2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı bakalım benim cadı neler yapacak şimdi sadece bana meraklı babayı falan sewmiyor.. böyle giderse daha zor olacak benim için inşallah ilerde onlar ii anlaşır arkadaş gibi olurlar..

Olurlar inşallah. ben şimdilik kaçar arada kaytarmak gerek yoksa işler çekilmez

:)) çıktı çıkmazmı ama o kadar bol giyiniyorumki herkez kilo sanıyorlar :))

Bende bir hafta önce söyledim gerçii artık saklayamam diye... Bana şimdilik bir şey demediler. çıkaracaklarını da sanmıyorum ama bellide olmaz tabii. Bu arada unutmadan söyliyeyim her ihtimale karşı çıkarırlar diye söylemeden önce bir avukat arkadaşımıza danıştık. Bize mutlaka doktordan hamilelik raporu alın dedi ve iş yerine imzalatın. İki nüsha olarak veriyorlar. Böylelikle işten çıkarma durumunda bütün haklarınızı vermek zorundalar. Aynı zamanda işe geri alım ve kötü niyet davası açılabiliyor.

hazirana kadar saklaman biraz zor olur canım göbüşün seni ele verecek ama inşallah çıkarmazlar sizde borçlarınızı kolayca ödersiniz

İyide canım iş yerine imzalatsam durumu çakarlar bide ben zaten yeniyim dediğim gibi bir hakkım olamazki sence olurmu ne yapmam gerekir acaba (

Canım seni tebrik ediyorum
Hamile olan bir kadın herkese söylemek ister hamileliğini.
Sen eşine nasıl bir yardımcı eşsin.
Rabbim yardımcınız olsun

İyide canım iş yerine imzalatsam durumu çakarlar bide ben zaten yeniyim dediğim gibi bir hakkım olamazki sence olurmu ne yapmam gerekir acaba (

Doğru haklısın bu kanun 6 aydan fazla çalışan işçiler için geçerli O zaman mecburen saklıcan bir süre daha İnşallah borçlarınız bir an öne biterde rahatlarsınız. Bebeğin rızkı ile gelir inşallah:)

Canım seni tebrik ediyorum
Hamile olan bir kadın herkese söylemek ister hamileliğini.
Sen eşine nasıl bir yardımcı eşsin.
Rabbim yardımcınız olsun

Evet canım herkeze söylemek ister insan ama söyleyemiyorum napim buda benim şansım işte bebişimi gizlemek zorundayım ama herşey onun için onun ihtiyaçlarını almam gerekiyor kuzumun bir eksiği olmasın diye uğraşıyorum napim inşallah bebişim çok şanslı bahtlı olur Allahım herşeyin en iyisini en güzelini kuzuma versin

Evet eğer saklayabilirsem haziran sonuna kadar 6 ayı ssk da dolduruyorum canım o zaman haklarım olabilir benimde (

Canım benim her şey güzel olur inşallah..
Bebeğin rızkıyla kısmetiyle gelir

Bazen hayatdan öyle nefret ediyorumki kızlar sizlere anlatamam şu hamileliğimde çektiğim sıkıntıyı bir ben biliyorum ilk zamanlarda hamileliğimin eşimle çok kavga ediyordum şimdide aslında eşimden bazen soğuyorum mesela sürekli facesinde msn nde başka kızlarla yazışmalarını görüyorum arkadaşlık sitelerinde üyeliğini boy boy resimlerini görüyorum nasıl içim acıyor anlatamam sizlere yeni evli olmasaydım üstüne üstlük hamile olmasaydım emin olun boşanırdım hayatıma rahat rahat devam ederdim sürekli kavga ediyorum bu konu yüzünden bazen eşimden o kadar nefret ediyorumki anlatamam size yalanları inkarları inanın o kadar bıktımki birde bebeğimde sorun var dediler günlerce ona ağladım bir tarafdan borçlar var eşimin tek maaşı yetmiyor ona canım sıkılıyor bir tarafdan eşimi işden çıkartacaklar ona canım sıkılıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok bunldım çok ve inanın haytımda ilk defa bu kadar çok canım yanıyor eşimi nasıl affedeceğimi bilmiyorum beni öpmesinden bile bazen nefret ediyorum sırf şu mesajları üyelikleri gördüğüm için benim canımı çok yaktı çok ( hergün ağlamakdan bıktım bıktım bıktım bıktım inşallah bebeğim bana hayat verecek bütün sevgimi aşkımı ona vereceğim o benim tek aşkım olacak inşallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma inşallah Rabbim bana bunları bu güzellikleri bari yaşatır.

Canım..
Çok zor bir durum.Öncelikle Allah yardımcın olsun.İnşaallah eşin bir an önce bu yanlışından döner.
Rabbim kimseyi şaşırtmasın.Hamilesin sıkma canını diyeceğim ama çok zor bir durum.
Bol bol dua et..

canım ya çok üzüldüm eşinin niye arklık sitelerinde uyeliği var sormadın mı ? aman gülüm ya aglama boşwer hele bebeğini sağlıcakla kucagına al bi o zaman koca gözüne görünmeyecek bile inşallah hersey yoluna girer

İnan ne diyeğimi bilemiyorum. Sen sıkma canını bebişini düşün sadece... Üzme kendini kıyamam sana

Şuan bile zaten o kadar soğudumki sormaz olurmuyum bin kez sordum hep inkar ettim gözüne soka soka gösterdim boşayacağım seni dedim istemiyorum seni dedim ama hep benim canım yandı nasıl boşanırımki şuan hem hamileyim hem yeni evliyim ailemin haberi bile yok tüm bunlardan üzülmesinler diye söyleyemiyorumki annem çok rahatsız tekrar hastalanır diye korkuyorum öyle iki duvar arasına sıkıştımki anlatamam size ailemin hiç üzülmeyeceğini bilsen bir saniye durmam hemen boşanırım Allahım kimseye bunları yaşatmasım kaç aydır inanılmaz yıprandım yıkıldım dayanmaya çalışıyorum ama şuna eminimki bu adam aileyi hak etmiyor ve ben eninde sonunda bebişimle çıkacağız hayatından bu birgün mutlaka olacak (

Tuğçemm alıntı yapmadım.
Belki bir gün her şey düzelir de sende yazdığın mesajları silersin diye..
Ne kadar canını sıkma desem de sıkılmayacak bir durum değil.
Yok mu canım aile de kulağını çekecek biri.
İnsanız hepimiz beşer şaşarız.
Rabbim hakkında hayırlısını yazsın

Yok canım kimseye söyleyemiyorumki hoş bişey değil nasıl söylenebilirki ama ben kafaya koydum ileride boşanacağım ona bu tadı zevki yaşatmayacağım benim canımı çok yaktı bende onun canını yakacağım ne halt ederse etsin sonrasında ben bıktım şuan için katlanıyorsam sadece bebeğim ve kendi ailem için katlanıyorum herşeye onu zerre düşünmüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…