2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde bir tanıdığımız telefon ile arayarak isim koyduruyormuş , bebeğin annesi ve babasının ismini soruyormuş hoca ,sonra ona ne isim geliyorsa onu koyacaksın diyorlarmış ,banada biraz saçma geldi ama cidden böyle yapıyorlar

cnm bebişin ismine ne karar verdiniz?
bende büyüyen beşik istiyorum...inşlh nasip olur.

Kızlar bende isim olarak SİRACI cok beğeniyorum,galiba bi dizide de var.benim eskiden beri cok sevdiğim bi isimdi,eşimle karar verdik gibi bişey bakalım.anlamı da güzel.

çok güzelmiş :)

hoşgeldin canım
fazla yormayın kendinizi

hangi isme karar verdiniz canım??

iş çok ama
Furkan

kızlar böyle birşey buldum ama pek kullanışlı olmaz değil mi???

çok güzel ama büyük bi oda lazım ve bebeğin kendi kendine girebilmesi ona sokup alamayız

iki isim zorlar die koymuyorum
evet güzel ama hani günümüzde pek yok

İkinizde 2009'da yenilendiyseniz hanginizin doğduğu ay daha sonraysa onun cinsiyeti oluyor bu tahmine göre:)

en son benim aya göre ama oğlumuz oluo
yoksa ben erkekmiyim

önemli olan sizin içinize sinmesi zaten canımFurkan güzel bir isim bence de

sindi çok şükür

buda öyleymiş ama benim adımı sordu tek ve sormadan şu bu dedi zati

cnm bebişin ismine ne karar verdiniz?
bende büyüyen beşik istiyorum...inşlh nasip olur.

Furkan canımn

Herkese iyi akşamlar..
Bizim mesai birazdan bitacek..

Babamız bugün bizi sinemaya götürüyor."Fetih 1453" merak edip gitmek isteyen olursa yarın film hakkında yorum yazarım.

Kızlar ben de Yağız ve Emir ismini çok seviyorum ama eşim ne o öle yağız çok yumuşak dedi. Sanırım Emir'de hem fikiriz ama biz de iki ismi olsun istiyoruz. İlk göz ağrımızın ismi HAKAN KAAN (Bu arada Hakan son dakika golü. Eşim kendi adını koymuş. Bir iki alternatif vardı ön ad olarak. Nüfusta karar verememiş. Kendi adını yazdırmış ) Bakalım daha kesinleştirmedik. Bu arada hepinize iyi akşamlar kızlar. Bizim yolumuz uzun. Oğlumla çıkıyoruz biz. Çok yorgunuz bir an önce servise atıp kestireceğim. Yarın görüşmek dileğiyle...

Akşama doğru yoğunlaştı işlerim kızlar... Okuyamadım son sayfaları. Size iyi akşamlar diyeyim dedim bari...Hepinizi öpüyorum tabiii bebişlerinizide:))

Herkese iyi akşamlar..
Bizim mesai birazdan bitacek..

Babamız bugün bizi sinemaya götürüyor."Fetih 1453" merak edip gitmek isteyen olursa yarın film hakkında yorum yazarım.
Canım bizde yarın gideceğiz.
Babamız bugün geç gelicek

teyzenız cok zevklıymıssc canımmmm cok tattlılaaarrr bayıldımmmmmm tek kelımeylleeee hepsıendeeeeeeee

Teşekür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin olsun..
kızlar böyle birşey buldum ama pek kullanışlı olmaz değil mi???

Eki Görüntüle 348447

Tam bir prenses yatağı.
Görsel olarak çok güzel canım ama kullanışlı olmaz sanırım

Canım ben internetten uyguna çatlak kremi aldım.
Doktoruna da bir danış istersen

hem şaşkınım hem de garip duygular içindeyim. dün pembekelebek arkadaşın yaşadıklarını okudum, okurken de gülümsedim . sonra akşam eşim gelince ona da anlattım. bu gün eşim izinliydi. 3lü taramamız çıkmış, gelip alabilrsiniz dediler. gittik. doktorumuz çok güzel risk en azda dedi. bu zaten bir tarama asla kesin sonuç vermez ama risk durumun çok düşük dedi. güzel dedi. biz de geçen sefer bebeğimiz cinsiyetini göstermemişti dedik. bakarmısınız cinsiyetine dedik. doktorumuz da siz allahtan sadece sağlık isteyin öyle sadece cinsiyet için ben ultrasonda bakmam deid. allahtan ne gelirse kabulünüz olsun dedi. neyse biz doktorumuzu ikna edemedik. eşim asker olduğundan askeri hastane de yolumuzun üzerindeydi. hadi uğrayıp orda baktıralım dedik. girdik neyse orda da bir bey vardı doktor. işi bitmiş hastası yokmuş acilde nöbetçiymiş bu gün orda bekliyordu. rica ettik o da gülerek hadi bakalım dedi :) sonra gittik ultrasona. neyse baktı baktı baktııı ve KIZ. NE KIZ MI? ama doktor 3. ayımızda %80 erkek demişti. ^ama kız^ dedi. ben burada 3 tane çizik görüyorum bakın sizde işte tam burası.. şok içindeyim. hele eşimi anlatamam bile.

biz farkında olmadan ne kadar da alıştırmışız kendimizi erkek bebeğe . oğlum diye seviyordum 1 aydır hep. emirim dedim hep. oğlum hissetmek istiyorum seni. neden baan kendini hissettirmiyorsun annecim dedim. ama hiç cavp vermedi. bu gün doktorumuz yine çok emin değildi ama o anda sevinemedim bile. şok içinde dolaştım durdum eşimle. o benden daha çok şoklardaydı. çünkü hep oğlum oğlum diye öpüyordu karnımı.

ama evimize geldik. şöyle oturdum. özür diledim bebeğimden defalarca. annecim ben, sen kızsın diye hiç üzülmedim ki. sadece kendimizi öyle alıştırmışız o yüzden böyle oldum. doktor teyzene kızdım aslında çünkü 3. ayda ben sormadım ki ona cinsiyeti ney diye. o durduk yee erkek gibi demişti. bizimde ilk çocuğumuz ollduğundan onun söylediği gibiyi duymamışız. şimdi ne bugünkü kız tanısı ne de erkek tanısı bana hiç inandırıcı gelmiyor. 10 martta tekrar kontrolümüz var. o zamana kadar hiçbirşey almayacağım.

ama bu günkü doktor amcamız doğru gördüyse ben sana pembişleri giydirmezmiyim. siyah saçlarına kırmızı kırmızı tokalar takmaz mıyım. kısacık kot etekler alıp alttan poposu kat kat dantelli çorapları giydirip poponu herkese göstermezmiyim. seninle aynı kotu aynı kazağı giyip, p minicik ayaklarına markalı ayakkabılar almazmıyım. seneye düğünlerde pembiş gelinlikler giydirmezmiyim. ve babanın benden de öne geçirebileceği tek aşkı yapmazmıyım annecim seni. içimi acıttın sen bugün benim kızım. çok üzgünüm kız lafını duyunca şok geçirdiğim için.

kız da olsan erkek de olsan sen benim ilk göz ağrımsın. gözümün nurusun. birtanemsin. sen yeter ki sağlıklı ol. cinsiyetin her ne olursa olsun ben ve baban sana alabileceği her şeyin en iyisini alacak, yetiştirebileceği en iyi şekilde yetiştirecek bundan hiç şüphen olmasın yavrum.

Canım benim ne güzel anlatmışsın duygularını..
Cinsiyet biz anne babalar için gerçekten önemli değil..
Rabbim sağlıkla sihhatle kavuşmamızı sağlasın yeter

Canım benim ne güzel anlatmışsın duygularını..
Cinsiyet biz anne babalar için gerçekten önemli değil..
Rabbim sağlıkla sihhatle kavuşmamızı sağlasın yeter

evet canım gerçekten de artık cinsiyet diye birşey yook aklımda rabbim ne verirse sağlıklı verssin.
bu gün bebeğimiz için biberon alışverişi yaptık. bebedorda %20 indirim vardı. 1 tane cam biberon, 1 tane yanlardan kulplu akrilik biberon, biberon temizleyici fırça, burun aspiratörü ve sulu kaşıyıcı dişlik aldık. kafamıza göre rengarenk aldık, hiç öyle cinsiyet fian düşünmedik :)

canım benim Rabbim iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…