2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya canim uzmeyeyim diorum ama evde oldugunda ve umursamaz tavrini gorunce uzuluoum beni dusunmuo oglumuzuda mi dusunmuo diye kendi kendimi yiyom

seni anlıyorum bizler şuanda en yoğun duyguları yaşıyoruz canımm ama bence ikinizide düşünüyordur eşinde en kısa zamanda atlatıp unutursunuz canım benim

orjinalmorjinal canım banada bakarmısın ? hesapladım 3 yılda bir ise kan yenileme eşimin 2010 da benimde 2009 yenilenmiş kanımız. o zaman erkek mi oluyor.

eşim 1986
ben 1988
ekim 2011

Yaaa ben bunları dinlerken dayanamayıp ağlıyorum. Çok güzeller. Birde bunu dinleyin kızlar gerçi biliyorsunuzdur büyük bir ihtimalle. Kayahanın. Buda çok güzel:)) bebegime ninni bebek kokusu - YouTube

Hamilelik boyunca dinlediğimiz müziklere bebeklerimiz doğduğunda aşina olurlarmış.
Hamileyken çok sık dinlediğimiz müzikleri bebeklerimiz doğduktan sonra da onlara dinlettiğimizde bebeklerimiz sakinleşirmiş

Erkek diye çıkıyor:)
Kızımız olacak inşallah

Yok canim barismadk beyfendide hic adim yok . Artik esimin beni sevmedigini dusunmeye basladim ki esimin sevgisinden cok emindim .......

İnatçı keçiler sizi:26:
Canım sen alttan alsan..
Çok uzun sürmedi mi sence de bu küslük

Kadının 3 yılda bir erkeğin 4 yılda bir yenileniyormuş.
Kimin tazeyse onun cinsiyeti:)

En son senin kanın yenilendiğinden kız gibi görünüyor canım:)

Yok canim daha alttan almayacam normalde elle tutulur kavgalarimizda bile 4 gun surmuodu kuslugumuz ama bu sefer altinda baska bi problem var die dusunuorum sessizce bekliom nereye gitcek

O ninnilerin hepsini izledim buda mircan kaya bundada çok ağladım ben çok güzel söylüyor kadın ben çok sevdim bunları flasa atacağım bebişime uyurken dinleteceğim inşallah :))

Canım öğle arası bu ninniyi eşime de dinlettim.
Ben ağladım, onun gözleri doldu...
Rabbim bebeklerimizin öyle içten güldüğü günleri gösterir hepimize inşallah...

Sanki oğluşun olacak senin, Allah bilir ama bu hesap öyle dedi:)

Bitanem yatak ayırmak olur mu hiç.
O oda ikinizin odası.
Oğlunda sen babasıyla uyuduğun zaman mutlu olur zaten

Canim benimde en kiZdigim olay yatak ayirmadir hatta biz bunu esimle konustuk cok buyuk tartissakda ayni yatakta yatacaz demistik ama sali gunu esim gidip salonda yatti ilk kez ayri yattik bugun de ben yatacam

Ya canim uzmeyeyim diorum ama evde oldugunda ve umursamaz tavrini gorunce uzuluoum beni dusunmuo oglumuzuda mi dusunmuo diye kendi kendimi yiyom

Zaten aksama kadar arayi duzelltti duzeltti yokssa aksam ben yatagi ayircam salonda yatacam karar verdim

valla biz de üzüntüdeyiz.. n'olcak böylee?.. yazık küs geçen günlerinize.. eşin hangi burç merak ettim, yani yaşadığınız şey o kadar ufak bi şey ki, bu denli büyütmesi şaşılacak şey..

ama bu güne kadar odanız ayrılmamış, yani senden ayrı yatmamış. şimdi sen yatağı ayırırsan, aradaki uçurum iyice büyüyecek. gözünü seveyim, yapma

hamile olan, hassas olan, hormonları tavan yapan sensin, tavırlarda triplerde olan eşin.. bu erkekler çocuktan daha çocuk valla aslında hepimiz ikinci çocuğa hamileyiz

bu gece yatarken arkası dönükse bile sarıl arkasından.. inan bence hemen yumuşar.. tecrübeyle sabit. gerçekten bak, bi dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…