2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr herkese merhabaaaaa. ben ayrıntılı ultrasoa gırdım bebeğimin her şeyi normalmiş şükürler olsun. ayrıca ilk defa 4 boyutlu olarak gördüm. elleriyle yüzünü kapattı pek açmadı ama görebildiğim kadarıyla aynı ben :)

Merhaba canım..
Gözünüz aydın..
Fotoğraf isityoruz.Ben renkli ultrasonda çok merak ediyorum nasıllar diye..

kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff

canım ben sevindim aslında. bari arabanız satılmamış olur. çünkü dediğin gibi kalan para da çarçur olurdu, tekrar hemen alamazdınız. ama borç olunca kaynın size ödemeye başladığında siz de borcunuzu kapatırsınız inşallah.

inşallah canım. çok heyecanlandım valla senin adına. ben de renkli ultrasonu iple çekiyorum

ya benim eşim de aslan. bi aslan daha çekemem valla. çok melankoliktir, sürekli pohpohlanmak ister. biraz ilgim azalsın heme yerin dibine batar. hep sırtım sıvazlansın ister. çocuk gibi idare ederim sürekli kendini. çocuk da aslan olursa yandım, ki tam gününü doldurursa benim hesabıma göre temmuz sonu olur çünkü ben hamile kaldığım günü biliyorum ama doktorum son adet tarihine göre hesaplıyor :26:

ne güzel canım çok sevindim senin adına maşallah bebişine

kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff

Allah büyük canım yoluna girer umarım her şey

İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım

Canım yandın sen senin bebiş aslan :))

Sağol canım Ay evet yengeçten sonra zorlu bir bebek gibi görünüyor ama anne babası da aslan burcu ondan dolayı bişi olmaz sanırım aslan ailesi olacağız

2012 Temmuz anneleri birlikte zayıflıyor başlığı altında buluşuruz artık canım

ahahaha ay ne güldüm buna yaa:122:

ay ne kadar güzelllllllll ben çok merak ediyorum nasıl olacak ayrıntılı ultrasonuu kime benzediği bile belli oluyor mu yaa süperrsen kaçıncı haftandaydın canım şimdi? çizelgen varsa ona da bakmadım gerçi bi bakayım

ayrıntılı ultrasona 19+5 te girdim ben. ama sanırım en iyisi 22. haftada girmekmiş. 4 boyutluda her şeyini görebiliyosun ama tabi benzeme konusunu ben abartıyorum. ama kızlaarrr yaaa gidin siz de görün yaa :) anlatamıyorum nasıl bişey olduğunu :)

Canım gözün aydın her şey yolundaymış çok güzel..
Bende 22.ya da 23. haftada istiyorum.

Canım gözün aydın her şey yolundaymış çok güzel..
Bende 22.ya da 23. haftada istiyorum.

tesekkur ederım. bence de 22 en ıyısı. gercı 18 ı gectıkten sonra artık bakılıyor ama amnıyon sıvısı en ıyı 22 haftada gosterıyormus bebegı ben braz sabırsız oldugum ıcın gıdıp baktırdım. kızlar cıkmalıyım okula yetıscem daha malum iş. canım da hıc ıstemıyor. öpüyorum sızı ve bebıslerııııı. hoscakalın.

Arkadaşlar süper bir haber aldım bizim mesaimiz erken bitecekmiş yönetim karar almışçok şükür bugün de kocam izinliydi evdeydi

inşallah canım ben de çok istiyorum 19. haftama girdim ben de bugün 20+7 de doktor randevum var sanırım ondan 2 hafta sonra da yollar mı ayrıntılıya bilemicem varmış gittiğim hastanede ama artık doktor ne zaman bakalm derse çok sabırsızlanıyorum

hadi bakalım cnm hayırı haberlerle dönmeni bekliyoruz.
canım aman dikkat et , dediğin gibi tsh dan da olabilir .. inşallah bir problem olmayacak dualarım seninle...
allah razı olsun cnm saolasın.inşlh.güzel çıkıcak hepsi.

yorumu görmemişim cnm teşekkür ederim cnm tekrar copy yaptığın için.bakalım eşimle istiyoruz filme gitmeyi.inşlh sonuçlarda iyi çıkar dediğin gibi

bende ayın 22sinde ayrıntılıya girecem çok korkuyorum bakalım neler olcak ultrason sırasında beklerken heyecanım tavan yapıyordu kızımda bundada heyecanlıyım ama daha çok korkum var rabbim herkesin bebegini saglıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin...

Gözün aydın canım..Kar yağışı beklendiği için mi erken bitiyor?

29 Mayıs'ı arayıp sordumda renkli-4d için orada yokmuş.Ayrıntılıyı acaba sende normal 2boyutludan mı bakacaklar.

canım gozun aydın fotograf ıstiyoruz ama:)

ACİLLLLLLLLLLL
kIZLAR bu detaylı ultrasona kaçıncı haftada girilmesi gerekiyor ben daha tetenoz aşımı bile olmadım onu ne zaman olacağım 18+4 deyim bugün ve şeker yüklemesini martın 1 de yaptıracağım aynı gün tetenaz aşısınıda olsam problem olurmu

İş yerinden sürekli izin alamayacağım için diyorumki aşıyıda şeker yüklemesinide detaylı ultrasonuda aynı gün yaptırabilirmiyim ne diyorsunuz

Korkma canım..Güzel düşünelim güzel şeyler olsun inş.
Benim normalde tansiyonum düşüktür ultrasondan sonra heyecandan hep yüksek çıkar..

canım ya bana doktorum ideali 20 yada 21. hjaftada gitmen dedi ama 23. haftaya kadar yapılıyor bildiğim kadarıyla

Canım detaylı dediğin çocuğun tüm oraganları kontrolü ise ben 16+5 deyken doktorum baktı.İstersen renkli ultrasondan da görebilirsin hatıra isterseniz dedi.Ayrıntılı için gecikmiş değilsin yani.
Tetenozda içinde bildiğim kadarıyla 20.haftadan sonra yapıyorlar ilk dozunu.
Yani hepsini bence aynı gün çıkarabilirsin.

benimde çok düşük bazen 7/4 e kadar düşüyor burnum kanadı dün gece hatta yani korkum kendimle ilgili deil bebişle birde kızımla ilgili...destekleriniz olmasa zaten korku beni yerdi heralde okudukça rahatlıyorum..

canim ayrıntıli ıcın ben 3hafta sonra gdıcem ilk asimda 8mart denilmstı

Renkli ultrasonda görmek apayrı duygular oluşturracktır eminm.
Sağlıkla,sıhhatle güzel haberlerle gelin canım.

Bu arada renkli ultrason fotoğrafı çektiren hiç yokmu?Burada hiç göremedik.

HABISSH, SEKER PORATAKALI, PNRADA, PARPALM iyi dilekler için teşekkürler dakikalar daralıyooor:) ayrıntılıya giricem evet 20.haftamın içindeyim gelişimi de önden zaten, bi de 1 ay oldu gideli zamanı da gelmişti. gerçekten yüzü belli oluyosa öyle, artık ben kapattırmam heralde o ultrason makinesini doktora saatlerce izlemek isterimmmvideo olarak alıcaz ama fotoğraf da verirse buraya ilk fotomuzu ekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…