- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.041
Eşim ay olarak önde canım, Ağustos ayı:) Son gittiğimde kontrole bacaklarını açmadı bizimki ama doktor erkek olabilir demişti. Haftaya kontrolüm ver bakalım tutacak mı :))
Canım öğle arası bu ninniyi eşime de dinlettim.
Ben ağladım, onun gözleri doldu...
Rabbim bebeklerimizin öyle içten güldüğü günleri gösterir hepimize inşallah...
ben agladım bileeeeeeee.... bizim yavrularımızda böyle gülsün inş.gel temmuzzzzzzzzzzzzzzz gellllllllllllllllllllllllllllllllllll
şekerim, portakalım.. şeker portakalımm!! nasılsın?
yanlış hatırlamıyorsam, cumartesi rutin kontrole gidiyorsun di mi hastaneye? 2. düzey ultrasona değil..
hani doktorum mustafa bey gitmem için bi kağıt vermişti ya bana. şimdi aradım fatma hanımı. dedim ki, ben erkek doktora gitmek istemiyorum. başka bi yere gitsem?.. koşuyolu görüntüleme merkezi'nde ayşe hanım varmış, tavsiye ediyorum ona git. yönlendirdiğimi de söylersen indirim olur. illa 20. hafta gitmene de gerek yok, 24'e kadar gidebilirsin dedi. başka bi yere gitsem dedim?.. ben ona güveniyorum, tavsiye ediyorum diye duruşunu belli etti..
valla sevindim. iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şimdi. o zaman iyice büyümüş olur, yüzünü de görürüm.tek kötü yanı hala cinsiyet bilmiyor olmam. o randevuya kadar devlet hastanesine gidip öğrenebilirim ama..
bu arada koşuyolu görüntüleme'yi aradım. normal fiyat 300 tl imiş. ben doktorum yönlendirdi, nakit falan dedim. 220 dedi, en son 200 olur dedi.. biraz daha bıdı bıdı etseydim 150'ye iner miydi acabaa?
En son senin kanın yenilendiğinden kız gibi görünüyor canım:)
Canım ay olarak yazabilir misin?
valla biz de üzüntüdeyiz.. n'olcak böylee?.. yazık küs geçen günlerinize.. eşin hangi burç merak ettim, yani yaşadığınız şey o kadar ufak bi şey ki, bu denli büyütmesi şaşılacak şey..
ama bu güne kadar odanız ayrılmamış, yani senden ayrı yatmamış. şimdi sen yatağı ayırırsan, aradaki uçurum iyice büyüyecek. gözünü seveyim, yapma
hamile olan, hassas olan, hormonları tavan yapan sensin, tavırlarda triplerde olan eşin.. bu erkekler çocuktan daha çocuk vallaaslında hepimiz ikinci çocuğa hamileyiz
bu gece yatarken arkası dönükse bile sarıl arkasından.. inan bence hemen yumuşar.. tecrübeyle sabit. gerçekten bak, bi dene..
eşim ocak 1986
ben mart 1988
canım merhaba
evet canım normal kontrole gideceğim ama 4 lü test demişti herhalde gittiğimde kan veririm onada bakar birde tabi cinsiyet kesinleşmesi olsun diye dua ediyroum
demek koşuyoluna yönlendirdi amannn orası daha pahalıymış aynı paraya bu hastanedede olur ama sen erkek doktora gitmek istemiyorsun devlet hastanesi ücretsizmi yapıyor bunu*??
bene de bak
eşim: ağustos 1982
ben: aralık 1984
ekimde hamile kaldım.
Yengec burcu canim zaten o da 3 gundur huzursz yatamio once aarkasini donuo sonra bana donuo :)))
Yengec burcu canim zaten o da 3 gundur huzursz yatamio once aarkasini donuo sonra bana donuo :)))
2011 Aralıkta kanın yenilenmiş, eşinin ağustos 2010'da, Ekim ayında hamile kaldığına göre en son yenilenen kan eşinin kanı erkek olabilir:)
hadi inş. artık bitsin bu belirsizlik
valla parası ikinci derecede önemli. önceliğimi biliyorsun.
devlet hastanesi herşeyi ücretsiz yapıyorki.. ama 18-24. haftalar arası gitmek gerek mutlaka. yoksa yapılmaz. önce gebe poliklinikten randevu alıyoruz, normal muayeneden detaylıya yönlendiriyorlar bildiğim kadarıyla..
yengeç burçları çok duygusal oluyor yaa. hafızaları da güçlü, unutmazlar öyle kolay kolay.. ama seninki kıvama geliyor yavaştan işte..inan bi hareketin çözülmesine sebep olur. konuşman bile gerekmez.. ten olayı halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?