- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
- 98
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.021
Ya canim uzmeyeyim diorum ama evde oldugunda ve umursamaz tavrini gorunce uzuluoum beni dusunmuo oglumuzuda mi dusunmuo diye kendi kendimi yiyom
Eğer sen ay öndeysen kız, eşin ay olarak öndeyse erkek:)
Çünkü ikinizinde kan yenilenme senesi 2011:)
Eşekli Ninni - Mircan KAYA - Dailymotion videosu şuna bakınnnn ağlamam geldi bebeğin gülüşüneee :')
Yaaa ben bunları dinlerken dayanamayıp ağlıyorum. Çok güzeller. Birde bunu dinleyin kızlar gerçi biliyorsunuzdur büyük bir ihtimalle. Kayahanın. Buda çok güzel:)) bebegime ninni bebek kokusu - YouTube
Kızımız olacak inşallahErkek diye çıkıyor:)
Yok canim barismadk beyfendide hic adim yok. Artik esimin beni sevmedigini dusunmeye basladim ki esimin sevgisinden cok emindim .......
günaydın kızlar benim de bu hesaba göre tutuyor benim kuzenlerimin hepsi bu hesaba göre yaptılar bebişlerini tuttu ama doğum günü de önemli bu kan hesabına göre yapılıyor. şöyle ki; insanın kanı 3 yılda bir yenileniyormuş hamile kalınan tarihte annenin kanı daha tzeyse bebiş kız, babanınki tazeyse erkek oluyor deniliyor.
Zaten aksama kadar arayi duzelltti duzeltti yokssa aksam ben yatagi ayircam salonda yatacam karar verdim
Orjinalmojinal canım öncelikle kızına yazdığın şiiri okudum çok beğendim,inşallah gönlüne göre bi evlat yetiştirirsin,Bir de bu yazdığın cinsiyete bana denermisin ben de merak ettim
benim doğum yılım 1894
eşimin doğum yılı 1981
Hamilelik boyunca dinlediğimiz müziklere bebeklerimiz doğduğunda aşina olurlarmış.
Hamileyken çok sık dinlediğimiz müzikleri bebeklerimiz doğduktan sonra da onlara dinlettiğimizde bebeklerimiz sakinleşirmiş
Kızımız olacak inşallah
İnatçı keçiler sizi:26:
Canım sen alttan alsan..
Çok uzun sürmedi mi sence de bu küslük
O ninnilerin hepsini izledim buda mircan kaya bundada çok ağladım ben çok güzel söylüyor kadın ben çok sevdim bunları flasa atacağım bebişime uyurken dinleteceğim inşallah :))
benim doğum tarihim 16.12.1983
eşimin doğum tarihi 06.08.1978
hamile kaldığım tarih 2011 ekim
senınkı sımdıden gelecek adına sanslı demekkı:)
aa canım bana da bakar mısın cin fılan hıcbırı tutmadı ben de bakalım bu tutacak mı:)
benım d.t: 1988
eşimin d.t:1978
ekim 2011 hamılelık zamanı
Bitanem yatak ayırmak olur mu hiç.
O oda ikinizin odası.
Oğlunda sen babasıyla uyuduğun zaman mutlu olur zaten
Valla kız diye çıkıyor bu hesapta:)
benım dt:1989
esımın dt:1984
hamıle yılı eylul 2011
2007 erkek cnm ve 2011' de erkek :)))2007'de erkek 2011'de kız diye hesapladım ama tabi yine diyorum emin değilim:
orjinalmorjinal canım banada bakarmısın ? hesapladım 3 yılda bir ise kan yenileme eşimin 2010 da benimde 2009 yenilenmiş kanımız. o zaman erkek mi oluyor.
eşim 1986
ben 1988
ekim 2011
Ya canim uzmeyeyim diorum ama evde oldugunda ve umursamaz tavrini gorunce uzuluoum beni dusunmuo oglumuzuda mi dusunmuo diye kendi kendimi yiyom
Zaten aksama kadar arayi duzelltti duzeltti yokssa aksam ben yatagi ayircam salonda yatacam karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?