- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.901
Kızlar benim arkadaşım daha ben hamile kalmadan bana senin kızın olacak demişti:)
2012 de hamile kalırsan oğlun demişti. Ve ben 2011'de kaldım kızım oluyor nasipse.
Demem o ki ondan nasıl hesap yaptığını öğrendim ve 3 arkadaşıma uyguladım doğru çıktı:)
Annem ve babama bile uyguladım doğru çıktı:)
Eşinizin, sizin ve hamile kaldığınız yılı yazarsanız deneriz bakalım doğru çıkacak mı
Çin takviminden mi bahsediosun Canim
tek kelımeyle bayıldım totosunu yerım ben onlarınEki Görüntüle 347633 Eki Görüntüle 347634
Teyzeleri kızıma aldığım ciciye bakın..
Değişik modelleri de vardı ama bunun sadece 3 ayı kalmıştı
.Beğendiniz mi ?
canım bn de evde cok sıkılıyorum ama her calısanda sen gıbı yakınıyor calısmaktn, haklısın zor oluyordr.Allah yardımcınız olsun hepınızınBencede canım şuan evde olmanın kıymetini bil şu soğukta dışarı çıkmak çok zor bide eve gidip yapman gerekenleri düşününce insan kafayı yicek gibi oluyor(
canımmmm hayatta hersey gerckten bizim için..sakın bısey ıcın ısyan etme ıcını hep ferah tut sen melegıne odaklan o annesının karnında huzurlu olsun..babası da herseyı anlayacaktır diye umuyorum..yaptıgın fedakarlık gercekten cok büyük bide bunun yanında kendını yıpratma derim ben.Bazen hayatdan öyle nefret ediyorumki kızlar sizlere anlatamam şu hamileliğimde çektiğim sıkıntıyı bir ben biliyorum ilk zamanlarda hamileliğimin eşimle çok kavga ediyordum şimdide aslında eşimden bazen soğuyorum mesela sürekli facesinde msn nde başka kızlarla yazışmalarını görüyorum arkadaşlık sitelerinde üyeliğini boy boy resimlerini görüyorum nasıl içim acıyor anlatamam sizlere yeni evli olmasaydım üstüne üstlük hamile olmasaydım emin olun boşanırdım hayatıma rahat rahat devam ederdim sürekli kavga ediyorum bu konu yüzünden bazen eşimden o kadar nefret ediyorumki anlatamam size yalanları inkarları inanın o kadar bıktımki birde bebeğimde sorun var dediler günlerce ona ağladım bir tarafdan borçlar var eşimin tek maaşı yetmiyor ona canım sıkılıyor bir tarafdan eşimi işden çıkartacaklar ona canım sıkılıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok bunldım çok ve inanın haytımda ilk defa bu kadar çok canım yanıyor eşimi nasıl affedeceğimi bilmiyorum beni öpmesinden bile bazen nefret ediyorum sırf şu mesajları üyelikleri gördüğüm için benim canımı çok yaktı çok( hergün ağlamakdan bıktım bıktım bıktım bıktım inşallah bebeğim bana hayat verecek bütün sevgimi aşkımı ona vereceğim o benim tek aşkım olacak inşallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma inşallah Rabbim bana bunları bu güzellikleri bari yaşatır.
Bende 18+3 deyim cnm dedigin gibi yeni hissetmeye basladim son 1 haftadir. Ama hissedebilmek icinde dinlenmek gerekiyor. Vucut yorgun olunca anlayamiyor insan :)) ben gecen hafta ilk asimida oldum. Olmayanlar var mi
Kızlar benim arkadaşım daha ben hamile kalmadan bana senin kızın olacak demişti:)
2012 de hamile kalırsan oğlun demişti. Ve ben 2011'de kaldım kızım oluyor nasipse.
Demem o ki ondan nasıl hesap yaptığını öğrendim ve 3 arkadaşıma uyguladım doğru çıktı:)
Annem ve babama bile uyguladım doğru çıktı:)
Eşinizin, sizin ve hamile kaldığınız yılı yazarsanız deneriz bakalım doğru çıkacak mı
Hayırlı sabahlarherkese hayırlı sabahlar
Cnm ben de yazayım bakalım tutuyor mu;Ben 1983Eşim 1978Hamile Kalınan Yıl 2007 - 2011Kızlar benim arkadaşım daha ben hamile kalmadan bana senin kızın olacak demişti:)2012 de hamile kalırsan oğlun demişti. Ve ben 2011'de kaldım kızım oluyor nasipse.Demem o ki ondan nasıl hesap yaptığını öğrendim ve 3 arkadaşıma uyguladım doğru çıktı:) Annem ve babama bile uyguladım doğru çıktı:) Eşinizin, sizin ve hamile kaldığınız yılı yazarsanız deneriz bakalım doğru çıkacak mı
günaydın herkese dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır oğlum 150gr olmuşilk hediyesinide dün aldım cinsiyeti kesinleşince süveter aldım oğluşa
gözünaydın canım cinsiyet kesinleşmiş darısı başımıza
bu arada ikinci bebeğin herhalde bu ilk bebeğinde erkekmiydi?
Eki Görüntüle 347633 Eki Görüntüle 347634
Teyzeleri kızıma aldığım ciciye bakın..
Değişik modelleri de vardı ama bunun sadece 3 ayı kalmıştı
.Beğendiniz mi ?
Bazen hayatdan öyle nefret ediyorumki kızlar sizlere anlatamam şu hamileliğimde çektiğim sıkıntıyı bir ben biliyorum ilk zamanlarda hamileliğimin eşimle çok kavga ediyordum şimdide aslında eşimden bazen soğuyorum mesela sürekli facesinde msn nde başka kızlarla yazışmalarını görüyorum arkadaşlık sitelerinde üyeliğini boy boy resimlerini görüyorum nasıl içim acıyor anlatamam sizlere yeni evli olmasaydım üstüne üstlük hamile olmasaydım emin olun boşanırdım hayatıma rahat rahat devam ederdim sürekli kavga ediyorum bu konu yüzünden bazen eşimden o kadar nefret ediyorumki anlatamam size yalanları inkarları inanın o kadar bıktımki birde bebeğimde sorun var dediler günlerce ona ağladım bir tarafdan borçlar var eşimin tek maaşı yetmiyor ona canım sıkılıyor bir tarafdan eşimi işden çıkartacaklar ona canım sıkılıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok bunldım çok ve inanın haytımda ilk defa bu kadar çok canım yanıyor eşimi nasıl affedeceğimi bilmiyorum beni öpmesinden bile bazen nefret ediyorum sırf şu mesajları üyelikleri gördüğüm için benim canımı çok yaktı çok( hergün ağlamakdan bıktım bıktım bıktım bıktım inşallah bebeğim bana hayat verecek bütün sevgimi aşkımı ona vereceğim o benim tek aşkım olacak inşallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma inşallah Rabbim bana bunları bu güzellikleri bari yaşatır.
Şuan bile zaten o kadar soğudumki sormaz olurmuyum bin kez sordum hep inkar ettim gözüne soka soka gösterdim boşayacağım seni dedim istemiyorum seni dedim ama hep benim canım yandı nasıl boşanırımki şuan hem hamileyim hem yeni evliyim ailemin haberi bile yok tüm bunlardan üzülmesinler diye söyleyemiyorumki annem çok rahatsız tekrar hastalanır diye korkuyorum öyle iki duvar arasına sıkıştımki anlatamam size ailemin hiç üzülmeyeceğini bilsen bir saniye durmam hemen boşanırım Allahım kimseye bunları yaşatmasım kaç aydır inanılmaz yıprandım yıkıldım dayanmaya çalışıyorum ama şuna eminimki bu adam aileyi hak etmiyor ve ben eninde sonunda bebişimle çıkacağız hayatından bu birgün mutlaka olacak(
canım sen özel hastaneyemı gıdıyosun hangı sehırdesın bizden ücret alınıyo denizlideyım özel hastaneye gıdıyorum35 oldu hatta bu ay muayene ucretı bu haberlerden sonra naparız bılmıyorum ya
günaydın herkese dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır oğlum 150gr olmuşilk hediyesinide dün aldım cinsiyeti kesinleşince süveter aldım oğluşa
hoşgeldin canım, bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim.. inş. hep böyle devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?