2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm haklısın bende şöyle düşünmüştüm olurda 2.çocuk kız olursa diye o çapa, dümen gibi objelerin portatif olup olamayacığını.çıkabilen bişi olursa kıza uygun objelerle değiştirilir tabi.birde büyyen beşikmiş bu 12-15 yaşa kadar kullanabiliyormuş.bakalım kıslmet tabi.ama hep hayalimde bu tarz bir oda vardı :))

kupaascım çok güzeller güle güle kullansın bebişin.bende aldım bu sen uyu annecim babam baksın işi ne olandan :) buna benzer 3 tane daha var üstü böle esprili yazılar war :) bende çekip koyarım cicilerimizi en kısa zamanda inş :)

güzelmiş gerçekten güle güle giy

teşekkür ederim canım :)

canım işte eğer benimki gibi beli ayarlıysaa al derimm ama değilse biraz daha bekleyip durumuna göre alırsın..bunun üzerinde 36-42 beden yazıyoo yanii uzunca zaman giyerimm

hımm eğer o şekilde yaptırabilirsenn evet mantıklı güzel olurr bnde oğlum olsaydı da beyaz mobilya alıp ayrıntılarda denizci işaretleri falan kullanmayı planlıyodum duvarda rafta vs. bende çok beğeniyorum inşallah içine siner canım

merhaba güzel annişler.. çok feci kaşınıyorum napsam acaba bı fıkrınız varmı sızdede aynı durum varmı

tatlım bademyağı, bebeyağı gibi yağlar kullan her gün göbeğin mi kaşınıyor?
Canım banyo lifiymiş o

çok güzel kupaasçım valla Benim annem de miniğime harika bir battaniye hazırlıyor bitmek üzere bitince fotosunu koyacağım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…