- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.381
Arkadaşlar süper bir haber aldım bizim mesaimiz erken bitecekmiş yönetim karar almışçok şükür bugün de kocam izinliydi evdeydi
inşallah canım ben de çok istiyorum 19. haftama girdim ben de bugün 20+7 de doktor randevum var sanırım ondan 2 hafta sonra da yollar mı ayrıntılıya bilemicem varmış gittiğim hastanede ama artık doktor ne zaman bakalm derse çok sabırsızlanıyorum
Canım detaylı dediğin çocuğun tüm oraganları kontrolü ise ben 16+5 deyken doktorum baktı.İstersen renkli ultrasondan da görebilirsin hatıra isterseniz dedi.Ayrıntılı için gecikmiş değilsin yani.
Tetenozda içinde bildiğim kadarıyla 20.haftadan sonra yapıyorlar ilk dozunu.
Yani hepsini bence aynı gün çıkarabilirsin.
Gözün aydın canım..Kar yağışı beklendiği için mi erken bitiyor?
29 Mayıs'ı arayıp sordumda renkli-4d için orada yokmuş.Ayrıntılıyı acaba sende normal 2boyutludan mı bakacaklar.
bende yarınnn gidiyorummm doktoraa çok heyecanlıııı
HABISSH, SEKER PORATAKALI, PNRADA, PARPALM iyi dilekler için teşekkürler dakikalar daralıyooor:) ayrıntılıya giricem evet 20.haftamın içindeyim gelişimi de önden zaten, bi de 1 ay oldu gideli zamanı da gelmişti. gerçekten yüzü belli oluyosa öyle, artık ben kapattırmam heralde o ultrason makinesini doktora saatlerce izlemek isterimmmvideo olarak alıcaz ama fotoğraf da verirse buraya ilk fotomuzu ekleriz.
HABISSH, SEKER PORATAKALI, PNRADA, PARPALM iyi dilekler için teşekkürler dakikalar daralıyooor:) ayrıntılıya giricem evet 20.haftamın içindeyim gelişimi de önden zaten, bi de 1 ay oldu gideli zamanı da gelmişti. gerçekten yüzü belli oluyosa öyle, artık ben kapattırmam heralde o ultrason makinesini doktora saatlerce izlemek isterimmmvideo olarak alıcaz ama fotoğraf da verirse buraya ilk fotomuzu ekleriz.
canım kar nedeniylemi erken çıkıyorsunuz sende istanbuldamısın?
bende bende
yarın çoğu kişi doktora gidecekti herhalde
inşallah bizim cinsiyetlerde değişme olmaz
bizimkide eğer açarsa bacaklarını kesinleşecek
canım evet çok kar yağıyor dün geceden beri tipi şeklinde halen devam ediyor o yüzden. Rabbim dualarımı kabul etti
canım detaylı da omirilikiğine bakılıyor sorun olup olmadıgına gelısımıne 16. hafta cok erken buyuk ıhtımal doktorun senden de tekrar detaylı ısteyecek cunku bebegın gelısımı ıncelenıyor . ben 2 li teste gittiğimde de renklıylede bakmıstı doktor ıncelemıstı . sanada kontor olsun dıye yapmıstır. şimdi kac haftalıksın ?
siz de mi hala öğrenemeyenlerdensiniz canım? İnşallah Rabbim hayırlısını versin tüm evlatlarımızın. Bu arada unutmuşum yazmayı ben Ankarada yaşıyorum canım
bende yarınnn gidiyorummm doktoraa çok heyecanlıııı
merhaba millet güne yeni başlayanlara günaydın... benim gibi işyerine sadece bedeni gelmiş ruhu yatakta kalmış olanlara Allah kolaylık versin:) bugün öğleden sonra bebeğimi görücem kızlar, hem de ilk defa renkli ultrasonda! Onu ilk gördüğüm anlar yine içimden "her şeyi tamam olsun, çok sağlıklı olsun Rabbim" diye dua ederek geçecek bütün iç organlarını görücez Allah nasip ederse. Eminim çok da büyümüştür bakalım kaç gram o da ilk kez ölçülecek:44:her şeyi çok merak ediyorum. Bizim için de dua edin teyzeleri, mutlulukla dönelim inş.
günaydın kızlarrrr lapa lapa kar war burdaaa :))) bide yeni uyandm masallah banakızlar bişey sormak istiorum ben carsamba gunu doktora gidecegim.ayrıntılı ultrasona kesinlikle git demedi.cinsiyetini kesin olarak ögrenmek istersen gidebilirsin dedi.ama ben bebişimi daha yakından görmek istiorum 3 boyutluya gitsem olmazmı bide özel hastanelerde giriş üceti haricinden bu ayrıntılı yada üç boyutlu ultrsasonlar için ayrı bi ücret alıolarmı.yani sigotalıda olsan alıolarmı?
Şimdi 19+4..20.hafta içerisindeyim canım.Özellikle sordum ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor mu diye.Oda benim baktığım zaten ayrıntılı şuan dedi.o zaman sata göre 16+5 ult.göre 17+2 idi.Omuriliğinden,kalp,mide,beyin,idrar kesesine kadar baktı.
Haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var tekrar teyit ederim olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?