2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tekrar slm kızlar... kusura bakmayın pek yazamıyorum yoğunluktan..

kelebekçim, msn den yazmışsın ama yerimde değildim, şimdide ç.dışısın.. yazdığın kadartıyla 3 lü taraman sorunsuz.. gzözün aydın canım..

yatağı boyu 131,80cm
eni 71,50 cm
canım meleksene katılıyorum,kesinlikle büyüyen bir karyola al.. boşuna iki defa para ödemezsin..

hly.. canım hayırlı olsun pijaman... çok güzel görünüyorr.. bende limango da gördüm, kaç gündür kararsızım alıp almamakta... kalıp olarak nasıl olur diye.. ama çok içime sinmişti... 50 tl idi yanlış hatırlamıyorsam...

Kızlar ben ilk 3 yıl yatabildiği ve oynayabildiği için park yatak almayı düşünüyorum.
3 yıl sonra en azından direkt çocuk&genç odası alırım.
Bebek odaları 2-3 yıl sonra ya yeni bir çocuk yapacağız o kullanacak ya da ziyan olacak...
İlk çok hevesliydim oda yapmaya ama park yataklada oda yapabilirim diye düşündüm.
Çok araştırdım, herkes park yatağı önerdi.
Odada gömme dolap var zaten, sadece şifonyer almayı düşünüyorum.

erkerk çocukları bayılır böyle modellere... şimdiden hayırlı olsun canım...

canım hosgeldn takım cok guzelms gule gule gıy canım:)

bende bunu beğenmiştim belisde ama bu modeli götürüp izmir karabağlarda mobilyacılar var kaça yaparlar diye sorucam.gerçi şuan sadece yatağını yapırayım diyorum ama olmadı bir de dolabını kaça yaparlar diye sorucam

Hülyacım pijama takımın çok güzel canım iyi günlerde giy

teşekkür ederimm luxxorcummm

canım cok guzel bir yatak odası bayıldııımmm :)

valla bnde beğendimm fiyatıda iyi hem hediyeleri de var.. ya bunu yada buna benzer yine böyle beyaz bi model bakıyorum nasipse 2.3. çocuklarımız da faydalansın dimi pembeli membeli almaycam o yüzden oğluşumuz olursa diye en geç mayısta alcaz odasını nasip olursaa çok heycanlıyım yaaaaaa

çok güzel ve kullanışlı bir takım bence
sağol canım

teşekkür ederim pınarcımmm valla bnde çok beğendimm ama gerçeğini görmem lazımm asıl oda bakmaya nisanda başlıcaz mayısta engeç alıcaz inşallahh Allah ın izniylee

saolasın lamecimm... ben 38 beden aldımm ama taaaaaaa 42 bedene kadar giyiliyo lastiği ayarlı çünkü canımm malı çok kaliteli penyesi çok güzeldi valla ondan aldımm bide çok şirinn hem kolayca emzirilir de önden çıtçıtlı ya çok kullanışlı eğer senin beğendiğinde böyle kullanışlıysa kaçırma derimm

bayılıyorum bu yataklara. bizimde kızımdan kalma park yatağımız var onu kullanacağız .Bu yatağı alsak kızım kıskanır kesin :)))

canım hosgeldn takım cok guzelms gule gule gıy canım:)

hoşbuldumm pınarcımmm çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun

parpalmcım çok güzel bu modeller yalnız bi fikirimi paylaşmak istiyorum.. eğer tek çocukla kalmak istiyosanız çok ideal ama 2. falan düşünüyosanız kız olursa bebeğiniz düz beyaz model bakıp ayrıntılarda renkler kullansan kıza erkeğe uygun daha kullanışlı olmaz mı sencee :26:

ben hep öyle düşündüğüm için beyaz bakıyorum her seferinde oda yapamayız sonuçtaa bu sebepten ayrıntılarda renk kullanarak odayı kıza erkeğe uydurmayı planlıyorum..tabi herkesin düşüncesi kendine ben sadece öneride bulundum canım

Çok güzelmiş canım..
Tecrübeleri annelerden yardım isteyelim.
Meleksen canım nasıl beşik almalıyız

güzelmiş gerçekten güle güle giy

Eklentiler

• $f1-karyola1.webp
    29 KB · Görüntüleme: 31
  • $fb-karyola-beyaz-1.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $fb-karyola-beyaz-3.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 26
canım işte bende kendi bedenimi alsam ilerde iyice şişince küçükmü gelir diye korkuyorum... sonuçta bunlarda hamile pijaması.. emzirirken de sorun olmaz, çünkü göğüs hizasına kadar düğmeli, kısa kollu.. tam yazlık bir model aslında.. beyaz:)
ama karasızım.. biraz dahaa bekleyeyim ben...

çok güzel kızlar her ikinizin beğendiği de

Ben çok beğendim:) Nedense erkek cocuklarıda çok düşkün olurlar arabalara... Genetik heralde. iyi günlerde kullan canım.

Bu çok güzelmiş. Hem yatağıda büyüyor bunun. Çok fonksiyonel gözüküyor. Yaptırma işi gayet mantıklı geldi banada canım:)

Oyy oyyy çok güzeller. İyi günlerde kullansın bebişin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…