2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canım, iyi günlerde kullan

ay kızlar işe gelince unuturum diyodum yazdıklarınızı okuyunca gene aklıma geldi dün kaynım aradı borcu varmış eşimden istedi elimizde sadece arabamız var bizde arabayı satıyoruz acil bir durumum olsa Allah korusun ne yapıcaz bilmiyorum akşam ağladım durdum öyle borç harç bir araba aldık kaynımda hiç satmayın falan demiyor tamam dedi hemen yaa

vallahi allah sabır versin cnm, bizimkiler bunu diyemezler, vallahi kapatırım ağızlarını. düğünde de çeyizde de kimse elini cebine atmadı yeri gelince de herkesin yanında da söylüyorum zaten. böylelerini allah bildiği gibi yapsın

kızlar bızdede durumlar farklı dgl kayınvalıdm 2tane yelek ormus hemen diger torunlarhnada baskams onlara bi dunya yapmsti zaten sunu alıcz bunu alhcz dıye bıseyde dmıyolar maddı acıda tek kurus destek olmazlar dugunu bıle esım borcla yaptı onu oduyoruz anlatıck okadar sey varkı anlatsam şok olursunuz

teşekkürler canım, ilk defa doğum günümde böyle evde tek başınayım , yalnız geçiriyorum doğum günümü keşke ailemin yanında olabilseydim
benim de 11indeydi doğum günüm nedense çok melankolik geçti benim de.
unutma bu yalnız başına son doğum günün olacak (inşallah) seneye bebeğinle olacaksın

vallahi cnm allah sabır versin ne diyim. ben böyle durumlarda sadece eşlerde buluyorum suçu. keşke eşin de diyebilseymiş biz de borç harç aldık, yarın öbür gün çocuk olunca bize de lazım olur filan diye ama işte her ailede bir yumuşak yüzlü olunca onun başına toplanıyor her şey

çok üzüldüm canım. inşallah geri öder. işte böyle erkekler, benimkinin de ablaları bişey istese, böbreğini satar gene yapar.

amin

aynen bizde de öyle..

benim de 11indeydi doğum günüm nedense çok melankolik geçti benim de.
unutma bu yalnız başına son doğum günün olacak (inşallah) seneye bebeğinle olacaksın

evet canım inşallah hepimiz seneye bebişlerimizle beraber olcaz, seneye ve diğer bütün senelerde:)

günaydın kızlar

benim yine tuvaletim çok sık gelmeye başladı ,hamileliliğimizin ilk ayları gibi olmaya başladı yaa üfff

kabus geri döndüüü =(

Kızlar hepinize günaydınnn... Hayırlı cumalar...Flamekiss cnm doğum günün kutlu olsun. Allahım sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol paralı, sevgi, aşk ve paylaşım dolu bir ömür nasip etsin sana eşin ve bebişinle inşallah...Benim durumumda aynı sizden farklı değil ilk doğumumda da bir iğnesi yoktur. Bunda da yok. Ben çok aldım, annem, kızkardeşim, sağolsun belçikadaki ablam. Bizim aldıklarımızı az çok gördü. Çok değil mi bunlar? Yazık değil mi bu paralara diyor bana??? İlk oğlumun küçükleri büyütürmüş bunu boşu boşuna alıyormuşum. Almıyorsun karışma bari demi. Kırma hevesimi. Dedim bu da erkek diye hiç mi yeni birşeyi olmayacak benim çocuğumun. Ananeleri heveslenip alıyorlar alan insana alma mı diyeyim? Birşey diyemedi sonra.

eşim hayır diyemeyen bir insan canım azda değil 10 bin tl kredi kartı borcu mu olur kendide asker çalışmayan bir insan değil eşim ya kredi çekelim yada arabayı satalım diyor kredi çekmekten bıktım artık 3 yıllık memurum 5. kredimi ödüyorum arabayı satıncada kalan para çar çur olup gidecek benim olmayan borç yüzünden düşünüp duruyorum

canım yaa konus eşinle yani kaynında ödeyemeyecegı borcun altına girmeseydi . ay sinir olurum boyle durumlara eşinde fazla safmıs galiba canım senin. neyse her olacak işte bır hayırvardır derler ınsallah veriğinizin iki katı gecer elinize sizinde.

günaydın hamişlerrr
flameksis canım doğum günün kutlu olsu nice nice sağlıklı ve mutlu yıllara....
kayınvalidelerden bahsetmeyin yaa yazdıklarınızı okuyunca benımde yaşadıklarım aklıma geldi canım sıkıldı bir kelime dahi yazıp üzülmek istemıyorum hatırlamak hatta neyse.... sadece dua edıyorum umarım hepsinin mukafatını birgün görürüm diye....
dışarısı buz gibi içimde buz oldu şimdi neysseeee bembeyaz brası hala da yağıyor kar yığıldı , bi düşmeden bitirseydim şu hamileliği hayırlısıyla....

iyilik yapılacak insan var yapılmayacak insan var eltimden nefret ediyorum hiç haz etmem ondan kayınvalidemlerde vermeyin kendi düşünsün diyor ama eşim kardeşimi öyle bırakamam diyor yarın doktora gidicem ama içimde hiç heyecan kalmadı

msg canım size ne kaynının borcundan ya eşinede söyle tükürürüm kardeşinin borcuna banamı sordun borç yaparken de Allah Allah ne iğrenç bişey bu ya ne yüzsüz karektersiz bir adammış utanmadan nasıl alacak bu parayı boşver canım kopar kıyameti verdirme seninde araban seninde paran çocuğunuzun rızkı yarın ağırlaşınca hamilelik ilerleyince napacaksınız Ayyy çok sinir oldum kaynına ya offff (

Canlarımmm.
Demek ki durumlar hepimiz de aynı..
Eşime üzülüyorum bazen.
Annesiyle görüşmüyor düğün zamanı yaptıklarından dolayı
Ben kıyamıyorum yine de annendir duasını al diyorum
Ama eşim kayınvalidemin bana yaptıklarını unutamıyor.
Eşim anneme, babama, kardeşlerime çok düşkündür
Eşim anneme her anne dediğinde benim içim sızlıyor.
Bu dünya da herkes sınavını farklı şekilde veriyor.
Düğün zamanı gerçekten zor şeyler yaşadık.
Ben eşime duyduğum saygıdan sesimi çıkarmadım.
Kimseden bir iğne bile görmedik..
Şükürler olsun iyi ki herşeyi kendimiz yapmışız.
Benim rahmetli babannemle dioloğum çok güzeldi.
Çok severdi beni rahmetli ayrı tutardı diğer torunlarından.
Kızımın da babannesi ile dioloğu güzel olsun isterdim.
Şu an için zor görünüyor...

canım ya eşini zayıf noktasından vur kardeşini oyle bırakama ama bizi zor durumu dusurde ben hamile hamile ne yaparım de bebeği ortaya koy ne bılıyum vijdan azabı cektirt biraz hürrem taktiği uygula canım izin verme bak kayınvaldende vermeyın dıyomus aran nasıl kayınvaldenle bılmıyorum ama ıyıyse konus onunla derdını anlat sende belkı o esını ıkna eder. ama oyle umutsuzluga falanda kapılma lutfen bak ne guzel yarın bebişini göreceksin :)

evet kendiler almadıkları gib, dilleri de durmuyor hiç. alırsın çok derler, almazsın az derler. boşver en iyisi duymazdan gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…