2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim.
Rabbim hakkında hayırlısını yazsın
Ve hep yardımcınız olsun

selam... bu topiğe yeni katıldım. biz 16+5 teyiz. yaklaşık 2 hafta önce kanama oldu. plasenta rahim ağzındaymış. çok korktuk. 2 haftadır yatıyorum. tekrarlama ihtimali çok korkutuyo(

canım hoşgeldin aramıza , allahım bebişini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ...inşallah tekrarlamaz ve olması gereken yerini bulur plasentan...

kızlar bakın kramplar için
MAGNEZYUM İÇEREN BESİNLER NELERDİR?

Özellikle koyu yeşil sebzeler yapılarında bulunan klorofil molekülü sayesinde magnezyum minerali bakımından zengindirler. Badem, çekirdekler, soya fasulyesi, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek doğal magnezyum kaynaklarıdır.
Bunun yanı sıra kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır.

ay çok sağol meleksencim içimi rahatlattın Doğru diyorsun

tuğçecim yeni gördüm yazdıklarını canım sana özelden mesaj atacağım biraz dini bir konu olacak çünkü herkes burada okumuk istemeyebilir yanlış anlaşılabilir ama şunu söyleyebilirim lütfen ama lütfen gönlünü ferah tutmaya çalış bebeğinin sağlığı için senin de psikolojinin düzgün olması lazım

canim keske burayada yazsan ben cok severm ozellıkle dıni olunca

Tamam canım teşekkür ederim bekliyorum mj nı

Arkadaslar mrb yasım 23. 18 haftalık hamıleyken 4lü test yaptırdım dırek.2li yapmadı dr.demısdıkı ben dırek 4lü test yapıyorum.yaptırdım ama sonucum down sendromu sınır 1/270 benımkı 1/301 cıktı.normalde yasıma göre daha yuksek olması gerekıyormus yanı 1/1420 gıbı.oyuzden rısk ıcın ayrıntılı usg önerdi.ama mahvoldum..cok kötu olsum

canım hiç sıkma canını, bende 2li de çıkmadı ama yüksek çıkıp nur topu gibi doğanları da duyduk, düşük risk çıkıp downlu doğanları da. benim bi arkadaşımın bütün testleri riskli çıktı. hatta parmağının bir boğumunu ve burun kemiğini göremedi doktor( downluların en büyük özellikleriymiş) hatta ailesinde de vardı.amniyosentez yaptırdı, normal çıktı. bir arkdaşım da bütün hamileliğini zehir etti ağlaya ağlaya. nur topu gibi doğdu. hiç üzülme içini ferah tut, ayrıntılıyı bekle. İnşallah herşey normal olur, sen de boşuna üzmüş olursun kendini.

canım çok endişelenme bu testler çokta doğru değil ayrıntılı baktır mutlaka ama ne desek sen huzursuzlanacaksın eminim bir an önce baktır

aman canım kanla alınan testlerde yanılma oluo hiç üzülme ayrıntılıya bi gir vucudundaki bazı hormanlarda o degeri yukseltebiliomus ayrıntılıdan önce hiç kendinide bebeginide üzme

canım sen özel hastaneyemı gıdıyosun hangı sehırdesın bizden ücret alınıyo denizlideyım özel hastaneye gıdıyorum35 oldu hatta bu ay muayene ucretı bu haberlerden sonra naparız bılmıyorum ya

canım ben bebısımın hareketlerını 18+1ken hıssetmeye basladım sende hıssedersın bende senın gıbıydım telaslanıyodum ben nıye hıssetmıyorum dıye yakında sende hıssedersın hayırlısıyla

canım bizim yasalarımız da hamile kişiyi sırf bu sebepten dolayı işten çıkarmayı yasaklıyor

Bende 18+3 deyim cnm dedigin gibi yeni hissetmeye basladim son 1 haftadir. Ama hissedebilmek icinde dinlenmek gerekiyor. Vucut yorgun olunca anlayamiyor insan :)) ben gecen hafta ilk asimida oldum. Olmayanlar var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…