2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim de burnum tıkalı, senin gibi en çok uyurken çekiyorum sıkıntısını. yatmadan önce ılık suyla burnumu iyice temizliyorum. yoksa ağzım açık uyuyacağım ben de..

haricen, gündüzleri farkediyorum. aldığım nefes yetmiyor. hani öyle yürüdüm, merdiven çıktım nefes nefese kaldım durumu değil. olduğum yerde, oturduğum yerde birden başlıyorum derin nefes almaya. ama sanırım hamilelikten ötürü, bu da normal..

gözün aydın.. güzel haberler almışsın. bebeğin de sağ gösterip sağ vurmuş, özellikle babasına.. maşallah onaa

Günaydın annişler:)
Blogumu yeniledim, umarım daha keyifli okunulası olmuştur.
Sizlerde bana blogunuz varsa yollarsanız çok sevinirim.

herkese günaydınnnn.. ya maşallah sayfalar ne kadar ilerliyor ya, geçmişe hiç bakamıyorum bile 30 sayfa oku oku bitmiyor.. umarım herkes iyidir.. cinsiyet öğrenen varsa tebrik ederimm.. cnm aynı sorun bende de var, bazen bacaklarımda oluyor ama genelde belimde ve kalçamda oluyor benimde ağrı.. doktora söyledim bişey olmaz dedi o magnezyum dediğiniz nasıl bi ilaç?? banada verdi magneyzum ama içeriğinde mide için diyor.. zaten bana da şişkinlik oluyo akşamları, kabızlık da yaşıyorum dediğimde varmişti onu. ağrıyla krampla ilgili vermedi. acaba farklı bi magnezyum daha mı var kramp için??? bilginiz var mı???

Aynı dert bendede var canım ve geceleri nefes alamadığım için horlamaya bile başladım hatta abarttım e burnum tıkalı kilo aldım sabahları 40 kez hapşır nolcak bilmiyorum (

evet burnum sürekli tıkanıyor ve kuruyor. odaya bir kapta su koydum ama bakalım işe yarar mı

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için yalnız değilmişim demek ki,ama zor bi durum gerçekten, can sıkıcı umarım hepimiz atlatırız bir an önce.
Hava nemlendiricisi almak en mantıklısı sanırım zaten bebişler için de kullanıcaz.

gözün aydın canım. bebeğin sağlıklıymış çok şükür gerisi önemli değil :)

hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben vitamin,demir,magnezyum kullanıyorum.

Pembekelebek hayırlı olsun canım...
Kızımın bir sürü kız arkadaşı oldu...
Bügün ben çok duygusalım..

hayırdır canım neden duygusalsın? herşey yolundadır inşallah

benimki suda eritiliyor portalin gibi tadı. kasıklarımdaki ağrıları söyleyince yazdı ve gerçekten geçti.

haklisin canim artik sabrim kalmadi bu aksam nasil uyurum bilmem heyecandan inanki yarini iple cekiyorum valla

canım benımde 2 gün wardı randevuma 5 hafta olmustu bebegımı görmeyelı ve cınsıyet ögrenecektık aradım dedım ben dayanamıyorum gelecem artık, hayırdır neyın war rahatsız mısın dayanamıyo musun dedı, ben de meraktan canım meraktan dayanamıyorum demiştim senı cok ıyı anlıyorum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

slm kızlar
ne kadar çok erkek diyip kız çıkan kız denilip erkek çıkan bebek oluyor yaa şimdi bende düşünmeye başladım doktor banada %80 kız dedi belki bu gidişimde erkek der ki derse hapı yuttum bi ton pembe şey aldık :))

hihihi evet aynen oyle canim,ben en son aralik ayinda gordum bebegimi hem o yuzdende cok heyecanliyim cok zaman gecti gormeyeli ve cinsiyeti ilk kez soylenecek bize o yuzden meraktan catliyom hihihi,insalah iyi guzel haberlerle gelirim cunku cinsiyetten baska ayrintili ultrasonda yapilacakmish bebege canim.

saol cnm allah razı olsunnn

bana %90 erkek demiştiki o doktora giden bi çok aile dostumuz var kesinlikle yanılmaz yanılmaz dediler
yanıldı
ama bnm ilk tahmini 11 haftada yapmıştı

ahah aynen %80 kız dedi,herşey pembeee
tırsmaya başladım bende

vallahi cok haklisin canim erken teshis yaniltabiliyomush benim doktorda cinsiyet soylemem dedi ancak 20nci haftaya yakin soylerim demisti ozaman kesin 100% derim dedi kiz mi erkek mi o yuzden bugune kadar daha cinsiyetini bilmiyorum ve sabirla bekliyodum taki bu gune kadar yarin hastaneye gidices randevumuz var onca bekleyisten sonra artik kesin cinsiyeti soyleyecek doktorumuz,bu aksam heyecandan uyuyamam ben :))

tırsmaya başladım bende

daha hic birsey almadim bebege ben cinsiyeti kesin ogrenmeden almak istemedim oysa ne guzel seyler vardi indirimde filan ama bugune kadar bekledim 100% belli olcak artik cinsiyeti insallah yarin randevumuz allah kasmet ederse insallahda gosterir yavrumda ogrenebiliriz artik sabrim kalmadi )

Ay ne güzel hemen hemen herkes öğrenmiş bebiklerinin cinsiyetini:)
Yaşasın:))))

12-13. haftalarda erkek denilirse daha sonra kız çıkma ihtimalli olabiliyormuş. Ama kız için yanılma ihtimali zayıfmış.
Benim doktorumda 13. haftada kız gibi dedi 18 de kız çıktı:)

Ama erkek denilipte sonradan kız denen çok kişi biliyorum...

Hakkımızda bebeklerimizin hakkında hayırlısı olsun Alah bahtlarını açık etsin, kız erkek farketmiyor...

aynen ben de nerdeyse herşeyini aldım, yanarım valla :18:

günaydın güzel anneler ve bebişleri...

günaydın canım, nasılsın bugün?

saol cnm allah razı olsunnn

bana %90 erkek demiştiki o doktora giden bi çok aile dostumuz var kesinlikle yanılmaz yanılmaz dediler
yanıldı
ama bnm ilk tahmini 11 haftada yapmıştı

tırsmaya başladım bende

bana %90 bile demedi ama bacak arası boş dedi sonradan dolmaz herhalde dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…