- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.361
canım butik bebede sanırım yanlıs hatırlamıyorum kilotlu çoraplar vardı ama senin istediğin cinstenmi bilmiyorum
bir bak istersen??
kızlarrrr herkese merhabaaaaa. ben ayrıntılı ultrasoa gırdım bebeğimin her şeyi normalmiş şükürler olsun. ayrıca ilk defa 4 boyutlu olarak gördüm. elleriyle yüzünü kapattı pek açmadı ama görebildiğim kadarıyla aynı ben :)
kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff
merhaba millet güne yeni başlayanlara günaydın... benim gibi işyerine sadece bedeni gelmiş ruhu yatakta kalmış olanlara Allah kolaylık versin:) bugün öğleden sonra bebeğimi görücem kızlar, hem de ilk defa renkli ultrasonda! Onu ilk gördüğüm anlar yine içimden "her şeyi tamam olsun, çok sağlıklı olsun Rabbim" diye dua ederek geçecek bütün iç organlarını görücez Allah nasip ederse. Eminim çok da büyümüştür bakalım kaç gram o da ilk kez ölçülecek:44:her şeyi çok merak ediyorum. Bizim için de dua edin teyzeleri, mutlulukla dönelim inş.
Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos
En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik
Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli
Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.
kızlarrrr herkese merhabaaaaa. ben ayrıntılı ultrasoa gırdım bebeğimin her şeyi normalmiş şükürler olsun. ayrıca ilk defa 4 boyutlu olarak gördüm. elleriyle yüzünü kapattı pek açmadı ama görebildiğim kadarıyla aynı ben :)
kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff
merhaba millet güne yeni başlayanlara günaydın... benim gibi işyerine sadece bedeni gelmiş ruhu yatakta kalmış olanlara Allah kolaylık versin:) bugün öğleden sonra bebeğimi görücem kızlar, hem de ilk defa renkli ultrasonda! Onu ilk gördüğüm anlar yine içimden "her şeyi tamam olsun, çok sağlıklı olsun Rabbim" diye dua ederek geçecek bütün iç organlarını görücez Allah nasip ederse. Eminim çok da büyümüştür bakalım kaç gram o da ilk kez ölçülecek:44:her şeyi çok merak ediyorum. Bizim için de dua edin teyzeleri, mutlulukla dönelim inş.
Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos
En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik
Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli
Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.
Canım yandın sen senin bebiş aslan :))
2012 Temmuz anneleri birlikte zayıflıyor başlığı altında buluşuruz artık canım
ayrıntılı ultrasona 19+5 te girdim ben. ama sanırım en iyisi 22. haftada girmekmiş. 4 boyutluda her şeyini görebiliyosun ama tabi benzeme konusunu ben abartıyorum. ama kızlaarrr yaaa gidin siz de görün yaa :) anlatamıyorum nasıl bişey olduğunu :)
Canım gözün aydın her şey yolundaymış çok güzel..
Bende 22.ya da 23. haftada istiyorum.
ayrıntılı ultrasona 19+5 te girdim ben. ama sanırım en iyisi 22. haftada girmekmiş. 4 boyutluda her şeyini görebiliyosun ama tabi benzeme konusunu ben abartıyorum. ama kızlaarrr yaaa gidin siz de görün yaa :) anlatamıyorum nasıl bişey olduğunu :)
hadi bakalım cnm hayırı haberlerle dönmeni bekliyoruz.merhaba millet güne yeni başlayanlara günaydın... benim gibi işyerine sadece bedeni gelmiş ruhu yatakta kalmış olanlara Allah kolaylık versin:) bugün öğleden sonra bebeğimi görücem kızlar, hem de ilk defa renkli ultrasonda! Onu ilk gördüğüm anlar yine içimden "her şeyi tamam olsun, çok sağlıklı olsun Rabbim" diye dua ederek geçecek bütün iç organlarını görücez Allah nasip ederse. Eminim çok da büyümüştür bakalım kaç gram o da ilk kez ölçülecek:44:her şeyi çok merak ediyorum. Bizim için de dua edin teyzeleri, mutlulukla dönelim inş.
allah razı olsun cnm saolasın.inşlh.güzel çıkıcak hepsi.canım aman dikkat et , dediğin gibi tsh dan da olabilir .. inşallah bir problem olmayacak dualarım seninle...
Canım yazdımda görmedin sanırım.Kopyalayıp yapıştırdım.
Filme baya talep vardı.Gittiğiimiz salon tıklım tıklımdı.
Bu arada hamile kaldığımdan beri ilk sinemaya gidişimdi.Kızlar öncelikle yavrularınızın tekmelerine hazır olun.Savaş sahnelerinde millet gergin halde bende elim karnımda sırıtyordum.
Neyse film sinema kalitasi ve teknoloji kullanımı açısından çok başarılı idi.
Konusu bakımından eksikler varmıydı? fazlasıyla..
Gidilip görülesi tavsiye ediyorum.
Canım sonuçlarında inş.iyi çıkar..
Arkadaşlar süper bir haber aldım bizim mesaimiz erken bitecekmiş yönetim karar almışçok şükür bugün de kocam izinliydi evdeydi
inşallah canım ben de çok istiyorum 19. haftama girdim ben de bugün 20+7 de doktor randevum var sanırım ondan 2 hafta sonra da yollar mı ayrıntılıya bilemicem varmış gittiğim hastanede ama artık doktor ne zaman bakalm derse çok sabırsızlanıyorum
canım gozun aydın fotograf ıstiyoruz ama:)
bende ayın 22sinde ayrıntılıya girecem çok korkuyorum bakalım neler olcak ultrason sırasında beklerken heyecanım tavan yapıyordu kızımda bundada heyecanlıyım ama daha çok korkum var rabbim herkesin bebegini saglıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin...
ACİLLLLLLLLLLL
kIZLAR bu detaylı ultrasona kaçıncı haftada girilmesi gerekiyor ben daha tetenoz aşımı bile olmadım onu ne zaman olacağım 18+4 deyim bugün ve şeker yüklemesini martın 1 de yaptıracağım aynı gün tetenaz aşısınıda olsam problem olurmu
İş yerinden sürekli izin alamayacağım için diyorumki aşıyıda şeker yüklemesinide detaylı ultrasonuda aynı gün yaptırabilirmiyim ne diyorsunuz
ACİLLLLLLLLLLL
kIZLAR bu detaylı ultrasona kaçıncı haftada girilmesi gerekiyor ben daha tetenoz aşımı bile olmadım onu ne zaman olacağım 18+4 deyim bugün ve şeker yüklemesini martın 1 de yaptıracağım aynı gün tetenaz aşısınıda olsam problem olurmu
İş yerinden sürekli izin alamayacağım için diyorumki aşıyıda şeker yüklemesinide detaylı ultrasonuda aynı gün yaptırabilirmiyim ne diyorsunuz
ACİLLLLLLLLLLL
Renkli ultrasonda görmek apayrı duygular oluşturracktır eminm.
Sağlıkla,sıhhatle güzel haberlerle gelin canım.
Bu arada renkli ultrason fotoğrafı çektiren hiç yokmu?Burada hiç göremedik.
canım tarif etmişsin bizide ne güzel bu havada evde olup yatmak vardı
inşallah güzel haberlerle görürsün canım renklide daha bir başka oluyorlar ayrıntılıyamı gıreceksın sen??
canım aynen aynen kaderimiz buymuş
kardeşi adına alsaymışya borcu
canım ben sevindim aslında. bari arabanız satılmamış olur. çünkü dediğin gibi kalan para da çarçur olurdu, tekrar hemen alamazdınız. ama borç olunca kaynın size ödemeye başladığında siz de borcunuzu kapatırsınız inşallah.
inşallah canım. çok heyecanlandım valla senin adına. ben de renkli ultrasonu iple çekiyorum
ya benim eşim de aslan. bi aslan daha çekemem valla. çok melankoliktir, sürekli pohpohlanmak ister. biraz ilgim azalsın heme yerin dibine batar. hep sırtım sıvazlansın ister. çocuk gibi idare ederim sürekli kendini. çocuk da aslan olursa yandım,ki tam gününü doldurursa benim hesabıma göre temmuz sonu olur çünkü ben hamile kaldığım günü biliyorum ama doktorum son adet tarihine göre hesaplıyor :26:
ne güzel canım çok sevindim senin adına maşallah bebişine
Allah büyük canım yoluna girer umarım her şey
İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım
Sağol canımAy evet yengeçten sonra zorlu bir bebek gibi görünüyor ama anne babası da aslan burcu ondan dolayı bişi olmaz sanırım aslan ailesi olacağız
ahahaha ay ne güldüm buna yaa:122:
ay ne kadar güzelllllllll ben çok merak ediyorum nasıl olacak ayrıntılı ultrasonuu kime benzediği bile belli oluyor mu yaa süperrsen kaçıncı haftandaydın canım şimdi? çizelgen varsa ona da bakmadım gerçi bi bakayım
HABISSH, SEKER PORATAKALI, PNRADA, PARPALM iyi dilekler için teşekkürler dakikalar daralıyooor:) ayrıntılıya giricem evet 20.haftamın içindeyim gelişimi de önden zaten, bi de 1 ay oldu gideli zamanı da gelmişti. gerçekten yüzü belli oluyosa öyle, artık ben kapattırmam heralde o ultrason makinesini doktora saatlerce izlemek isterimmmhadi bakalım cnm hayırı haberlerle dönmeni bekliyoruz.
allah razı olsun cnm saolasın.inşlh.güzel çıkıcak hepsi.
yorumu görmemişim cnm teşekkür ederim cnm tekrar copy yaptığın için.bakalım eşimle istiyoruz filme gitmeyi.inşlh sonuçlarda iyi çıkar dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?