- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.101
merhaba kızlar nasılsınız? orjinalmorjinal canım benimde hesaplasana benım doğum t. 14 nisan 1983, eşimin 7 şubat 1983 ve hamile kaldığım yıl 2011 bakalım ne cıkacak bızde doktor daha birşey soylemedi.
Bu erkek:)
2012 Şubat'tan 2016 Mayıs'a kadar hamile kalırsan kız:)
2016 erkek:)
canım oluyor ama sürekli bir ağrı değil.... ara araa... rahim büyüdükçe olurmuş..
cok guzel ya benım esımde sorar kıpırtı varmı kızım nasılKızlar eşim diyor ki, ben de Temmuz babaları topiği acacağım diyor
Ne yazacaksın diyorum.
--Eşim bugün bunları bunları yedi..
--Eşimin bugün midesi bulandı.
--Kızım tekme attı
--Kontrolümüze şu kadar gün kaldı kızımı özledim yazacağım diyor
benimde oluyor , dün akşam oldu hatta
aynen canım hatta sürekli bir tıkanıklık olduğu için takmıyorum alıştım:))
ayyy nasıl bir şoktur buuu:))) inşallah pazartesi gittiğimizde yüzde yüz öğreniriz yaaa çatlıcam çünkü artıkkkk:)
ama sağlıklı olmasına çok sevindim canım gözünüz aydın
hoşgeldin canım...ben şuan Gynoferon kullanıyorum,hamilelik ve emzirme döneminde folik asit yetersizliği ile birlikte görülen demir yetersizliği tedavisinde kullanılıyomuş günde 1 tane alıyorum,doktorum 2li taramadan sonra verdi diğer folik asiti bıraktırıp....birde mide bulantısı için sabah akşam aç karına dramamine kullanıyorum bulantılarım bazen azalsada hep var çünkü..
ayyy güzel haberlerini bekliyoruzzzz:)))
bende diorum ki gel pazartesi gel gel gel:)
evet canım bende ağrı şeklinde değilde batmalar oluyo genelde sol tarafta daha fazla oluyo ama sürekli değil ve buna doktorum normal dedi sadece ıstırahat et dedi okadar...
kızlar çok fazla okuyamadım geçmişiii bi kahvaltı yapıcam çok acıktık...benim dıp dıp miniş artık kendini hergün belli ediyor:))))
ben olmadım aşı valla sağlık ocağına da havalar düzelmeden gitmeyi düşünmüyorum doktorum gerekli görürse gideceğim
Bişi diyim mi ben severim ütü yapmayı rahatlatır beniçevremde de tek seven benim ama, istisnayım sanırım
Tuğçem sana kötü düşünmeyi, endişe ve kaygı duymayı yasaklıyoruz canım topikceRahat ol biraz arkadaşım yaa her şey olacağına varır stres bebeklerin ve bizim sağlığımızın en büyük düşmanı.
ay benim kalçalarım ağrıyor ya son günlerde ne alakaysa:44:
çoook tatlııı
çok iyi yapıyorsun canım ben de 20. haftaya bir girebilirsek hayırlısı ile şarkı dinleteceğim klasik müzik albümümüzden.Uslu bebek olsun diye
Canım çok tatlı bir oda takımı..Bazen çilek oda takımlarında ciddi indirim oluyor.Oraya da bir bak derim.Onun yatak boyutları daha büyük oluyor hemde büyüyebilen beşik tarzı imkanı da var.
pınararada canım oda cooooook güzel cook cici
canim cok guzel bu takimlar bizde bakmistik kizima ama buyuyen yatak olmadigi icin 1 yasindan sonra
o yatak kucukcek cocuklar inanilmaz buyuyo bu fiyata belis buyuyen besikli oda takimi ala bilirsin
biz belis ten kizimin oda takimini aldik 1000 tl herseyile ortu takimi cibilik minderi hersey icindeydi
bence az arastir istikbal marka diye aldan ma belis gibi oda takimlarinada bak buyuyen besigi yaza sokucez genc odasi yapcaz kizimin sonra ayri yatak alip yine 500 tl verme
canım benım cın takvmı rus takvımı yüzük falı ve bu hesaplama da dahıl olmak üzere hepsinde erkek cıkıyordu..ama benım prensesım olacak ben bıle gördüm tamamen actı bacaklarını kuşum:)))
aa bende 1988 mart:)
pınararada canım oda cooooook güzel cook cici
hu huuuuuuuuuu nasılsınızz hanımlarr? geçmişi okuyamadım yaa kusura bakmayın varmı bi haber ? cinsiyet öğrenen falann :)
ben kendime bi pijama takımı aldımmm bayıla bayılaaaaaaatıyorum resimleriii incecik pamuklu penyee yazın bile giyilir uzun kollu olmasına rağmenn hem beli ayarlı hem önden çıtçıtlı rahatça emzirilir de lohusa zamanında da giyilir yanii 60tl ye aldımmm çok kaliteli kumaşı falann bakalım beğencek misiniz?
valla çileğe baktık ama 2.500 TL den başlıyordu
sağol canım
valla belis burda var mı bilmiyorum ben hiç görmedim. yalnız ben beşiği gördüğümde bana baya büyük gelmişti yani 3-4 yaşına kadar yatabilir gibi gelmişti. gittiğimde tekrar iyice bakayım
hu huuuuuuuuuu nasılsınızz hanımlarr? geçmişi okuyamadım yaa kusura bakmayın varmı bi haber ? cinsiyet öğrenen falann :)
ben kendime bi pijama takımı aldımmm bayıla bayılaaaaaaatıyorum resimleriii incecik pamuklu penyee yazın bile giyilir uzun kollu olmasına rağmenn hem beli ayarlı hem önden çıtçıtlı rahatça emzirilir de lohusa zamanında da giyilir yanii 60tl ye aldımmm çok kaliteli kumaşı falann bakalım beğencek misiniz?
canım cok güzel ben de bakmaya basladım sımdıden annemle..güle güle giy
canim belis internete her sitede var arkadasim neten aldi geli herseyi kutuda kurdular yakininizda yoksa maza
bence buyuyen besik bak sonra hep yataga para verme alt acma yeri falan da var cok guzel oluyolar
Senin erkek gibi gözüküyor:) Doktor söyleyince mutlaka bana yaz olur mu:)
çok cici canımm çok güzel gözüküyor iyi günlerde giymeni dilerimm :)
Güle güle giy canım..Rengide,modelide çok güzel..
Bende istiyorum yaz gelmeden fiyatlar bindirilmeden almak.
kızlar sizden bir ricam olacak.
ben geçen istikbalde bir takım beğendim, ama alma şansımız yoktu şu an.
kızımın teyzesi aradı az önce, ben alıcam dedi. bir bakabilir misiniz güzel mi. ben mutluluktan sağlıklı düşünemiyorum da şu an
Happy Bebek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
yatağı boyu 131,80cm
eni 71,50 cm
teşekkür ederimm bubacımmm daha güzlleri senin olsunn
bu aradaaa bnde bu odayı beğendimm bu veya buna benzer tarzda almayı düşünüyorumm fakat belis hakkında bi araştırma yapmalıyım memnunlar mı diyee :44:
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Beyaz (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
teşekkür ederimm bubacımmm daha güzlleri senin olsunn
bu aradaaa bnde bu odayı beğendimm bu veya buna benzer tarzda almayı düşünüyorumm fakat belis hakkında bi araştırma yapmalıyım memnunlar mı diyee :44:
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Beyaz (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
Pınarada bence çok güzel gözüküyor. Yatak boyuna bende bir bak derim. Kullanışlı gözüküyor canım iyi günlerde kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?