- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.941
Gunaydin kizlarrrrrr ...... Ya canim inan uzatan taraf ben degilim esim uzatio bn ptesi gunu cok adim attim tinlamadi bende daha adim atmadim o da atmadi hala konusmuoruz
Ben her teste gideceğim zaman aşırı heyecan yapmaya başladım bu sefer ne uyduracaklar diye sürekli sadece kafa karıştırıyorlar birazda sıkıldım artık bu kötü haberlerden sanırım doktorların yanındaki hemşireler bile çok bilmiş öyle abartıyorlarki aman aslında test falan yaptırmadan en iyisi gidip zamanı gelince doğurmak sezeryanla yapacağım doğumu muhtemelen haziran sonunda oğlum kucağımda inşallah çok özledim martın birine kadar göremeyeceğimz ara ara tekmeliyor hissediyorum çok hoş bi kıpırtı içimde 18+3 deyiz 1 hafta sonra daha net hissederim 1 ay sonrada babasını tekmelemeye başlayacak inşallah Hayırlısı ile sağlıklıca bi doğsaydı stres yapmaktan bıktım herşeyi
kızlar bısey sorucm 2gundr sol kasıgm fecı agrıyo sızde oluyomu
Kızlar eşim diyor ki, ben de Temmuz babaları topiği acacağım diyor
Ne yazacaksın diyorum.
--Eşim bugün bunları bunları yedi..
--Eşimin bugün midesi bulandı.
--Kızım tekme attı
--Kontrolümüze şu kadar gün kaldı kızımı özledim yazacağım diyor
canım sen çok haklısın, bu kadar ufak bir konuyu gereksiz yere uzatması saçma...
ben olsam artık dayanamaz konuşurdum bu gereksiz davranışını..
Günaydın annişler, ben de uyanır uyanmaz hapşuranlardanım,hamilelikte normalmiş ama çok sıkıntı veriyo bana,1.5 aydır burnum tıkanık.Araştırdım biraz internetten,hamilelikte burun tıkanıklığı diye birşey varmış 3. aylarda başlayıp son aylara yaklaşana kadar devam ediyormuş, doktoruma danışarak viks denedim,deniz suyu spreyleri aldım bana mısın demedi,o an için açıyo sonra yine aynı.Çok değişik bişey anlamadım grip gibi değil ateş yok halsizlik yok ama sürekli tıkanıklık var sadece nefes almak zor olduğu için yoruluyorum ve sürekli ağzımdan nefes aldığım için ağzım boğazım kuruyo.
Aynı şeyleri yaşayan arkadaşımız var mı hiç ? Sizler bir çözüm yolu önerir misiniz sıkıldım artık bu durumdan!!!
Günaydınnn herkese
akşam saat 19:45 sularında doktorumuzdaydık
kilomuzu ölçdü geçen giitiğimizde 56 kilo olan ben 59 kiloya çıkmışım
sonra ultrasona aldı tek tek heryerini inceledi ayakları ayak parmakları kafatası kalbi hepsini tek tek gösterdi doktor amcamız sıra geldi apış arasına o kadar hareketli bi bebek ki o kadar olur yani
dedi bebeğimiz KIZ ... eşimde ben göz kırptım şaka yapıyo sanmış doktor dedi bakın apış aramızda herhangi bi hendek yok bebeğimiz kız dedi eşim şoklarda ama siz geçen ay %90 erkek dediniz doktor dedi %10 açık kapı bırakmışım kız diyo eşim durmadan soruyo ciddimisiniz...
sonra ben lavaboya gittim dedim allah şimdi dalacak bizimki doktora..
13 cm 152 gr gayet sağlıklı bi bebeğimiz var dedi
her gün bi kase yoğurt 2 dilim peynir geceleride kesinlikle süt dedi
3. lü tarama için bugün laboratuara kan vermeye gidicez
18-19 martta renkli ultrasonumuz var randevumuz 20 martta ....
eşim sabah bile diyo tıp yanılabilir tıp yanılabilir :)
bende ilk bebeğimi Allah nasip ederse temmuzda kucağıma alıcam.inanılmaz heyecanlıyımm...şu an 18. haftama yeni girdim.internetten hamilelikle ilgili bilgler alıyorum ama burdan sizinle paylaşmak daha iyi rahatlatacak beni. hamilelikle iligili aranızda ilaç kullananlar var mı ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Merhaba guzel anneler ve tatli bebekleri,icim kipir kipir yerimde duramiyorum yarini zor bekliyorum en sonunda bunca bekleyisten sonra ilk kez bebegimizin cinsiyetini ogrenecegiz kasmetse gosterirse yarin.Ah cok heyecanliyim acaba kiz mi erkek mi diye yarin sabah ha
staneye gidecegiz ve ogrenecegiz insallah artik.hani var ya rahmetli baris manconun sarkisi(allah rahmet eylesin)
Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki.Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki?(ancak allahin gucu yeter)
Çocukça bir aşk gelip de geçme sakın gülme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine....
canım sen çok haklısın, bu kadar ufak bir konuyu gereksiz yere uzatması saçma...
ben olsam artık dayanamaz konuşurdum bu gereksiz davranışını..
Bende 18+3 deyim cnm dedigin gibi yeni hissetmeye basladim son 1 haftadir. Ama hissedebilmek icinde dinlenmek gerekiyor. Vucut yorgun olunca anlayamiyor insan :)) ben gecen hafta ilk asimida oldum. Olmayanlar var mi
doğru valla tum kadınlar utuden nefret ediyor :)
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canımm
Ben artık dr a gitmekten korkuyorum şeker yüklemesinden detaylı ultrasondan bişey diyecekler diye hiç gitmek istemiyorum napcam bilemiyorum(
Ne yazacaksın diyorum.
--Kızım tekme attı
Oğluma şarkı söylemeye başladım kızlar :))
Kızlar herkese günaydın dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Bebeğimim tüm gelişimi çok iyi ama göbek kordonuzmuzdaki damarlardan biri eksikmiş. C.tesi kendi dr.la görüşeceğiz. Aynı durumda olan yada bilgisi olan varmı.
Ultrasonu yapan dr. diğer gerşey ve 3 lü tarama iyi olduğu için sorun olmayacağını söyledi ama yinede içim hiç rahat değil.
Ne yazacaksın diyorum.
--Kızım tekme attı
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben erkenden ev işlerine başladım yoruldum hemen. Öğlenden sonra arkadaşıma misafir gelcekmiş 1 çeşit ikramıda ben yapayım dedim onuda hallettim yattım şimdi öğlendede giderim. Hiçbişeyi takmayın kafanıza Allahın izniyle sağsağlim doğup hayatımızı değiştirecekler...
Bişi diyim mi ben severim ütü yapmayı rahatlatır beniçevremde de tek seven benim ama, istisnayım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?