- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
- 98
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.441
aynen öyle canım..doktorum gecen ay canımı sıktı bıraz ama napalım bebişler ıyı olsun.
neden canım dikkat et diye mi.benimkide tarttı sonra dedim çok mu fazla diye bana sınırdasın önemli olan aşmamamız dedi
canım ben de genelde ınternte güvenıp alamıyordum ama dayanamadım bı yerlerden baslayalım dedım.abım de yanımdaydı onun da destegıyle aldım :)tesekkür ederız canım kartlarınıza cok yuklenmeyın tabii nasıl olsa daha zamanımız var rahat rahat alırsın daha sonra
naptında bu kadar kılo aldın dedı:)bıde ben yıyemıyorum dıye sıkayet edıyrdum o ara:))))))yemeden bu kadar aldıysan test yapıcam önumuzdekı ay da devam edrse dıyet verıcem dedı.bu ay olabılırdi ama devam etmesın dedı..bıde anlamadıgım dısardan bakan hıc kılo almadın aynı duruosun sankı hamıle degılsın dıo anlamadım gıttı..bütün tartılar anlastı sanırım fazla görünmek ıcın bana
ben hep alıyorum canım internetten. bana daha uygun ve daha çeşitli geliyor. şu ana akdar bir sorun yaşamadım. 2 yıldır neredeyse tüm alışverişlerimi internette yaparım. giyim, ev eşyası hatta gıda. tam bir internet kurduyum ben
canım annem aradı şimdi. ben doğumdan sonra çalışacağım bebek anne sütünden mahrum kalmasın diye Lansinoh'un elektrikli süt sağma pompasını almış. karta 10 taksit yaptırmış mutfak harçlığından ödeyecekmiş
tesekkür ederız teyzesı..daha güzelleri senın melegının olsun ınsallah
banada öyle diyorlar canım ya karnından aldın direk diolar başka bi yerinde hiç bişi yok diyorlar..anlamıyorum kihamileyiz diye mi öyle diyorlar yoksa dediğin gibi tartılarla mı aramız bozuldu acaba
Canım bende aldım prensesime
O ciic çoraplardan
canım annem aradı şimdi. ben doğumdan sonra çalışacağım bebek anne sütünden mahrum kalmasın diye Lansinoh'un elektrikli süt sağma pompasını almış. karta 10 taksit yaptırmış mutfak harçlığından ödeyecekmiş
yok yok sorun tartıda:)bıde gögüslerım fena büyüdü bnım dıyorum benım kızcem gögsume dogru büyüor sanırım
cok sevındım canım
güle güle kullanın
kızım kardeşiyle bır gıyıncek ne de yakısacak onlara..
saglıklı gunlerde gıymelerı nasıp olsun ınsallah
Canım benim yakışır koca totolu kızlarımıza
Bende 0 yaş aldım olur inşallah.
Daireden bir arkadaşta yeğenine 1 yaş sipariş verdi.
Onun yeğeni 8 aylıkmış
Bana sen 0 yaş al dedi
Kızlar benim de göğüslerim 2 beden büyüdü.
75 beden kullanıyordum şimdi 85 oldular :26:
Kızlar benim de göğüslerim 2 beden büyüdü.
75 beden kullanıyordum şimdi 85 oldular :26:
ayyy kurban olurum ya anne işte
ahhh işte anneler yaaaa bizde böyle olacağız işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?