- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.801
Canım al benden de o kadar.
Haftasonu yetmiyor bazen
merhabalar kızlarrr nasıl gidiyor hamilelik benim bugün tam 19 haftalık oldu haftaya çarşamba 4lü usg var bakalım doktor ne diyecek acaip baş agrılarım var tansiyonum çok düşük allahtan annem var yanımda küçük kızım 10 aylık oldu yürümeye başladı tam olarak yürümesede artık istediği yere ulaşabiliyor peşinde koşuyoruz akşama kadar akşam babası ilgilensin diyorum adam hayattan kopmuş yani dururum vahim memeden kesemedim(( dişleride çıkıyor of of of
Şöyle televizyonun karşısına geçip meyveleri suyumuda yanıma alıp ayaklarımı uzatasım var sırtım belim her yerim ağrıyor işde yolda evde beni yoruyor pelte gibi gidiyorum eve kendime hayrım kalmıyor yediğimiz yemeğin bulaşığını valla zor yıkıyorum bazen yıkamadan ertesi güne bile bırakıyorum ayakta duracak halim kalmıyor hem beden hem beyin yorulunca napalım kader bizimkiside işçiyiz işte(
Eki Görüntüle 347633 Eki Görüntüle 347634
Teyzeleri kızıma aldığım ciciye bakın..
Değişik modelleri de vardı ama bunun sadece 3 ayı kalmıştı
.Beğendiniz mi ?
bende ütü yapmakdan nefret ediommmmm bitsin die cabaladım ben bittim((
selam... bu topiğe yeni katıldım. biz 16+5 teyiz. yaklaşık 2 hafta önce kanama oldu. plasenta rahim ağzındaymış. çok korktuk. 2 haftadır yatıyorum. tekrarlama ihtimali çok korkutuyo(
Ne bazeni bana hiç bir zaman yetmiyor hamileliktenmidir nedir şu sıralarda ise hiç canım istemiyor Allah yardım etsin hepimize çalışmak zorundayım doğuma kadar ve doğumdan sonra hayat ne kadar zor ya(
Şöyle televizyonun karşısına geçip meyveleri suyumuda yanıma alıp ayaklarımı uzatasım var sırtım belim her yerim ağrıyor işde yolda evde beni yoruyor pelte gibi gidiyorum eve kendime hayrım kalmıyor yediğimiz yemeğin bulaşığını valla zor yıkıyorum bazen yıkamadan ertesi güne bile bırakıyorum ayakta duracak halim kalmıyor hem beden hem beyin yorulunca napalım kader bizimkiside işçiyiz işte(
selam... bu topiğe yeni katıldım. biz 16+5 teyiz. yaklaşık 2 hafta önce kanama oldu. plasenta rahim ağzındaymış. çok korktuk. 2 haftadır yatıyorum. tekrarlama ihtimali çok korkutuyo(
Darısı başıma..Yıkıyorum katlayıp sepete dağ gibi ütü var evde..
canım öyle dertli yazmıssın ki bian ev hanımı olduguma şükrettim:))))
Bencede canım şuan evde olmanın kıymetini bil şu soğukta dışarı çıkmak çok zor bide eve gidip yapman gerekenleri düşününce insan kafayı yicek gibi oluyor(
canım öyle dertli yazmıssın ki bian ev hanımı olduguma şükrettim:))))
merhabalar kızlarrr nasıl gidiyor hamilelik benim bugün tam 19 haftalık oldu haftaya çarşamba 4lü usg var bakalım doktor ne diyecek acaip baş agrılarım var tansiyonum çok düşük allahtan annem var yanımda küçük kızım 10 aylık oldu yürümeye başladı tam olarak yürümesede artık istediği yere ulaşabiliyor peşinde koşuyoruz akşama kadar akşam babası ilgilensin diyorum adam hayattan kopmuş yani dururum vahim memeden kesemedim(( dişleride çıkıyor of of of
canım ev hanımı olduğunuz için inan çok şanslısınız valla en azından hamilelik döneminde bunun keyfini sürebilmek çok güzeldir eminim
haklısın canım 11 e kadar yatıom eşime öğlen için hemen hazırlık apıom evi topluom ayagımı uzatıp unutma beniyi izliom
ohhhh keyfine diyecek yok valla bizde anca doğum izninde böyle oluruz belki
hoşbulduk canım. kanamam damla damla oldu. 2 gün hastanede yattım. bi daha olmadı. zamanla plasenta cıkar yukarı dediler ama en son cumartesi kontrolde yine asağıdaydı. pazartesi muhtemelen işe başlıycam ama cok korkuyorum.
hoş geldin canım geçmiş olsun çok muydu peki kanaman umarım tekrarlamaz benimde 2 hafta önce 1 2 damla oldu ve bebek hep aşağıdan tekmeliyo benimdemi öyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?