2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim ay olarak önde canım, Ağustos ayı:) Son gittiğimde kontrole bacaklarını açmadı bizimki ama doktor erkek olabilir demişti. Haftaya kontrolüm ver bakalım tutacak mı :))

Eğer sen 9-10-11 ya da 12. aylarda doğduysan kızın olacak canım.
Ama 9'dan evvelki aylarda doğduysan oğluş diyor bu hesaplamalar:)

Canım öğle arası bu ninniyi eşime de dinlettim.
Ben ağladım, onun gözleri doldu...
Rabbim bebeklerimizin öyle içten güldüğü günleri gösterir hepimize inşallah...

İnşallah canım Allah hepimize yardım etsin

ben agladım bileeeeeeee.... bizim yavrularımızda böyle gülsün inş. gel temmuzzzzzzzzzzzzzzz gellllllllllllllllllllllllllllllllllll

Ben defalarca dinledim defalarca ağldım hala her dinlediğimde ağlıyorum çok ilginç çok sulu göz oldum Bide eşinle sen barış bari işi inada bindirmeyin uzatmayın canım ufacık şeyleri sorun etmeye birbirinizi kırmaya değmez bugün sen barışırsın yarın o barışır bebişininde seninde değerinizi biliyodur zor duruyordurda sabretmeye çalışıyordur oda yazık inşllah tez zamanda barışırsınız

Grace canım kayahanla eşinin söylediği ninnide çok güzel oda var benim albümde hepsi var ninniler çok güzel oluyor :))

canım merhaba

evet canım normal kontrole gideceğim ama 4 lü test demişti herhalde gittiğimde kan veririm onada bakar birde tabi cinsiyet kesinleşmesi olsun diye dua ediyroum

demek koşuyoluna yönlendirdi amannn orası daha pahalıymış aynı paraya bu hastanedede olur ama sen erkek doktora gitmek istemiyorsun devlet hastanesi ücretsizmi yapıyor bunu*??

merhaba kizlar nasilsiniz calisan annelere kolay gelsin bu araa

eskiye pek bakamaim kizim saolsun kizlar bebeginizin ismine ozel nini var kizimda her sabah inlerdim
ddogdugunda ninisii cok severdi dinlerken uyurdu hep aglarsa susardi
esim indirmisti linki aksam bulusa atarim burayada
esim hep tekno disko tarzi muzik acardi ben hamileyken acma derim kizim simdi o sarkilari soylemeye bile
salisiyo esim bak ise yaramis deyip guluyo

aksam kizlar oglum resmen sov yapti karnimi nasil itiyo vuyo esim bile elile onun yaptiklarini hiseiyo
son 2 gundur tekmeleri iyice gucleni ele bile hisedi insan

kizlar ben datayli ultrasona 23 haftada 24 haftada girmeyi planliyorum ozaman yanaklari cikmis oluyo
tam ogucagi halile benziyo 10 marta gidelim diyorum cumartesi ama acba doktor cuumatresi varmi onuda sormadim

Yengec burcu canim zaten o da 3 gundur huzursz yatamio once aarkasini donuo sonra bana donuo :)))

hadi inş. artık bitsin bu belirsizlik

valla parası ikinci derecede önemli. önceliğimi biliyorsun.

devlet hastanesi herşeyi ücretsiz yapıyorki.. ama 18-24. haftalar arası gitmek gerek mutlaka. yoksa yapılmaz. önce gebe poliklinikten randevu alıyoruz, normal muayeneden detaylıya yönlendiriyorlar bildiğim kadarıyla..

Arkadaşlar ben 2011 haziran annesi ve aynı zamanda müstakbel 2012 temmuz annesiyim...Mutluyum, moralim bozuk değil ve olumsuz yorumlardan sıkılmış durumdayım..

canım dr bizede erkek dedi ama bu hafta kesin olarak belli olucak :) bende çin ve rus takvimide tutuyor kesin erkek derse :) teşekkür ederim

Yengec burcu canim zaten o da 3 gundur huzursz yatamio once aarkasini donuo sonra bana donuo :)))

ah bu erkeklerr :) onunda içi rahat değil bak o zaman.öyle yatağını falan ayırma canım.sen atıver ilk adımı sana döndümü sarılıver sende :) desene sana ikinci yengeç gelio :)

yengeç burçları çok duygusal oluyor yaa. hafızaları da güçlü, unutmazlar öyle kolay kolay.. ama seninki kıvama geliyor yavaştan işte.. inan bi hareketin çözülmesine sebep olur. konuşman bile gerekmez.. ten olayı halleder

kızlarrrr oğlumm kendini hissettiriyor artık daha net anlıyorum bugünnn çok mutlu oluyorum kıpırtı hissettikçe gözlerim doluyooo..çok heyecanlanıyorummmm..

2011 Aralıkta kanın yenilenmiş, eşinin ağustos 2010'da, Ekim ayında hamile kaldığına göre en son yenilenen kan eşinin kanı erkek olabilir:)

hadi bakalım.. sanırım cinsiyet için doktora gitmeye gerek kalmadı.. orjinalmorjinal kardeşimiz var burdaaa bilimsel yöntemlerle hallediyor işii

Son düzenleme:

o zaman kararını ver bari bu ara sonra geç kalma bakıyım bende gıttıgımde sorarım başak hanıma o yönlendirecek mi beni

çok doğru söylemişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…