- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.861
Yok canım kimseye söyleyemiyorumki hoş bişey değil nasıl söylenebilirki ama ben kafaya koydum ileride boşanacağım ona bu tadı zevki yaşatmayacağım benim canımı çok yaktı bende onun canını yakacağım ne halt ederse etsin sonrasında ben bıktım şuan için katlanıyorsam sadece bebeğim ve kendi ailem için katlanıyorum herşeye onu zerre düşünmüyorum artık
selam... bu topiğe yeni katıldım. biz 16+5 teyiz. yaklaşık 2 hafta önce kanama oldu. plasenta rahim ağzındaymış. çok korktuk. 2 haftadır yatıyorum. tekrarlama ihtimali çok korkutuyo(
ay çok sağol meleksencim içimi rahatlattıntatlim bazi insanda kotu oldu diye anlatip korkutuyolarya ben cok kiziyorum
benim kuzenimde cok zor dogurmus afedersin altina pisletmis doktor onu sezeryana alsin artik diye
ama ben onun anlatigini hic aklima takmadan dogumumu dusundum
benim birraz zor oldu dogumum aciklik olmadi icin rahimde ama 5 dakika 3 ikinmada kizim cikti
sen kimseyin seni korkutmasina izin verme asla ben hep normal dogum videolari izledim
bende boyle yapicam diye oylede yaptim simdi aglamicam bile kendimi cok guclu yapcam diyoruum
allahin iznile epusural normal en guzeli iyi bi uzman yaptiginda bisin olmaz canim
rahim ici dikisim vardi dista hic yoktu nerdeyse he zevke gelince afedersin hersey normalden de iyi oluyo
hic biis kaybetmiyosun heersey eskisi gibi oluyo kendine bakarsan rahmine bisi olmaz
Bazen hayatdan öyle nefret ediyorumki kızlar sizlere anlatamam şu hamileliğimde çektiğim sıkıntıyı bir ben biliyorum ilk zamanlarda hamileliğimin eşimle çok kavga ediyordum şimdide aslında eşimden bazen soğuyorum mesela sürekli facesinde msn nde başka kızlarla yazışmalarını görüyorum arkadaşlık sitelerinde üyeliğini boy boy resimlerini görüyorum nasıl içim acıyor anlatamam sizlere yeni evli olmasaydım üstüne üstlük hamile olmasaydım emin olun boşanırdım hayatıma rahat rahat devam ederdim sürekli kavga ediyorum bu konu yüzünden bazen eşimden o kadar nefret ediyorumki anlatamam size yalanları inkarları inanın o kadar bıktımki birde bebeğimde sorun var dediler günlerce ona ağladım bir tarafdan borçlar var eşimin tek maaşı yetmiyor ona canım sıkılıyor bir tarafdan eşimi işden çıkartacaklar ona canım sıkılıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok bunldım çok ve inanın haytımda ilk defa bu kadar çok canım yanıyor eşimi nasıl affedeceğimi bilmiyorum beni öpmesinden bile bazen nefret ediyorum sırf şu mesajları üyelikleri gördüğüm için benim canımı çok yaktı çok( hergün ağlamakdan bıktım bıktım bıktım bıktım inşallah bebeğim bana hayat verecek bütün sevgimi aşkımı ona vereceğim o benim tek aşkım olacak inşallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma inşallah Rabbim bana bunları bu güzellikleri bari yaşatır.
Şuan bile zaten o kadar soğudumki sormaz olurmuyum bin kez sordum hep inkar ettim gözüne soka soka gösterdim boşayacağım seni dedim istemiyorum seni dedim ama hep benim canım yandı nasıl boşanırımki şuan hem hamileyim hem yeni evliyim ailemin haberi bile yok tüm bunlardan üzülmesinler diye söyleyemiyorumki annem çok rahatsız tekrar hastalanır diye korkuyorum öyle iki duvar arasına sıkıştımki anlatamam size ailemin hiç üzülmeyeceğini bilsen bir saniye durmam hemen boşanırım Allahım kimseye bunları yaşatmasım kaç aydır inanılmaz yıprandım yıkıldım dayanmaya çalışıyorum ama şuna eminimki bu adam aileyi hak etmiyor ve ben eninde sonunda bebişimle çıkacağız hayatından bu birgün mutlaka olacak(
tuğçecim yeni gördüm yazdıklarını canım sana özelden mesaj atacağım biraz dini bir konu olacak çünkü herkes burada okumuk istemeyebilir yanlış anlaşılabilir ama şunu söyleyebilirim lütfen ama lütfen gönlünü ferah tutmaya çalış bebeğinin sağlığı için senin de psikolojinin düzgün olması lazım
tuğçecim yeni gördüm yazdıklarını canım sana özelden mesaj atacağım biraz dini bir konu olacak çünkü herkes burada okumuk istemeyebilir yanlış anlaşılabilir ama şunu söyleyebilirim lütfen ama lütfen gönlünü ferah tutmaya çalış bebeğinin sağlığı için senin de psikolojinin düzgün olması lazım
canim keske burayada yazsan ben cok severm ozellıkle dıni olunca
Herkeze iyi akşamlar ben eve geçiyorum yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet olun hepiniz
Arkadaslar mrb yasım 23. 18 haftalık hamıleyken 4lü test yaptırdım dırek.2li yapmadı dr.demısdıkı ben dırek 4lü test yapıyorum.yaptırdım ama sonucum down sendromu sınır 1/270 benımkı 1/301 cıktı.normalde yasıma göre daha yuksek olması gerekıyormus yanı 1/1420 gıbı.oyuzden rısk ıcın ayrıntılı usg önerdi.ama mahvoldum..cok kötu olsum
Arkadaslar mrb yasım 23. 18 haftalık hamıleyken 4lü test yaptırdım dırek.2li yapmadı dr.demısdıkı ben dırek 4lü test yapıyorum.yaptırdım ama sonucum down sendromu sınır 1/270 benımkı 1/301 cıktı.normalde yasıma göre daha yuksek olması gerekıyormus yanı 1/1420 gıbı.oyuzden rısk ıcın ayrıntılı usg önerdi.ama mahvoldum..cok kötu olsum
canım sen özel hastaneyemı gıdıyosun hangı sehırdesın bizden ücret alınıyo denizlideyım özel hastaneye gıdıyorum35 oldu hatta bu ay muayene ucretı bu haberlerden sonra naparız bılmıyorum yagünaydın hanımlar
canım çok sevindim gözün aydın
geçmiş olsun, önemli seviyede olsaydı doktorun mutlaka önlem alırdı. kendini üzme bence. biraz daha bol sıvı almaya çalış, bakalım durum değişecek mi
üzülme canım biz de birşey yapamadık. anneannem umreye gidecekti onun yanındaydık. bir de burda heryer aşırı kalabalık oluyor. o yüzden bu akşam dışarıya çıkmaya karar verdik. çok özel birşey yapmayacağız zaten yemek+sinema. maksat bir arada olmak :)
valla ben de özel hastaneye gidiyorum. doktorum da muayene ücreti yüksek bir doktor. öyle bişey yaparsa ne yaparım bilmiyorum. açıkçası doktorumu da değiştirmek istemiyorum. çok iyi ve ünlü bir doktor. benim hamile kalmamı o sağladı. bakalım ne olacak :18:
canım ben bebısımın hareketlerını 18+1ken hıssetmeye basladım sende hıssedersın bende senın gıbıydım telaslanıyodum ben nıye hıssetmıyorum dıye yakında sende hıssedersın hayırlısıylavalla cnm sabahları yine erken kalkıyoruz ama bi ahestelik üzerimizde, bir de k.valdemlere gittik ankaraya falan ordan da yazamadım ama ara ara girip baktım hep. bir de çok kalabalık oldu artık maşallahımız var, arada yazıyorum filan ama sayfalar çabuk geçince, benimkiler kaynayabiliyor :)
bende özledim vallahi sen de iyisindir inşallah, akşam biraz girdim, malum sevgililer günüydü az kişi vardı, benim kocacım sağolsun sürprizler yaptı ama arkasından da bjk maçına daldı :)
bu c.tesi gittik biz de doktorumuza. ultrasonu komple 4 boyutluyla değiştirmiş. çok güzeldi hareketlerini filan izledik, ama büyük ihtimalle erkek demişti doktorumuz da bu sefer açmadı bizimki bacaklarını göstermedimerak içindeyiz hala, üçlü test içn de kan verdim bakalım inşallah o da temiz çıkar. bir de hala hareket filan hissedemiyorum doktor da normal dedi :) kilo almama bakınca ben 21 lerde filan anca hissedermisim öyle dedi. durumumuz bu yani.
bu gün de hava çok kapalı, evde de yapacak bişey yok canım sıkılıyor(
kupasss bayıldm aldklarına nerdn aldnnn
Canım geçen izlediğim bir filmde(Yabancı bir ülkede geçiyor)
Hamile bir bayanın işten çıkarılması yasalara aykırıydı.
Keşke bizim ülkemizde de böyle olsa..
Allah vicdan versin patronlarına ne diyeyim
canım ben bebısımın hareketlerını 18+1ken hıssetmeye basladım sende hıssedersın bende senın gıbıydım telaslanıyodum ben nıye hıssetmıyorum dıye yakında sende hıssedersın hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?