2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim kafam karıştı ama bi renkli ultrason birde ayrıntılı ultrason yapılıyormuş bunların ne farkı var ki...

kızlar merhaba bişey sorucam ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynı şey mi? çünki benim doktorum da martta gel ayrıntılı çekelim dedi şu an 17+5 haftalığım.

bildiğim kadarını paylaşayım kızlar. ayrıntılı ultrason denilen şey bebeğin iç organlarına bakılması demek. midesi, böbrekleri, kalbi, damarları tek tek herşeyi inceleniyormuş. omurga kemikleri, parmakları tek tek sayılıyormuş. kalbinin odacıkları filan aklınıza gelebilecek her yeri. ayrıntılı demek bu demek. bazı hastanelerde renksiz olabiliyor, bazıları 3 boyutlu bazıları 4 boyutlu oluyormuş. önemli olan organlar yani, makinaın boyutu renkli olup olmaması sadece fiyatı etkiler bence. bide bazı yerler cd ye kaydedip veriyor. benim gideceğim yer 4 boyutlu cihazla bakıyormuş ve cd ye kaydedip veriyormuş 75 lira dedi geçen ay yaptıran arkadaşım, bilmiyorum zam filan geldi mi, telefonda fiyat söylemiyoruz dediler sordumda.. durum bu işte umarım yardımcı olmuşumdur..

sevgili flamekiss, doğumgünün kutlu olsun, mutlu neşeli, sağlıklı yaşların olsun.
Eşin akşama bir şeyler düşünüyordur belki gününü beklenti içinte hayal kırıklığı içinde geçirme, sen en sevdiğin kişileri ara en sevdiğin yemeği yap, hatta istediğin bir hediye varsa (eşin alsa niye aldın diyemeyeceğin) git al. Bu hayat beklemekle geçmez, hele bizlerinki gibi ailesinde bu terbiyeyi almamış, evin paşası olarak yetişmiş küçük erkeklerden beklemenin boşuna olduğunu bir çok kadın anlamıştır eminim.canını sıktığınla kaldığını göreceksin.temennim eşinin sürprizini saklamak için böyle davrandığı ama malesef sevdiğini göstermeye fırsat arayan kişi sabah ta öper kutlar akşam da sürprizini yapar.

ben bursa'da özel bir hastaneye sgklı olarak gidiyorum. normal muayene katkı payı dışında bir ücret yok.3 boyutlu ultrason kullanan doktor ayrıca bunun için para alamazmış zaten. doktor muayene ücreti ödüyorsun yani. benim gittiğim doktorun biraz yüksek 75 tl katkı payı var. ama çok daha düşük olan bir çok yer var.
Detaylı ultrason farklı bildiğin gibi o radyoloji uzmanı tarafından yapılıyor. ben 1 martta gideceğim ücreti 175 tl imiş.

cnm biişey sorcam jimere mi gidiyorsun.. bende bursada jimere gidiyorum da 175 demişlerdi daha randevu almadım

bunu bende uyguladim ,,rus takvimi,,bakalim tutacakmi ama cunku daha cinsiyeti bilmiyoruz )

canım benim kardeşimin falan da hesaplayınca tutuyor ama bu hesaplama doğru mu? hangi arkadaştı hatırlamıyorum onun hesaplamasında yıllard aha değişikti o daha doğru galiba ben emin değilim çünkü. senin cinsiyetin ne çıktı hesaplamada?

bende biraz alışveriş yaptım bu arada ama netten nedense mağazalarda bir türlü karar verip bişey alamadım henüz :) Eki Görüntüle 349169

çok teşekkür ederim şimdi anladım canım inşallah sağlıklı olsun da bebişlerimiz başka bişey istemeyiz

çooook tatlılar güle güle giymeyi nasip etsin Allah sağlıklı günlerde giysin.. ben daha hiçbişiy almadım annem kayınvalidem bişeyler almışlar daha erken diyorum ama bunlar çok ciciymişşşş

bende rus takvımınde ve cın takvımınde cınsıyet erkek cıkıyo canım,ama daha cınsıyetını bılmıyoruz cunku dun bıze arkasını donmustu gostermedı doktor ugrastı ama goremedım dedı o yuzden ıkı hafta sonra tekrar randevumuz var ozaman kasmetse ogrences artık canım.

bebek hakları yazandan ben de almıştım çok şeker bişey :)

bunların hepsı coook coook guzel yaaa bayıldım bayıldım....

Canım çok güzel hepsi iyi günlerde kullan

dediğin dogru ayrıntılıda baya ayrıntılı bakılıyor ama bir de renkli var ... nasıl taramalar zamanı gelince yapılıyor ayrıntılı da belli bir zamandan sonra yapılıyor .. renkli biraz daha basit hali oluyor o halde...

MERHABA KIZLAR AZ ESKIYE BAKTIM BASIM COK AGRIYO HEPSINE BAKAMADIM KUSURA BAKMAYIN

KILO KONUSUNA GELINCCE 4 KILO ALMISIMDIR DOKTORUM 10 KILOYU GECERSIN SORUN OLMAZ DEDI
AMA BEN HIC TAKMIYORUM KIZIMDA 18 ALDIM KIZIM 6 AYLIK YOKTU KILOMA KAVUSMUSTUM

SIMDI MEDICALPARK LA KONUSTUM RENKLI ULTRASON 13 MUANE 36 DEDI TOPLAM 50 FALAN DEDI
KADINA 2 DEFA SORDUM HASTANE DAHA ACILALI 4 AY OLDU COK LUKS BU KADAR FIYATA SASIRDIM
BEN HER AY RENKLI ULTRASONA GIDEYIM BAGLI

KIZIMDAN GRIP BIZE GECTI ESIMLE KIZLAR BURNUM AKIYO BOGAZLARIM OYLE KOTU AGRIYOKI SU ZOR ICIYORUM
SABAH OGLUM KIZLAR BI VURMA MODUNA GIRMIS INANIN 20 TEPIK SAYMISIMDIR SASIRDIM VALAHI
ESIMIN ELINE BIILE GUMLUYO VURDU MASALLAH KIZIMDAN DAHADA HIPERAKTIF BI OGLUM GELIYO

bakalım seninki de doğru çıkacak mı? iki hafta sonra gösterir herhalde canım hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah

çooook tatlılar güle güle giymeyi nasip etsin Allah sağlıklı günlerde giysin.. ben daha hiçbişiy almadım annem kayınvalidem bişeyler almışlar daha erken diyorum ama bunlar çok ciciymişşşş

bebek hakları yazandan ben de almıştım çok şeker bişey :)

bunların hepsı coook coook guzel yaaa bayıldım bayıldım....

Canım çok güzel hepsi iyi günlerde kullan

sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah, çok küçük ekledim fotoları çok belli olmuyor ama neyse anlamışsınızdır siz. ben de almıyorum aslında ama tulumlar 7 TL. falandı ondan aldım. bir de bu battaniyelerden beğenmiştim piyasada 33 TL. falan markafonide 23 TL. kıyafetler böyle ucuz olunca alayım beğemezse de evde giyer dedim, bebiş bu pisletir iki de bir çamaşır yıkama derdim olmasın.

bende netten aldım ciciler gelmesini dört gözle bekliyorum...sizinkileri görünce bende hevese geldim şimdi :) güle güle kullansın bebişleriniz......

evlimutluçocuklu nerelerdesin göremiyorum seni ?

bilgiliilgiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şekerim ben seni rüyamda gördüm bana hediyeler almışsın gönderiyodun siyah uzun saçlı bi bayandın hatta sabahında hemen yazdım arkadaşlara hatırlayan vardır.. dedim yoksa çekilişte bana mı çıkacaksın çekilişte var mısın bu arada

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 349122 Eki Görüntüle 349123

Kızçelerimizin birde giydirdikten sonra çekeriz inşallah
inşallah canım ınsallah
Canım benim yakışır koca totolu kızlarımıza
Bende 0 yaş aldım olur inşallah.
Daireden bir arkadaşta yeğenine 1 yaş sipariş verdi.
Onun yeğeni 8 aylıkmış
Bana sen 0 yaş al dedi

sıcak bile olsa heveslık gıydırcem valla..ay ınsallah nasıp olursa ramazan bayramına baya toparlanmış olacak yavrularımız belkı o zamana giydıririz

canım baya ucuzmus..18 kıloyu 6 ayda verdıysen maasallah valla ınsallah bızde hemen düzene gireriz, kısıden kısıye değişir tabi bünye yapısı

inşallah canım ınsallah

sıcak bile olsa heveslık gıydırcem valla..ay ınsallah nasıp olursa ramazan bayramına baya toparlanmış olacak yavrularımız belkı o zamana giydıririz

Canım Ramazan bayramı olmasa da Kurban Bayramına giydiririz kuzularımıza.
Eşim diyor ki eskiden internetten kendine, eve bişeyler bakardın
Şimdi hep kızımıza bakıyorsun diyor
Önceliklerimiz şimdiden değişti

canım baya ucuzmus..18 kıloyu 6 ayda verdıysen maasallah valla ınsallah bızde hemen düzene gireriz, kısıden kısıye değişir tabi bünye yapısı

tatlım ıyımıs cok fıyat bırde dogum ucretı 58o dıye duydum dogruysa dogumuda orda yaparıım

canım dogumda su bebek plasenta kan falan kender aldıgın kılonun yarısı anında gıdıyo
oburunude zaten uyukusuzluk yordunluk emzırme hhemen verıyosun valahı

Maşallah canım paşamıza
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…