2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım 11 e kadar yatıom eşime öğlen için hemen hazırlık apıom evi topluom ayagımı uzatıp unutma beniyi izliom

Oh benim yerime de izle dinlen.ben herhalde doğuma 3 hafta öncesine kadar çalışacağım. sabah 8de işbaşı öğlen 12de acele acele eve gidiyorum öğle yemeği için.nasıl ve ne yediğimizi bile anlamadan saat 1de tekrar işbaşı.iş iş iş sonra tekrar eve. sonra 1-2saat evde mesai derken 8gibi boş vakit buluyorum

Canım 4'lü usgyi nerede yaptıracaksın?Bende arayış içerisindeyim.

canısı ben sincan lokman hekime gidiyorum doktorum orda başkasına güvenmiyorum hem fiyatıda uygun 112 tl başka yerlerde 300-400 tlymiş birde eyüp ekici die biri varmış radyoloji uzmanı özel arkadaşım tavsiye etmişti ama ben gitmedim..lokman hekimde cd falan vermiyorlar bazı yerlerde cdye basıyorlarmış..lokman hekimde sadece resim veriyor kızımda öyle olmuştu.amaç organlarına bakmak dedi eşimde çocugun yüzünü seyretmek degil dediği için bende birşey demeden kabul etmiştim lokman hekimi ama güzel ilgileniyorlar

Merhaba Asilla nasılsın

nasıl oluyum canım var olmakla yok olmak arasındaki ince çizgideyim 2 yıldır hep hamileyim bilmem anlatabildim mi... şöyle ne istiyorum biliyormusun dur anlatıyım da gül biraz.. her ay regl olmak sadece adet sancısı çekmek marketten ped almak.. ay bu ay geciktim acaba hamilemiyim diyip eczaneye gidip gebelik testi almak acele testi yapmak ve sonuçta tek çizgi görüp çıglık çıglıga yaşasın hamile degilimmmmmm. die haykırmak ardından geçiken reglimin olmasını beklemekkk istiyorummm... :))))

Benim doktorum kendi muayehanesinde ayrıntılı ultrasonla baktı.4d ultrasonuda yaptırabilirsiniz isterseniz dedi.Dediğin gibi fiyatlar almış başını gidiyor.
Eyüp Beyide burada duydum.Sanrım sadece ayrıntılı ultrasona bakıyormuş.2 boyutlu ile..
Hayırlısı bakalım..
Ben anı kalsın.Elini yüzünü görelim diye istiyordum.Belkide hiç baktırmam.

Offff çalışmaktan bıktımmmmmmmm her sabah 6 buçukda kalk koştur koştur ev git yemek yap her pazar temizlik ütü çamaşır yemek bıktımmmm birazcık evde yatıp uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak ((

Canım al benden de o kadar.
Haftasonu yetmiyor bazen

Daha dün akşam bende eşime yaa bari bir hafta işe gitmesem evde yatsam, dinlensem dedim. 1 Haftaya bile razıyım ben bu aralar. Hamile iken çalışmak zor oluyormuş meğer

iyiki çalısmıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

karar senin canımcım organlarını sayıyorlar el parmakları ayak vs kalp beyin plasenta vs vs plasentayı kontrol ediyor..sen bilirsin yani zaten 23. haftaya kadar alıyorlarmış organ kusurları için.. sen sonrasında 30.haftada falan gidersin yüzünü görmek için...

Dediğim gibi canım doktorum tüm bu fonksiyonlara önceki randevumda baktı.Bizede isterseniz 4 boyutlu baktırın demişti.

Daha dün akşam bende eşime yaa bari bir hafta işe gitmesem evde yatsam, dinlensem dedim. 1 Haftaya bile razıyım ben bu aralar. Hamile iken çalışmak zor oluyormuş meğer

Evet 1 hafta evden hiç dışarı çıkmasam dinlensem zaten eminim sıkılırım ama acayip enerji toplarım eminim çok iyi gelir aslında ama nerde öyle bi izin almaya kalksam işten çıkartılar zaten hamile olduğumu bilseler hemen çıkartırlar saklıyoruz bakalım ne zamana kadar saklayabilirsek artık (

Her ne kadar seni anlıyorum desemde ancak bebekten sonra sanırım bende reglimin şuanda gelmemesi o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. Çok zor geçiriyorum çünkü adet dönemlerimi.aslına bakarsan senin durumun zor olsa da iyi bence.annem de ben 9 aylık bebişken kardeşime hamile kalmış. onun altını alacağı zaman kardeşimin yanına bende yatıp bezimi değiştirtiyormuşum ne kadar da cadımışım bak işim gücüm iş kesmek olmuş o aralar.ama ikiz gibi büyüdük.başkada kardeşim yok.iyiki var yaşımız yakın olduğundan herşeyi paylaşabiliyoruz

göbişim çıkmadı mı canım ?

aaaa söylemedin mi daha canım bende saklamıştım 3 aylıkken soyledım bende beni çıkartırlar diye umuyordum o yüzden geç söylıyım dedim ama beklediğim gibi bir tepki vermediler belki seninde oyle olur nasıl olsa cıkartacaklar dıye hazırlamıstım kendımı sımdıde nasıl bebegımı bırakıp ıse gelecegım dıye dusunuyorum:44:

Allah hepimize kolaylık versin valla.. İyi saklayabiliyorsun göbiş sorun olmuyor mu? Kaç haftalık oldu?

hayırlısı bakalım benim cadı neler yapacak şimdi sadece bana meraklı babayı falan sewmiyor.. böyle giderse daha zor olacak benim için inşallah ilerde onlar ii anlaşır arkadaş gibi olurlar..

Canım geçen izlediğim bir filmde(Yabancı bir ülkede geçiyor)
Hamile bir bayanın işten çıkarılması yasalara aykırıydı.
Keşke bizim ülkemizde de böyle olsa..
Allah vicdan versin patronlarına ne diyeyim

Canım beni çıkartırlar eminim çünkü 3 ay oldu zaten başlayalı mecburum çalışmaya üstelik napim borçlar kapıya dayandı muhasebeyi bırak temizlik olsa yapacak duruma geldim haziran sonuna kadar anlamasınlarda başka bişey istemem offff zar zor saklıyorum valla Allahda yardım ediyor hayırlısı ile doğuma kadar çalışayımda bebişimin ihtiyaçlarını bari alabileyim insanlarda pek vicdan kalmamış hemen çıkartırlar hemen acımazlar bile (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…