2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

neden canım dikkat et diye mi.benimkide tarttı sonra dedim çok mu fazla diye bana sınırdasın önemli olan aşmamamız dedi

naptında bu kadar kılo aldın dedı:)bıde ben yıyemıyorum dıye sıkayet edıyrdum o ara:))))))yemeden bu kadar aldıysan test yapıcam önumuzdekı ay da devam edrse dıyet verıcem dedı.bu ay olabılırdi ama devam etmesın dedı..bıde anlamadıgım dısardan bakan hıc kılo almadın aynı duruosun sankı hamıle degılsın dıo anlamadım gıttı..bütün tartılar anlastı sanırım fazla görünmek ıcın bana

ben hep alıyorum canım internetten. bana daha uygun ve daha çeşitli geliyor. şu ana akdar bir sorun yaşamadım. 2 yıldır neredeyse tüm alışverişlerimi internette yaparım. giyim, ev eşyası hatta gıda. tam bir internet kurduyum ben

yıne görüşürüz ınsallah kızlar...bıde ben kızıma 0 yas aldım corapları ınsallh küçük olmaz daha gıydırmeden:S kendınıze bebişlere ıyı bakın

banada öyle diyorlar canım ya karnından aldın direk diolar başka bi yerinde hiç bişi yok diyorlar..anlamıyorum ki hamileyiz diye mi öyle diyorlar yoksa dediğin gibi tartılarla mı aramız bozuldu acaba

ne güzel canım walla ıyı yapıyorsun..eşimde aynı senın gıbı cogu seyı halleder oturdugu yerden ama yok ben ılla görecem dokunacam alırken:))))kızım ıcın kırdık zincirlerı bakalım devamı gelır ınsallah

banada öyle diyorlar canım ya karnından aldın direk diolar başka bi yerinde hiç bişi yok diyorlar..anlamıyorum ki hamileyiz diye mi öyle diyorlar yoksa dediğin gibi tartılarla mı aramız bozuldu acaba

yok yok sorun tartıda:)bıde gögüslerım fena büyüdü bnım dıyorum benım kızcem gögsume dogru büyüor sanırım

yok yok sorun tartıda:)bıde gögüslerım fena büyüdü bnım dıyorum benım kızcem gögsume dogru büyüor sanırım

benimde büyüdü göğüslerim.bide normalde küçüktü ama şimdi maşallah acayip büyüdü.hatta iki göğsümünde alt tarafı çok az bi çatlak oldu o kadarda yağlanıyorum malesef

cok sevındım canım
güle güle kullanın
kızım kardeşiyle bır gıyıncek ne de yakısacak onlara..
saglıklı gunlerde gıymelerı nasıp olsun ınsallah

Canım benim yakışır koca totolu kızlarımıza
Bende 0 yaş aldım olur inşallah.
Daireden bir arkadaşta yeğenine 1 yaş sipariş verdi.
Onun yeğeni 8 aylıkmış
Bana sen 0 yaş al dedi

Son düzenleme:
kızlar merhaba bişey sorucam ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynı şey mi? çünki benim doktorum da martta gel ayrıntılı çekelim dedi şu an 17+5 haftalığım.

Canım benim yakışır koca totolu kızlarımıza
Bende 0 yaş aldım olur inşallah.
Daireden bir arkadaşta yeğenine 1 yaş sipariş verdi.
Onun yeğeni 8 aylıkmış
Bana sen 0 yaş al dedi

iyi günlerde giysin güzel kızın canım :) kızcelerimiz tam kokoş olacak desenize benim oğluşum gözlerini alamaz artık

Kızlar benim de göğüslerim 2 beden büyüdü.
75 beden kullanıyordum şimdi 85 oldular :26:

cok normal canım :) benim normalde 85 di gögüslerim baya büyüdüler. hanı sayz olarak 100 olmustur :) bide zayıfım dusun nasıl duruyo yaa ozel kucuk gosteren sutgen takıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…