2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım aman dikkat et , dediğin gibi tsh dan da olabilir .. inşallah bir problem olmayacak dualarım seninle...

Canım yazdımda görmedin sanırım.Kopyalayıp yapıştırdım.

Filme baya talep vardı.Gittiğiimiz salon tıklım tıklımdı.
Bu arada hamile kaldığımdan beri ilk sinemaya gidişimdi.Kızlar öncelikle yavrularınızın tekmelerine hazır olun.Savaş sahnelerinde millet gergin halde bende elim karnımda sırıtyordum.
Neyse film sinema kalitasi ve teknoloji kullanımı açısından çok başarılı idi.
Konusu bakımından eksikler varmıydı? fazlasıyla..
Gidilip görülesi tavsiye ediyorum.

Canım sonuçlarında inş.iyi çıkar..

canım hamılelıkte ister istemez kılo alınıyor ama madem fazla kıloyla hamıle kaldın fazla kılo almamaya calsı bunuda herseyden az yıyerek yapabılırsın. bence bır beslenme uzmanı ıle konus sana yemek programı uygulasın. gıdemezsende falza tatlı yememeye calıs pılav yıyorsan ekmek yeme gibi tavsıyelerde bulunabılırım ancak bıde tabaklarını kucuk kullan ıcınıze kı yemegı az koydugunda bıle fazla gozuksun boylece gozun de doyar bırde yemek yerken yavas yavas ye ınan daha az yıyerek doyarsın boylece. bunun dısında fazlada takma kılonu zaten dogum esnasında da 5-6 kılo gidiyor. emzırıkende verırsın mutlaka bırazda spor yaparsın . kıloyu takıp da uzulme

Renkli ultrasonda görmek apayrı duygular oluşturracktır eminm.
Sağlıkla,sıhhatle güzel haberlerle gelin canım.

Bu arada renkli ultrason fotoğrafı çektiren hiç yokmu?Burada hiç göremedik.

çocukta annesi babası gibi eli açık olacak biz bu gidişle ev bark sahibi olamıcaz yarabbim yaa

Benim oğlanda sulu göz olacakmış ben ondanmı çok ağlıyorum acaba her şeye ağlıyorum :)) çok komik oldum eşim beni taklit ediyor yüzünü buruşturunca ağlamaya başlıyorum kızlar ya :))

canım tarif etmişsin bizide ne güzel bu havada evde olup yatmak vardı
inşallah güzel haberlerle görürsün canım renklide daha bir başka oluyorlar ayrıntılıyamı gıreceksın sen??

çalışıyorum canım malesef:2:karda buzda sıcacık evimizde oturmak varken napalım çok şükür bir işimiz var ama hamile iken zor geliyor gerçekten de..

canım aynen aynen kaderimiz buymuş

kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff

kardeşi adına alsaymışya borcu

inşallah son yardım olur canım :44:

inşallahı maşallahı yok canım eşimde yanımda ezilip büzüldü onu böyle bir duruma düşürmesi çok ayıp zaten eşim benveririm kardeşlik görevimi yaparım bidaha isteyemez diyor kayınvalidem aradı teşekkür etti bana kaynımla eltim boşanacakmış yoksa senin yaptığını kimse yapmaz vermeseniz kimse niye vermiyosun diye soramaz dedi gözümüzde değerin dahada arttı dedi yağ mı çekti anlamadım

esımde delı gbı ıstyo gtmeyı bakalm:)
canım hersey ıstdgn gbı olsun ınsallah
canım bence bıraz baskı var ben 1kılo aldm doktorum sevındı ama herseydn ye ddı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…