- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.187
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.721
Günaydın annişler, ben de uyanır uyanmaz hapşuranlardanım,hamilelikte normalmiş ama çok sıkıntı veriyo bana,1.5 aydır burnum tıkanık.Araştırdım biraz internetten,hamilelikte burun tıkanıklığı diye birşey varmış 3. aylarda başlayıp son aylara yaklaşana kadar devam ediyormuş, doktoruma danışarak viks denedim,deniz suyu spreyleri aldım bana mısın demedi,o an için açıyo sonra yine aynı.Çok değişik bişey anlamadım grip gibi değil ateş yok halsizlik yok ama sürekli tıkanıklık var sadece nefes almak zor olduğu için yoruluyorum ve sürekli ağzımdan nefes aldığım için ağzım boğazım kuruyo.
Aynı şeyleri yaşayan arkadaşımız var mı hiç ? Sizler bir çözüm yolu önerir misiniz sıkıldım artık bu durumdan!!!
evet resmen haber verıyorlar acız dıye maasallah
ohhhhh bu ne enerjımaasallah
Günaydınnn herkese
akşam saat 19:45 sularında doktorumuzdaydık
kilomuzu ölçdü geçen giitiğimizde 56 kilo olan ben 59 kiloya çıkmışım
sonra ultrasona aldı tek tek heryerini inceledi ayakları ayak parmakları kafatası kalbi hepsini tek tek gösterdi doktor amcamız sıra geldi apış arasına o kadar hareketli bi bebek ki o kadar olur yani
dedi bebeğimiz KIZ ... eşimde ben göz kırptım şaka yapıyo sanmış doktor dedi bakın apış aramızda herhangi bi hendek yok bebeğimiz kız dedi eşim şoklarda ama siz geçen ay %90 erkek dediniz doktor dedi %10 açık kapı bırakmışım kız diyo eşim durmadan soruyo ciddimisiniz...
sonra ben lavaboya gittim dedim allah şimdi dalacak bizimki doktora..
13 cm 152 gr gayet sağlıklı bi bebeğimiz var dedi
her gün bi kase yoğurt 2 dilim peynir geceleride kesinlikle süt dedi
3. lü tarama için bugün laboratuara kan vermeye gidicez
18-19 martta renkli ultrasonumuz var randevumuz 20 martta ....
eşim sabah bile diyo tıp yanılabilir tıp yanılabilir :)
bende bacağımda değil ama kalçamda aşırı bir ağrı var. bide benim bacaklarıma kramp giriyordu. hapşurduğumda ve öksürdüğümde de kasıklarımda bişey kopmuş gibi şiddetli bir ağrı oluyordu. doktora anlattım magnezyum verdi. onu kullandığımdan beri hiç olmadı.
gözün aydın.. Güzel haberler almışsın. Bebeğin de sağ gösterip sağ vurmuş, özellikle babasına.. Maşallah onaa
Canım aynı sıkıntı bendede var Hava nemlendiricisi alıcam bunun için. Hem sonra bebiş içinde kullanırız diye düşündük. Geçen hafta bakmıştım istediğim gibi bulamadım. Bu hafta sonu almayı düşünüyorum. Kullanan ve memnun olan annişlerimiz var. bende onlardan aldım bu fikri zaten sağ olsunlar:)
Aynı dert bendede var canım ve geceleri nefes alamadığım için horlamaya bile başladım hatta abarttım e burnum tıkalı kilo aldım sabahları 40 kez hapşır nolcak bilmiyorum(
Günaydın..
Hamileliğimin başından beri yaşadığım problem oldu maalesef.
Hamilelik öncesi burun ameliyatı olmama rağmen bana msın demedi.Biz oda için buhar makinası aldık.
Odayı nemlendirdikçe rahatlatıyor bir nebze..Birde artık tıkanık burunla yaşadığım için bu duruma alıştım farketmiyorum.
evet burnum sürekli tıkanıyor ve kuruyor. odaya bir kapta su koydum ama bakalım işe yarar mı
benim de burnum tıkalı, senin gibi en çok uyurken çekiyorum sıkıntısını. yatmadan önce ılık suyla burnumu iyice temizliyorum. yoksa ağzım açık uyuyacağım ben de..
haricen, gündüzleri farkediyorum. aldığım nefes yetmiyor. hani öyle yürüdüm, merdiven çıktım nefes nefese kaldım durumu değil. olduğum yerde, oturduğum yerde birden başlıyorum derin nefes almaya. ama sanırım hamilelikten ötürü, bu da normal..
Günaydınnn herkese
akşam saat 19:45 sularında doktorumuzdaydık
kilomuzu ölçdü geçen giitiğimizde 56 kilo olan ben 59 kiloya çıkmışım
sonra ultrasona aldı tek tek heryerini inceledi ayakları ayak parmakları kafatası kalbi hepsini tek tek gösterdi doktor amcamız sıra geldi apış arasına o kadar hareketli bi bebek ki o kadar olur yani
dedi bebeğimiz KIZ ... eşimde ben göz kırptım şaka yapıyo sanmış doktor dedi bakın apış aramızda herhangi bi hendek yok bebeğimiz kız dedi eşim şoklarda ama siz geçen ay %90 erkek dediniz doktor dedi %10 açık kapı bırakmışım kız diyo eşim durmadan soruyo ciddimisiniz...
sonra ben lavaboya gittim dedim allah şimdi dalacak bizimki doktora..
13 cm 152 gr gayet sağlıklı bi bebeğimiz var dedi
her gün bi kase yoğurt 2 dilim peynir geceleride kesinlikle süt dedi
3. lü tarama için bugün laboratuara kan vermeye gidicez
18-19 martta renkli ultrasonumuz var randevumuz 20 martta ....
eşim sabah bile diyo tıp yanılabilir tıp yanılabilir :)
bende ilk bebeğimi Allah nasip ederse temmuzda kucağıma alıcam.inanılmaz heyecanlıyımm...şu an 18. haftama yeni girdim.internetten hamilelikle ilgili bilgler alıyorum ama burdan sizinle paylaşmak daha iyi rahatlatacak beni. hamilelikle iligili aranızda ilaç kullananlar var mı ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Pembekelebek hayırlı olsun canım...
Kızımın bir sürü kız arkadaşı oldu...
Bügün ben çok duygusalım..
herkese günaydınnnn.. ya maşallah sayfalar ne kadar ilerliyor ya, geçmişe hiç bakamıyorum bile 30 sayfa oku oku bitmiyor.. umarım herkes iyidir.. cinsiyet öğrenen varsa tebrik ederimm.. cnm aynı sorun bende de var, bazen bacaklarımda oluyor ama genelde belimde ve kalçamda oluyor benimde ağrı.. doktora söyledim bişey olmaz dedio magnezyum dediğiniz nasıl bi ilaç?? banada verdi magneyzum ama içeriğinde mide için diyor.. zaten bana da şişkinlik oluyo akşamları, kabızlık da yaşıyorum dediğimde varmişti onu. ağrıyla krampla ilgili vermedi. acaba farklı bi magnezyum daha mı var kramp için??? bilginiz var mı???
haklisin canim artik sabrim kalmadi bu aksam nasil uyurum bilmem heyecandan inanki yarini iple cekiyorum valla
canım benımde 2 gün wardı randevuma 5 hafta olmustu bebegımı görmeyelı ve cınsıyet ögrenecektık aradım dedım ben dayanamıyorum gelecem artık, hayırdır neyın war rahatsız mısın dayanamıyo musun dedı, ben de meraktan canım meraktan dayanamıyorum demiştimsenı cok ıyı anlıyorum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
gözün aydın canım. Bebeğin sağlıklıymış çok şükür gerisi önemli değil :)
hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben vitamin,demir,magnezyum kullanıyorum.
Hayırdır canım neden duygusalsın? Herşey yolundadır inşallah
benimki suda eritiliyor portalin gibi tadı. Kasıklarımdaki ağrıları söyleyince yazdı ve gerçekten geçti.
slm kızlar
ne kadar çok erkek diyip kız çıkan kız denilip erkek çıkan bebek oluyor yaa şimdi bende düşünmeye başladım doktor banada %80 kız dedi belki bu gidişimde erkek der ki derse hapı yuttum bi ton pembe şey aldık :))
slm kızlar
ne kadar çok erkek diyip kız çıkan kız denilip erkek çıkan bebek oluyor yaa şimdi bende düşünmeye başladım doktor banada %80 kız dedi belki bu gidişimde erkek der ki derse hapı yuttum bi ton pembe şey aldık :))
slm kızlar
ahah aynen %80 kız dedi,herşey pembeee
tırsmaya başladım bende
slm kızlar
günaydın güzel anneler ve bebişleri...
aynen ben de nerdeyse herşeyini aldım, yanarım valla :18:
günaydın canım, nasılsın bugün?
saol cnm allah razı olsunnn
bana %90 erkek demiştiki o doktora giden bi çok aile dostumuz var kesinlikle yanılmaz yanılmaz dediler
yanıldı
ama bnm ilk tahmini 11 haftada yapmıştı
ahah aynen %80 kız dedi,herşey pembeee
tırsmaya başladım bende
vallahi cok haklisin canim erken teshis yaniltabiliyomush benim doktorda cinsiyet soylemem dedi ancak 20nci haftaya yakin soylerim demisti ozaman kesin 100% derim dedi kiz mi erkek mi o yuzden bugune kadar daha cinsiyetini bilmiyorum ve sabirla bekliyodum taki bu gune kadar yarin hastaneye gidices randevumuz var onca bekleyisten sonra artik kesin cinsiyeti soyleyecek doktorumuz,bu aksam heyecandan uyuyamam ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?