2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Radyoloji doktorları bakıyordur muhtemelen..Sen gidince sana zahmet canım benide bir haberdar ediver.

Canım Ankara'da özel hastanelere sorduğum kadarı ile,doktor+ultrason parası alıyorlar.Genelde 3-4 boyutluyuda prof. bakıyor.Yaklaış 300 TL2yi buluyor.Tabii bunlar benim öğrediğim kadarı ile diğer yerlerde nasıl bilmiyorum.

huuu nasılsınızz güzel temmuz annelerii ve baldan tatlı yavrularıııı

flamekiss canım nice mutlu sağlıklı huzurlu yavrunuzla geçireceğiniz güzel yıllar dilerim

maşallah geçmişte kaynanalar çekiştirilmiş bnde söleyim o zamn benimkide daha ilk duyduunda battaniye aldı yelek falan örmüş hırkada örüyodu beraber yün almaya gittik orda dantelli çorap gördü aldı hevesli yani saolsun..eltimin 1 yaşında kızı var onlara doğumda karyolasını aldılar 500 telaa ya şimdi ben oda yapıcamm kocam da biz alırız dedi.. ama ben o parayı kaynanamdan alıcamm ne demek ona verdiyse bizede vercek canım söke söke isterimde alırım da..oda alırken 500 ünü o versin...kocam kaynanamla para mevzusuna girmektenn nefret eder de zamanında yaptıkları yüzünden.. nyseee ama yinede bi hevesi var alıyoo çünkü eltimlerle görüşmüyolar 1 yaşına geldi çocuk daha 1 haftalıkken bi sürü olaylar oldu ne biz ne onlar görüşmğyoo toruununu göremiyo ya tüm içinde kalanlarıı benim yavruma yapacakmışş o açıdan şanslı yavrum

bu arada ben dün doktora gittim idrar yollarımı üşüttüğümü düşündüm dahiliyeye gittim saolsun doktor amca süperdi hamleyim diye bana tüm rutin kan idrar şeker falan hepsine baktı..galiba bnde gizli şeker var kızlar akşamdan beri ona canıom sıkkın değerim yüksek..ama normal şekerim değil o 74 ...bakalım 1 saat sonra gidecem sonuçları göstermeye bakalım nolcak.. şeker yüklemesini hemen yaptırabilir yada tokluk kan şekerime bakar belki bilmiyom ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz:18::18:

yok canm o kadar degildir ya sanmıorum cunku gecenlerde komsum gitti ssk yok giriş dahill 50 tl vermişler üç boyutluya girmiş oda ben sadece ssk lılardanda ayrı bi ultrason ücreti aınıomu onu merak ediorum

ooo hatuncum maşallahın var bu saate kadar uyunur mu yaa bide nispet mi yapıyosun , saat 7 de kalktım bu karda kışta işe geldim ( şimdi evde olupta tv karşısında kahvaltı yapmayı ne cok isterdim...
alınıyor canım ben gittiğimde verdim yani sanırım şifaya gidersen orada da alınır...

hangi tahlilin yüksek çıktı canım açlık kan şekerin değil galiba , hba1c yemi bakıldı .. canını sıkma gebeliklerde olabiliyor, diyetle halledilir düzeyde olur ilaça bile gerek kalmaz belkim....

Detaylı ultrasonu nerde ne kadara yaptırabilirim bilen vrmı kızlar biraz önce kızılayd çağ hastanesine sordun 80 tl diyor 15 dk kadar sürüyormuş bende niye o kadr az dedim heryerde 45 dk sürüyomuş bizde böle diyo (

en iyi neresi bakıyor bilen vrmı

hangi tahlilin yüksek çıktı canım açlık kan şekerin değil galiba , hba1c yemi bakıldı .. canını sıkma gebeliklerde olabiliyor, diyetle halledilir düzeyde olur ilaça bile gerek kalmaz belkim....

Hemoglobin A1C=6.89 çıktı canım normal açlık kan şekeri glukoz=74 çıktı... ama benim diyet yapmamı gerektirecek bi durum yokkki yani anlamadım neden böle kilolu değilim yaşım genç ama bende başka bi rahatsızlıklar var sanırım onla alakalı bi doktora gideyim de bakalım ne dicek :18::18:

merhabalar herkese..nasılsınız sevgili anneler ve tatlı bebişleri..biz iyiyiz ama iki gündür midem yanıyo resmen özelliklede akşamları daha çok oluyor.bilmiyorum devam edecek mi

s.a arkadaşlar kar ağıormuş bazı yerlerde,ben silivrideyim burdada felaket bir rüzgar var.şöyle bi kaç sayfa geriye döndüm ve baktım ki bugun benim gibi bebeğini görmeyyye gidecek ne çok annecik varmiş:)
dün akşamdan beri bebişim ve içim kıpır kıpır bakalım cinssietimiz %90 kızdan sonra değişecekmi...bakalım sonunda bir başka dr'a daha gideceğim doğuma kadar birine karar veremezsem arada bierde doğum apacağım korkarım:)
RABBİM CUMA SAATİ HÜRMETİNE HEPİMİZİN YYAVRULARINI; SAĞLIKLI, SIHHATLİ, AKILLI, FİKİRLİ ,VATANINA MİLLETİNE ,DİNİNE, SIMSIKI BAĞLI BİRER BİREY OLARAK DOĞMALARINI VE BİZİMDE BU OLUŞUMDA AYNI GAYRETLE ONLARA DESATEK OLABİLECEK EBEVENLER OLABİLMEMİZİ NASİP ETSİN İNŞALLAH....
!!!!

45 dk.da çok uzun değil mi yani o kadar süre ne yapıyolar ki ... benim ki de herhalde 15-20 dk. falandı sanırım pek onun farkında değildim o an ağlamaktan ...
karaböcüğüm şimdi şifayla görüştüm 4 boyutluymus cihazları ve sağlık güvencesi karşılıyor ekstra ücret almıyoruz dedi....

Canım işte bazı insanlar maalesef böyle kayınvalide ya da erkek tarafı diye bakmamak gerekir...
Yapamadıkları şeyleri ya da yapmak isteyip yapamadıklarını ''ben yaptım ben hallettim'' diye konuşup dururlar etrafta senin kulağına gelmeyeceğini düşünerek ki, hele bazılarıda vardır ki utanmadan senin yannda bile yalan konuşur. Tuhaftırlar.
Ama maalesef insanları olduğu gibi kabul etmekten başka şansımız yok.. Hele ki bu kocamızın ailesiyse...
Bu arada doğum günün kutlu olsun ve kızçen hayırlı olsun:)

şifa nerdeymiş bende sorayım bi ankaradamı iyi bakıyorlarmı renkli değilde ayrıntılı baktırmak istiyoyum ben

Amin canım..
Güzel haberlerle gelin inş.

merhaba canim bizim cinsiyet belli olmadi malesef goremedi doktor daha dogrusu bize arkasini donmustu bi turlu goremedik inatci sey gostermedi, artik iki hafta sonraya tekrar randevu verdi doktor ozaman bakicak cinsiyetine tekrar.6 ay evvel bi arkadasim dogum yapti cok tatli canim cekiyo hergun cikolata ve tatlilar yiyiyorum diyodu bayagida kilo almisti bebegi kiz oldu,benimkisi cinsiyeti daha belli degil ama benim canim hic tatli cekmiyo cikolata bile yemek istemiyom neden acaba oysa hamile kalmadan once bol bol cikolata tatli yiyiyodum ben yaaa,ama herhalde kisiye gore degisiyo alakasi varmi bilmem bunun tatli ve eksi yiyenin kizi veya oglu olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…