2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi şöyle anlatayım %90 doğru çıkan bir yöntem aslında.
Bir çok kişi bu hesaba göre hamile kalmış ve doğru çıkmış, hamile kalanların çoğu bu hesaba göre bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmişler tabi hurafede olabilir, saçmalıkta olabilir ama şöyle özetliyim size...

Mesela ben Eylül 1983 doğumluyum. Eşim Temmuz 1976 doğumlu.
Kadınların 3 yılda bir, erkeklerin 4 yılda bir kanları yenilermiş ve en son kimin kanı yenilendiyse cinsiyet onun olurmuş.

Benim kan yenilenme yıllarım 1986-1989-1992-1995-1998-2001-2004-2007-2010
Eşimin kan yenilenme yılları 1980-1984-1988-1992-1996-2000-2004-2008-2012

Dolayısıyla en son yani 2010'da benim kanım yenilenmiş oluyor. 2011 yılında hamile kaldığım için bebeğimizin cinsiyeti kız.
Eğer 2012'de kalsaydım erkek olacaktı. Bizim erkek olması için 2016 yı beklememiz gerekiyor. Kız için ise 2013ü:)

Bir de şöyle bir durum var;

Mesela ayşe Haziran 1983 doğumlu
Eşi Eylül 1978 doğumlu

Yine aynı hesap yapılınca ikisininde kan yenilenme tarihi 2010 olarak gözüküyor.
Fakat bu durumda EN SON kimin kanı yenilenmişse onun cinsiyetini alıyor.
Yani 2010 eylül'de kanı yenilenen Ayşe'nin eşi olduğundan erkek bebekleri oluyor::)

Doğru ya da yanlış, ama kendiniz hesaplayın bakın &90 doğru çıkıyor, yanlış çıkan arkadaşlar bir de kendileri hesaplasınlar, ben kafa karışıklığından yanlış hesaplamış olabilirim:)

Arkadaşlar ben 2011 haziran annesi ve aynı zamanda müstakbel 2012 temmuz annesiyim...Mutluyum, moralim bozuk değil ve olumsuz yorumlardan sıkılmış durumdayım..

Neden canını sıkıyorsun ki
Senin bebeklerine sen bakacaksın
Maşallah

Son düzenleme:

benimde ilk gebeliğim canım.Allah yardımcımız olsun. ben kıpırtıları hissetmek için tabiri caizse çatlıyorum:)))ama daha erkenmiş.ilk gebeliğini yaşayanlar 20 haftadan sonra hissedebilir diyorlar:))) sağlıklı iyi olmana sevindim.cinsiyeti belli mi

Cnm hesaplamanın nasıl yapıldığını yazdığın mesajı sonradan gördüm. Ve buna göre benim iki bebekte tutuyor

Dedim ya ben yanlış hesaplamış olabilirim matemetik hesabı yapmaktan kafam döndü:)
Bak sen hedaplayınca seninkide doğru çıktı:)
Annenin babanın çevrendeki herkesinkine bak nasıl doğru çıkıyor

ewet belli canım minik bi prensim olacak inşallah :) ben bugün kıpırtıları hissetmeye başladımm inanılmazz yaaaaaaaaaaa çok mutlu oluyorummm hafif hafif ama hissettiriyor.pıt pıt oluyo :) darısı başına tatlım en kısa zamanda sende hissedersin inşallah :)senin belli mi cinsiyeti

ewet belli canım minik bi prensim olacak inşallah :) ben bugün kıpırtıları hissetmeye başladımm inanılmazz yaaaaaaaaaaa çok mutlu oluyorummm hafif hafif ama hissettiriyor.pıt pıt oluyo :) darısı başına tatlım en kısa zamanda sende hissedersin inşallah :)senin belli mi cinsiyeti

ewet belli canım minik bi prensim olacak inşallah :) ben bugün kıpırtıları hissetmeye başladımm inanılmazz yaaaaaaaaaaa çok mutlu oluyorummm hafif hafif ama hissettiriyor.pıt pıt oluyo :) darısı başına tatlım en kısa zamanda sende hissedersin inşallah :)senin belli mi cinsiyeti.

o zaman kararını ver bari bu ara sonra geç kalma bakıyım bende gıttıgımde sorarım başak hanıma o yönlendirecek mi beni

ayşe hanıma gitcem ya.. biraz da mecburi bi durum. çünkü fatma hanım, ya mustafa bey ya ayşe hanım dedi açıkça. ama dediğim gibi 23. hafta gibi gidicem. devlet hastanesine cinsiyeti öğrenmeye giderim dayanamazsam o daa..

bu arada birkaç gündür ben epey terliyorum.. böyle durduğum yerde bi sıcaklık geliyo. bakıyorum, ensem, boynum, göğüs kısmımdan ter boşalmış. ama hafta hafta gebelik takip bilgilerinde normal yazıyo

grace canım benim kızım ne zaman olacak canım o zaman bi bakarmısın eşim 15 şubat 79
ben 03 mayıs 79 luyum erkekden sonra kızı bulmam lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…