2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkese....

cnm bir doktora daha görün bence ve içini ferah tut.Bizde bebeğe gide 2 damar var bebekten bize gelen 1 damar var bizden gidenle bebek besleniyor.allah korusun tansiyon yüksekliği bile bu damarların daralmasına yol açıyormuş.ve bebekte problem olabiliyormuş.ama ozaman taramalarda çıkar diyorlar. sen yinede bir doktora daha görün. geçmiş olsun.

bende öyleyim canım kaşık kaşık çikolata yerim sureklı fıstıklı cikolata aldırırıım ve oğlum olacak bilmem alakası var mı

Oğluma şarkı söylemeye başladım kızlar :))

ne güzel yapıyosun benim bebiş ilk haftalarından klasık müzük dinliyo eşim müzsiyen müzük yönünden cok rahatız bu gunlerde konserlerıde basladı egrcı ben henuz bir tanesıne dahı gıdemedim haftaya gidicez bebişle kısmetse. ama eşim arabesk dinletelim demişti dün bebegımız şimdiden hayatın gercekleri ile tanıssın kandırmayalım baya bır guldum :)

canım ben ilk haftalarda acayip ekşi yedim.. ama 2. aydan sonrada deli gibi çikolata.. yolda krizim tutuyordu hep... çantamda yoksa ilk bakkala markete girip alıyordum.. özelliklede bi çikolata var.. hep oo:))) ve kızım olcak.. yani bu ekşi - tatlı ile cinsiyeti çokt abağdaştırma canım..

Çok güzelmiş ya. Eeee onlarda haklı tabiii ben destekliyorum şahsen:))

Benim doktorum tetenoz aşısı olmana gerek yok dediği için ben sağlık ocağına oldum dedim.

öyle bi şey var mı gerçekten?! :44: ben günlerce tatlı yemeyeyim, aramıyorum valla. hamilelikten önce düşkündüm oysa. şimdi yediğim tek tatlı, kahvaltıda çayıma attığım tek şeker

Eşekli Ninni - Mircan KAYA - Dailymotion videosu şuna bakınnnn ağlamam geldi bebeğin gülüşüneee :')

günaydın kızlar benim de bu hesaba göre tutuyor benim kuzenlerimin hepsi bu hesaba göre yaptılar bebişlerini tuttu ama doğum günü de önemli bu kan hesabına göre yapılıyor. şöyle ki; insanın kanı 3 yılda bir yenileniyormuş hamile kalınan tarihte annenin kanı daha tzeyse bebiş kız, babanınki tazeyse erkek oluyor deniliyor.

adresini ver hemen, ütülerimi sana yollıcam

annemin evindeyken annem hep bana satardı ütüyü

notumu aldım canım kaydedeyim onları da çok sağol. Ben klasik müzik dinlemezdim normalde ama bebikim için best relaxing 50 music diye bir albümü arkadaşım hediye etti kızım için ben de onu dinleteceğim o yüzden ninnilere de bakayım. Hem anne karnında alıştığı müziği doğduktan sonra dinletince sakinleşiyormuş

bende öyleyim canım kaşık kaşık çikolata yerim sureklı fıstıklı cikolata aldırırıım ve oğlum olacak bilmem alakası var mı

ayy ben de tatlı severim çokk ama ben ekşi de çok severim yani hamileliğimde bi birinden canım çekiyodu bi diğerinden cinsiyetle bağdaşmadı pek bende

Bende olmadım. doktorum da bir şey demedi bu konuda haftaya kontrole gidince soracağım bende gereklimi diye..

canım tabiki gerekli doğumda kullanılan aletler yeterince steril mi hangimiz biliyoruz tetanos mikrobu varsa ne olacak mutlaka olun ben kendi kendime yapamıyorum başka bir sağlık ocağına gidip yaptırıcam

ahh canım ya benim annemde öyleydi ben seviyorum diye bahane edip dokunmazdı evlenince erkek kardeşim aradı abla niye evlendin sen varken ütüsüz pantolon giymezdim diyor garibim halada ütü yapacağı zaman arar niye evlendin der annem

valla ben anneme gidince bana ''hadi şu babanın pantolonunu bi ütüle'' diyo. ütü masasını açınca da yatak odasından çamaşır sepetini getiriyo, ''başlamışken şunları da yapıver'' diyo.. bu anneler çok fenee yaaa :118:

Son düzenleme:

:)))walla benim acayip çekio canım duramıyorum:))

hmmm tamam canımm:))bende o durumdayım yaaa çok seviyorum çikolatayıı:))

:) bende es_eski nin yolladıgı ninnide agladım ne sulu göz olduk hemen hayallere daldım oğlumu saglıcakla kucagıma almısım uyutuom ninni söliom ahh ahhhhhhhh

Hamilelik ne özel bir dönemmiş.
Kendimi daha çok seviyorum artık.
Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…