2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar, uzun zamandir giremedim internete, bazen de girip yorumlari okuyup ciktim.

Umarim herkes iyidir, umarim bebisler de cook iyidir.
Sizden bir ricam var, bana bol bol dua edin, yarin doktorla randevum var, bebisimin omurgasina tekrar bakilacak.
Umarim kan tahlillerindeki degerler bebegimdeki bir problem olmasin.
1 aydir uyku uyuyamiyorum, insallah yarinki sonuclarimiz iyi cikar.

Hepiniz kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin.
Noluurr ufak tefek seylere kafanizi takip da degmeyecek sacma sapan seyler icin uzulmeyin..

ay neguzel canım ya benım esım abılerı evlenırken ustune dusenı yapms cocuklarına yine aynı hele buyuk kaynıma yaptkları dunya borcunu odems kayınpederm dugunlerınde onlara kurus harcatmams ama bızm dugunde sadece perdelerın bı kısmını yaptrdı ama benım babam yatak odamdan beyaz esyama adam sımdı borc oduyo kayınpedrm bıze bh eksıgnz varmı dıye sormuyo bıle sonra dugun yaptm dıye soylenyo bıde kıradaym onların kendı evı

amin canım ya allah kimseye zor ve kötü günler yaşatmasın inşallah

herkese günaydınnnn!!! dün sabah tam yazarken kuzenim aradı foto gönderiyorum olmuyo falan diye ( bizim düğünden kalan resimler) onunla uğraştım,sonra kaynanam aradı onunla konuştuk oda rahatsızdı falan neyse öyle kaynadı işte çıkmam gerekti bi iyi günler diyemedim kızlar kusura bakmayınnn...şimdide her gün olduğu gibi kahvaltı öncesi yazıyorum:) geçmiş sayfalara şöyle bi göz gezdiricem doktora gidenlerden haberler varmı diye..bu sırada kahvaltımı yapacağım kızlar...
bu arada bu sabah bebeğime ''eşek senin ağzından fırınmı yapayım?fırınlı dağlar sümbüllü bağlar ben nerde kalayım oyy'' diye günaydın dedim
görüşürüz minişimin teyzeleri yine aksilik çıkmazsa yazıcaz biz yineee öptük siziii

Canım üşütmüş olabilirsin.Bide idrar yolları enfeksiyonun en açık olduğumuz dönem.O durumuda takip et sonradan sıkıntı olmasın.

fetihe bende deli gibi gitmek istiyorum , dün yer bulamadık , yarın doktora gidicez doktordan sonra gideriz belki .

=)))) geçen bizde sinemaya gittiğimizde benimkide çıldırdı içerde tekmeleyeme tekmeleye bir hal oldu =)))))

fetihte ne yapar bilmem =)))

canım bende lökosit fazlaydı o zamanlardan biliyorum sağ kasığıma çok ağrı yapıyor mesaneye baskı yapıyor cadı heralde

aa biz de gittik dün akşam o filme 1453 hakkaten güzel çekilmiş sahneleri ama 17 yaşında tahta çıkan bir adamın 6-7 yaş görünümünde çocuğunu yapmışlar o çok saçma olmuş. Filmin hakkını vermişler yine de ben beğendim

Canım Allah ve melekler seninle olsun

günaydın canım ne kadar imrendim sana şu anda kahvaltını daha yeni yapaaksın yeni de kalkmışsındır. Benim için artık işe gelmek zulümm

Cnm dualarım sizinle. Sen de içini ferah tut. İyi düşün iyi olsun inşallah. Allahın izniyle yarın güzel haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah...

adam yüzsüz yani napalım eşim arabayı satıp gönderiyim diyor biri bana böyle dese ben onun yüzüne bakamam bidaha utancımdan benim yüzümden niye malını satsınlar zaten satarsak bidahada zor alırız hamileliğimde acil bir durum olmasını bekliyorum eve taksi çağırıp eşimi götürmicem

canım sende çalışan hamilelerdenmisin ben seni ev hanımı sanıyordum

Kızlar bişi sorucam ben şimdi 18. haftamdayım ve 2 kilo aldım... Doktorum sürekli aman dikkat kilo alma falan bak ileride gebelik şekeri çıkar falan dio ... hamilelik öncesi 62 kiloydum şimdi 64 dışarıdan bakıldığında hamile olduğum hala belli bile değil... sizde durumlar nasıl? doktor çok baskı yapıyor mu bu konuda??

haydaaaa!!! yok nasip olmıcak yaaa!!!şimdi üst komşum geldi öğleden sonra komşularla bana geleceklermişşş!!!hemen kahvaltımı yapıp süpürge tutmam ve benim sevdikleri bi pastam var ondan yapacağım amanın kızlar öptüm herkesi..konuşuruz yine

ben 54 ile hamile kaldım 56 yım şimdi bende 2 kilo aldım , benimki birşey demiyor canın ne istiyorsa ye diyor . sadece tuz yeme diyor bana

Yengeç Burcu Bebeği: 22 Haziran-22 Temmuz

En sevdiği cümle: "beni sev, bana sarıl, beni öp!"

İyi yönleri: hassas, kibar, sevgi dolu, koruyucu, karşı tarafı anlayan

Olumsuz yönleri: kolaylıkla keyfi kaçar, aşırı duygusaldır, aşırı duyarlı ve alıngan olabilir.

Yengeç burcundaki bir bebekle oynamak oldukça eğlencelidir, ancak yengeç bebeğinin ruh hali o kadar değişkendir ki, bu özelliiyle burçlar arasında en duygusal ve hassas olanıdır. Yengeç burcu çocukları kendilerini güvende hissetmek ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne babalarının "dizlerinin dibinden" ayrılmazlar. Onları anne ve babalarının herzaman yakınlarında biryerlerinde bulabilirsiniz ve evlerinin sıcak ortamlarından gerçekten çok hoşlanırlar.
Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir. Yengeç bebeği gerçekten de çok hassastır, bu da kolaylıkla incineceği ve kırılacağı anlamına gelir.
Ruh halindeki değişiklikler bazen o kadar belirgindir ki kahkahalarla gülerlerken bir anda ağlamaya başlayabilirler ve bunun tersi de sözkonusu olabilir. Yengeç burcu çocuğunuzun bir hata yaptığını düşündüğünüzde ona bunu yumuşak bir dille anlatmalısınız. Sizin heyecanlandığınızı ve kızdığınızı gördüğünde bir anda kendini affettirmek için gözyaşlarına boğulabilir.
Çocukluklarında "sulu gözlü" olabilen bu çocuklar büyüdüklerinde diğerlerine duyarlı, sevilen ve merhametli bireyler haline gelirler.

Bende fazla kilo alanlardanım yaklaşık bu zamana kadar 4-5 kilo aldım.Doktorum her seferinde iyi diyor.Bana da çok gibi geliyor.Erkek olduğu için mi bilmiyorum ama kiloya çok takmıyor.Ayda 1-1.350 için normal diyor.

Merhabalar hanımlar hayırlı cumalar...
flamekis doğumgünün kutlu olsun cnm.Bebeğin süprizlerle dolu gelicek anlaşılan şimdiden bir süpriz yaptı :)) hayırlısı tabiki olabiliyor erken zamanda tahmin yürütüldükten sonra böyle değişiklilik.

Herkese iyi akşamlar..
Bizim mesai birazdan bitacek..

Babamız bugün bizi sinemaya götürüyor."Fetih 1453" merak edip gitmek isteyen olursa yarın film hakkında yorum yazarım.

merak ediyorum filmi yorumunu bekliyoruz cnm.

kızlar tansiyonum normalde(haml.öncesi) 9-6 çıkardı,geçen hafta ölçtü doktorum 14-8 çıktı. bugün iş yeri hekimi ölçtü 14-7 tsh hapıda yapabilir dedi yarın bakılcak tsh ıma inşlh istediği sınıra inmiştir.2,5 olması lazım demişti.benim 2,65 ti en son.3 lü taramamızn sonucunuda yarın alıcaz inşlh herşey temiz çıkar.

canım sende çalışan hamilelerdenmisin ben seni ev hanımı sanıyordum

çalışıyorum canım malesef:2:karda buzda sıcacık evimizde oturmak varken napalım çok şükür bir işimiz var ama hamile iken zor geliyor gerçekten de..

ben 4 kilo almışım.

Allah'ım yarabbiimm pek şeker sulugöz canım aslan burcu bebeğini de paylaşır mısın? 23ünden sonra doğum yapacakların bebeği aslan olacak benim 20sinden sonra bekleniyor doğumum

senin dr un beni görse ne der acaba ...2 kg gayet iyi zaten normal kiloyle hamile kalmışsın ... ben baya fazla kiloyla hamile kaldım şuan 19.haftamdayım ve4,5 kg.aldım :18: bu hızla kg almaya devam edersem durumum vahim....

kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff

merhaba millet güne yeni başlayanlara günaydın... benim gibi işyerine sadece bedeni gelmiş ruhu yatakta kalmış olanlara Allah kolaylık versin:) bugün öğleden sonra bebeğimi görücem kızlar, hem de ilk defa renkli ultrasonda! Onu ilk gördüğüm anlar yine içimden "her şeyi tamam olsun, çok sağlıklı olsun Rabbim" diye dua ederek geçecek bütün iç organlarını görücez Allah nasip ederse. Eminim çok da büyümüştür bakalım kaç gram o da ilk kez ölçülecek:44:her şeyi çok merak ediyorum. Bizim için de dua edin teyzeleri, mutlulukla dönelim inş.

Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos

En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik

Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli

Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…