2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çin takviminden mi bahsediosun Canim

Eki Görüntüle 347633 Eki Görüntüle 347634

Teyzeleri kızıma aldığım ciciye bakın..
Değişik modelleri de vardı ama bunun sadece 3 ayı kalmıştı
.Beğendiniz mi ?
tek kelımeyle bayıldım totosunu yerım ben onların
Bencede canım şuan evde olmanın kıymetini bil şu soğukta dışarı çıkmak çok zor bide eve gidip yapman gerekenleri düşününce insan kafayı yicek gibi oluyor (
canım bn de evde cok sıkılıyorum ama her calısanda sen gıbı yakınıyor calısmaktn, haklısın zor oluyordr.Allah yardımcınız olsun hepınızın
canımmmm hayatta hersey gerckten bizim için..sakın bısey ıcın ısyan etme ıcını hep ferah tut sen melegıne odaklan o annesının karnında huzurlu olsun..babası da herseyı anlayacaktır diye umuyorum..yaptıgın fedakarlık gercekten cok büyük bide bunun yanında kendını yıpratma derim ben.

canım ne ınatcısınız kıs siz sanırım hıc ayrı kalmadınız bırbırınızden..anacım mevzuyu tabıkı bılmıyorum haddııme de degıl belkı karısmak ama yanyanasınız ne güzel kıymet bılsenıze accık aaaa:)))şimdı eşim burda olsa daha ne isterım valla ben..eritin artık buzları:))enişteye de maasallah yani

Bende 18+3 deyim cnm dedigin gibi yeni hissetmeye basladim son 1 haftadir. Ama hissedebilmek icinde dinlenmek gerekiyor. Vucut yorgun olunca anlayamiyor insan :)) ben gecen hafta ilk asimida oldum. Olmayanlar var mi

bana doktorum aşı vurulmamı söylemedi yaama sağlık ocağı söylemişti. ne yapsam bilmiyorum

canım dene bakalım benimkini
eşim 1981
ben 1983
hamile kalınan yıl 2011

Cnm ben de yazayım bakalım tutuyor mu;Ben 1983Eşim 1978Hamile Kalınan Yıl 2007 - 2011

günaydın kızlar...

geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla;

tuğçecim... umarım şans senden yana döner ve bebeğin herşeyi değiştirir.. ama lütfen bu süreçte kendini üzmemete çalış.. umursama...
evlimutlu, canım helal olsun valla, ben uzatamıyorum o kadar.. eşim hemen sırnaşıyor ve ben dayanamıyorum...
orjinal, o dediğin hesabı başka bir topikten arkadaşım bana yaptı ve tuttu.. çok kişiye yaptı ve tutmayan 1 kişi var sadece..

günaydın herkese dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır oğlum 150gr olmuş ilk hediyesinide dün aldım cinsiyeti kesinleşince süveter aldım oğluşa

günaydın herkese dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır oğlum 150gr olmuş ilk hediyesinide dün aldım cinsiyeti kesinleşince süveter aldım oğluşa

gözünaydın canım cinsiyet kesinleşmiş darısı başımıza
bu arada ikinci bebeğin herhalde bu ilk bebeğinde erkekmiydi?

Eki Görüntüle 347633 Eki Görüntüle 347634

Teyzeleri kızıma aldığım ciciye bakın..
Değişik modelleri de vardı ama bunun sadece 3 ayı kalmıştı
.Beğendiniz mi ?

bayıldım cnaım güle güle giysin kuzun

canım gerçekten çok üzüldüm kolay bir durum değil. biz de ilk evlendiğimizde bazı sorunlar yaşamıştık. böyle değildi başka sebeplerdendi ama can sıkıcıydı. onun ailesiyle ilgiliydi. ben hiç aileme yansıtmıyordum 5 yıllık sevgilimdi evlendiğimde. hem utandım, hem de onların üzülmesini istemedim. ama birgün o yansıttı aileme. ben de o zaman herşeyi anlattım. babam beni aldı götürdü. eşim arkamızdan geldi bırakmam diye. babam eşimin yakasına yapıştı, ben kızımı sen acı çektir diye mi yetiştirdim. sen kimsin, öldürürüm seni dedi dövecekti elinden zor aldılar. bir süre sonra eşimle barıştık ama birdaha o hareketlerin hiçbirini yapamadı. babama karşı da daha dikkatli davranmaya başladı. sonuçta aileni mutlu edecek şey, senin mutluluğundur. onları sahte bir mutlulukla kandırma. zaten onlar anlarlar. bu olaylar olmazdan önce de annem beni sürkeli sıkıştırırdı, senin gözlerinde benim eski kızım yok, yolunda gitmeyen birşeyler mi var derdi ben inkar ederdim. şimdi herkes mutlu ve huzurlu çok şükür Allahıma yani ben tecrübelerimden yola çıkarak sana ailene söylemeni tavsiye ederim.

canım sen özel hastaneyemı gıdıyosun hangı sehırdesın bizden ücret alınıyo denizlideyım özel hastaneye gıdıyorum35 oldu hatta bu ay muayene ucretı bu haberlerden sonra naparız bılmıyorum ya

evet canım özel hastane

gözün aydın maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…