2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim keske burayada yazsan ben cok severm ozellıkle dıni olunca

ayy canım bende okumak isterdim dediğin gibi buraya uyarmı bilemıyorum ama özelden banada atarsan sevinirim...

canım allah yardımcın olsun ama bu tarama testlerine takılma kesin sonuc vermıyor çünkü en ufak bişey sonucları etkıleyebılıyor ... taramalar normal çıkıp problemli doğan yada tam tersi olan o kadar çok kişi var ki.... sen yapman gerekeni yap gerisi allahın takdiri....

Bende 18+3 deyim cnm dedigin gibi yeni hissetmeye basladim son 1 haftadir. Ama hissedebilmek icinde dinlenmek gerekiyor. Vucut yorgun olunca anlayamiyor insan :)) ben gecen hafta ilk asimida oldum. Olmayanlar var mi

ben bugün 19 haftalık oldum canım..ama çok net bi şekilde hissedemiyorum henüz.ilk aşımda 23 şubatta benimm.arada çok hafif bi kıpırtı gibi oluyor ama hala çok net emin olamıyorum

ben de bi çöp bile almadım korkuma

bana %90 erkek demiştiki o doktora giden bi çok aile dostumuz var kesinlikle yanılmaz yanılmaz dediler
yanıldı
ama bnm ilk tahmini 11 haftada yapmıştı

valla bundan anlaşılıyor, %100 e yakın bi ihtimalle demediyse, hiçbirşeyden emin olamıcaz..

ben de bekliyom.. bekliyom.. bekliyoomm

ben de bi çöp bile almadım korkuma

bana %90 erkek demiştiki o doktora giden bi çok aile dostumuz var kesinlikle yanılmaz yanılmaz dediler
yanıldı
ama bnm ilk tahmini 11 haftada yapmıştı

valla bundan anlaşılıyor, %100 e yakın bi ihtimalle demediyse, hiçbirşeyden emin olamıcaz..

ben de bekliyom.. bekliyom.. bekliyoomm

off benımde yığılı ütü ama hiç içimden gelmıyor yapmak... yanlıs anlama da ikinizde birbirinizden inatçıymıssınız yaa ne kadar uzadı yokyere... gelip barış elçiliğimi yapsam ne dersin

:)))) sağol canım ya:d ben ilk gun fazlasıyla adım attım hiç tınlamadı artık o adım atsın demi ama

tuğçemm canım yazdıkların bir kadının kaldırması zor olan şeyler yaşamayan bilemez tabiki , ama bebek herşeyi değişiştirir bakarsın ,hiç birşey belli olmaz şimdi senin kendini üzmemen gerekir. ne olur takmamaya çalış

Bu cinsiyet işi benide korkuttu 17. haftada dr %90 erkek dedi bütün milletede yaydık yahu :)) aldıklarımız cabası
yok bacım, 17. haftada öğrendiysen, doktorun verdiği ihtimal de yüksek.. sen alışverişe ve yaymaya devam et

selam... bu topiğe yeni katıldım. biz 16+5 teyiz. yaklaşık 2 hafta önce kanama oldu. plasenta rahim ağzındaymış. çok korktuk. 2 haftadır yatıyorum. tekrarlama ihtimali çok korkutuyo(
korkma, Allahın izniyle bi şey olmaz. kendine dikkat et, bol istirahat ve de dua

bende ütü yapmakdan nefret ediommmmm bitsin die cabaladım ben bittim ((

Darısı başıma..Yıkıyorum katlayıp sepete dağ gibi ütü var evde..

Ütüyü seven bi kadın görmedim ben zaten

Kızlar benim arkadaşım daha ben hamile kalmadan bana senin kızın olacak demişti:)
2012 de hamile kalırsan oğlun demişti. Ve ben 2011'de kaldım kızım oluyor nasipse.

Demem o ki ondan nasıl hesap yaptığını öğrendim ve 3 arkadaşıma uyguladım doğru çıktı:)
Annem ve babama bile uyguladım doğru çıktı:)

Eşinizin, sizin ve hamile kaldığınız yılı yazarsanız deneriz bakalım doğru çıkacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…