2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

eşime söyledim arabayıda satsan krediyide çeksen benden umudunu kes aylıktan 5 kuruş para vermem dedim tamam dedi oda

evet ben de katılıyorum canım. hani derler ya, malım seni vereyim mi kötü olayım, vermeyeyim mi kötü olayım diye. nasılsa her halikarda üzüleceksin. bari vermeyip üzül bundan iyi. benim de altınlarımı istediler görümceme ev almak için. o yüzden alel acele satıp ben ev aldım ama ne kıyametler koptu o ayrı. olsun diğer şekilde de kopacaktı. bu defa da ödemeyeceklerdi kıyamet koparacaktım. bari şimdi kendi evim oldu. %80i borç ama olsun napayım :)

eşime söyledim arabayıda satsan krediyide çeksen benden umudunu kes aylıktan 5 kuruş para vermem dedim tamam dedi oda

Allah yardımcın olsun canım zor bir durum ama bi şekilde kandırmaya çalış canım gerçi utanmıyorsa kaynın tükürsen yağmur der eminim böyle başkalarını zor duruma düşüren insanlar varya offf benimde maddi durum çok zor bir sürü borcumuz var ama kimseden bir kuruş isteyemiyorum utanıyorum sıkılıyorum neden benim yüzümden başkaları zor duruma girsinki sıkıntı çeksinki ben borç yapayım başkasına ödeteyim oldu ya Allah yardım etsin sizede ama malınıza sahip çıkın biz arabamızı satmak zorunda kaldık borç için Allah inşallah yenisiniz aldırtır ama kendimiz için sattık başkası için satmadık senin için zor olan bu işte canım kendiniz için olsa bu kadar canın yanmaz

ben de çok sinirlendim bu duruma ... insanlar için istemek ne kadar kolay yaaa... Üstelik bebişiniz olacak sizin ... hayret bişi gerçekten çok sinirlendim bu duruma ( canım bence eşini ikna etmeye çalış...

Olsun canım kendi evin olsunda kira ödemede isterse minicik olsun valla tek borcunda ev borcu olsun en iyisini yapmışsın

çok sağol cnm.
boşver cnm ya, en güzeli hiç düşünmemek zaten. allah sorsun hesabını... olan oldu geçti zaten boşver gitsin...

yani varya insan okuyunca yazmadan edemiyor , nedir bu allah aşkına ya başkalarının borcu yüzünden çekilenlere bak olacak şey değil .

iyi yapmışsın =)

ay afferim sana kız en iyisini yapmıssın yaa türkiyede cok farklı su aile ilişkilei bana cook acayıp geliyor:) burda aıleler cocukları ıcın parcalanıyor bız evı alırken hem benım ailem hem esımın ailesi yardım etti bize dusunun ki oturma odamın klimasını deyzemler taktı yatak odamın halamın kızı aldı beyaz esyamın bır kısmını esımın dayısı bır kısmını benım dayım aldı vs.. evin peşinatının yarısını benım annem babam yarısını esımın ailesi odedı bız sadece kredıyı öduyoruz ve kıbrısta bırcok aile busekılde yapıyor.. burda yazılanları okuyunca hem sinir oluyorum hem acayıb hissediyorum.

Canım cidden cinsiteyin bir anda değişmesi çok zor bir durum.Cinsiyetin önemli olduğundan değil de,bu zamana kadar öyle sevip ondan sonra değişmesi ister istemez insanda üzüntü oluşturuyor.
Ama neyseki erkenden değişen bir durum,doğumda farklı bir cinsiyetle karşılaşanları da çok duyuyoruz.Bizim yavrularımız anlayışlıdır.Annelerinin-babalarının acemiliklerine verirler eminim.
Rabbim sağlıkla,sıhhatle hayırlısı ile dünyaya getirmeyi nasip etsin yavrularımızı.

Bu arada Yeni yaşında hayırlı olsun..Rabbim gönlünden geçenleri en güzeliyle bu yaşında nasip etsin

Canım kıbrısta bize iş bul bizde gelelim orası çok güzel :))

canım çook güzel yazmışsın çok duygulandım. Şaşkınlık yaratması kadar normal bir şey olamaz zaten kendinizi suçlamayın kim olsa aynını hissederdi bence

oh canım hayırlı olsun cicileriniz

Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara belki eşin akşama bir sürpriz hazırlıyordur.

Kızlar kayınvalde tarafından biz de sıkıntılıyız valla. Sağolsun kendi annem babam şimdiden A dan Z ye her şeyini aldılar diyebilirim ve bir kısmını gördünüz kaliteli babak arabasından anakucağına park yatağına kadar ayıptır söylemesi 2bin liraya yakın para harcadılar ve seve seve yaptılar bunu. Durumları da ahım şahım değil, hele karşı tarafla kıyaslayınca solda sıfır. Ama kayınvaldem beni sürekli eltimle kıyaslıyor şimdi eltim de hamile benden 1 ay önce 2. çocuğunu doğuracak, bana tel.de diyor ki " bn ona da battaniye almıştım sana da alıcam" "onda şunu örmüştüm sana da örücem" yani sırf onlara yaptım diye bize de yapacak havası var. Tüm o aldıklarımıza da "ay niye aldınız hemen şimdiden alınır mı" dedi. Biz de bir şeyler alalım diyen yok. Ama olsun çok şükür benim annem babam var Allah bışımızdan eksik etmesin onları.

canım çok zor bir durum gerçekten. Millet tam tersi bebek geliyor diye araba almaya çalışıyor, k.biraderinin yaptığına bak. kardeşler arasında böyle borçlar da kolay kolay geri dönmüyor. Umarım başka bir yol bulunur ...

bızde merak edıyoruz o fılmı canım ozellıkle esım yorumunu beklıyorum:)

bnde cok merak edıyorum gıtmeyılımmmm :)

canım nasıldı herkes çok övüyo bende merak ediyorum

Filme baya talep vardı.Gittiğiimiz salon tıklım tıklımdı.
Bu arada hamile kaldığımdan beri ilk sinemaya gidişimdi.Kızlar öncelikle yavrularınızın tekmelerine hazır olun.Savaş sahnelerinde millet gergin halde bende elim karnımda sırıtyordum.
Neyse film sinema kalitasi ve teknoloji kullanımı açısından çok başarılı idi.
Konusu bakımından eksikler varmıydı? fazlasıyla..
Gidilip görülesi tavsiye ediyorum.

Canım inan hepimizn başında buna benzer olaylar var.Sıkma canını.Çünkü canımızı sıktığımızla kalıyoruz.

günaydın kızlar

benim yine tuvaletim çok sık gelmeye başladı ,hamileliliğimizin ilk ayları gibi olmaya başladı yaa üfff

kabus geri döndüüü =(

Canım üşütmüş olabilirsin.Bide idrar yolları enfeksiyonun en açık olduğumuz dönem.O durumuda takip et sonradan sıkıntı olmasın.

Canım kıbrısta bize iş bul bizde gelelim orası çok güzel :))

ah canım olsa iş bulurdum işssizlik aldı başını gidiyor özel şirket az burda tanınmıyor ya kktc onun bir sürü zorlugu var birtek devlet memuruysan faydalıydı oda artık iyi deil cunku yeni işe girenler üniversite mezunları 1,800 tlden baslıyo belkı bunu duyunca ıyı para dersın ama kıbrıs pahalı bir ulke yiyecek içecek cok pahalı. elektırık falan da pahalı türkiyeye göre. ama şansızmız ailelerimiz ailelerimiz deseği olmasa işimiz zordu valla. suan ne evim olurdu ne arabam allah uzun ömürler versin kendilerine. şuan hamileyim ve bebeğimin gelecegınden endıselıyım.burda yasam sanıldıgı kadar kolay deil yanı rahat yonleri de var tabii kıbrıs vatandası olmamızdan dolayı avrupa birliği pasaportumuzda var ( sadece yerli halk ıcın gecerli göçmenlerinoyle bır sansı yok ) yurt dısda ıs bulma ve yasama sansımız artıyo zaten cocougum okursa kesınlıkle yurt dısında okutacayım burda hıcbırseyden hayır gelmıyor cunku

Olsun canım kendi evin olsunda kira ödemede isterse minicik olsun valla tek borcunda ev borcu olsun en iyisini yapmışsın

yani varya insan okuyunca yazmadan edemiyor , nedir bu allah aşkına ya başkalarının borcu yüzünden çekilenlere bak olacak şey değil .

iyi yapmışsın =)

sağolun kızlar :) biraz sıkıntı oldu bizim için ama şu birkaç yılı atlatırsak inşallah, biraz daha rahatlarız diye düşünüyoruz. bize de peşinatın üzerini babam tamamladı. tapu masraflarını felan herşeyi de babam karşıladı. ayrıca kredi de onun üzerine. çünkü biz 100.000 TL kredi çektik özel sektör çalışanıyız, sigortamız asgari ücret üzerinden görünüyor bize vermezlerdi. Ama babam devlet memuru, büyükşehir belediyesinin sokak çocukları rehabilitasyon merkezinin müdürü. o yüzden oda verdiler. biz şu an ayda 1300 TL ödüyoruz. bide kart borçlarımız felan vardı onları da taksite bağlattık. ne bileyim işte Allah hepimize yardımcı olsun

Geçmişi şöyle bir cevapladıktan sonra..

Herkese günaydın,hayırlı cumalar..

Kızlar bulunduğunuz şehirde kipa varsa bi uğrayın derim.Ürünler baya indirimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…