- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.121
canım meleksene katılıyorum,kesinlikle büyüyen bir karyola al.. boşuna iki defa para ödemezsin..yatağı boyu 131,80cm
eni 71,50 cm
Eki Görüntüle 348396
kizlar kiziin odasi oldugu icin ogluma pek yer yok takim alamicaz onun icin bunu alalim diyorum esime
park yatagimiz var daha kutudan cikarilmamis winie pohlu mavili bizim graco besik salincagimizda var kizimdan
onun icin yatak dilde bu arabayi almayi istiyorum annemler bakariz dedi
hu huuuuuuuuuu nasılsınızz hanımlarr? geçmişi okuyamadım yaa kusura bakmayın varmı bi haber ? cinsiyet öğrenen falann :)
ben kendime bi pijama takımı aldımmm bayıla bayılaaaaaaatıyorum resimleriii incecik pamuklu penyee yazın bile giyilir uzun kollu olmasına rağmenn hem beli ayarlı hem önden çıtçıtlı rahatça emzirilir de lohusa zamanında da giyilir yanii 60tl ye aldımmm çok kaliteli kumaşı falann bakalım beğencek misiniz?
Hülyacım pijama takımın çok güzel canım iyi günlerde giy
canım cok guzel bir yatak odası bayıldııımmm :)
çok güzel ve kullanışlı bir takım bence
sağol canım
tekrar slm kızlar... kusura bakmayın pek yazamıyorum yoğunluktan..
kelebekçim, msn den yazmışsın ama yerimde değildim, şimdide ç.dışısın.. yazdığın kadartıyla 3 lü taraman sorunsuz.. gzözün aydın canım..
canım meleksene katılıyorum,kesinlikle büyüyen bir karyola al.. boşuna iki defa para ödemezsin..
hly.. canım hayırlı olsun pijaman... çok güzel görünüyorr.. bende limango da gördüm, kaç gündür kararsızım alıp almamakta... kalıp olarak nasıl olur diye.. ama çok içime sinmişti... 50 tl idi yanlış hatırlamıyorsam...
Eki Görüntüle 348396
kizlar kiziin odasi oldugu icin ogluma pek yer yok takim alamicaz onun icin bunu alalim diyorum esime
park yatagimiz var daha kutudan cikarilmamis winie pohlu mavili bizim graco besik salincagimizda var kizimdan
canım hosgeldn takım cok guzelms gule gule gıy canım:)
Eki Görüntüle 348399 bende bunu beğenmiştim belisde ama bu modeli götürüp izmir karabağlarda mobilyacılar var kaça yaparlar diye sorucam.gerçi şuan sadece yatağını yapırayım diyorum ama olmadı bir de dolabını kaça yaparlar diye sorucam
Eki Görüntüle 348399 bende bunu beğenmiştim belisde ama bu modeli götürüp izmir karabağlarda mobilyacılar var kaça yaparlar diye sorucam.gerçi şuan sadece yatağını yapırayım diyorum ama olmadı bir de dolabını kaça yaparlar diye sorucam
hu huuuuuuuuuu nasılsınızz hanımlarr? geçmişi okuyamadım yaa kusura bakmayın varmı bi haber ? cinsiyet öğrenen falann :)
ben kendime bi pijama takımı aldımmm bayıla bayılaaaaaaatıyorum resimleriii incecik pamuklu penyee yazın bile giyilir uzun kollu olmasına rağmenn hem beli ayarlı hem önden çıtçıtlı rahatça emzirilir de lohusa zamanında da giyilir yanii 60tl ye aldımmm çok kaliteli kumaşı falann bakalım beğencek misiniz?
Eki Görüntüle 348401
Eki Görüntüle 348400
Eki Görüntüle 348402
Eki Görüntüle 348403
İlk 3 ünü teyzemiz almış.
Örgü olanı da ananemiz örmüş
Resimleri ben çekmediğim için tam net olmayabilir[/QUOT
canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın sen uyu anneciğim baban baksın işi ne yazana özellikle bayıldım ay onu nerden almış bende ağluma alayım çok ttlıymış :))
canım işte bende kendi bedenimi alsam ilerde iyice şişince küçükmü gelir diye korkuyorum... sonuçta bunlarda hamile pijaması.. emzirirken de sorun olmaz, çünkü göğüs hizasına kadar düğmeli, kısa kollu.. tam yazlık bir model aslında.. beyaz:)saolasın lamecimm... ben 38 beden aldımm ama taaaaaaa 42 bedene kadar giyiliyo lastiği ayarlı çünkü canımm malı çok kaliteli penyesi çok güzeldi valla ondan aldımm bide çok şirinn hem kolayca emzirilir de önden çıtçıtlı ya çok kullanışlı eğer senin beğendiğinde böyle kullanışlıysa kaçırma derimm
cok tatlılar canım yaa..maasallah aılelerımız de bızım kadar heveslıler..Allah onların eksıklıgını göstermesin bıze hıç.Eki Görüntüle 348401
Eki Görüntüle 348400
Eki Görüntüle 348402
Eki Görüntüle 348403
Resimleri ben çekmediğim için tam net olmayabilir
Eki Görüntüle 348396
Eki Görüntüle 348396
Eki Görüntüle 348401
Eki Görüntüle 348400
Eki Görüntüle 348402
Eki Görüntüle 348403
Resimleri ben çekmediğim için tam net olmayabilir
Eki Görüntüle 348401
Eki Görüntüle 348400
Eki Görüntüle 348402
Eki Görüntüle 348403
Resimleri ben çekmediğim için tam net olmayabilir[/QUOT
canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın sen uyu anneciğim baban baksın işi ne yazana özellikle bayıldım ay onu nerden almış bende ağluma alayım çok ttlıymış :))
ay çoookk tatlılar canım yaaaa şu 3.sü nedir? Fil şeklinde olan önlük mü?
Cnm güle oynaya iyi günlerde kullansın inşallah. Üzerinde paralansın cicileri :))Eki Görüntüle 348401 Eki Görüntüle 348400 Eki Görüntüle 348402 Eki Görüntüle 348403 İlk 3 ünü teyzemiz almış.Örgü olanı da ananemiz örmüşResimleri ben çekmediğim için tam net olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?