- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.401
hangi şehirdesin canım istanbulda alınıyor
canım doktorumun odasında 3-d çekilmiş bebek ultrason görüntüleri vardı geçen gittiğimizde annem sordu bizim ne zaman böyle görünen resimlerimiz olacak diye doktorao da bizim polikliniğimizde yok ama hastane bünyesinde başka bir birimde yaptırıyoruz demiş zamanını da söylemiş şu haftada diye ama annem hatırlamıyor en önemli şeyi var yani kadın doğum biriminde yok sanırım başka bi poliklinikte var
günaydın kızlarrrr lapa lapa kar war burdaaa :))) bide yeni uyandm masallah banakızlar bişey sormak istiorum ben carsamba gunu doktora gidecegim.ayrıntılı ultrasona kesinlikle git demedi.cinsiyetini kesin olarak ögrenmek istersen gidebilirsin dedi.ama ben bebişimi daha yakından görmek istiorum 3 boyutluya gitsem olmazmı bide özel hastanelerde giriş üceti haricinden bu ayrıntılı yada üç boyutlu ultrsasonlar için ayrı bi ücret alıolarmı.yani sigotalıda olsan alıolarmı?
Canım Ankara'da özel hastanelere sorduğum kadarı ile,doktor+ultrason parası alıyorlar.Genelde 3-4 boyutluyuda prof. bakıyor.Yaklaış 300 TL2yi buluyor.Tabii bunlar benim öğrediğim kadarı ile diğer yerlerde nasıl bilmiyorum.
günaydın kızlarrrr lapa lapa kar war burdaaa :))) bide yeni uyandm masallah banakızlar bişey sormak istiorum ben carsamba gunu doktora gidecegim.ayrıntılı ultrasona kesinlikle git demedi.cinsiyetini kesin olarak ögrenmek istersen gidebilirsin dedi.ama ben bebişimi daha yakından görmek istiorum 3 boyutluya gitsem olmazmı bide özel hastanelerde giriş üceti haricinden bu ayrıntılı yada üç boyutlu ultrsasonlar için ayrı bi ücret alıolarmı.yani sigotalıda olsan alıolarmı?
huuu nasılsınızz güzel temmuz annelerii ve baldan tatlı yavrularıııı
flamekiss canım nice mutlu sağlıklı huzurlu yavrunuzla geçireceğiniz güzel yıllar dilerim
maşallah geçmişte kaynanalar çekiştirilmişbnde söleyim o zamn benimkide daha ilk duyduunda battaniye aldı yelek falan örmüş hırkada örüyodu beraber yün almaya gittik orda dantelli çorap gördü aldı hevesli yani saolsun..eltimin 1 yaşında kızı var onlara doğumda karyolasını aldılar 500 telaa ya şimdi ben oda yapıcamm kocam da biz alırız dedi.. ama ben o parayı kaynanamdan alıcamm ne demek ona verdiyse bizede vercek canım söke söke isterimde alırım da..oda alırken 500 ünü o versin...kocam kaynanamla para mevzusuna girmektenn nefret eder de zamanında yaptıkları yüzünden.. nyseee ama yinede bi hevesi var alıyoo çünkü eltimlerle görüşmüyolar 1 yaşına geldi çocuk daha 1 haftalıkken bi sürü olaylar oldu ne biz ne onlar görüşmğyoo toruununu göremiyo ya tüm içinde kalanlarıı benim yavruma yapacakmışş o açıdan şanslı yavrum
bu arada ben dün doktora gittim idrar yollarımı üşüttüğümü düşündüm dahiliyeye gittim saolsun doktor amca süperdi hamleyim diye bana tüm rutin kan idrar şeker falan hepsine baktı..galiba bnde gizli şeker var kızlar akşamdan beri ona canıom sıkkın değerim yüksek..ama normal şekerim değil o 74 ...bakalım 1 saat sonra gidecem sonuçları göstermeye bakalım nolcak.. şeker yüklemesini hemen yaptırabilir yada tokluk kan şekerime bakar belki bilmiyom ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz:18::18:
hangi tahlilin yüksek çıktı canım açlık kan şekerin değil galiba , hba1c yemi bakıldı .. canını sıkma gebeliklerde olabiliyor, diyetle halledilir düzeyde olur ilaça bile gerek kalmaz belkim....
Detaylı ultrasonu nerde ne kadara yaptırabilirim bilen vrmı kızlar biraz önce kızılayd çağ hastanesine sordun 80 tl diyor 15 dk kadar sürüyormuş bende niye o kadr az dedim heryerde 45 dk sürüyomuş bizde böle diyo(
en iyi neresi bakıyor bilen vrmı
vallahi allah sabır versin cnm, bizimkiler bunu diyemezler, vallahi kapatırım ağızlarını. düğünde de çeyizde de kimse elini cebine atmadı yeri gelince de herkesin yanında da söylüyorum zaten. böylelerini allah bildiği gibi yapsın
45 dk.da çok uzun değil mi yani o kadar süre ne yapıyolar ki ... benim ki de herhalde 15-20 dk. falandı sanırım pek onun farkında değildim o an ağlamaktan ...
karaböcüğüm şimdi şifayla görüştüm 4 boyutluymus cihazları ve sağlık güvencesi karşılıyor ekstra ücret almıyoruz dedi....
s.a arkadaşlar kar ağıormuş bazı yerlerde,ben silivrideyim burdada felaket bir rüzgar var.şöyle bi kaç sayfa geriye döndüm ve baktım ki bugun benim gibi bebeğini görmeyyye gidecek ne çok annecik varmiş:)
dün akşamdan beri bebişim ve içim kıpır kıpır bakalım cinssietimiz %90 kızdan sonra değişecekmi...bakalım sonunda bir başka dr'a daha gideceğim doğuma kadar birine karar veremezsem arada bierde doğum apacağım korkarım:)
RABBİM CUMA SAATİ HÜRMETİNE HEPİMİZİN YYAVRULARINI; SAĞLIKLI, SIHHATLİ, AKILLI, FİKİRLİ ,VATANINA MİLLETİNE ,DİNİNE, SIMSIKI BAĞLI BİRER BİREY OLARAK DOĞMALARINI VE BİZİMDE BU OLUŞUMDA AYNI GAYRETLE ONLARA DESATEK OLABİLECEK EBEVENLER OLABİLMEMİZİ NASİP ETSİN İNŞALLAH....
!!!!
bizimkide eğer açarsa bacaklarını kesinleşecek
bol bol çikolata ye,çikolata yiyince sırtlarını dönmüyorlar
kızlarrr sorum cinsiyeti belli olanlaraaa yani çoğunuzaa!!!!:)
ben son zamanlarda aşıırı derecede çikolata canım istiyo ve tüketiyorum bunun cinsiyetle ilgisi varmı? yani ne bileyim mesela oğlu olacağını yada kızı olacağını öğrenenlerden en çok kimlerde olduuu???varmı ilgisi bilmiyorum ama artık çatlıcam meraktan gel pazartesi gell:)))
bu arada bakın ne buldummm Çocuk Ve Bebek Tulum Modelleri, 2011 modern bebek çocuk tulum örnekleri tasarımları dizaynları | Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Ev Tasarımı Döşemesi
bir yandan kahvaltı bir yandan tulumlar bebek odalarıı
şifa nerdeymiş bende sorayım bi ankaradamı iyi bakıyorlarmı renkli değilde ayrıntılı baktırmak istiyoyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?