- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.321
ay afferim sana kız en iyisini yapmıssın yaa türkiyede cok farklı su aile ilişkilei bana cook acayıp geliyor:) burda aıleler cocukları ıcın parcalanıyor bız evı alırken hem benım ailem hem esımın ailesi yardım etti bize dusunun ki oturma odamın klimasını deyzemler taktı yatak odamın halamın kızı aldı beyaz esyamın bır kısmını esımın dayısı bır kısmını benım dayım aldı vs.. evin peşinatının yarısını benım annem babam yarısını esımın ailesi odedı bız sadece kredıyı öduyoruz ve kıbrısta bırcok aile busekılde yapıyor.. burda yazılanları okuyunca hem sinir oluyorum hem acayıb hissediyorum.
sağolun kızlar :) biraz sıkıntı oldu bizim için ama şu birkaç yılı atlatırsak inşallah, biraz daha rahatlarız diye düşünüyoruz. bize de peşinatın üzerini babam tamamladı. tapu masraflarını felan herşeyi de babam karşıladı. ayrıca kredi de onun üzerine. çünkü biz 100.000 TL kredi çektik özel sektör çalışanıyız, sigortamız asgari ücret üzerinden görünüyor bize vermezlerdi. Ama babam devlet memuru, büyükşehir belediyesinin sokak çocukları rehabilitasyon merkezinin müdürü. o yüzden oda verdiler. biz şu an ayda 1300 TL ödüyoruz. bide kart borçlarımız felan vardı onları da taksite bağlattık. ne bileyim işte Allah hepimize yardımcı olsun
Filme baya talep vardı.Gittiğiimiz salon tıklım tıklımdı.
Bu arada hamile kaldığımdan beri ilk sinemaya gidişimdi.Kızlar öncelikle yavrularınızın tekmelerine hazır olun.Savaş sahnelerinde millet gergin halde bende elim karnımda sırıtyordum.
Neyse film sinema kalitasi ve teknoloji kullanımı açısından çok başarılı idi.
Konusu bakımından eksikler varmıydı? fazlasıyla..
Gidilip görülesi tavsiye ediyorum.
Canım üşütmüş olabilirsin.Bide idrar yolları enfeksiyonun en açık olduğumuz dönem.O durumuda takip et sonradan sıkıntı olmasın.
Filme baya talep vardı.Gittiğiimiz salon tıklım tıklımdı.
Bu arada hamile kaldığımdan beri ilk sinemaya gidişimdi.Kızlar öncelikle yavrularınızın tekmelerine hazır olun.Savaş sahnelerinde millet gergin halde bende elim karnımda sırıtyordum.
Neyse film sinema kalitasi ve teknoloji kullanımı açısından çok başarılı idi.
Konusu bakımından eksikler varmıydı? fazlasıyla..
Gidilip görülesi tavsiye ediyorum.
Slm kizlar, uzun zamandir giremedim internete, bazen de girip yorumlari okuyup ciktim.
Umarim herkes iyidir, umarim bebisler de cook iyidir.
Sizden bir ricam var, bana bol bol dua edin, yarin doktorla randevum var, bebisimin omurgasina tekrar bakilacak.
Umarim kan tahlillerindeki degerler bebegimdeki bir problem olmasin.
1 aydir uyku uyuyamiyorum, insallah yarinki sonuclarimiz iyi cikar.
Hepiniz kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin.
Noluurr ufak tefek seylere kafanizi takip da degmeyecek sacma sapan seyler icin uzulmeyin..
herkese günaydınnnn!!! dün sabah tam yazarken kuzenim aradı foto gönderiyorum olmuyo falan diye ( bizim düğünden kalan resimler) onunla uğraştım,sonra kaynanam aradı onunla konuştuk oda rahatsızdı falan neyse öyle kaynadı işte çıkmam gerekti bi iyi günler diyemedim kızlar kusura bakmayınnn...şimdide her gün olduğu gibi kahvaltı öncesi yazıyorum:) geçmiş sayfalara şöyle bi göz gezdiricem doktora gidenlerden haberler varmı diye..bu sırada kahvaltımı yapacağım kızlar...
bu arada bu sabah bebeğime ''eşek senin ağzından fırınmı yapayım?fırınlı dağlar sümbüllü bağlar ben nerde kalayım oyy'' diye günaydın dedim
görüşürüz minişimin teyzeleri yine aksilik çıkmazsa yazıcaz biz yineee öptük siziii
Cnm dualarım sizinle. Sen de içini ferah tut. İyi düşün iyi olsun inşallah. Allahın izniyle yarın güzel haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah...Slm kizlar, uzun zamandir giremedim internete, bazen de girip yorumlari okuyup ciktim. Umarim herkes iyidir, umarim bebisler de cook iyidir.Sizden bir ricam var, bana bol bol dua edin, yarin doktorla randevum var, bebisimin omurgasina tekrar bakilacak.Umarim kan tahlillerindeki degerler bebegimdeki bir problem olmasin.1 aydir uyku uyuyamiyorum, insallah yarinki sonuclarimiz iyi cikar.Hepiniz kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin.Noluurr ufak tefek seylere kafanizi takip da degmeyecek sacma sapan seyler icin uzulmeyin..
aa biz de gittik dün akşam o filme 1453 hakkaten güzel çekilmiş sahneleri ama 17 yaşında tahta çıkan bir adamın 6-7 yaş görünümünde çocuğunu yapmışlar o çok saçma olmuş. Filmin hakkını vermişler yine de ben beğendim
Canım Allah ve melekler seninle olsun
günaydın canımne kadar imrendim sana şu anda kahvaltını daha yeni yapaaksın yeni de kalkmışsındır. Benim için artık işe gelmek zulümm
Kızlar bişi sorucam ben şimdi 18. haftamdayım ve 2 kilo aldım... Doktorum sürekli aman dikkat kilo alma falan bak ileride gebelik şekeri çıkar falan dio ... hamilelik öncesi 62 kiloydum şimdi 64 dışarıdan bakıldığında hamile olduğum hala belli bile değil... sizde durumlar nasıl? doktor çok baskı yapıyor mu bu konuda??
Kızlar bişi sorucam ben şimdi 18. haftamdayım ve 2 kilo aldım... Doktorum sürekli aman dikkat kilo alma falan bak ileride gebelik şekeri çıkar falan dio ... hamilelik öncesi 62 kiloydum şimdi 64 dışarıdan bakıldığında hamile olduğum hala belli bile değil... sizde durumlar nasıl? doktor çok baskı yapıyor mu bu konuda??
Herkese iyi akşamlar..
Bizim mesai birazdan bitacek..
Babamız bugün bizi sinemaya götürüyor."Fetih 1453" merak edip gitmek isteyen olursa yarın film hakkında yorum yazarım.
canım sende çalışan hamilelerdenmisin ben seni ev hanımı sanıyordum
Allah'ım yarabbiimm pek şeker sulugözYengeç Burcu Bebeği: 22 Haziran-22 Temmuz
En sevdiği cümle: "beni sev, bana sarıl, beni öp!"
İyi yönleri: hassas, kibar, sevgi dolu, koruyucu, karşı tarafı anlayan
Olumsuz yönleri: kolaylıkla keyfi kaçar, aşırı duygusaldır, aşırı duyarlı ve alıngan olabilir.
Yengeç burcundaki bir bebekle oynamak oldukça eğlencelidir, ancak yengeç bebeğinin ruh hali o kadar değişkendir ki, bu özelliiyle burçlar arasında en duygusal ve hassas olanıdır. Yengeç burcu çocukları kendilerini güvende hissetmek ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne babalarının "dizlerinin dibinden" ayrılmazlar. Onları anne ve babalarının herzaman yakınlarında biryerlerinde bulabilirsiniz ve evlerinin sıcak ortamlarından gerçekten çok hoşlanırlar.
Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir. Yengeç bebeği gerçekten de çok hassastır, bu da kolaylıkla incineceği ve kırılacağı anlamına gelir.
Ruh halindeki değişiklikler bazen o kadar belirgindir ki kahkahalarla gülerlerken bir anda ağlamaya başlayabilirler ve bunun tersi de sözkonusu olabilir. Yengeç burcu çocuğunuzun bir hata yaptığını düşündüğünüzde ona bunu yumuşak bir dille anlatmalısınız. Sizin heyecanlandığınızı ve kızdığınızı gördüğünde bir anda kendini affettirmek için gözyaşlarına boğulabilir.
Çocukluklarında "sulu gözlü" olabilen bu çocuklar büyüdüklerinde diğerlerine duyarlı, sevilen ve merhametli bireyler haline gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?