftalık oldugumuzda detaylıya gıdıcez o zaman öğreniri belki buarada bırkac arkadasım vardı cınsıyet öğrenen erken hepsının cınsıyetı degıstı :) doktorlar yanılmıs :) o nedenle %100 emin olana kadar soylemesın doktor bana dıye dusunuyorum.
Buba nasılsın guzelım. Bebiş nasıl ??
Bir arkadasta ne içiyoruz diye sormustu ben son bır haftadır demir hapı ıcıyorum marksı aklımda deil birde kalsıyum sandoz içiyorum. Doktorum kalsıyumu baslattı ne kadar alırsan al dedı gereklı yalnızca kemıklere deıl baska seyler ıcınde faydalı demıstı detayları aklımda kalmamıs ama.
banada % 99 erkek dedi cumartesi doktora gidicem bende o şoku yaşayacak mıyım acaba eşim gelin adaylarını bile buldu yani
hemde ne süpriz cnmm apış arası boşdu valla acaba tekrar değişir mi
bize %90 demişti ama o zaman çok ufaktı ve pipiye benzer bişey gördüm demişti 11 haftalık falandı
bişey almamıştım cnm zaten
hosgeldın canım.hayırlı olsun bebişin.ben gyno ferro sanol kullanıorum..dogumdan sonra da kullanacaksın dedı doktorum bakalım devam edıyoruz
ıyıyz canım sen ve bebişin nasıl:)kıbrısta havalar nasıl ıstanbul buzzzz gibi.?
Merhaba guzel anneler ve tatli bebekleri,icim kipir kipir yerimde duramiyorum yarini zor bekliyorum en sonunda bunca bekleyisten sonra ilk kez bebegimizin cinsiyetini ogrenecegiz kasmetse gosterirse yarin.Ah cok heyecanliyim acaba kiz mi erkek mi diye yarin sabah ha
staneye gidecegiz ve ogrenecegiz insallah artik.hani var ya rahmetli baris manconun sarkisi(allah rahmet eylesin)
Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki.Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki?(ancak allahin gucu yeter)
Çocukça bir aşk gelip de geçme sakın gülme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine....
evet resmen haber verıyorlar acız dıye maasallahbizde iyiyiz canım karnımda tekme atıyo sımdı acıkmaya basladı galiba :) kıbrısta hava kapalı ve soğuk hafta sonuna karla karısık yagmur beklenıyomus baya soguyacak anlasılan. belkı dağda kar tuttar da goruruz dıycem ama zor :)
ohhhhh bu ne enerjıMerhaba guzel anneler ve tatli bebekleri,icim kipir kipir yerimde duramiyorum yarini zor bekliyorum en sonunda bunca bekleyisten sonra ilk kez bebegimizin cinsiyetini ogrenecegiz kasmetse gosterirse yarin.Ah cok heyecanliyim acaba kiz mi erkek mi diye yarin sabah ha
staneye gidecegiz ve ogrenecegiz insallah artik.hani var ya rahmetli baris manconun sarkisi(allah rahmet eylesin)
Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki.Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki?(ancak allahin gucu yeter)
Çocukça bir aşk gelip de geçme sakın gülme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine....
canım ya inşallah acar da öğrenirsiniz bende 20 haftalık olmamızı beklıyorum naz yapmaz da acarsa öğrenıcem bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?