2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ha ha ha çok güldüm yaa izninle hemen face de paylaştım süpermişşşş

ayy eşimle beraber okudukk gülmekten yarıldık resmenn kızımda tepik atarak eşlik etti saolasın cnaım paylaşım için :)

canım aynısı benimde kızımda başıma gelmişti dr .3.ayın sonunda erkeğe benziyor demişti.bende kendimi erkeğe çok alıştırmıştım.

öbür ay kız şok olmuştum.gerçi eşim kız istiyordu.ama ben kendimi çok alıştırmışım. sonrada kendime kızdım.

böyle hissettğim için.şu an 20.haftaya girdim.geçen hafta cinsiyetini ilk kez sordum.dr erkek dedi (başka dr.tabii:))

pipisinin resmini çekti ama ben hala temkinliyim

Son düzenleme:

bebek odası çok şirin gerçekten. Odanın diğer dekorasyonu rengi falan da uygun olunca daha da güzel görünmüş. Ben de diğer yorumlardaki gibi büyüyebilir yatakları tercih etmeni öneririm.
Biz oğlumda park yatak aldık. çok sevmediğim halde kullanışlı diye aldım. annem çok güzel bir yatak örtüsü dikti. altından hiç görünmüyordu. gerçekten doğru seçimmiş. park yatak alacaklara uyarım; açıkken kapıdan geçebilecek boyutta olsun. .biz daha geniş diye büyük boy almıştık, yatak odasından çıkaramıyorduk açıkken. bir de kolay toplanıp açılabilen olrsa daha iyi. uzun süreli kalmaya giderken bile götürebilirsiniz.

canım gerçekten çok güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallh.

Bu arada biz eşimle bebek odası takımı almayı düşünmüyoruz ikeada bir karyola beğendik onun yanında şifonyer ve gardırobunu ayrı alalım diyoruz çünkü bebek odası takımları hem çok küçük dolaplardan oluşuyo hem de pahalıya gelyo.resmen soygun yapıyolar bebekleri kullanarak:)

canımmmmmmmm yazına bayıldım ne güzel anltamıssın duygularını..maasallah cok sevındım kızın olacagına annesi o senı affetmiştir üzme kendını

kızlar ben kızımda bunu almıstım sterıl ıcın
ama kuzenım elektırıklı vermıstı kutusunda oylesıne duruyodu 2 bebege saklarım dıye
bugun annem ındırımde bunu gormus almıs demın gosterdı
dıyecegım o kı ısteyen olursa para ıstemıyorum ogluma hedıye bısıler gonderır bende ona kutusula
sterıl makınayı ggonderırım BENIM BAHSETIGIM MIKRO DALGADA STERIL KUTUSU
BUGUN ANNEM ELEKTIRIKLI OLANI ALMIS BANA

Son düzenleme:

canım sızın hzırlıklar cıfter cıfter maasallah:)))ıyı geceler dııp selam vermek ıstedım.ınsallah kızın da ıyı olmustur tamamen.öpüyorum yarına görüşmek üzere

canım sızın hzırlıklar cıfter cıfter maasallah:)))ıyı geceler dııp selam vermek ıstedım.ınsallah kızın da ıyı olmustur tamamen.öpüyorum yarına görüşmek üzere

tatım ıyı geceler kızımı uyutuyodum bır yandan da bakım dedım
hazırlıkları hep annem yapar canım kayınvalıdem 1 corap almadı kızıma bunada umudum yok
bugun ındırımde gorunce alım demıs yarın ondan ıstedıklerım var aldım derse resımlerını eklerım gosterırım
herseyı kız annelerı alıyo merak edıyorum herseyyıı alan kayın valıde varmıdır acaba
bıraz daha ıyı ooldu kızım ama esım hasta ben hasta olmaya basladım fena burnum akıyo bogazım yanıyoo
oglum elma portakal manyagı ooldu ıyıı geceler prensesınle sanada canım optuk

mrb kızlarrrrr nasılsınızzzzz bakalımmm ay bebişimişn hazırlıklaı son gaz dewam ediooo annem bi ton sey aldı alt acma bezine varana kadar almışş kadıncagız eşimin halası urfadan geldi iki tane tulum bi hastane cıkısı 3 tane battaniye almışş annemde bi takım hastane cıkısı almıstı bi de ben 5 li zıbın takımı aldıydım yeter heralde demi :))) tulumları zıbınları pijamaları doldu cocugumun artk cinsiyeti kesinleşseydi atk erkekse pantolon kkızsa elbise falan almak istiorum yarında pusetimiz gelioooo geriye kalıyo beşiğimiz :)) küvetimizz onlarda cinsiyeti belli olsun bakalım çarsamba günü doktora gidices hayırlısyla saglıklı olsunda ben baska bişey istemiorum.bugun amcamın oglunun eşi dogum yaptı daha dogusu gece dogurmuss 12 bucukta sezeryanla dogurmus vee bugun öğleden sonra cıkarmlar hastaneden kız kalkmıs duşunu almışş ayakta dolanıyoo bilee maşallah allahım bizleride kutarır inş saglıcakla.

ahhh ahhh kız anneleri hep öyle demekki benim de annem doldurdu tasırdı neler almıs nelerrr dedigin gibi kayınvalidem daha bir çöp almadıııı sonrada torunumuz die sahip cıkarlar cok beklerlerr walla

ahhh ahhh kız anneleri hep öyle demekki benim de annem doldurdu tasırdı neler almıs nelerrr dedigin gibi kayınvalidem daha bir çöp almadıııı sonrada torunumuz die sahip cıkarlar cok beklerlerr walla

ah canım aynen oyle oluyo 1cop almıyorlar sonra herkezın ıcınde torunum dıye sevıyolar
ozaman cıldırrasım gelıyodu resmen artık takmıyorum hıc kendı bılır
yazık ınsan bısı ıstemıyo ama torunun olucak sonucta bısıler alıp gelınını oglunu mutlu etsen ne olcak
allah annelerımıze saglık versın canım onlar olmasa bız ne oluruz kıme nazımız sozumuuz gecer

aynennn canm aynennn yerş geldikçe ben sölüorum içimde pek saklayamam öle gecenlerde bişe oldu dedim torun torun die sayıklıodunuz dedm torun gelio sizde bi faiyet göremioyorum dedim öle kuru kuruya babannelik olmaz dedim hoş dedim çocuktan kime yönelecegini bilir zaten dedim ilgi alaka nerdeyse oraya gider cocuk dedim çenemde durmuo

eşim canım içli köfte istiyo diye almış gelmiş ama mideme nasıl dokundu allahım uykumdan kaldırdı ekşiyo öylebidaha hazır yapılan bişey yemem off

günaydın herkeslere kızlar :)
bu gün güne güzel uyandım diyorum ama çok sinirlerim bozuk. bu gün doğum günüm. eşim akşam hiç oralı olmadı bile hem de 1'e kadar oturmamıza rağmen. bu sabah da heralde erken kalkıp kahvaltıyı hazırlar filan dedim ama nerdeeeee, sabah gayet güzel ben kalktım kahvaltıyı hazırladım, yedi gitti. ya gerçekten unuttu, ya da beni sinir etmek için hiçbirşey söylemedi. ama bu duruma gerçekten de sinir oldum

meleksencim bizim ilk bebeğimiz, annem de her şeyini almış neredeyse. sadece 1 hurç kazak ceket yelek tulum filan örmüş. 1 hurç da şortlu takımlar,pijamalar,tulumlar bir sürü kıyafet almış. sonra termoslu hem de içi cam olan biberonlardan almış, sonra battaniyesi, kundağı, markalı oyuncaklar almış. penyeden örtüler filan almış. gittiğimizde ağzım açık kaldı. anne naptın dedim yavaş yavaş alırdık. o da içimden geldi aldım dedi. biz de park yatağıyla bebek arabasını aldık. neyse geçen hafta k.valdemlere gittik. kadın bana demez mi yelek örecektim ama senin annen örmüştür zaten onun örgüleri güzel oluyor diye . allah allah dedim içinden sen de ör de o da örsn. sanki bir tane örülecek diye bir kaide var. ben de hiç gerek yok annem 1 hurç yapmış, onlar çocuğumu 5 yaşına kadar büyütür dedim. sonra eşim söyledi yatkla arabayı aldık diye, k.pederim demesin mi neden hemen aldın oğlum belki onu hanefi dedesi(babam) alırdı diye. sinirim tepeme çıktı benim. bende dedim : vallahi bizde öyle bir adet yok, onlar üzerine düşeni daha şimdiden fazlasıyla yapmışlar, yapan da kendi şanına yapar, yapmazlarsa da canları sağolsun. ibrahim(eşim) de kimseye güvenip çocuk yapmadı. alamayacak olsaydı hiç bu işin altına girmezdi , az olsun öz olsun , 10. çocuğumuz değil ilk çocuğumuz biz her şeyini yaparız dedim. vallahi demesem sinirim bozulurdu şimdi kendi kendimi yerdim niye hiçbişey söylemedim diye. onlar da kapattı ağızlarını. aman ben istemiorum zaten almasınlar. ben alırım ama az ama çok alırım ben.
ama işin diğer yanına geleyim siz değerlendirin. eşim 2 erkek kardeş başka kardeşleri yok. eltimlerle k.valdemler aynı evde yaşıyorlar. eltimin 2 kızı var. ikincisi daha 4 aylık. ilk bebeği olduğunda beşiğinden tutun da ana kucağına beşiğinin yatağına kadark.pederim almış ve öyle park yatak bilmem ne değil, bayağı güzel ahşap beşik. şimdi benim bebeğimin beşiğini hanefi dedesi alsın deyince benim de sinirlerim normal olarak zıplamıştı.

o yüzden meleksencim ben diyeceğimi diyorum hiçbirşey de beklemiyorum tıpkı senin gibi olucam ben de sanırım. 1 çorap göremicem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…