2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek doğana kadar süt gelmemesi iyiymiş çünkü ilk gelen ağız sütüymüş ve tabiki bebeğe en faydali sütmüş ilk bşta benden neden gelmiyor diye heyecan yapmıştım birde kızlar her gebeden doğum olana kadar süt gelmezmiş buda gayet normalmiş gelmeside normalmiş :))

Canım gelmeside- gelmemeside sıkıntı değil dediğin gibi..Herkesin vücut yapısı farklı.

Teyzeleri kızıma aldığım ciciye bakın..
Değişik modelleri de vardı ama bunun sadece 3 ayı kalmıştı
.Beğendiniz mi ?

Eki Görüntüle 347633 Eki Görüntüle 347634

.Beğendiniz mi ?

Bayıldım bayıldım tek kelimeyle süperler çok tatlılar sağlıcakla giysin kızın kızına dünür gelebilirmiyiz :)) kimse kapmadan isteyelim çok tatlı olacak belli şimdiden cadı ayyy bide dilli olursa tamam kızlar daha bi farklı oluyor o dilleri hiç susmaz süsleri havaları bitmez ayyyy ay yerim ben :))

Eki Görüntüle 347633 Eki Görüntüle 347634

.Beğendiniz mi ?

Çok güzelmiş canım güle güle giysin bebeğin inşallah.. Bende aldığımız cicileri çektim birkaç hediyede var ciciler topiğine eklicem birazdan inşallah hayırlısıyla girdikmekte nasip olur...
Nasılsınız bu arada? Bebekler ne alemdeler? Benim kol akşamdan beri biraz acıyo aşıdan dolayı soluma yatamadım sağa yatınca bunaldım sırt üstü yatıncada bebiş tepiniyo saat 6'dan beri uyanığım.

merhaba canim o asi bende gunlerce nasil agrilar yapmisti kolumun yarisi kabarmis sismisti eleyemiyodum
simdi pazartesi olucam cok korkuyorum inan ki yine ayni aci olur diye
cicilerinizde hayirli olsun prenses tam prenses olucak annesi cici aliyo kizina hep
kipaa tulum vardi kislik gordunmu canim 20 liraydi 50 liradan falan pembe falan vardi gecen biz gitigimizde

ayyy çok şekeeer çok tatlııı

Tuğçecim babası dün diyor ki kızımı kimselere veremem
Üniversiteye gittiğinde emeklide olmamış oluyoruz.
Nasıl duracağız biz onsuz diyor.
Ben oğluna kızımı veriirm tabi ki

Çooook güzelmiş...İyi günlerde kullansın meleğin:)

Çok tatlı canım..Güzel günlerde giysin inş.

Daha güzelleri sizin olsun teyzeleri
Teşekkür ederiz.

Son düzenleme:

meleksen sen tetenoz aşısımı olacaksın ???
başka bir topikte okumuştum yapılan tetenoz aşılarının 5 yıl etkisi devam ediyormuş senin eğer kızından sonra 5 yıl geçmediyse belki yaptırmana gerek kalmaz tabi doktoruna gene sorda

Sağol teyzesi Canım burası küçük ilçe diye heralde pek o kadar kıyafet yoktu kampanyada başlayalı baya oldu biz daha cinsiyeti bilmediğimiz için bide daha 3 aylık falandı o zamanlar pek bişe almadık son zamanlarına denk geldik pek bişe kalmamıştı seçilmişti. Zaten 0-3 ve 3-6 alışverişi yaptım kışlıkları bıraktım kısmetse bebekle gidip alırız diyorum belki anası gibi şişko bişe olur girmez sonra içine Bide burda adettir çok fazla kıyafet gelir çocuklarda hemen büyüyolar bu aldıklarım bizi baya bi idare eder gerektikçe çıkar alırız her yer 5 dk uzaklıkta bana.

Offff çalışmaktan bıktımmmmmmmm her sabah 6 buçukda kalk koştur koştur ev git yemek yap her pazar temizlik ütü çamaşır yemek bıktımmmm birazcık evde yatıp uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak ((

Offff çalışmaktan bıktımmmmmmmm her sabah 6 buçukda kalk koştur koştur ev git yemek yap her pazar temizlik ütü çamaşır yemek bıktımmmm birazcık evde yatıp uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak ((

canım çalışınca maalesef böyle oluyor
bende aynen senin istediklerini istiyorum ev hanımı olmak istiyorum

merhabalar kızlarrr nasıl gidiyor hamilelik benim bugün tam 19 haftalık oldu haftaya çarşamba 4lü usg var bakalım doktor ne diyecek acaip baş agrılarım var tansiyonum çok düşük allahtan annem var yanımda küçük kızım 10 aylık oldu yürümeye başladı tam olarak yürümesede artık istediği yere ulaşabiliyor peşinde koşuyoruz akşama kadar akşam babası ilgilensin diyorum adam hayattan kopmuş yani dururum vahim memeden kesemedim (( dişleride çıkıyor of of of

merhabalar hanımlar geçmişi çok okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallahh.güzel bebişlerinizde iyidir umarım.biz biraz yorultuk temizlik falan yaptık akşama misafirimiz var uzandık şimdi..midem acayip yanıyor neden acabaaaa.bizde bugü tam 19 haftalık olduk :)

Senin iş dahada zormuş canım daha birini büyütmeden ikincisi geliyor neden öyle peşpeşe karar verdin hayatın emzirmekle geçecek desene 2 sene artık birinden kızın diğerindende yeni gelen emer ahh yasıkkk sana üzüldüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…