2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin erkek gibi gözüküyor:) Doktor söyleyince mutlaka bana yaz olur mu:)

hu huuuuuuuuuu nasılsınızz hanımlarr? geçmişi okuyamadım yaa kusura bakmayın varmı bi haber ? cinsiyet öğrenen falann :)

ben kendime bi pijama takımı aldımmm bayıla bayılaaaaaa atıyorum resimleriii incecik pamuklu penyee yazın bile giyilir uzun kollu olmasına rağmenn hem beli ayarlı hem önden çıtçıtlı rahatça emzirilir de lohusa zamanında da giyilir yanii 60tl ye aldımmm çok kaliteli kumaşı falann bakalım beğencek misiniz?

Eklentiler

• $Görüntü063.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görüntü064.webp
    27 KB · Görüntüleme: 30
  • $Görüntü327.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 26
canım oluyor ama sürekli bir ağrı değil.... ara araa... rahim büyüdükçe olurmuş..

cok guzel ya benım esımde sorar kıpırtı varmı kızım nasıl
benimde oluyor , dün akşam oldu hatta

kizlar gec yazdm ama bugun yogundm cok yoruldm ve cok agrıdı sımdı gecti bide benımde kalcam agrhyo yururken ay bıraz once cıkolata ydm prensesm kıpır kıpır oldu cok guzeldı:)

Canım çok tatlı bir oda takımı..Bazen çilek oda takımlarında ciddi indirim oluyor.Oraya da bir bak derim.Onun yatak boyutları daha büyük oluyor hemde büyüyebilen beşik tarzı imkanı da var.

valla çileğe baktık ama 2.500 TL den başlıyordu

pınararada canım oda cooooook güzel cook cici

sağol canım

valla belis burda var mı bilmiyorum ben hiç görmedim. yalnız ben beşiği gördüğümde bana baya büyük gelmişti yani 3-4 yaşına kadar yatabilir gibi gelmişti. gittiğimde tekrar iyice bakayım

canim bende 1988 23 mart dogumluyum 7 aylik dogmusum bu arada

canım cok güzel ben de bakmaya basladım sımdıden annemle..güle güle giy

canim belis internete her sitede var arkadasim neten aldi geli herseyi kutuda kurdular yakininizda yoksa maza
bence buyuyen besik bak sonra hep yataga para verme alt acma yeri falan da var cok guzel oluyolar

çok cici canımm çok güzel gözüküyor iyi günlerde giymeni dilerimm :)

Güle güle giy canım..Rengide,modelide çok güzel..
Bende istiyorum yaz gelmeden fiyatlar bindirilmeden almak.

çok cici canımm çok güzel gözüküyor iyi günlerde giymeni dilerimm :)

Güle güle giy canım..Rengide,modelide çok güzel..
Bende istiyorum yaz gelmeden fiyatlar bindirilmeden almak.

teşekkür ederimm şekerlerrr daha güzelleri siizin olsunn valla hiç aklımda yoktu alacağım da yoktu vitrinde gördüm bittim resmen girdim aldım amma velakinn kısa kollu falan da almak lazımmm onlar nisanda çıkarmışş yanlızz 120-150 arası valla

bu da indirimdeydi etiket yarısı 60 a kaptım hemen kısa kollu olsaydı 2 tane alırdım valla

ben 5-6 aylık olunca bebek odası almayı düşünüyorum bir de büyüyen beşikli takımlardan alacağım ki tekrar yatağa para vermeyeyim ilerde pınarcım bence siz de büyüyen beşikli seçin derim.

Hülyacım pijama takımın çok güzel canım iyi günlerde giy

yatağı boyu 131,80cm
eni 71,50 cm

Pınarada bence çok güzel gözüküyor. Yatak boyuna bende bir bak derim. Kullanışlı gözüküyor canım iyi günlerde kullan.

kizlar kiziin odasi oldugu icin ogluma pek yer yok takim alamicaz onun icin bunu alalim diyorum esime
park yatagimiz var daha kutudan cikarilmamis winie pohlu mavili bizim graco besik salincagimizda var kizimdan
onun icin yatak dilde bu arabayi almayi istiyorum annemler bakariz dedi

çok güzel ve kullanışlı bir takım bence

Pınarada bence çok güzel gözüküyor. Yatak boyuna bende bir bak derim. Kullanışlı gözüküyor canım iyi günlerde kullan.

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…