- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.081
Teşekkürler canım. O zaman kız olması lazım ben ekim doğumluyum çünkü...Ayy heycanlandım valla:))
Hayırlısı olsun inşallah. Buna güvenmemek lazım sonuçta eğlence amaçlı biraz:)
Haklısın cnm ben excell'de hesaplattım :)) Yanılma şansı sıfır yani.Kardeşimin falan da denedim cuk oturuyor benden teyit etmesi :)Bu arada biz de kız istersek 2013 Ağustostan 2014 Eylül'e kadar vaktimiz olacak. Akşam ilk iş eşime söyleyeyimDedim ya ben yanlış hesaplamış olabilirim matemetik hesabı yapmaktan kafam döndü:)Bak sen hedaplayınca seninkide doğru çıktı:)Annenin babanın çevrendeki herkesinkine bak nasıl doğru çıkıyor
ORİJİNALMORİJİNAL benim ne zaman kızım oluyor canım senin hesaba göre :))
grace canım benim kızım ne zaman olacak canım o zaman bi bakarmısın eşim 15 şubat 79
ben 03 mayıs 79 luyum erkekden sonra kızı bulmam lazım :)))
Hayırlısı olsun inşallah. Buna güvenmemek lazım sonuçta eğlence amaçlı biraz:)
Canım Orjinalmorjinal'in öğrettiğine göre 2012'de yada 2015 te kızın olabilir.
Tabiki eğlenmek amaçlı ama bence çin ve rus takviminden daha eğlenceliymiş. Anne baba savaşı gibi olmuş:))Hani hep deriz ya kime benzeyecek diye buda bakalım kim kazanacak misali:)) Gerçi kızımız olursa eşim mutluluktan uçar herhalde. benim için farketmez diyorum nede olsa ilk çocuk. ben ikisini de yaşamak isterim çünkü:))
Eşinle senin doğum tarihlerinizi ay yıl gün olarak yazar mısın?
kızlar sizden bir ricam olacak.
ben geçen istikbalde bir takım beğendim, ama alma şansımız yoktu şu an.
kızımın teyzesi aradı az önce, ben alıcam dedi. bir bakabilir misiniz güzel mi. ben mutluluktan sağlıklı düşünemiyorum da şu an
Happy Bebek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
kızımın teyzesi aradı az önce, ben alıcam dedi. bir bakabilir misiniz güzel mi. ben mutluluktan sağlıklı düşünemiyorum da şu an
canım benım cın takvmı rus takvımı yüzük falı ve bu hesaplama da dahıl olmak üzere hepsinde erkek cıkıyordu..ama benım prensesım olacak ben bıle gördüm tamamen actı bacaklarını kuşum:)))Sanki oğluşun olacak senin, Allah bilir ama bu hesap öyle dedi:)
eşim ocak 1986
ben mart 1988
Eşim 15.02.1979
Benim 03.05.1979 canım
Ben oğlandan sonra kızı bulayım bi sonra yine erkek
Canım çok güzel bence güle güle kullansın bebişin bende bu takımın sadece beşiğini alacağım setini alamam çok pahalı
Canım ben çok beğendim..
Çok güzel maşallah
Kızımız mışıl mışıl uyusun, bol bol yaramazlık yapsın bu odada
canım süper bir takım bayıldım ben buna :) 1 yasına kadar bebek benım odamda kalacağından malesef yatak takımı bakmıyorum bır yasına kadar ıdare edebılecegıgı basıt bırseyler bakıyorum ben . gercı tam bakmaya da başlamadım henuz :)
canım çok cici bi takım bu :) çok begendim.mışıl mışıl uyusun bu güzel odada bebişin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?