- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.741
Ay ne güzel hemen hemen herkes öğrenmiş bebiklerinin cinsiyetini:)
Yaşasın:))))
12-13. haftalarda erkek denilirse daha sonra kız çıkma ihtimalli olabiliyormuş. Ama kız için yanılma ihtimali zayıfmış.
Benim doktorumda 13. haftada kız gibi dedi 18 de kız çıktı:)
Ama erkek denilipte sonradan kız denen çok kişi biliyorum...
Hakkımızda bebeklerimizin hakkında hayırlısı olsun Alah bahtlarını açık etsin, kız erkek farketmiyor...
bana %90 bile demedi ama bacak arası boş dedi sonradan dolmaz herhalde dimi:))
peki kızlar bişey sorcam isim düşünen oldu mu ?
bizim şimdi kız diyince kız ismi arayışına girdik erkek deseydi hazırdı halbuki:)
bizim şimdi kız diyince kız ismi arayışına girdik erkek deseydi hazırdı halbuki:)
ben erkende öğrenmedim 18. haftamda öğrendim ama yinede tereddütlerim oluyor iştebizede dün bacak arası boş dedi cinsiyeti tamamen oluştu cnm 16. hafta bitimindeee
merka etme bişey olmazz
esma ismi çok güzel tanıdığım tüm esmalarda çok yumuşak huylu temiz niyetlilerslm cnm ben allah nasip ederse kız olursa esma erkek olursa enes düşünüyoruz rüyamdada gördüm...
bizde kız düşünmüştük erkek diyince isim bulamamıştık ....
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl
bizde kız düşünmüştük erkek diyince isim bulamamıştık ....
ben erkende öğrenmedim 18. haftamda öğrendim ama yinede tereddütlerim oluyor işte
esma ismi çok güzel tanıdığım tüm esmalarda çok yumuşak huylu temiz niyetliler
ama enes için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çok yaramazlar:))
şimdi tam tersi bende oldu kız ismi ne düşündünüz?
ben erkende öğrenmedim 18. Haftamda öğrendim ama yinede tereddütlerim oluyor işte
esma ismi çok güzel tanıdığım tüm esmalarda çok yumuşak huylu temiz niyetliler
ama enes için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çok yaramazlar:))
şimdi tam tersi bende oldu kız ismi ne düşündünüz?
slm cnm bende bugün 2li testti yatırdım çok şükür temiz çıktı banada dr biri kıza benziyor diğeride çıkıntısı var erkek olabilir dedi bende kıafet alamıyorum 5,ayda tam belli olur dedi. bu arada tam 13+6 günlüğüz
bende ilk bebeğimi Allah nasip ederse temmuzda kucağıma alıcam.inanılmaz heyecanlıyımm...şu an 18. haftama yeni girdim.internetten hamilelikle ilgili bilgler alıyorum ama burdan sizinle paylaşmak daha iyi rahatlatacak beni. hamilelikle iligili aranızda ilaç kullananlar var mı ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Biz kız olmadan Buğlem Tuana düşünmüştük fakat ileride zorlanacağını düşünerek,
DURU DENİZ'de karar verdik:)
Benim prensesimin adı DURU DENİZ:)
Merhaba guzel anneler ve tatli bebekleri,icim kipir kipir yerimde duramiyorum yarini zor bekliyorum en sonunda bunca bekleyisten sonra ilk kez bebegimizin cinsiyetini ogrenecegiz kasmetse gosterirse yarin.Ah cok heyecanliyim acaba kiz mi erkek mi diye yarin sabah ha
staneye gidecegiz ve ogrenecegiz insallah artik.hani var ya rahmetli baris manconun sarkisi(allah rahmet eylesin)
Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki.Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki?(ancak allahin gucu yeter)
Çocukça bir aşk gelip de geçme sakın gülme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine....
şuan elevit içiyorum.birde tsh için bir hap içiyorum.
daha kan haplarına başlamadı doktorum.ben sana başla dicem dedi.
bizim de 12 haftada tahmin etmişti ve yanılmadı erkek 0 ...
YusufKenan koyucaz bizde ismini allah nasip ederse...
Senin için daha çok erken canım cinsiyet 16 haftalardan sonra net belli oluyor benim bi tanıdığım var 2 hafta sonra doğum yapacak 8 ay boyunca erkek dediler 8 ay sonra kıza döndü şimdi kızı olacak boşa gitti maviş hazırlıklar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?