- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.881
canim keske burayada yazsan ben cok severm ozellıkle dıni olunca
Arkadaslar mrb yasım 23. 18 haftalık hamıleyken 4lü test yaptırdım dırek.2li yapmadı dr.demısdıkı ben dırek 4lü test yapıyorum.yaptırdım ama sonucum down sendromu sınır 1/270 benımkı 1/301 cıktı.normalde yasıma göre daha yuksek olması gerekıyormus yanı 1/1420 gıbı.oyuzden rısk ıcın ayrıntılı usg önerdi.ama mahvoldum..cok kötu olsum
Bende 18+3 deyim cnm dedigin gibi yeni hissetmeye basladim son 1 haftadir. Ama hissedebilmek icinde dinlenmek gerekiyor. Vucut yorgun olunca anlayamiyor insan :)) ben gecen hafta ilk asimida oldum. Olmayanlar var mi
sinopee nbr nasılsın
teşekkürler canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? ütünün yorgunluğu çıktı mıbu arada eşinle durumlar nasıl bakayım?
iyiyim canım valla anca çıktı yorgunlugum :) eşimle aram da aynı
slm kızlar
ne kadar çok erkek diyip kız çıkan kız denilip erkek çıkan bebek oluyor yaa şimdi bende düşünmeye başladım doktor banada %80 kız dedi belki bu gidişimde erkek der ki derse hapı yuttum bi ton pembe şey aldık :))
bana %90 erkek demiştiki o doktora giden bi çok aile dostumuz var kesinlikle yanılmaz yanılmaz dediler
yanıldı
ama bnm ilk tahmini 11 haftada yapmıştı
daha hic birsey almadim bebege ben cinsiyeti kesin ogrenmeden almak istemedim oysa ne guzel seyler vardi indirimde filan ama bugune kadar bekledim 100% belli olcak artik cinsiyeti insallah yarin randevumuz allah kasmet ederse insallahda gosterir yavrumda ogrenebiliriz artik sabrim kalmadi)
slm kızlar
ne kadar çok erkek diyip kız çıkan kız denilip erkek çıkan bebek oluyor yaa şimdi bende düşünmeye başladım doktor banada %80 kız dedi belki bu gidişimde erkek der ki derse hapı yuttum bi ton pembe şey aldık :))
bana %90 erkek demiştiki o doktora giden bi çok aile dostumuz var kesinlikle yanılmaz yanılmaz dediler
yanıldı
ama bnm ilk tahmini 11 haftada yapmıştı
daha hic birsey almadim bebege ben cinsiyeti kesin ogrenmeden almak istemedim oysa ne guzel seyler vardi indirimde filan ama bugune kadar bekledim 100% belli olcak artik cinsiyeti insallah yarin randevumuz allah kasmet ederse insallahda gosterir yavrumda ogrenebiliriz artik sabrim kalmadi)
off benımde yığılı ütü ama hiç içimden gelmıyor yapmak... yanlıs anlama da ikinizde birbirinizden inatçıymıssınız yaa ne kadar uzadı yokyere... gelip barış elçiliğimi yapsam ne dersin
:)))) sağol canım ya:d ben ilk gun fazlasıyla adım attım hiç tınlamadı artık o adım atsın demi ama
off bilemedim valla tamam o çeksin senın nazını ama eeşinde nıe bu kadar uzattıki ayıp etti valla.. neyse elbet anlar hatasını da işte...
elbet anlayacak hatasını ve hanımını özleyecektir :))))
özlesin hemde böle yanındayken hasretinden yansın :))
yok bacım, 17. haftada öğrendiysen, doktorun verdiği ihtimal de yüksek.. sen alışverişe ve yaymaya devam etBu cinsiyet işi benide korkuttu 17. haftada dr %90 erkek dedi bütün milletede yaydık yahu :)) aldıklarımız cabası
korkma, Allahın izniyle bi şey olmaz. kendine dikkat et, bol istirahat ve de duaselam... bu topiğe yeni katıldım. biz 16+5 teyiz. yaklaşık 2 hafta önce kanama oldu. plasenta rahim ağzındaymış. çok korktuk. 2 haftadır yatıyorum. tekrarlama ihtimali çok korkutuyo(
bende ütü yapmakdan nefret ediommmmm bitsin die cabaladım ben bittim((
Darısı başıma..Yıkıyorum katlayıp sepete dağ gibi ütü var evde..
Teşekkürler canım
Butik Bebeden aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?