2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır oğlum 150gr olmuş ilk hediyesinide dün aldım cinsiyeti kesinleşince süveter aldım oğluşa
hayırlı olsun canım 2. erkek gelıyor demek sana:)
süper olur canım eşimde de var o istek, bi önderlık yapıp acsınlar bız de burdan eşlerı yönlendırelım
Oğluma şarkı söylemeye başladım kızlar :))
canım ya iyi yapıyorsun annesiyle oglunun büyük aşkı desene..
canım benım eşimde klasık dınletelım dıo ben karadeniz arabesk v.s dınletmek ıstıyorum, gercek dünya bu çünkü..
Hamilelik ne özel bir dönemmiş.
Kendimi daha çok seviyorum artık.
Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın
amiiiiiiiiiiiin canım..şükürler olsunkı bız tattık Allah ım ısteyen herkese nasip etsin ınsallah.daha farklı daha özel hıssedıyor ınsan kendını gercekten

Bende bu ara tatlıya çok düştüm.Geçen nutella kabını aldım kaşık kaşık yedim:125:.Eşim elimden alınca bıraktım.

canım bende 4.5 aydır deli gibi ekşi yerdım aklıma tatlı gelmezdı su 2 haftadır kasıklamaya basladım:)bazen ben de cok abartıyorum..

Canım eşim de diyor arkadaşlarına söyle de biz eşler de paylaşalım duygularımızı diyor
Hamd-ü senalar olsun Rabbime.

canım bende 4.5 aydır deli gibi ekşi yerdım aklıma tatlı gelmezdı su 2 haftadır kasıklamaya basladım:)bazen ben de cok abartıyorum..

Bende hamileliğimin başında tatlıdan tiksinmiştim.
Ki normal şartlarda çikolatasız yapamazdım ben.
2-3 gündür canım tatlı istemeye başladı

Canım eşim de diyor arkadaşlarına söyle de biz eşler de paylaşalım duygularımızı diyor
Hamd-ü senalar olsun Rabbime.

süper fikir ama onlar bizim kadar vakıt ayırıp gırmezler:)bızımkı başka..

canım ya dün aksamkı yorumlarını da okudum gercekten cok yapıcı yorumların var coğu yoruma karsı dıkkatımı cekti..Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ınsallah

Evet canım annelik başka bir duygu, Eşler bizim kadar olamazlar
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

canım ya arebesk sevmıyorum ben hha bana kalsa metal müzük dinler bebek nightwish falan :)

Tuğçecim bayıldım ninniye..
Bide şuna baksana
Atem tutem men seni - Dailymotion videosu

Eşekli Ninni - Mircan KAYA - Dailymotion videosu şuna bakınnnn ağlamam geldi bebeğin gülüşüneee :')

Bir yandan ninni dinliyorum bir yandan ağlıyorum

Yaaa ben bunları dinlerken dayanamayıp ağlıyorum. Çok güzeller. Birde bunu dinleyin kızlar gerçi biliyorsunuzdur büyük bir ihtimalle. Kayahanın. Buda çok güzel:)) http://www.youtube.com/watch?v=ppzDjPdQ6uM

Son düzenleme:
canım ya arebesk sevmıyorum ben hha bana kalsa metal müzük dinler bebek nightwish falan :)

ben de dıyorum metal dınlesın dıye hepsıne acıgım klasık harıç:)cocugu delırtcek mısın daha sımdıden dıyorlar:)gizli gizli dınletelım biz müzık kulakları olussun şimdiden

ben de dıyorum metal dınlesın dıye hepsıne acıgım klasık harıç:)cocugu delırtcek mısın daha sımdıden dıyorlar:)gizli gizli dınletelım biz müzık kulakları olussun şimdiden

dinleticem tabii :) her turlu dınletıcem nıyetım o klasık muzık dınlemeyı de severım ben. arabeskede eşim için katlanıcam artık :) esıme dıyorum vıyolonselınle metal muzık calsana yaa ben bayılıyorum cunku ona örneğin Apocalyptica bol bol dinleyeceyım hehe annem dıyo ay sen kucucuk bebege piercing de taktırırsın buyudugunde dovmede yaptırırısın dıye bende buyudugunde kendı ısterse ben ızın verırım aaa annesınde var( piercing) cocugundada olsun ne olack dedim :)

Orjinalmojinal canım öncelikle kızına yazdığın şiiri okudum çok beğendim,inşallah gönlüne göre bi evlat yetiştirirsin,Bir de bu yazdığın cinsiyete bana denermisin ben de merak ettim
benim doğum yılım 1894
eşimin doğum yılı 1981

senınkı sımdıden gelecek adına sanslı demekkı:)
Valla doğru yanlış bilememekle beraber kız gibi görünüyor:)
Haber verirsin

aa canım bana da bakar mısın cin fılan hıcbırı tutmadı ben de bakalım bu tutacak mı:)

benım d.t: 1988
eşimin d.t:1978

ekim 2011 hamılelık zamanı

ay canım şimdi oyle dıyorumda bebiş doğunca ayni dusunurmuyum bilemem ki aslına daha bır korumacı olurum haha bir bakarsın soyledıklerımın tam tersını yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…