2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dedim ya ben yanlış hesaplamış olabilirim matemetik hesabı yapmaktan kafam döndü:)Bak sen hedaplayınca seninkide doğru çıktı:)Annenin babanın çevrendeki herkesinkine bak nasıl doğru çıkıyor
Haklısın cnm ben excell'de hesaplattım :)) Yanılma şansı sıfır yani.Kardeşimin falan da denedim cuk oturuyor benden teyit etmesi :)Bu arada biz de kız istersek 2013 Ağustostan 2014 Eylül'e kadar vaktimiz olacak. Akşam ilk iş eşime söyleyeyim

grace canım benim kızım ne zaman olacak canım o zaman bi bakarmısın eşim 15 şubat 79
ben 03 mayıs 79 luyum erkekden sonra kızı bulmam lazım :)))

Canım Orjinalmorjinal'in öğrettiğine göre 2012'de yada 2015 te kızın olabilir.

Hayırlısı olsun inşallah. Buna güvenmemek lazım sonuçta eğlence amaçlı biraz:)

Tabiki eğlenmek amaçlı ama bence çin ve rus takviminden daha eğlenceliymiş. Anne baba savaşı gibi olmuş:))Hani hep deriz ya kime benzeyecek diye buda bakalım kim kazanacak misali:)) Gerçi kızımız olursa eşim mutluluktan uçar herhalde. benim için farketmez diyorum nede olsa ilk çocuk. ben ikisini de yaşamak isterim çünkü:))

2012 bu sene oğlum oluyor canım oğlan kızamı dönecek yoksam :))

kızlar sitede yeniyim sanırım biraz yardıma ihtiyacım var:)) yazdığım yorum ya da yazılara sonradan nasıl ulaşabilirim acaba.örneğin bir hafta önce yazdım ve o yazının yorumlarını okumak istiyorum.aşağıdaki sayfa numaralarından ilerleyerek mi arıycam o günkü yazıları. ne bileyim kolay bi yöntemi var mı acaba???yardımcı olan olursa sevinirim

merhaba kızlar nasılsınız? orjinalmorjinal canım benimde hesaplasana benım doğum t. 14 nisan 1983, eşimin 7 şubat 1983 ve hamile kaldığım yıl 2011 bakalım ne cıkacak bızde doktor daha birşey soylemedi.

Canım çok güzel bence güle güle kullansın bebişin bende bu takımın sadece beşiğini alacağım setini alamam çok pahalı

Canım ben çok beğendim..
Çok güzel maşallah

Kızımız mışıl mışıl uyusun, bol bol yaramazlık yapsın bu odada

canım süper bir takım bayıldım ben buna :) 1 yasına kadar bebek benım odamda kalacağından malesef yatak takımı bakmıyorum bır yasına kadar ıdare edebılecegıgı basıt bırseyler bakıyorum ben . gercı tam bakmaya da başlamadım henuz :)

canım çok cici bi takım bu :) çok begendim.mışıl mışıl uyusun bu güzel odada bebişin inşallah

Canım çok tatlı bir oda takımı..Bazen çilek oda takımlarında ciddi indirim oluyor.Oraya da bir bak derim.Onun yatak boyutları daha büyük oluyor hemde büyüyebilen beşik tarzı imkanı da var.

Sanki oğluşun olacak senin, Allah bilir ama bu hesap öyle dedi:)
canım benım cın takvmı rus takvımı yüzük falı ve bu hesaplama da dahıl olmak üzere hepsinde erkek cıkıyordu..ama benım prensesım olacak ben bıle gördüm tamamen actı bacaklarını kuşum:)))
eşim ocak 1986
ben mart 1988

aa bende 1988 mart:)

pınararada canım oda cooooook güzel cook cici

kızlar sizden bir ricam olacak.
ben geçen istikbalde bir takım beğendim, ama alma şansımız yoktu şu an.
kızımın teyzesi aradı az önce, ben alıcam dedi. bir bakabilir misiniz güzel mi. ben mutluluktan sağlıklı düşünemiyorum da şu an

Happy Bebek Odası Takımı - İstikbal Mobilya

canim cok guzel bu takimlar bizde bakmistik kizima ama buyuyen yatak olmadigi icin 1 yasindan sonra
o yatak kucukcek cocuklar inanilmaz buyuyo bu fiyata belis buyuyen besikli oda takimi ala bilirsin
biz belis ten kizimin oda takimini aldik 1000 tl herseyile ortu takimi cibilik minderi hersey icindeydi
bence az arastir istikbal marka diye aldan ma belis gibi oda takimlarinada bak buyuyen besigi yaza sokucez genc odasi yapcaz kizimin sonra ayri yatak alip yine 500 tl verme

Canım çok güzel bence güle güle kullansın bebişin bende bu takımın sadece beşiğini alacağım setini alamam çok pahalı

Canım ben çok beğendim..
Çok güzel maşallah

Kızımız mışıl mışıl uyusun, bol bol yaramazlık yapsın bu odada

canım çok cici bi takım bu :) çok begendim.mışıl mışıl uyusun bu güzel odada bebişin inşallah

çok teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız. TUGCEMM canım benim de inan hiç alacak durumum yoktu. iş durumum bile sallantıda biliyorsunuz. bebeğime yatak bile alamayacağım diye ağlıyordum. kardeşim arayıp ben alıcam deyince inanın ağlamaktan kendime gelemedim.
hapsuu canım ben de bebek odası yapmayacağım şimdilik. çocuk odasını yemek odası yapmıştım nasılsa bebek yatak odasında yatacağı için gerke duymuyoruz değiştirmeye şimdilik. ama benim yatak odam çok geniş, bir köşesini çok rahat bebek odası olarak dizayn edebiliri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…