2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar ....ben ilk üç aydan sonra magnorm ve gyno ferro sanol ve balık yağı kullanmaya başladım.ancak balık yağını her gün içmiyorum iki günde bir falan.ilaç konusunda biraz karışığım aslında.ne bileyim bazı doktorlar hiç ilaç tavsiye etmiyor bazılarıda bu tür ilaçları öneriyor hangisi doğru bilemedim..üstelik dr seçeneğimin az olduğu bi yerde yaşıyorum:))))
inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelirler.bu arada 4 lü tarama testi yaptırdım bizim dr ikili üçlü yerine sadece 4 lü taramayı önerdi.sonuç sağlıklı bi bebiş olduğu:)))))))) ee 4 lü tarama yaptıran var mı

tamam canım bizimki göstermediği için doktor kız olabilir dedi ama bakalım cumartesi gideceğiz ne olcek

şekerim, portakalım.. şeker portakalımm!! nasılsın?
yanlış hatırlamıyorsam, cumartesi rutin kontrole gidiyorsun di mi hastaneye? 2. düzey ultrasona değil..

hani doktorum mustafa bey gitmem için bi kağıt vermişti ya bana. şimdi aradım fatma hanımı. dedim ki, ben erkek doktora gitmek istemiyorum. başka bi yere gitsem?.. koşuyolu görüntüleme merkezi'nde ayşe hanım varmış, tavsiye ediyorum ona git. yönlendirdiğimi de söylersen indirim olur. illa 20. hafta gitmene de gerek yok, 24'e kadar gidebilirsin dedi. başka bi yere gitsem dedim?.. ben ona güveniyorum, tavsiye ediyorum diye duruşunu belli etti..

valla sevindim. iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şimdi. o zaman iyice büyümüş olur, yüzünü de görürüm. tek kötü yanı hala cinsiyet bilmiyor olmam. o randevuya kadar devlet hastanesine gidip öğrenebilirim ama..

bu arada koşuyolu görüntüleme'yi aradım. normal fiyat 300 tl imiş. ben doktorum yönlendirdi, nakit falan dedim. 220 dedi, en son 200 olur dedi.. biraz daha bıdı bıdı etseydim 150'ye iner miydi acabaa?

Son düzenleme:
Bnm esimde bugunle birlikte 4 gunsur ne benim nede oglumun yuzune bakio

üzüldüm canım seni anlıyorum. böyle şyler hepimizin başına gelebiliyor ama bu dönemde gerçekten dahada canımızı acıtıyor.sen kendine ve bebişine iyi bak onunla konuşşş sohpet et derdini anlat bak göreceksin sevgisi ve heyecanıyla unutmuşun sıkıntını:)))bi dene.

bebiş ne yapıyo bilmem :))) ee annesi kocaman lahmacunu götürdü ,keyfi iyidir herhalde.sizde durum nasıl ilk gebeliğin mi canım.bu arada 18+2 de benim:)))

afiyet bal şeker olsun yarasın ikinizede canım benimmm :) keyfi iyidir o zaman bebişin :) benim ilk gebelik canım seninde mi ilk gbelik bizde 19+1 olduk bugün ..bizde durum iyi yaaa sanırım kıpırtılar hafif hafif hissettiriyor artık kendini :)

Yok canim barismadk beyfendide hic adim yok . Artik esimin beni sevmedigini dusunmeye basladim ki esimin sevgisinden cok emindim .......

öyle düşünme tatlım yaa.sevmez olur mu hiç seviyordur tabiki..bazen oluyor böyle en kısa zamanda düzelir inş.sakın üzme bebişinii düşün canım olur mu

öyle düşünme tatlım yaa.sevmez olur mu hiç seviyordur tabiki..bazen oluyor böyle en kısa zamanda düzelir inş.sakın üzme bebişinii düşün canım olur mu

Ya canim uzmeyeyim diorum ama evde oldugunda ve umursamaz tavrini gorunce uzuluoum beni dusunmuo oglumuzuda mi dusunmuo diye kendi kendimi yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…