- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.141
hoşbuldumm pınarcımmm çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun
parpalmcım çok güzel bu modeller yalnız bi fikirimi paylaşmak istiyorum.. eğer tek çocukla kalmak istiyosanız çok ideal ama 2. falan düşünüyosanız kız olursa bebeğiniz düz beyaz model bakıp ayrıntılarda renkler kullansan kıza erkeğe uygun daha kullanışlı olmaz mı sencee :26:
ben hep öyle düşündüğüm için beyaz bakıyorum her seferinde oda yapamayız sonuçtaa bu sebepten ayrıntılarda renk kullanarak odayı kıza erkeğe uydurmayı planlıyorum..tabi herkesin düşüncesi kendine ben sadece öneride bulundum canım
canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın sen uyu anneciğim baban baksın işi ne yazana özellikle bayıldım ay onu nerden almış bende ağluma alayım çok ttlıymış :))
Canım Karabükten bir bebek mağazasından almış.
Geçen bende internette bir yerde görmüştüm.
Bir daha rast geldiğimde söylerim.
Bende alabilirim oğlumuza
cok tatlılar canım yaa..maasallah aılelerımız de bızım kadar heveslıler..Allah onların eksıklıgını göstermesin bıze hıç.
Amin canım amin.
Annem, kızkardeşim uzakta olduğu için her aldıkalrını göremiyorum.
Ama en az benim kadar heves ediyorlar
Teşekkür ederiz teyzesi..kupasscım.. bayıldım kızının cicilerine...hayırlısyla giyinmek nasip olur inşallah:)
Daha güzelleri sizin olsun
merhaba güzel annişler.. çok feci kaşınıyorum napsam acaba bı fıkrınız varmı sızdede aynı durum varmı
merhaba güzel annişler.. çok feci kaşınıyorum napsam acaba bı fıkrınız varmı sızdede aynı durum varmı
güzelmiş gerçekten güle güle giy
canım işte bende kendi bedenimi alsam ilerde iyice şişince küçükmü gelir diye korkuyorum... sonuçta bunlarda hamile pijaması.. emzirirken de sorun olmaz, çünkü göğüs hizasına kadar düğmeli, kısa kollu.. tam yazlık bir model aslında.. beyaz:)
ama karasızım.. biraz dahaa bekleyeyim ben...
cnm haklısın bende şöyle düşünmüştüm olurda 2.çocuk kız olursa diye o çapa, dümen gibi objelerin portatif olup olamayacığını.çıkabilen bişi olursa kıza uygun objelerle değiştirilir tabi.birde büyyen beşikmiş bu 12-15 yaşa kadar kullanabiliyormuş.bakalım kıslmet tabi.ama hep hayalimde bu tarz bir oda vardı :))
ay çoookk tatlılar canım yaaaa şu 3.sü nedir? Fil şeklinde olan önlük mü?
Oyy oyyy çok güzeller. İyi günlerde kullansın bebişin:)
Cnm güle oynaya iyi günlerde kullansın inşallah. Üzerinde paralansın cicileri :))
Eki Görüntüle 348401
Eki Görüntüle 348400
Eki Görüntüle 348402
Eki Görüntüle 348403
İlk 3 ünü teyzemiz almış.
Örgü olanı da ananemiz örmüş
Resimleri ben çekmediğim için tam net olmayabilir[/QUOT
canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın sen uyu anneciğim baban baksın işi ne yazana özellikle bayıldım ay onu nerden almış bende ağluma alayım çok ttlıymış :))
Daha bizim yakınlardan hiç ses yok.Teyzesi çok zevkliymiş canım.Ananeninde ellerine sağlık..
Daha bizim yakınlardan hiç ses yok.Teyzesi çok zevkliymiş canım.Ananeninde ellerine sağlık..
hly7 iyi günlerde kullan canım pijamanı.
çok güzelmiş
teşekkür ederimm canımm bnde seninn cicilerine bayıldım çok tatlılarrbnde kızıma elbise örüyorum bu aradaaa
Canım banyo lifiymiş o
çok güzel kupaasçım vallaBenim annem de miniğime harika bir battaniye hazırlıyor bitmek üzere bitince fotosunu koyacağım buraya
Teşekkür ederiz.
Canım annemde 2 battaniye yapmış.
Akşam yollarlarsa resim bende foto koyarım
Eki Görüntüle 348401
Eki Görüntüle 348400
Eki Görüntüle 348402
Eki Görüntüle 348403
İlk 3 ünü teyzemiz almış.
Örgü olanı da ananemiz örmüş
Resimleri ben çekmediğim için tam net olmayabilir
ay çok bayıldım canım güle güle giysin kuzumuz. anne sen uyu yazanı ben de gördüm alsam mı diye düşünüyordum. yeri güzel herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?