2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese günaydın dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Bebeğimim tüm gelişimi çok iyi ama göbek kordonuzmuzdaki damarlardan biri eksikmiş. C.tesi kendi dr.la görüşeceğiz. Aynı durumda olan yada bilgisi olan varmı.
Ultrasonu yapan dr. diğer gerşey ve 3 lü tarama iyi olduğu için sorun olmayacağını söyledi ama yinede içim hiç rahat değil.

canım ben 1986 doğumluyum
eşim 1983 doğumlu
hamile kaldığım yıl 2011 (ekim ayı)

Kızlar herkese günaydın dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Bebeğimim tüm gelişimi çok iyi ama göbek kordonuzmuzdaki damarlardan biri eksikmiş. C.tesi kendi dr.la görüşeceğiz. Aynı durumda olan yada bilgisi olan varmı.
Ultrasonu yapan dr. diğer gerşey ve 3 lü tarama iyi olduğu için sorun olmayacağını söyledi ama yinede içim hiç rahat değil.

Canım içini ferah tut.
Bak sorun yok demişler.

Canını sıkma bence bak bebeğin gelişimi iyi demişler. Hem bir sorun olmaz demişler. içini ferah tut:)

Benim doğum yılım 1978
Eşiminki 1979
Hamile kaldığım dönem Ekim 2011

Günaydın canım..

Her doktor başka bişi söylüyor ya hangisine güvenilir şaşırıyorum bazen.
Sıkma canını..Zaten sorun olmayacağını söylemiş.Ama gönlünü ferahlatmak için doktoruna gitmende fayda var.
Umarım cmts güzel haberlerle gelirsin.

İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama elimde değil yinede bi yandan üzülüyorum.

Bana sorarsan gerçekten çok kötü bir şey olsaydı yorum yapmaktan kaçınırlardı. Doktorunun bilgi vereceğini söylerlerdi bence. Hem sıkıntı olsa gelişimi iyi olamazdı bebişin diye düşünüyorum. Nacizane görüşüm bu benim:) kötü düşünme iyi düşünki her şey iyi olsun:))

İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canımm

Ben artık dr a gitmekten korkuyorum şeker yüklemesinden detaylı ultrasondan bişey diyecekler diye hiç gitmek istemiyorum napcam bilemiyorum (

İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canımm

Ben artık dr a gitmekten korkuyorum şeker yüklemesinden detaylı ultrasondan bişey diyecekler diye hiç gitmek istemiyorum napcam bilemiyorum (

Tuğcemcim kim korkmuyor ki her teste kalbim güm güm atıyor kendimi bazen uzun atlamalı koşuda gibi hissediyorum:) Ama güzel sonuçlar alınca da insan daha bir mutlu oluyor. Askerlik gibi gün sayıyorum desem yalan olmaz hani:)

Ben her teste gideceğim zaman aşırı heyecan yapmaya başladım bu sefer ne uyduracaklar diye sürekli sadece kafa karıştırıyorlar birazda sıkıldım artık bu kötü haberlerden sanırım doktorların yanındaki hemşireler bile çok bilmiş öyle abartıyorlarki aman aslında test falan yaptırmadan en iyisi gidip zamanı gelince doğurmak sezeryanla yapacağım doğumu muhtemelen haziran sonunda oğlum kucağımda inşallah çok özledim martın birine kadar göremeyeceğimz ara ara tekmeliyor hissediyorum çok hoş bi kıpırtı içimde 18+3 deyiz 1 hafta sonra daha net hissederim 1 ay sonrada babasını tekmelemeye başlayacak inşallah Hayırlısı ile sağlıklıca bi doğsaydı stres yapmaktan bıktım herşeyi

Gunaydin kizlarrrrrr ...... Ya canim inan uzatan taraf ben degilim esim uzatio bn ptesi gunu cok adim attim tinlamadi bende daha adim atmadim o da atmadi hala konusmuoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…