- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.181
Oğlumuz hemen de çapkınlığa başladı bakıyorum da
Aynen canım bizimkiler anne karnında alıştılar çalışmaya
hakkaten kızlar Arsima deyince aklıma geldi isim kesinleştiren var mı başka?
Biz Ayça koyacağız nasipse
herkese selamlarrr
biz geldik paşa oğlumla
bugünlerde çok çalışıyoruz o yüzden pek gelemiyoruz
küçük yaşta çalışmayı öğretiyorum ona ilerde eli ekmek tutsun yuvasına bakabilsin :)
herkes iyidir inş.
özlüyoruz sizleri özellikleri kız anneleri ve kızlarını
bu arada ismimze karar verdik çok zorlandık ama
bu hafta sonu deil sonraki hafta sonu oda için tekrar çıkıcaz ve alacağız inşallah
meleksene katılıyorum tek renk olmamalı
ben hep derdim ki beyaz alıp kıza erkeğe göre kulbu aksesuarı renkli olur
sonra kız için bi oda gördüm ona karar vermiştim ama süperdi
şimdi erkek olunca ilk fikrimize döndük :) ikinci kız olursa aynısını kullanır kulbu değişerek ama o zamanki şartlarımız değişirse evimiz büyürse fln bi mucize olursa kızımada o odayı alırım gene :)
beğendiğim oda bembeyaz kulpları yuvarlak biraz büyük bebe mavisi
dolabının bi kapağında dikine 3 adet mavi kutucuk var onların üzerinde aslan zürafa çizimi var beyazdan
kadın dediki istediğiniz şekil çizilir isterseniz şekilsiz olur
bebe büyüdüğünde değişirseniz cam pleksi yada çizimsiz ahşap ne isterseniz yaparız dedi
ve en önemlisi büyüyebilen yatak enide 80 deil 90 yaptırcam büyüdüğünde 90x190 olacak
ama gözüm tekne modelli yataklarda da deil yani :))))))))
çok güzel habbishçocuklarımız isimleriyle güzelce yaşasın inşallah. Bu arada ben bebek havlusunu 1 adet aldım ya fazla mı almak lazım acaba?
Eki Görüntüle 348401
Eki Görüntüle 348400
Eki Görüntüle 348402
Eki Görüntüle 348403
İlk 3 ünü teyzemiz almış.
Örgü olanı da ananemiz örmüş
Resimleri ben çekmediğim için tam net olmayabilir
evet :)
alışsınlar iyidir çalışmak :)
adıyla büyüsün canım
biz çok zorlandık
bi ara ali osman dioduk eşimin dedesinin adı ben çokseverdim onu Allah rahmet eylesin
iki isim die vazgeçmiştik
işte cinsiyeti öğrendik erkek başladık isim bakmaya
eşimle isim konusunda çok tezatız biz bi ismi aynı anda söyledik İLKER
sonra mete toprak ilker arasında kaldık
büyük amcası bebeği ilk sölediğimiz günden beri poyraz bebek die seviyordu oda tutturdu poyraz
sora toprak dedik sonra araştırınca doğa isimleri anlamı ve kendi ot olan isimler iyi değilmiş
sonra metemi olsun dedik M eşimin T benim ilk harfim ve eşimin şirketinin adıda öyle bişi :) kuranda geçmio dievazgeçtik
madem öyle allahın isimleri peygamberlerin isimeri ve sahabelerinin isimlerine baktık
güzel isimler var ama çevremde yakınlarımda var
neyse iki isme karar verdik
melik ve furkan
melik güzel ama amcasının adına çok yakın karışır dedim, sonra hem allahın adı başına ek gelmedi çocuklar okulda küfür eder olmaz dedim
o illa melik dedi
sonra onun abileri var onlara danıştık onlarda çok şükür benim deidğimi demiş ve bu hep bebek kalmıcak büyücek bu yükü yüklemeyin demiş
furkanı sormuş furkan güzel demiş ve furkan koyduk
isim maceramız bu kadarlada bitmedi
bi arkadaşımın tanışı varmış isimleri yorumluyormuş
onu ara dedi numarasını aldı benim için
aradım işte böle böle dedim adamda demesin mi başına bela olmasını istiosan tabiki koy furkan ismini
ne önerirsiniz dedim (güze isim bekliom)
habib, mükremin, albülkadir, abdullah, mushab dedi
evet evet mushab dedi anlamını anlattı seni babasını hiç üzmez herkes ona imrenir dedi
adın ne dedi söyedim mushab koy dedi sende tekrar et bakayım doğru sölicenmi dedi
ben artık kapamaya bakıom amca mushaba takıldı
sonra kafam karıştı eşime anlattım oda biz karar vermedikmi ne didiklion die kızdı
böylece kaldı Furkan
Canım kaşıntı çatlak belirtisi..
Nemlendir cildini bol bol.
Bir de bol bol su iç..
Bir debanyoda son durulanma suyunu karbonat at.
canım bizimkinide bı bakabılırmısın pek meraklandım zaten hala ögrenemedık ya meraktayız sen ne dıcen
eşim 22 agustos 1985
ben1 kasım 1985
2011 ekım ayı hamıle kalma ayım
kan değişime göremi baktırıyorsun ?
ben onada inanmıyorum çünkü kocamla ben en son 2009da değişmişiz :)
canım neren kasınıyor karnınsa nemlendırdın mı?hıc gecmıyorsa bence ara doktorunu bse mı dokundukı
bizim cinsiyetimiz belli deil henüz ama erkek olursa ismi hasan olacak eşimin babasının adı
saolasınn canımm inşallahh eklerim :)
ayy üzerime alındımmmmmmm sanki bi teklif var daaa
bu arada bnde böle düşünüyorum canım hatta odamı paylaştım bidaha paylaşayım..beyaz takım ben ayrıntılarla kızıma uygun yapıcamm amma velakinn 2. oğluşum olursa ayrıntıları oğluma döndürcemm böyle daha kullanışlı neticede kendi evimiz değil kira her yere uygun oda alacak halimiz yok..inşallah kendi evimiz olursaa ona ayrı ayrı yaparımmm yavrularımaa...
oda da şu tip olarak
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Beyaz (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
evet :)
alışsınlar iyidir çalışmak :)
adıyla büyüsün canım
biz çok zorlandık
bi ara ali osman dioduk eşimin dedesinin adı ben çokseverdim onu Allah rahmet eylesin
iki isim die vazgeçmiştik
işte cinsiyeti öğrendik erkek başladık isim bakmaya
eşimle isim konusunda çok tezatız biz bi ismi aynı anda söyledik İLKER
sonra mete toprak ilker arasında kaldık
büyük amcası bebeği ilk sölediğimiz günden beri poyraz bebek die seviyordu oda tutturdu poyraz
sora toprak dedik sonra araştırınca doğa isimleri anlamı ve kendi ot olan isimler iyi değilmiş
sonra metemi olsun dedik M eşimin T benim ilk harfim ve eşimin şirketinin adıda öyle bişi :) kuranda geçmio dievazgeçtik
madem öyle allahın isimleri peygamberlerin isimeri ve sahabelerinin isimlerine baktık
güzel isimler var ama çevremde yakınlarımda var
neyse iki isme karar verdik
melik ve furkan
melik güzel ama amcasının adına çok yakın karışır dedim, sonra hem allahın adı başına ek gelmedi çocuklar okulda küfür eder olmaz dedim
o illa melik dedi
sonra onun abileri var onlara danıştık onlarda çok şükür benim deidğimi demiş ve bu hep bebek kalmıcak büyücek bu yükü yüklemeyin demiş
furkanı sormuş furkan güzel demiş ve furkan koyduk
isim maceramız bu kadarlada bitmedi
bi arkadaşımın tanışı varmış isimleri yorumluyormuş
onu ara dedi numarasını aldı benim için
aradım işte böle böle dedim adamda demesin mi başına bela olmasını istiosan tabiki koy furkan ismini
ne önerirsiniz dedim (güze isim bekliom)
habib, mükremin, albülkadir, abdullah, mushab dedi
evet evet mushab dedi anlamını anlattı seni babasını hiç üzmez herkes ona imrenir dedi
adın ne dedi söyedim mushab koy dedi sende tekrar et bakayım doğru sölicenmi dedi
ben artık kapamaya bakıom amca mushaba takıldı
sonra kafam karıştı eşime anlattım oda biz karar vermedikmi ne didiklion die kızdı
böylece kaldı Furkan
nefis bişeymiş canım ama kullanışlı olması konusunda ben de kararsız kaldım açıkçası
Sakın kaşıma canım..O bölgenin hassaslaşıp çatlak olabileceğine işaret edebiliyor.Bide neresi kaşınıyor oda önemli.
valla canım bılıyorum kı bıseymı dokundu arastırdım normalmıs kasıntı ama artık kasımak ıstemıyroum yanıyo resmen göğüs ve göbüşüm kasınıyooooo imdatttttt dıyesıımmmmmm varrrrr
tatlım bademyağı, bebeyağı gibi yağlar kullan her gün göbeğin mi kaşınıyor?
çok güzel kupaasçım vallaBenim annem de miniğime harika bir battaniye hazırlıyor bitmek üzere bitince fotosunu koyacağım buraya
göğüs ve göbüüşüüümm imdaaatttt can kurtaraaaannn yokmuuuuuuuuelllrımı baglıcam arkama ancak ozaman tutabılrım kendımı galıba
bana doktorum aşı vurulmamı söylemedi yaama sağlık ocağı söylemişti. ne yapsam bilmiyorum
ay hülyacım baksana aynısından istiyorum ben de hatta önceki sayfalarda da yazdım hem büyüyen beşikli hem beyaz takım istiyorum ama5-6 aydan sonra alacağız biz öncesinde park yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?