2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım kar nedeniylemi erken çıkıyorsunuz sende istanbuldamısın?

canım detaylı da omirilikiğine bakılıyor sorun olup olmadıgına gelısımıne 16. hafta cok erken buyuk ıhtımal doktorun senden de tekrar detaylı ısteyecek cunku bebegın gelısımı ıncelenıyor . ben 2 li teste gittiğimde de renklıylede bakmıstı doktor ıncelemıstı . sanada kontor olsun dıye yapmıstır. şimdi kac haftalıksın ?

Gözün aydın canım..Kar yağışı beklendiği için mi erken bitiyor?

29 Mayıs'ı arayıp sordumda renkli-4d için orada yokmuş.Ayrıntılıyı acaba sende normal 2boyutludan mı bakacaklar.

canım doktorumun odasında 3-d çekilmiş bebek ultrason görüntüleri vardı geçen gittiğimizde annem sordu bizim ne zaman böyle görünen resimlerimiz olacak diye doktorao da bizim polikliniğimizde yok ama hastane bünyesinde başka bir birimde yaptırıyoruz demiş zamanını da söylemiş şu haftada diye ama annem hatırlamıyor en önemli şeyi var yani kadın doğum biriminde yok sanırım başka bi poliklinikte var

Merakla bekliyoruz canım

canım tatlı birşeyler öncesinde genelde tok karnına daha iyi çıkıyor görüntü zaten görüntü alamazsa git birseyler ye yarım saat sonra bir daha gel diyolar umarım görüntü verirde doya doya seyredersin bebeginin saglık haberlerini bekliyoruzz canım

Yarın doktora gidecek ne kadar çok arkadaşımız var..
Yarın bebişlerinizi doya doya izleyin..
Döndüğünüzde de bizi anlatın inşallah

Şimdi 19+4..20.hafta içerisindeyim canım.Özellikle sordum ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor mu diye.Oda benim baktığım zaten ayrıntılı şuan dedi.o zaman sata göre 16+5 ult.göre 17+2 idi.Omuriliğinden,kalp,mide,beyin,idrar kesesine kadar baktı.
Haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var tekrar teyit ederim olmadı.

günaydın kızlarrrr lapa lapa kar war burdaaa :))) bide yeni uyandm masallah bana kızlar bişey sormak istiorum ben carsamba gunu doktora gidecegim.ayrıntılı ultrasona kesinlikle git demedi.cinsiyetini kesin olarak ögrenmek istersen gidebilirsin dedi.ama ben bebişimi daha yakından görmek istiorum 3 boyutluya gitsem olmazmı bide özel hastanelerde giriş üceti haricinden bu ayrıntılı yada üç boyutlu ultrsasonlar için ayrı bi ücret alıolarmı.yani sigotalıda olsan alıolarmı?

siz de mi hala öğrenemeyenlerdensiniz canım? İnşallah Rabbim hayırlısını versin tüm evlatlarımızın. Bu arada unutmuşum yazmayı ben Ankarada yaşıyorum canım

kız gibi dedi bize ama bakalım yarın kesinleşir inşallah bizde alışverişlere başlayabiliriz artık
hımm ankara daha kötüdür canım kar istanbuldada kar var tipi şeklinde bekli bizde erken çıkarız inşallah yani:26:

inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm..

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugün?? geçmişe hiç bakamıyorum artık umarım herkes iyidir.. bugün ve yarın doktora gidecek arkadaşlar inşallah iyi haberlerle gelirler.. burada yine kar yağıyor yaa :2: :2: sanırım yine hasta olacağım.. hava buzz gibi,bu sene kardan kıştan ne kadar bıktım anlatamam, keşke hemen bahar geliverse artık.. güneşi özledimm..

hangi şehirdesin canım istanbulda alınıyor

canım anladıgım kadarıyla senın doktorunun ults. renklı o nedenle her gıttıgınde detaylı bakıyodur sanslısın yanı benımkının renklı deıl o nedenle tabıı okadar detaylı ınceleyemıyor hıc dert etme sen senın her gıdısınde detaylı zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…