- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.061
Arkadaşlar ben 2011 haziran annesi ve aynı zamanda müstakbel 2012 temmuz annesiyim...Mutluyum, moralim bozuk değil ve olumsuz yorumlardan sıkılmış durumdayım..
hadi bakalım..sanırım cinsiyet için doktora gitmeye gerek kalmadı.. orjinalmorjinal kardeşimiz var burdaaa bilimsel yöntemlerle hallediyor işii
afiyet bal şeker olsun yarasın ikinizede canım benimmm :) keyfi iyidir o zaman bebişin :) benim ilk gebelik canım seninde mi ilk gbelik bizde 19+1 olduk bugün ..bizde durum iyi yaaa sanırım kıpırtılar hafif hafif hissettiriyor artık kendini :)
Cnm hesaplamanın nasıl yapıldığını yazdığın mesajı sonradan gördüm. Ve buna göre benim iki bebekte tutuyorCnm bunda ay mı önemli? E benim 12 ağustos eşimin 16 eylül. Desene ben kızı biraz zor bulurum zaten :))
Cnm bunda ay mı önemli? E benim 12 ağustos eşimin 16 eylül. Desene ben kızı biraz zor bulurum zaten :))
Cnm hesaplamanın nasıl yapıldığını yazdığın mesajı sonradan gördüm. Ve buna göre benim iki bebekte tutuyor
kızlarr risksiz bölgede bulunmaktadır diyo ama iyi bişey değil mi
Cnm hesaplamanın nasıl yapıldığını yazdığın mesajı sonradan gördüm. Ve buna göre benim iki bebekte tutuyor
benimde ilk gebeliğim canım.Allah yardımcımız olsun. ben kıpırtıları hissetmek için tabiri caizse çatlıyorum:)))ama daha erkenmiş.ilk gebeliğini yaşayanlar 20 haftadan sonra hissedebilir diyorlar:))) sağlıklı iyi olmana sevindim.cinsiyeti belli mi
benimde ilk gebeliğim canım.Allah yardımcımız olsun. ben kıpırtıları hissetmek için tabiri caizse çatlıyorum:)))ama daha erkenmiş.ilk gebeliğini yaşayanlar 20 haftadan sonra hissedebilir diyorlar:))) sağlıklı iyi olmana sevindim.cinsiyeti belli mi
o zaman kararını ver bari bu ara sonra geç kalma bakıyım bende gıttıgımde sorarım başak hanıma o yönlendirecek mi beni
Eğer sen 9-10-11 ya da 12. aylarda doğduysan kızın olacak canım.
Ama 9'dan evvelki aylarda doğduysan oğluş diyor bu hesaplamalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?