- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.921
canım ben 1986 doğumluyumKızlar benim arkadaşım daha ben hamile kalmadan bana senin kızın olacak demişti:)
2012 de hamile kalırsan oğlun demişti. Ve ben 2011'de kaldım kızım oluyor nasipse.
Demem o ki ondan nasıl hesap yaptığını öğrendim ve 3 arkadaşıma uyguladım doğru çıktı:)
Annem ve babama bile uyguladım doğru çıktı:)
Eşinizin, sizin ve hamile kaldığınız yılı yazarsanız deneriz bakalım doğru çıkacak mı
Kızlar herkese günaydın dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Bebeğimim tüm gelişimi çok iyi ama göbek kordonuzmuzdaki damarlardan biri eksikmiş. C.tesi kendi dr.la görüşeceğiz. Aynı durumda olan yada bilgisi olan varmı.
Ultrasonu yapan dr. diğer gerşey ve 3 lü tarama iyi olduğu için sorun olmayacağını söyledi ama yinede içim hiç rahat değil.
günaydın herkese dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır oğlum 150gr olmuşilk hediyesinide dün aldım cinsiyeti kesinleşince süveter aldım oğluşa
Kızlar herkese günaydın dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Bebeğimim tüm gelişimi çok iyi ama göbek kordonuzmuzdaki damarlardan biri eksikmiş. C.tesi kendi dr.la görüşeceğiz. Aynı durumda olan yada bilgisi olan varmı.
Ultrasonu yapan dr. diğer gerşey ve 3 lü tarama iyi olduğu için sorun olmayacağını söyledi ama yinede içim hiç rahat değil.
Kızlar benim arkadaşım daha ben hamile kalmadan bana senin kızın olacak demişti:)
2012 de hamile kalırsan oğlun demişti. Ve ben 2011'de kaldım kızım oluyor nasipse.
Demem o ki ondan nasıl hesap yaptığını öğrendim ve 3 arkadaşıma uyguladım doğru çıktı:)
Annem ve babama bile uyguladım doğru çıktı:)
Eşinizin, sizin ve hamile kaldığınız yılı yazarsanız deneriz bakalım doğru çıkacak mı
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama elimde değil yinede bi yandan üzülüyorum.
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canımm
Ben artık dr a gitmekten korkuyorum şeker yüklemesinden detaylı ultrasondan bişey diyecekler diye hiç gitmek istemiyorum napcam bilemiyorum(
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama elimde değil yinede bi yandan üzülüyorum.
Tuğcemcim kim korkmuyor ki her teste kalbim güm güm atıyor kendimi bazen uzun atlamalı koşuda gibi hissediyorum:) Ama güzel sonuçlar alınca da insan daha bir mutlu oluyor. Askerlik gibi gün sayıyorum desem yalan olmaz hani:)
günaydın kızlar...
geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla;
tuğçecim... umarım şans senden yana döner ve bebeğin herşeyi değiştirir.. ama lütfen bu süreçte kendini üzmemete çalış.. umursama...
evlimutlu, canım helal olsun valla, ben uzatamıyorum o kadar.. eşim hemen sırnaşıyor ve ben dayanamıyorum...
orjinal, o dediğin hesabı başka bir topikten arkadaşım bana yaptı ve tuttu.. çok kişiye yaptı ve tutmayan 1 kişi var sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?