2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam... bu topiğe yeni katıldım. biz 16+5 teyiz. yaklaşık 2 hafta önce kanama oldu. plasenta rahim ağzındaymış. çok korktuk. 2 haftadır yatıyorum. tekrarlama ihtimali çok korkutuyo(

Şöyle televizyonun karşısına geçip meyveleri suyumuda yanıma alıp ayaklarımı uzatasım var sırtım belim her yerim ağrıyor işde yolda evde beni yoruyor pelte gibi gidiyorum eve kendime hayrım kalmıyor yediğimiz yemeğin bulaşığını valla zor yıkıyorum bazen yıkamadan ertesi güne bile bırakıyorum ayakta duracak halim kalmıyor hem beden hem beyin yorulunca napalım kader bizimkiside işçiyiz işte (

Canım 4'lü usgyi nerede yaptıracaksın?Bende arayış içerisindeyim.

canım öyle dertli yazmıssın ki bian ev hanımı olduguma şükrettim:))))

olmadı aralarında yaş farkı çünkü doktorum böyle uygun gördü ... sezeryanla çok zor dogum yaptım ve yumurtalıklarım hasar görmüştü bu bebegimi tek yumurtalıkla dogurcam..doktorum eger beklersen ilerde sıkıntılı olur dediği için yapma kararı aldım belkide olmazdı sıkıntı ama ben çok korktum olmazsa kızım yanlız kalırsa diye ...ama şimdi okuyorumda formları keşke bekleseydim çünkü tıpta acaip ilerlemeler olmuş ben sadece doktora bakarak karar verdim keşke araştırsaydım

selam... bu topiğe yeni katıldım. biz 16+5 teyiz. yaklaşık 2 hafta önce kanama oldu. plasenta rahim ağzındaymış. çok korktuk. 2 haftadır yatıyorum. tekrarlama ihtimali çok korkutuyo(

hoş geldin canım geçmiş olsun çok muydu peki kanaman umarım tekrarlamaz benimde 2 hafta önce 1 2 damla oldu ve bebek hep aşağıdan tekmeliyo benimdemi öyle acaba

Ne bazeni bana hiç bir zaman yetmiyor hamileliktenmidir nedir şu sıralarda ise hiç canım istemiyor Allah yardım etsin hepimize çalışmak zorundayım doğuma kadar ve doğumdan sonra hayat ne kadar zor ya (

Sabır canım ne yapalım çalışmak zorundayız
Sipariş verdiğim Lierac lar gelmiş.
Eve gidince kullanmaya başlayacağım yazarım sonuçlarını..

Hoşgeldin canımm.
Geçmiş olsun inşallah.

Merhaba Asilla nasılsın

hoş geldin canım geçmiş olsun çok muydu peki kanaman umarım tekrarlamaz benimde 2 hafta önce 1 2 damla oldu ve bebek hep aşağıdan tekmeliyo benimdemi öyle acaba
hoşbulduk canım. kanamam damla damla oldu. 2 gün hastanede yattım. bi daha olmadı. zamanla plasenta cıkar yukarı dediler ama en son cumartesi kontrolde yine asağıdaydı. pazartesi muhtemelen işe başlıycam ama cok korkuyorum.
senin kanaman tekrarlrsa mutlaka bi görün. progestan fitil başadılar bana. Allah kimseye vermesin. bundan önceki bebeğimin kalbi durduğu için alındı. çok korkuyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…