2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı cumalar

canım gerçekten şok olmuş sizin için genelde erkekde yanılmıyorlar demekkı kordonla karıstırdı doktorun
neyse uzme kendını bak bu yazınla bıle kız bebege alıstırmıssın kendını

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM nice yıllara bebişin ve sevdiklerinle beraber

günaydın kızlar

valla ben de almayı düşünüyordum canım. istersen senden alayım nasılsa para verip alacağım seninki boşa gitmesin

teşekkürler canım, ilk defa doğum günümde böyle evde tek başınayım , yalnız geçiriyorum doğum günümü keşke ailemin yanında olabilseydim

canım ailenden uzakta olman zor tabii ki ama oyle düşünnüp hem sen üzülme hem bebişi üzme. hem yalnız deilsin ki bebeğin seninle beraber.

gunaydın kızlarr
canim okadar guzel yazmıssnkı agladm ya saglıkla gelsn yawrularımz

bu arada dün kayınvalidelerden bahsedilmiş, aynı sorun bizde de var. bir çorap almak gibi bir niyetleri yok. görümcem iki tane yelek işlemiş o kadar. ben kendinin doğumunda üstelik 3. çocuğuydu, resmen kırklık hazırladık. üstelik fırını yoktu fırın aldık bebek hediyesi olarak. altın da taktık. kendi hiç oralı olmuyor ilk bebeğimiz olmasına rağmen. kayınvalidem zaten benim maaşım mı var diye kenara çekiliyor. sanki benim annemin maaşı var, kadın herşeyi alıyor. bebek odasından umutsuzdum hatta yatak bile bizi zorlayacaktı evi çok borçla aldık çünkü, onu da sağolsun kız kardeşim alacak. bide bebek doğduğunda gelirler utanmadan hiçbirşeyi beğenmezler burun kıvırırlar. çeyizimde de öyle yapmışlardı. üstelik bu taraflarda çeyiz çok verilirz bilirsiniz. ama ben iki yıl eşimin borçlarını ödedim. herşeyi borca yapmışlar bizm üzerimize yıktılar. o yüzden onları hesaba alıp üzülmemek lazım. Antepte bir söz var, 'Allah bedeninden versin' derler. Yani Allah kimseye muhtac etmesin, bana kendi emeğimle versin demek. yani canınızı sıkmayın hiçbiri insan değil.

Günaydınnnn
Herkes iyidir umarım biz çok şükür iyiyiz.
Erkek bebek anneleri şuraya bir bakar mısınız ?
Küçük paşalara cok cici şeyler var

ahhh ahhh kız anneleri hep öyle demekki benim de annem doldurdu tasırdı neler almıs nelerrr dedigin gibi kayınvalidem daha bir çöp almadıııı sonrada torunumuz die sahip cıkarlar cok beklerlerr walla

Günaydın güzel annişler... Bu gün İstanbul çok soğuk ...Aslında bütün Türkiye soğuk ver karlı... Annişler dikkat edin kendinize...

Flamakiss Doğum günün kutlu olsun. Bebişinle birlikte nice güzel yıllara:)

Kızlar ben Kayınvalide tarafından sanslıyım galiba. Benim Kayınvalidem Kaynanasından çok çekmiş o yüzden daha ilk evlendiğim günden bu yana çok anlayışlı. Kendi ne yapamadı ise benim yapmamı istiyoo... Bizimkiler daha bir hazırlığa başlamadılar hem cinsiyeti belli olmadığı için hemde daha önce düşük yaptığım için hepimiz temkinl, davranıyoruz. Hazırlıklara geç başilama kararı aldık bu yüzden. Ama çok şükür herşey iyi gidiyor:)) Ama kayınvalidem dayanamayıp 1 bahtaniye yaptı şimdiden. annemde örgü modelleri bulup bulup her seferinde bana gösteriyooo beğendiklerimi cinsiyeti belli olunca yapacakmış:)) İnşallah sizin kayınvalidelerinizin kalplerini yumuşatır bebişleriniz ve birazcık olsun daha anlayışlı olurlar....Sizin yazdıklarınızı okudukça bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu anladım.

en güzeli zaten takmamak canm, takarsak zaten hiç yüzlerine bakmamak gerekir. sen de beğenmedikleri yerde söyle, beğenmeyen iyisini kendisi alsın getirsin,de. insanın en güzel şeylerine laf söylemeyi bilirler ama kıllarını kıpırdatmazlar. aman aman, ben beklemiyorum zaten. almasınlar. alınca bir de orda burda söylerler benim iyice sinirim tepeme çıkar

canım ya aranızdaki en şansılsardan biriyim galiba eşimin anne ve babası ile aramız iyi bizimle beraber heycanlandı onlarda tabii arada anlaşmazlık yasıyorum benide uzuyorlar ama maddi acıdan da cok desdekliyolar bizi ve kayınvaldem belli olsun cınsıyetı neler alıcam ona diye soyluyor. alıcaktırda eminim bundan. annem başlamıs birşeyler almaya ama henuz gostermedı batıl inancı var annemin bana 6 aylık bitene kadar aldıklarını göstermeyecekmiş bıde bizim almamıza da izin vermiyo sakın almayın allah korusun birşey olur bebege falan dedi eimde tırstı biz almayalım ya dedi alırız bir hafta içinde herseyini. o nedenle henuz birşey almadık biz annemin ne aldıgını da bilmiyorum henuz:) bunun dısında esımın abisinin kayınvaldesi bır ıkı parca birşey alıp göndermiş cook tatlılar ya cınsıyet belli deil deiye yeşil almıs beyzlı boyle rengaren bısı almıs bır tanede mavı almıs ıcınden erkek olacak dıye gecıyomus dıye :)

evet şimdi iki parça bişey alırlar, onu baş köşeye dizerler :) bir de benimki yalancıdır. üç yıllık evliyim, daha dün bir akrabasından duydum. benim bütün çeyizimi kendi almış, herkes benim hakkımda kötü düşünmesin diye de önce benim evime getirmişler, sonradan benim evimden çeyiz gitmiş. çocuk bile inanmaz bu dediğine. şimdi de bebeğin herşeyini biz yapıyoruz diyormuş heryerde. hatta evimizin borcunu da kendi ödüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…