2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bunu bende uyguladim ,,rus takvimi,,bakalim tutacakmi ama cunku daha cinsiyeti bilmiyoruz )

bende yaptım rus takvımını ama bakalım kız cıkıyo daha cınsıyetı bılmıroum.Bu arada obsetık ultrosona gırenler varmı kızlar detaylıya yanı napıolar bılmıyorum

dıkkat edın canım kendınıze
mutlu yıllar canı bebişin ve eşinle
uzun zamandır yoktun canım dualarımız senınle hıc sıkma canını
2012 Temmuz anneleri birlikte zayıflıyor başlığı altında buluşuruz artık canım
benı liste bası yapın walla.ben su 5 kg aldım bıle:))))

kızlar gecmısı okuyamadım son 10 sayfa kaldı walla..butık bebedekı coraplar harıka:)kızıma aldım , hatta bu ılk ınternet sıparişimiz.hayırlı olsun ınsallah.o corapları giydigınde etek altından göründü mü yıyecek annesıyle babası kızını

ayyy bende çok beğendim onları güle güle giysin minik kızın bizim yerimizede ısırın

canım doğum gününü kutlarım nice sağlıklı günler dilerim bebişinle ve eşinle :)

canım hosbulduk ınsallah devam eder tabı cok ısterım ben de..bazen dogum yapmıs annelere bakıyorum sayfaları haftada bı fılan ılerlıyor:)))

becerıksız ben süper eklemısım walla cicilerımzı:))cıfter cıfter..alısacaz teyzelerı zamanla

canım annem aradı şimdi. ben doğumdan sonra çalışacağım bebek anne sütünden mahrum kalmasın diye Lansinoh'un elektrikli süt sağma pompasını almış. karta 10 taksit yaptırmış mutfak harçlığından ödeyecekmiş

ayyy bende çok beğendim onları güle güle giysin minik kızın bizim yerimizede ısırın
ısırırız ne demek teyzesi seve seve.teşekkür ederiz
ay cok guzeller bende bakiym prensesıme ıyı gunlerde gıysn canım

tesekkür ederız canım daha güzelleri sizin olsun ınsallah..ben daha kücükken heves ederdim bunlara bebişim erkek olsa bıle alıp saklayacaktım..Allah bana kız bebek nasıp etti şükürler olsunkı..

çok güzel canım. bunları ben de gördüm sabah. almak için elim birkaç kez butona gitmedi desem yalan olur. ama kartlar uçmuş durumda daha fazla yüklenmek istemedim
çok ciciler Allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin güzel bebişine

ne güzeller bunlar canım güle güle giysin güzel kızın :)

merak etme canım bende listenin başında rahatlıkla yer alabilirim 6 ya dopru emin adımlarla ilerliyorum

cok sagol canım.. aa lütfen hakkımı yeme bu benım söledıgım 3 hafta öncekı kılomdu:))))coktan 6yı gecmısımdır ben

canım ben de genelde ınternte güvenıp alamıyordum ama dayanamadım bı yerlerden baslayalım dedım.abım de yanımdaydı onun da destegıyle aldım :)tesekkür ederız canım kartlarınıza cok yuklenmeyın tabii nasıl olsa daha zamanımız var rahat rahat alırsın daha sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…