- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.421
günaydın kızlar benim de bu hesaba göre tutuyor benim kuzenlerimin hepsi bu hesaba göre yaptılar bebişlerini tuttu ama doğum günü de önemli bu kan hesabına göre yapılıyor. şöyle ki; insanın kanı 3 yılda bir yenileniyormuş hamile kalınan tarihte annenin kanı daha tzeyse bebiş kız, babanınki tazeyse erkek oluyor deniliyor.
dıkkat edın canım kendınızetatım ıyı geceler kızımı uyutuyodum bır yandan da bakım dedım
hazırlıkları hep annem yapar canım kayınvalıdem 1 corap almadı kızıma bunada umudum yok
bugun ındırımde gorunce alım demıs yarın ondan ıstedıklerım var aldım derse resımlerını eklerım gosterırım
herseyı kız annelerı alıyo merak edıyorum herseyyıı alan kayın valıde varmıdır acaba
bıraz daha ıyı ooldu kızım ama esım hasta ben hasta olmaya basladım fenaburnum akıyo bogazım yanıyoo
oglum elma portakal manyagı ooldu ıyıı geceler prensesınle sanada canım optuk
mutlu yıllar canı bebişin ve eşinlemeleksencim bizim ilk bebeğimiz, annem de her şeyini almış neredeyse. sadece 1 hurç kazak ceket yelek tulum filan örmüş. 1 hurç da şortlu takımlar,pijamalar,tulumlar bir sürü kıyafet almış. sonra termoslu hem de içi cam olan biberonlardan almış, sonra battaniyesi, kundağı, markalı oyuncaklar almış. penyeden örtüler filan almış. gittiğimizde ağzım açık kaldı. anne naptın dedim yavaş yavaş alırdık. o da içimden geldi aldım dedi. biz de park yatağıyla bebek arabasını aldık. neyse geçen hafta k.valdemlere gittik. kadın bana demez mi yelek örecektim ama senin annen örmüştür zaten onun örgüleri güzel oluyor diye . allah allah dedim içinden sen de ör de o da örsn. sanki bir tane örülecek diye bir kaide var. ben de hiç gerek yok annem 1 hurç yapmış, onlar çocuğumu 5 yaşına kadar büyütür dedim. sonra eşim söyledi yatkla arabayı aldık diye, k.pederim demesin mi neden hemen aldın oğlum belki onu hanefi dedesi(babam) alırdı diye. sinirim tepeme çıktı benim. bende dedim : vallahi bizde öyle bir adet yok, onlar üzerine düşeni daha şimdiden fazlasıyla yapmışlar, yapan da kendi şanına yapar, yapmazlarsa da canları sağolsun. ibrahim(eşim) de kimseye güvenip çocuk yapmadı. alamayacak olsaydı hiç bu işin altına girmezdi , az olsun öz olsun , 10. çocuğumuz değil ilk çocuğumuz biz her şeyini yaparız dedim. vallahi demesem sinirim bozulurdu şimdi kendi kendimi yerdim niye hiçbişey söylemedim diye. onlar da kapattı ağızlarını. aman ben istemiorum zaten almasınlar. ben alırım ama az ama çok alırım ben.
ama işin diğer yanına geleyim siz değerlendirin. eşim 2 erkek kardeş başka kardeşleri yok. eltimlerle k.valdemler aynı evde yaşıyorlar. eltimin 2 kızı var. ikincisi daha 4 aylık. ilk bebeği olduğunda beşiğinden tutun da ana kucağına beşiğinin yatağına kadark.pederim almış ve öyle park yatak bilmem ne değil, bayağı güzel ahşap beşik. şimdi benim bebeğimin beşiğini hanefi dedesi alsın deyince benim de sinirlerim normal olarak zıplamıştı.
o yüzden meleksencim ben diyeceğimi diyorum hiçbirşey de beklemiyorum tıpkı senin gibi olucam ben de sanırım. 1 çorap göremicem sanırım
uzun zamandır yoktun canım dualarımız senınle hıc sıkma canınıSlm kizlar, uzun zamandir giremedim internete, bazen de girip yorumlari okuyup ciktim.
Umarim herkes iyidir, umarim bebisler de cook iyidir.
Sizden bir ricam var, bana bol bol dua edin, yarin doktorla randevum var, bebisimin omurgasina tekrar bakilacak.
Umarim kan tahlillerindeki degerler bebegimdeki bir problem olmasin.
1 aydir uyku uyuyamiyorum, insallah yarinki sonuclarimiz iyi cikar.
Hepiniz kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin.
Noluurr ufak tefek seylere kafanizi takip da degmeyecek sacma sapan seyler icin uzulmeyin..
benı liste bası yapın walla.ben su 5 kg aldım bıle:))))2012 Temmuz anneleri birlikte zayıflıyor başlığı altında buluşuruz artık canım
kızlar gecmısı okuyamadım son 10 sayfa kaldı walla..butık bebedekı coraplar harıka:)kızıma aldım , hatta bu ılk ınternet sıparişimiz.hayırlı olsun ınsallah.o corapları giydigınde etek altından göründü mü yıyecek annesıyle babası kızını
günaydın herkeslere kızlar :)
bu gün güne güzel uyandım diyorum ama çok sinirlerim bozuk. bu gün doğum günüm. eşim akşam hiç oralı olmadı bile hem de 1'e kadar oturmamıza rağmen. bu sabah da heralde erken kalkıp kahvaltıyı hazırlar filan dedim ama nerdeeeee, sabah gayet güzel ben kalktım kahvaltıyı hazırladım, yedi gitti. ya gerçekten unuttu, ya da beni sinir etmek için hiçbirşey söylemedi. ama bu duruma gerçekten de sinir oldum
benı liste bası yapın walla.ben su 5 kg aldım bıle:))))
eklemeyi bılmedıgımden atamıyorum buraya:s bı denıcem bakalımEki Görüntüle 349080 Eki Görüntüle 349081 Eki Görüntüle 349082 Eki Görüntüle 349080 Eki Görüntüle 349081 Eki Görüntüle 349082
eklemeyi bılmedıgımden atamıyorum buraya:s bı denıcem bakalımEki Görüntüle 349080 Eki Görüntüle 349081 Eki Görüntüle 349082 Eki Görüntüle 349080 Eki Görüntüle 349081 Eki Görüntüle 349082
ısırırız ne demek teyzesi seve seve.teşekkür ederizayyy bende çok beğendim onları güle güle giysin minik kızın bizim yerimizede ısırın
ay cok guzeller bende bakiym prensesıme ıyı gunlerde gıysn canım
Canım meleğimiz iyi günlerde kullansın inşallahh
ne güzeller bunlar canım güle güle giysin güzel kızın :)
merak etme canım bende listenin başında rahatlıkla yer alabilirim 6 ya dopru emin adımlarla ilerliyorum
cok sagol canım.. aa lütfen hakkımı yeme bu benım söledıgım 3 hafta öncekı kılomdu:))))coktan 6yı gecmısımdır ben
çok güzel canım. bunları ben de gördüm sabah. almak için elim birkaç kez butona gitmedi desem yalan olur. ama kartlar uçmuş durumda daha fazla yüklenmek istemedim
çok ciciler Allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin güzel bebişine
naplım canım yaa sağlıklı olsunlarda bide veririz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?