- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.281
canım ya aranızdaki en şansılsardan biriyim galiba eşimin anne ve babası ile aramız iyi bizimle beraber heycanlandı onlarda tabii arada anlaşmazlık yasıyorum benide uzuyorlar ama maddi acıdan da cok desdekliyolar bizi ve kayınvaldem belli olsun cınsıyetı neler alıcam ona diye soyluyor. alıcaktırda eminim bundan. annem başlamıs birşeyler almaya ama henuz gostermedı batıl inancı var annemin bana 6 aylık bitene kadar aldıklarını göstermeyecekmiş bıde bizim almamıza da izin vermiyo sakın almayın allah korusun birşey olur bebege falan dedi eimde tırstı biz almayalım ya dedi alırız bir hafta içinde herseyini. o nedenle henuz birşey almadık biz annemin ne aldıgını da bilmiyorum henuz:) bunun dısında esımın abisinin kayınvaldesi bır ıkı parca birşey alıp göndermiş cook tatlılar ya cınsıyet belli deil deiye yeşil almıs beyzlı boyle rengaren bısı almıs bır tanede mavı almıs ıcınden erkek olacak dıye gecıyomus dıye :)
evet şimdi iki parça bişey alırlar, onu baş köşeye dizerler :) bir de benimki yalancıdır. üç yıllık evliyim, daha dün bir akrabasından duydum. benim bütün çeyizimi kendi almış, herkes benim hakkımda kötü düşünmesin diye de önce benim evime getirmişler, sonradan benim evimden çeyiz gitmiş. çocuk bile inanmaz bu dediğine. şimdi de bebeğin herşeyini biz yapıyoruz diyormuş heryerde. hatta evimizin borcunu da kendi ödüyormuş
benim de 11indeydi doğum günüm nedense çok melankolik geçti benim de.teşekkürler canım, ilk defa doğum günümde böyle evde tek başınayım , yalnız geçiriyorum doğum günümükeşke ailemin yanında olabilseydim
ay kızlar işe gelince unuturum diyodum yazdıklarınızı okuyunca gene aklıma geldi dün kaynım aradı borcu varmış eşimden istedi elimizde sadece arabamız var bizde arabayı satıyoruz acil bir durumum olsa Allah korusun ne yapıcaz bilmiyorum akşam ağladım durdum öyle borç harç bir araba aldık kaynımda hiç satmayın falan demiyor tamam dedi hemen yaa
ay kızlar işe gelince unuturum diyodum yazdıklarınızı okuyunca gene aklıma geldi dün kaynım aradı borcu varmış eşimden istedi elimizde sadece arabamız var bizde arabayı satıyoruz acil bir durumum olsa Allah korusun ne yapıcaz bilmiyorum akşam ağladım durdum öyle borç harç bir araba aldık kaynımda hiç satmayın falan demiyor tamam dedi hemen yaa
vallahi allah sabır versin cnm, bizimkiler bunu diyemezler, vallahi kapatırım ağızlarını. düğünde de çeyizde de kimse elini cebine atmadı yeri gelince de herkesin yanında da söylüyorum zaten. böylelerini allah bildiği gibi yapsın
kızlar bızdede durumlar farklı dgl kayınvalıdm 2tane yelek ormus hemen diger torunlarhnada baskams onlara bi dunya yapmsti zaten sunu alıcz bunu alhcz dıye bıseyde dmıyolar maddı acıda tek kurus destek olmazlar dugunu bıle esım borcla yaptı onu oduyoruz anlatıck okadar sey varkı anlatsam şok olursunuz
benim de 11indeydi doğum günüm nedense çok melankolik geçti benim de.
unutma bu yalnız başına son doğum günün olacak (inşallah) seneye bebeğinle olacaksın
vallahi cnm allah sabır versin ne diyim. ben böyle durumlarda sadece eşlerde buluyorum suçu. keşke eşin de diyebilseymiş biz de borç harç aldık, yarın öbür gün çocuk olunca bize de lazım olur filan diye ama işte her ailede bir yumuşak yüzlü olunca onun başına toplanıyor her şey
canım yaa konus eşinle yani kaynında ödeyemeyecegı borcun altına girmeseydi . ay sinir olurum boyle durumlara eşinde fazla safmıs galiba canım senin. neyse her olacak işte bır hayırvardır derler ınsallah veriğinizin iki katı gecer elinize sizinde.
günaydın kızlar
benim yine tuvaletim çok sık gelmeye başladı ,hamileliliğimizin ilk ayları gibi olmaya başladı yaa üfff
kabus geri döndüüü =(
evet şimdi iki parça bişey alırlar, onu baş köşeye dizerler :) bir de benimki yalancıdır. üç yıllık evliyim, daha dün bir akrabasından duydum. benim bütün çeyizimi kendi almış, herkes benim hakkımda kötü düşünmesin diye de önce benim evime getirmişler, sonradan benim evimden çeyiz gitmiş. çocuk bile inanmaz bu dediğine. şimdi de bebeğin herşeyini biz yapıyoruz diyormuş heryerde. hatta evimizin borcunu da kendi ödüyormuş
kızlar bızdede durumlar farklı dgl kayınvalıdm 2tane yelek ormus hemen diger torunlarhnada baskams onlara bi dunya yapmsti zaten sunu alıcz bunu alhcz dıye bıseyde dmıyolar maddı acıda tek kurus destek olmazlar dugunu bıle esım borcla yaptı onu oduyoruz anlatıck okadar sey varkı anlatsam şok olursunuz
vallahi allah sabır versin cnm, bizimkiler bunu diyemezler, vallahi kapatırım ağızlarını. düğünde de çeyizde de kimse elini cebine atmadı yeri gelince de herkesin yanında da söylüyorum zaten. böylelerini allah bildiği gibi yapsın
iyilik yapılacak insan var yapılmayacak insan var eltimden nefret ediyorum hiç haz etmem ondan kayınvalidemlerde vermeyin kendi düşünsün diyor ama eşim kardeşimi öyle bırakamam diyor yarın doktora gidicem ama içimde hiç heyecan kalmadı
Kızlar hepinize günaydınnn... Hayırlı cumalar...Flamekiss cnm doğum günün kutlu olsun. Allahım sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol paralı, sevgi, aşk ve paylaşım dolu bir ömür nasip etsin sana eşin ve bebişinle inşallah...Benim durumumda aynı sizden farklı değil ilk doğumumda da bir iğnesi yoktur. Bunda da yok. Ben çok aldım, annem, kızkardeşim, sağolsun belçikadaki ablam. Bizim aldıklarımızı az çok gördü. Çok değil mi bunlar? Yazık değil mi bu paralara diyor bana??? İlk oğlumun küçükleri büyütürmüş bunu boşu boşuna alıyormuşum. Almıyorsun karışma bari demi. Kırma hevesimi. Dedim bu da erkek diye hiç mi yeni birşeyi olmayacak benim çocuğumun. Ananeleri heveslenip alıyorlar alan insana alma mı diyeyim? Birşey diyemedi sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?