- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.961
Kızlar herkese günaydın dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Bebeğimim tüm gelişimi çok iyi ama göbek kordonuzmuzdaki damarlardan biri eksikmiş. C.tesi kendi dr.la görüşeceğiz. Aynı durumda olan yada bilgisi olan varmı.
Ultrasonu yapan dr. diğer gerşey ve 3 lü tarama iyi olduğu için sorun olmayacağını söyledi ama yinede içim hiç rahat değil.
kızlarrr sorum cinsiyeti belli olanlaraaa yani çoğunuzaa!!!!:)
ben son zamanlarda aşıırı derecede çikolata canım istiyo ve tüketiyorum bunun cinsiyetle ilgisi varmı? yani ne bileyim mesela oğlu olacağını yada kızı olacağını öğrenenlerden en çok kimlerde olduuu???varmı ilgisi bilmiyorum ama artık çatlıcam meraktan gel pazartesi gell:)))
bu arada bakın ne buldummm Çocuk Ve Bebek Tulum Modelleri, 2011 modern bebek çocuk tulum örnekleri tasarımları dizaynları | Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Ev Tasarımı Döşemesi
bir yandan kahvaltı bir yandan tulumlar bebek odalarıı
Oğluma şarkı söylemeye başladım kızlar :))
ben son zamanlarda aşıırı derecede çikolata canım istiyo ve tüketiyorum bunun cinsiyetle ilgisi varmı? yani ne bileyim mesela oğlu olacağını yada kızı olacağını öğrenenlerden en çok kimlerde olduuu???varmı ilgisi bilmiyorum ama artık çatlıcam meraktan gel pazartesi gell:)))
bu arada bakın ne buldummm Çocuk Ve Bebek Tulum Modelleri, 2011 modern bebek çocuk tulum örnekleri tasarımları dizaynları | Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Ev Tasarımı Döşemesi
bir yandan kahvaltı bir yandan tulumlar bebek odalarıı
Kızlar eşim diyor ki, ben de Temmuz babaları topiği acacağım diyor
Ne yazacaksın diyorum.
--Eşim bugün bunları bunları yedi..
--Eşimin bugün midesi bulandı.
--Kızım tekme attı
--Kontrolümüze şu kadar gün kaldı kızımı özledim yazacağım diyor
ben olmadım aşı valla sağlık ocağına da havalar düzelmeden gitmeyi düşünmüyorum doktorum gerekli görürse gideceğim
Bişi diyim mi ben severim ütü yapmayı rahatlatır beniçevremde de tek seven benim ama, istisnayım sanırım
Tuğçem sana kötü düşünmeyi, endişe ve kaygı duymayı yasaklıyoruz canım topikceRahat ol biraz arkadaşım yaa her şey olacağına varır stres bebeklerin ve bizim sağlığımızın en büyük düşmanı.
ay benim kalçalarım ağrıyor ya son günlerde ne alakaysa:44:
çoook tatlııı
çok iyi yapıyorsun canım ben de 20. haftaya bir girebilirsek hayırlısı ile şarkı dinleteceğim klasik müzik albümümüzden.Uslu bebek olsun diye
LUXXOR canım bi ninni var mircan kaya oğluma en çok onu dinletiyorum kadının sesi beni bile dinlendiriyor çok güzel söylüyor bi dinle klasik müziği ben zaten çok severim bethoven ve lorena mc kennit çok dinlerim bunlarıda dinletiyorum bide türkler varya pekinel kardeşler onlarıda beğeniyorum bakalım biraz daha zamanımız var 1 hafta daha bekleyelim :))
Benim doktorum tetenoz aşısı olmana gerek yok dediği için ben sağlık ocağına oldum dedim.
Eşekli Ninni - Mircan KAYA - Dailymotion videosu şuna bakınnnn ağlamam geldi bebeğin gülüşüneee :')
günaydın kızlar...
geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla;
tuğçecim... umarım şans senden yana döner ve bebeğin herşeyi değiştirir.. ama lütfen bu süreçte kendini üzmemete çalış.. umursama...
evlimutlu, canım helal olsun valla, ben uzatamıyorum o kadar.. eşim hemen sırnaşıyor ve ben dayanamıyorum...
orjinal, o dediğin hesabı başka bir topikten arkadaşım bana yaptı ve tuttu.. çok kişiye yaptı ve tutmayan 1 kişi var sadece..
adresini ver hemen, ütülerimi sana yollıcam
LUXXOR canım bi ninni var mircan kaya oğluma en çok onu dinletiyorum kadının sesi beni bile dinlendiriyor çok güzel söylüyor bi dinle klasik müziği ben zaten çok severim bethoven ve lorena mc kennit çok dinlerim bunlarıda dinletiyorum bide türkler varya pekinel kardeşler onlarıda beğeniyorum bakalım biraz daha zamanımız var 1 hafta daha bekleyelim :))
bende öyleyim canım kaşık kaşık çikolata yerim sureklı fıstıklı cikolata aldırırıım ve oğlum olacak bilmem alakası var mı
Bende olmadım. doktorum da bir şey demedi bu konuda haftaya kontrole gidince soracağım bende gereklimi diye..
Bir yandan ninni dinliyorum bir yandan ağlıyorum
annemin evindeyken annem hep bana satardı ütüyü
annemin evindeyken annem hep bana satardı ütüyü
öyle bi şey var mı gerçekten?! :44: ben günlerce tatlı yemeyeyim, aramıyorum valla. hamilelikten önce düşkündüm oysa. şimdi yediğim tek tatlı, kahvaltıda çayıma attığım tek şeker
canım ben ilk haftalarda acayip ekşi yedim.. ama 2. aydan sonrada deli gibi çikolata.. yolda krizim tutuyordu hep... çantamda yoksa ilk bakkala markete girip alıyordum.. özelliklede bi çikolata var.. hep oo:))) ve kızım olcak.. yani bu ekşi - tatlı ile cinsiyeti çokt abağdaştırma canım..
:) bende es_eski nin yolladıgı ninnide agladım ne sulu göz oldukhemen hayallere daldım oğlumu saglıcakla kucagıma almısım uyutuom ninni söliom ahh ahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?