- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.341
kızlar tansiyonum normalde(haml.öncesi) 9-6 çıkardı,geçen hafta ölçtü doktorum 14-8 çıktı. bugün iş yeri hekimi ölçtü 14-7 tsh hapıda yapabilir dedi yarın bakılcak tsh ıma inşlh istediği sınıra inmiştir.2,5 olması lazım demişti.benim 2,65 ti en son.3 lü taramamızn sonucunuda yarın alıcaz inşlh herşey temiz çıkar.
Merhabalar hanımlar hayırlı cumalar...
flamekis doğumgünün kutlu olsun cnm.Bebeğin süprizlerle dolu gelicek anlaşılan şimdiden bir süpriz yaptı :)) hayırlısı tabiki olabiliyor erken zamanda tahmin yürütüldükten sonra böyle değişiklilik.
merak ediyorum filmi yorumunu bekliyoruz cnm.
kızlar tansiyonum normalde(haml.öncesi) 9-6 çıkardı,geçen hafta ölçtü doktorum 14-8 çıktı. bugün iş yeri hekimi ölçtü 14-7 tsh hapıda yapabilir dedi yarın bakılcak tsh ıma inşlh istediği sınıra inmiştir.2,5 olması lazım demişti.benim 2,65 ti en son.3 lü taramamızn sonucunuda yarın alıcaz inşlh herşey temiz çıkar.
senin dr un beni görse ne der acaba...2 kg gayet iyi zaten normal kiloyle hamile kalmışsın ... ben baya fazla kiloyla hamile kaldım şuan 19.haftamdayım ve4,5 kg.aldım :18: bu hızla kg almaya devam edersem durumum vahim....
merhaba millet güne yeni başlayanlara günaydın... benim gibi işyerine sadece bedeni gelmiş ruhu yatakta kalmış olanlara Allah kolaylık versin:) bugün öğleden sonra bebeğimi görücem kızlar, hem de ilk defa renkli ultrasonda! Onu ilk gördüğüm anlar yine içimden "her şeyi tamam olsun, çok sağlıklı olsun Rabbim" diye dua ederek geçecek bütün iç organlarını görücez Allah nasip ederse. Eminim çok da büyümüştür bakalım kaç gram o da ilk kez ölçülecek:44:her şeyi çok merak ediyorum. Bizim için de dua edin teyzeleri, mutlulukla dönelim inş.
Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos
En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik
Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli
Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.
çocukta annesi babası gibi eli açık olacak biz bu gidişle ev bark sahibi olamıcaz yarabbim yaa
merhaba millet güne yeni başlayanlara günaydın... benim gibi işyerine sadece bedeni gelmiş ruhu yatakta kalmış olanlara Allah kolaylık versin:) bugün öğleden sonra bebeğimi görücem kızlar, hem de ilk defa renkli ultrasonda! Onu ilk gördüğüm anlar yine içimden "her şeyi tamam olsun, çok sağlıklı olsun Rabbim" diye dua ederek geçecek bütün iç organlarını görücez Allah nasip ederse. Eminim çok da büyümüştür bakalım kaç gram o da ilk kez ölçülecek:44:her şeyi çok merak ediyorum. Bizim için de dua edin teyzeleri, mutlulukla dönelim inş.
çalışıyorum canım malesef:2:karda buzda sıcacık evimizde oturmak varken napalım çok şükür bir işimiz var ama hamile iken zor geliyor gerçekten de..
kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff
kardeşi adına alsaymışya borcu
kardeşinin borç verecek arkadaşı mı varki canım eşim çok dürüst bir insan olduğu için arkadaşlarına bir telefon etmesi yetiyor yapacağımız son yardım zaten sonra çıkıp çıkışır bizden
Kızlar ben de 2 kilo almışım..
Çok korkuyorum fazla kilo almaktan :18:
Kızlar ben de 2 kilo almışım..
Çok korkuyorum fazla kilo almaktan :18:
inşallah son yardım olur canım :44:
bende 2 kilo aldım canım bu kadar stres yapmayın bebişlerin sağlığı iyi olsunda kilo verilir takmayın kafanıza
esımde delı gbı ıstyo gtmeyı bakalm:)Filme baya talep vardı.Gittiğiimiz salon tıklım tıklımdı.
Bu arada hamile kaldığımdan beri ilk sinemaya gidişimdi.Kızlar öncelikle yavrularınızın tekmelerine hazır olun.Savaş sahnelerinde millet gergin halde bende elim karnımda sırıtyordum.
Neyse film sinema kalitasi ve teknoloji kullanımı açısından çok başarılı idi.
Konusu bakımından eksikler varmıydı? fazlasıyla..
Gidilip görülesi tavsiye ediyorum.
canım hersey ıstdgn gbı olsun ınsallahSlm kizlar, uzun zamandir giremedim internete, bazen de girip yorumlari okuyup ciktim.
Umarim herkes iyidir, umarim bebisler de cook iyidir.
Sizden bir ricam var, bana bol bol dua edin, yarin doktorla randevum var, bebisimin omurgasina tekrar bakilacak.
Umarim kan tahlillerindeki degerler bebegimdeki bir problem olmasin.
1 aydir uyku uyuyamiyorum, insallah yarinki sonuclarimiz iyi cikar.
Hepiniz kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin.
Noluurr ufak tefek seylere kafanizi takip da degmeyecek sacma sapan seyler icin uzulmeyin..
canım bence bıraz baskı var ben 1kılo aldm doktorum sevındı ama herseydn ye ddıKızlar bişi sorucam ben şimdi 18. haftamdayım ve 2 kilo aldım... Doktorum sürekli aman dikkat kilo alma falan bak ileride gebelik şekeri çıkar falan dio ... hamilelik öncesi 62 kiloydum şimdi 64 dışarıdan bakıldığında hamile olduğum hala belli bile değil... sizde durumlar nasıl? doktor çok baskı yapıyor mu bu konuda??
2012 Temmuz anneleri birlikte zayıflıyor başlığı altında buluşuruz artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?