- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.981
hayırlı olsun canım 2. erkek gelıyor demek sana:)günaydın herkese dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır oğlum 150gr olmuşilk hediyesinide dün aldım cinsiyeti kesinleşince süveter aldım oğluşa
süper olur canım eşimde de var o istek, bi önderlık yapıp acsınlar bız de burdan eşlerı yönlendırelımKızlar eşim diyor ki, ben de Temmuz babaları topiği acacağım diyor
Ne yazacaksın diyorum.
--Eşim bugün bunları bunları yedi..
--Eşimin bugün midesi bulandı.
--Kızım tekme attı
--Kontrolümüze şu kadar gün kaldı kızımı özledim yazacağım diyor
canım ya iyi yapıyorsun annesiyle oglunun büyük aşkı desene..Oğluma şarkı söylemeye başladım kızlar :))
canım benım eşimde klasık dınletelım dıo ben karadeniz arabesk v.s dınletmek ıstıyorum, gercek dünya bu çünkü..ne güzel yapıyosun benim bebiş ilk haftalarından klasık müzük dinliyo eşim müzsiyen müzük yönünden cok rahatız bu gunlerde konserlerıde basladı egrcı ben henuz bir tanesıne dahı gıdemedimhaftaya gidicez bebişle kısmetse. ama eşim arabesk dinletelim demişti dün bebegımız şimdiden hayatın gercekleri ile tanıssın kandırmayalım baya bır guldum :)
amiiiiiiiiiiiin canım..şükürler olsunkı bız tattık Allah ım ısteyen herkese nasip etsin ınsallah.daha farklı daha özel hıssedıyor ınsan kendını gercektenHamilelik ne özel bir dönemmiş.
Kendimi daha çok seviyorum artık.
Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın
Hamilelik ne özel bir dönemmiş.
Kendimi daha çok seviyorum artık.
Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın
:)))walla benim acayip çekio canım duramıyorum:))
hmmm tamam canımm:))bende o durumdayım yaaa çok seviyorum çikolatayıı:))
Eşekli Ninni - Mircan KAYA - Dailymotion videosu şuna bakınnnn ağlamam geldi bebeğin gülüşüneee :')
Bende bu ara tatlıya çok düştüm.Geçen nutella kabını aldım kaşık kaşık yedim:125:.Eşim elimden alınca bıraktım.
süper olur canım eşimde de var o istek, bi önderlık yapıp acsınlar bız de burdan eşlerı yönlendırelım
amiiiiiiiiiiiin canım..şükürler olsunkı bız tattık Allah ım ısteyen herkese nasip etsin ınsallah.daha farklı daha özel hıssedıyor ınsan kendını gercekten
canım bende 4.5 aydır deli gibi ekşi yerdım aklıma tatlı gelmezdı su 2 haftadır kasıklamaya basladım:)bazen ben de cok abartıyorum..
Canım eşim de diyor arkadaşlarına söyle de biz eşler de paylaşalım duygularımızı diyor
Hamd-ü senalar olsun Rabbime.
süper fikir ama onlar bizim kadar vakıt ayırıp gırmezler:)bızımkı başka..
canım ya dün aksamkı yorumlarını da okudum gercekten cok yapıcı yorumların var coğu yoruma karsı dıkkatımı cekti..Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ınsallah
hayırlı olsun canım 2. erkek gelıyor demek sana:)
süper olur canım eşimde de var o istek, bi önderlık yapıp acsınlar bız de burdan eşlerı yönlendırelım
canım ya iyi yapıyorsun annesiyle oglunun büyük aşkı desene..
canım benım eşimde klasık dınletelım dıo ben karadeniz arabesk v.s dınletmek ıstıyorum, gercek dünya bu çünkü..
amiiiiiiiiiiiin canım..şükürler olsunkı bız tattık Allah ım ısteyen herkese nasip etsin ınsallah.daha farklı daha özel hıssedıyor ınsan kendını gercekten
Eşekli Ninni - Mircan KAYA - Dailymotion videosu şuna bakınnnn ağlamam geldi bebeğin gülüşüneee :')
Bir yandan ninni dinliyorum bir yandan ağlıyorum
canım ya arebesk sevmıyorum ben hha bana kalsa metal müzük dinler bebek nightwish falan :)
ben de dıyorum metal dınlesın dıye hepsıne acıgım klasık harıç:)cocugu delırtcek mısın daha sımdıden dıyorlar:)gizli gizli dınletelım biz müzık kulakları olussun şimdiden
Kızlar benim arkadaşım daha ben hamile kalmadan bana senin kızın olacak demişti:)
2012 de hamile kalırsan oğlun demişti. Ve ben 2011'de kaldım kızım oluyor nasipse.
Demem o ki ondan nasıl hesap yaptığını öğrendim ve 3 arkadaşıma uyguladım doğru çıktı:)
Annem ve babama bile uyguladım doğru çıktı:)
Eşinizin, sizin ve hamile kaldığınız yılı yazarsanız deneriz bakalım doğru çıkacak mı
canım dene bakalım benimkini
eşim 1981
ben 1983
hamile kalınan yıl 2011
Valla doğru yanlış bilememekle beraber kız gibi görünüyor:)
Haber verirsin
senınkı sımdıden gelecek adına sanslı demekkı:)dinleticem tabii :) her turlu dınletıcem nıyetım o klasık muzık dınlemeyı de severım ben. arabeskede eşim için katlanıcam artık :) esıme dıyorum vıyolonselınle metal muzık calsana yaa ben bayılıyorum cunku ona örneğin Apocalyptica bol bol dinleyeceyım hehe annem dıyo ay sen kucucuk bebege piercing de taktırırsın buyudugunde dovmede yaptırırısın dıye bende buyudugunde kendı ısterse ben ızın verırım aaa annesınde var( piercing) cocugundada olsun ne olack dedim :)
Valla doğru yanlış bilememekle beraber kız gibi görünüyor:)
Haber verirsin
senınkı sımdıden gelecek adına sanslı demekkı:)
aa canım bana da bakar mısın cin fılan hıcbırı tutmadı ben de bakalım bu tutacak mı:)
benım d.t: 1988
eşimin d.t:1978
ekim 2011 hamılelık zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?