2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar bizde geçen hafta gittiğimizde %80 erkek demişti ama cinsiyetlerde değişmeler oluyor gördüğüm kadarıyla bakalım yarın tekrar gidicez inş %100 desede rahatlasam %80 dediği için hç bişey almadım bu hafta kesinleşirse alıcam bakalım bide sabahtan beri aşırı bulantım var napıcam bilmiyorum

merhaba arkadalar nasilsiniz az eskiye baktim sayfalar bitmiyo sonra bakmaktan veccgectim
kizim gece 4 te uyandi sabah 7 de uyudu durmadan sinir olup agladi gece bu cocuga ne oldubizi iyice yipratiyo
aksam oglum babasinin eline pit diye vurdu esimde a surda a burda diye bana anlatiyo

cinsiyet ogrenen arkadaslara hayirli olsun erkekler kiz olmus kizlar erkek bu doktorlar nereye bakiyo acaba
bizim 13 haftada erkek 15 haftada erkek 18 haftada doktor bize gostermeden pipisini gorduk
doktor sonra esime bebeginiz erkek dedi gitigimiz doktor cok iyidi galiba

isim konusuna ggelince bizim pasamizin ismi mete
isim topigi acilmadimi kizlar

insallah herkez cok iyidir

Biz kız olmadan Buğlem Tuana düşünmüştük fakat ileride zorlanacağını düşünerek,
DURU DENİZ'de karar verdik:)

Benim prensesimin adı DURU DENİZ:)

Duru ben de istiyordum fakat soy ismimizden dolayı komik olacağını düşündük. Duru Pekmezci olur Duru koyarsak :)

adaş olucak kızlarımız =)

bizde ada koyacağız ...ben buğlem ada istiyorum , eşim nisa ada istiyor.bakalım hangisini kayacağız

biz de Ceylin Ada düşünüyoruz çünkü Ceylin'i ben rüyamda görmüştüm annem koyman lazım diyor

Bizde kız olursa Defne koymayı düşünüyoruz ama erkek olursa ne koyacağımızı daha bilmiyoruz...

Bizim kızımın adı Elif Berra olacak inşallah

Bir Yusuf'ta bizden..

Oğlumun ismi:Yusuf Kağan

Bu arada bebeklerinizin isimleri çok güzel tabi karar vermiş olmanız ondan da güzel, biz kararsız kaldık ama galiba BELİZ koycaz kızımızın adını...

hanımlar bütün isimler çok güzel gerçekten.Allah nasip etsin inşlh.Benim bir arkadaşım kızının ismini Haresu koydu.

yok artık bu ne ya! cinsiyet 12. haftada oluşmuş oluyo ama her göz onu göremiyo en garantisi 16.hafta olay bitti...8 ay boyunca pipi görebilen doktora yazık çünkü çocuk döndü kız oldu diye bi şi var mı ya:))

isim topiği açsak çok güzel olur bence.. duyduğumuz güzel isimleri paylaşırız hem. biz de hep kızımız olsun istiyorduk kız isimleri düşündük.. ama doktr oğlan geliyo deyince şaşırıp kaldık oğlumuz isimsiz kaldı şu an için kayra hoşuma gidiyor.. eşim de sen bilirsin diyor.. bakalım o zamana kadar başka bişey duyup beğenmezsem kayra olacak oğlumuz

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...beklerine-ciciler-aliyor-12.html#post23131720

kizlar bebislerimiziin giysi topigi resimlere baka bilir aldiginiz cicileri buraya ekleye bilirsiniz ozaman sayfalar atlamaddan goruruz cicileri

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...uz-anneleri-hediyelesiyor-9.html#post23120810

kizlar hediyelesme topigimiz hediyelesmeye katilmak isteyen sayfaya tiklayip takilmak istedigini yaza bilir
artik yayinlamicam kizlar sayfayi kimse katilmiyo herhalde tamamiz hediyelesicek olanlar

bizlar birde gogsunuzden sivi gelen varmii hafifce siktiginizda aksam esimede gosterdim nasil akiyo sute benzer bi sivi

Benim geliyor canım..'kolostrum" denilen sıvı.Doğumdan sonra sütün gelişine hazırlıkmış.Meme ucunu sıkmamak ve bol sütyen giyek gerekiyormuş.

meleksen bizim dr baya profesyonel hatta c.tesi eşimin akrablarıyla buluşduk benim drumda doğum yapmış 2 kişi vardı dedim ben nedense kız hissediyorummm dediki boşuna ümitlenme ziya bey kolay kolay yanılmaz diye ...
Hatta burda arkadaşın kardeşide ona gidiyo
onada 12. Haftada erkek olabilir demiş diğer geldiğinde kesinleştiririz demiş şuan 32. Hafta çocuk erkek

bendemi vardı bi sorun anlamadım gitti

Meleksen canım sıkma göğsünü.
Tehlikeli diye biliyorum.
Vücut doğum oldu diye algılarmış.

Ocak ayında hastane A plusa geçti diye fiyatları birden değiştirdiler eski hasta olup Ocakta doğum yapanları madur etmeyecek şekilde uyguladılar ama herkes şok oldu tabi saçmaladılar orda şu an 1.750 de sabitlendi benim doktorumun fiyatı, açık açık konuştuk çünkü ben başka hastaneye gidemem gayri:) doktorum prof değil doçent canım ama öyle olması daha da iyi. yani ben de 2.000e çıkıcam sanırsam. egepolle medicalpark arasında çok gittim geldim başta ama orası beni açmadı doktorların (Gökalp-Hakan) iyi olduğunu biliyorum hepsini didik didik araştırdım ama hastane içime sinmedi çok kalabalık ve küçüktü bi de trafik olayı burası düz ayak otobandan öle işte. senin kendi doktorun olup maddi yönün de uyması çok süper! doğumu kaça yapcaksın? o da çok uygundu orda.

canim sende ne sorun olcak bazen profesonel dontorlarda yaniliyo
kordonu pipin sandi her halde 13 haftada gitigimde doktor baktiginda erkeye benziyo ama kordonda onunde demisti
15 haftada aaa bu errkek pipisi bak demisti 18 haftada oo soylemen biz gorduk hemen gorunuyodu zaten
sonra kendi bebeginiz erkek dedi ilk once soylerken nazlanirdi doktor sonra kendi emin olunca soyledi

bence en az 16 hafta beklenmeli cinsiyet icin kizimda 20 haftada ogrendik canim dusunsene ne kadar merak etmisik

ama oolsun kiz bebekler o kadar tatli o kadar guzel oluyoki allah sanada prenses vermis ne guzel
Kız evladı rahmet erkek evladı nimetdir.ALLAH nimet için sorgu-sual eder.Rahmet için ödüllendirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…