2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlarrrrrr ...... Ya canim inan uzatan taraf ben degilim esim uzatio bn ptesi gunu cok adim attim tinlamadi bende daha adim atmadim o da atmadi hala konusmuoruz

canım sen çok haklısın, bu kadar ufak bir konuyu gereksiz yere uzatması saçma...
ben olsam artık dayanamaz konuşurdum bu gereksiz davranışını..

Tuğçemcim zor bir süreçten geçiyorsun ne de olsa hamilelikte dahada hassaslaşıyor insan. Her şey batıyor insana:) Bak ne güzel hissetmeye de başlamışsın bebişini. Hayatta herşey herzaman kötü gitmez ki. Elbet denizdeki fırtıfda dine ve güneş açar ardından:)

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben erkenden ev işlerine başladım yoruldum hemen. Öğlenden sonra arkadaşıma misafir gelcekmiş 1 çeşit ikramıda ben yapayım dedim onuda hallettim yattım şimdi öğlendede giderim. Hiçbişeyi takmayın kafanıza Allahın izniyle sağsağlim doğup hayatımızı değiştirecekler...

Kızlar eşim diyor ki, ben de Temmuz babaları topiği acacağım diyor
Ne yazacaksın diyorum.

--Eşim bugün bunları bunları yedi..
--Eşimin bugün midesi bulandı.
--Kızım tekme attı
--Kontrolümüze şu kadar gün kaldı kızımı özledim yazacağım diyor

Çok tatlı ya eşleride heyecan sardı benimkide karnımı öpüp koklayıp duruyo ne zaman geleceksin diyor :))

canım sen çok haklısın, bu kadar ufak bir konuyu gereksiz yere uzatması saçma...

Bence normal şekilde davranmaya çalış sanki hiç küslük olamamış gibi gereksiz şeyler için birbirinizi kırmaya değmez canım o kadar çok sorun varki şu dünyada

aynen canım hatta sürekli bir tıkanıklık olduğu için takmıyorum alıştım:))

ayyy nasıl bir şoktur buuu:))) inşallah pazartesi gittiğimizde yüzde yüz öğreniriz yaaa çatlıcam çünkü artıkkkk:)
ama sağlıklı olmasına çok sevindim canım gözünüz aydın

hoşgeldin canım...ben şuan Gynoferon kullanıyorum,hamilelik ve emzirme döneminde folik asit yetersizliği ile birlikte görülen demir yetersizliği tedavisinde kullanılıyomuş günde 1 tane alıyorum,doktorum 2li taramadan sonra verdi diğer folik asiti bıraktırıp....birde mide bulantısı için sabah akşam aç karına dramamine kullanıyorum bulantılarım bazen azalsada hep var çünkü..

ayyy güzel haberlerini bekliyoruzzzz:)))
bende diorum ki gel pazartesi gel gel gel:)

kızlar bısey sorucm 2gundr sol kasıgm fecı agrıyo sızde oluyomu

evet canım bende ağrı şeklinde değilde batmalar oluyo genelde sol tarafta daha fazla oluyo ama sürekli değil ve buna doktorum normal dedi sadece ıstırahat et dedi okadar...

kızlar çok fazla okuyamadım geçmişiii bi kahvaltı yapıcam çok acıktık...benim dıp dıp miniş artık kendini hergün belli ediyor:))))

Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma
Susamıştın sevgiye
Çiçekler sundum sana
Seversin diye, seversin diye
İstemem senden başka birini
Tamamlıyoruz birbirimizi
Kusurumuz sevilmek sevmek olursa
Kusursuz olmaz insan hayata

bende dayanamazdım normalde ama konu çok saçma elle bile tutulmaz niye bu kadar uzattı diye merakla bekliom nasıl toparlıcak olayı nasıl barısacak sırf merktan suskun bekliom

Bende 18+3 deyim cnm dedigin gibi yeni hissetmeye basladim son 1 haftadir. Ama hissedebilmek icinde dinlenmek gerekiyor. Vucut yorgun olunca anlayamiyor insan :)) ben gecen hafta ilk asimida oldum. Olmayanlar var mi

ben olmadım aşı valla sağlık ocağına da havalar düzelmeden gitmeyi düşünmüyorum doktorum gerekli görürse gideceğim
doğru valla tum kadınlar utuden nefret ediyor :)

Bişi diyim mi ben severim ütü yapmayı rahatlatır beniçevremde de tek seven benim ama, istisnayım sanırım

İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canımm

Ben artık dr a gitmekten korkuyorum şeker yüklemesinden detaylı ultrasondan bişey diyecekler diye hiç gitmek istemiyorum napcam bilemiyorum (

Tuğçem sana kötü düşünmeyi, endişe ve kaygı duymayı yasaklıyoruz canım topikce Rahat ol biraz arkadaşım yaa her şey olacağına varır stres bebeklerin ve bizim sağlığımızın en büyük düşmanı.

kızlar bısey sorucm 2gundr sol kasıgm fecı agrıyo sızde oluyomu

ay benim kalçalarım ağrıyor ya son günlerde ne alakaysa:44:

çoook tatlııı

Oğluma şarkı söylemeye başladım kızlar :))

çok iyi yapıyorsun canım ben de 20. haftaya bir girebilirsek hayırlısı ile şarkı dinleteceğim klasik müzik albümümüzden.Uslu bebek olsun diye

inş bi şey olmaz canım yaa.. gönlünü ferah tutmaya çalış.

Size şimdiden afiyet olsun:) Bizim yerimize de gez:))

kızlarrr sorum cinsiyeti belli olanlaraaa yani çoğunuzaa!!!!:)
ben son zamanlarda aşıırı derecede çikolata canım istiyo ve tüketiyorum bunun cinsiyetle ilgisi varmı? yani ne bileyim mesela oğlu olacağını yada kızı olacağını öğrenenlerden en çok kimlerde olduuu???varmı ilgisi bilmiyorum ama artık çatlıcam meraktan gel pazartesi gell:)))
bu arada bakın ne buldummm Çocuk Ve Bebek Tulum Modelleri, 2011 modern bebek çocuk tulum örnekleri tasarımları dizaynları | Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Ev Tasarımı Döşemesi
bir yandan kahvaltı bir yandan tulumlar bebek odalarıı

LUXXOR canım bi ninni var mircan kaya oğluma en çok onu dinletiyorum kadının sesi beni bile dinlendiriyor çok güzel söylüyor bi dinle klasik müziği ben zaten çok severim bethoven ve lorena mc kennit çok dinlerim bunlarıda dinletiyorum bide türkler varya pekinel kardeşler onlarıda beğeniyorum bakalım biraz daha zamanımız var 1 hafta daha bekleyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…