2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerine sağlık canım.
Bitirdiğinde resmine koyarsın dimi.
Benim öyle becerilerim yok malesef

teşekkür ederimm kupaascım daa benim de aslında bu konuda çok marifetim yoktur yani atkı şapka örmüşlüğüm var sadece ilk defa bu tarz bişi örücemm başladım annem göstertiyoo dergiden beğendim.. bakalım nasıl bişi çıkacak ortaya modeli paylaşayım ama size pek belli olmayabilir fotokopiden çektim canım çünküü..

Eklentiler

• $Görüntü328.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 25
kızlar selamlar herkes alısveriş cılgınlığına başlamıs bakıyorum da,kıyafetlerınede bayıldım bebişlerin,tek tek yazmıyorum ,hepsıne bayıldım,allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin,bende yatak konusunda cok kararsızım,evim kullanışlı değil,zaten yazada yazlıkta olcam,orda doğum yapcam inş.o yüzden en mantıklısı park yatak dye düşünüyorum ama hangisini alacağım konusunda kararsızım,kraft ve graco arasında kaldım,fikri olan varsa paylassın kızlar.

Modeli çok güzelmiş canım.
Bitirmeni sabırsızlıkla bekliyorum

herkese selamlarrr
biz geldik paşa oğlumla
bugünlerde çok çalışıyoruz o yüzden pek gelemiyoruz
küçük yaşta çalışmayı öğretiyorum ona ilerde eli ekmek tutsun yuvasına bakabilsin :)

herkes iyidir inş.
özlüyoruz sizleri özellikleri kız anneleri ve kızlarını

kizlar 2 bebegi dusunuyosaniz evinizde benim gibi 2+1 ise tek renkte oda takimi almak cok yalnis oluyo
kizima pembe oda takimi aldik halisi prensesli perdesi prensesli simdi baskaa oda olmadi icin oglumuza araba yatagi alicaz
acaba baska neler yapa bilicem bilmem oglumada oda uyugun olsun diye duvarin yarisi pembe yaisinida acik mavi yapsakmi diyorum

cok saolun kizlar ben esimden daha cok hecesliyim araba yatagi alalim ogluma diye
mavigibi tatlim o gosterdigin yataklarin ebatlari sanirim daha buyuk ve fiyatlari cok fazla:26:

kizlar besik aliyosaniz tavsiyem buyuyen alin 100 lira fark var arada sonra 16 yasina kadar kulana bilir
park yataga karsi bende bi sevmeme var kizlar gecen aldirdim anneme ingiltereden indirimli diye ama kutusundan acasim yok

açıkçası ben de park yatağa hiç ısınamadım nedense. belki alışkın olmadığımdandır yoksa çok tatlı çok cici modelleri var.
ben de senin dediğin sebepten bu takımı beğendim. çünkü ben kısmet olursa fazla ara vermeden ikinciyi düşünüyorum. o zaman beşikte ikinci bebişim yatar. büyüyen bebişime de büyük yatak alırız sadece. odayı birlikte kullanırlar. ikinci erkek de olsa takım uygun olur hem pembe hem mavi renkler var çünkü içinde. bide araştırdım o takımın benzerinin beşiğinde arkadaşımın kızı hala yatıyormuş şu an 4 yaşında. gene de iyice düşüneyim birkaç yere daha bakayım bakalım

bu arada ismimze karar verdik çok zorlandık ama

bu hafta sonu deil sonraki hafta sonu oda için tekrar çıkıcaz ve alacağız inşallah

meleksene katılıyorum tek renk olmamalı
ben hep derdim ki beyaz alıp kıza erkeğe göre kulbu aksesuarı renkli olur
sonra kız için bi oda gördüm ona karar vermiştim ama süperdi
şimdi erkek olunca ilk fikrimize döndük :) ikinci kız olursa aynısını kullanır kulbu değişerek ama o zamanki şartlarımız değişirse evimiz büyürse fln bi mucize olursa kızımada o odayı alırım gene :)

beğendiğim oda bembeyaz kulpları yuvarlak biraz büyük bebe mavisi
dolabının bi kapağında dikine 3 adet mavi kutucuk var onların üzerinde aslan zürafa çizimi var beyazdan
kadın dediki istediğiniz şekil çizilir isterseniz şekilsiz olur
bebe büyüdüğünde değişirseniz cam pleksi yada çizimsiz ahşap ne isterseniz yaparız dedi
ve en önemlisi büyüyebilen yatak enide 80 deil 90 yaptırcam büyüdüğünde 90x190 olacak
ama gözüm tekne modelli yataklarda da deil yani :))))))))

ben sunny baby aldım çok güzel SB-601 modeli kırmızı

ayy canım hoşgeldin biz de özledik seni ne var ne yok?

meleksen haklısın canım bu konuda biz de kız olduğunu öğrensek de 2.yi düşündüğümüz için kıyafet dışında her şeyi ortak renklerde aldık park yatağı kırmızı, anakucağı yeşil vb.. bebek odası takımını da beyaz alacağım büyük ihtimalle ben

canım bizimkinide bı bakabılırmısın pek meraklandım zaten hala ögrenemedık ya meraktayız sen ne dıcen
eşim 22 agustos 1985
ben1 kasım 1985
2011 ekım ayı hamıle kalma ayım

kan değişime göremi baktırıyorsun ?
ben onada inanmıyorum çünkü kocamla ben en son 2009da değişmişiz :)

2012 TEMMUZ ANNELERİ HASTANE ÇANTASI LİSTESİ

BEBEĞİN İHTİYAÇLARI:
  • Kolsuz body(2 adet)
  • Yarım kollu body(2 adet)
  • Tulum(2 adet)
  • Çorap
  • Şapka
  • Eldiven
  • Yelek
  • Bebek bezi
  • Islak mendil
  • Biberon ve emzik
  • Pike
  • Havlu
  • Pişik kremi-pudra
ANNENİN İHTİYAÇLARI:
  • Önden düğmeli gecelik-pijama
  • İç çamaşırı(tek kullanımlık lohusa külotları varmış mantıklı)
  • Önden kopcalı lohusa sütyeni
  • Meme başı için ped
  • Göğüs ucu için krem
  • Sabahlık
  • Çorap
  • Fotoğraf makinası-kamera
  • Rahat terlik
  • Süt sağma pompası
  • Kişisel bakım ürünleri
  • Hijyenik ped
  • Havlu-bornoz
  • Kirliler için torba
SON YAPTIRDIĞINIZ KAN VE İDRAR TAHLİLİ,NÜFUS CÜZDANI,EVLİLİK CÜZDANI..

İnternette sitesinde gördüm.Hepimize fikir olsun diye yazdım..

Oğlumuz hemen de çapkınlığa başladı bakıyorum da
Aynen canım bizimkiler anne karnında alıştılar çalışmaya

Teşekkürler canım

hakkaten kızlar Arsima deyince aklıma geldi isim kesinleştiren var mı başka?

Biz Ayça koyacağız nasipse

Hoşgeldin canım..

canım bizimkinide bı bakabılırmısın pek meraklandım zaten hala ögrenemedık ya meraktayız sen ne dıcen
eşim 22 agustos 1985
ben1 kasım 1985
2011 ekım ayı hamıle kalma ayım

saol canım beklıyoruz bakalım tabı saglıklı ve hayırlı bı evlat olması hepımızın dılegı cinsıyetıde meraktan işte beklıcez artık

Modeli çok güzelmiş canım.
Bitirmeni sabırsızlıkla bekliyorum

saolasınn canımm inşallahh eklerim :)

ayy üzerime alındımmmmmmm sanki bi teklif var daaa

bu arada bnde böle düşünüyorum canım hatta odamı paylaştım bidaha paylaşayım..beyaz takım ben ayrıntılarla kızıma uygun yapıcamm amma velakinn 2. oğluşum olursa ayrıntıları oğluma döndürcemm böyle daha kullanışlı neticede kendi evimiz değil kira her yere uygun oda alacak halimiz yok..inşallah kendi evimiz olursaa ona ayrı ayrı yaparımmm yavrularımaa...

oda da şu tip olarak

Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Beyaz (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…