2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok ilginç bir rüyaymış canım hayır olsun inşallah, ben de biraz önce resimleri eklerken hediye topiğine gireyim dedim içimden, rüyan doğru çıksın canım biz birbirimizi seçeriz istersen öyle yapabiliyormuşuz sanırım :26:

saç rengi ve boyu tutmamış ama 1 sene öncesine kadar öyleydim canım, güzel çıkmışımdır umarım rüyanda.

flamekiss doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara, eşin akşama kutlayacaktır belki şimdiden canını sıkma bence. böyle şeyleri umursamayan bir eşin yok ki senin hatırladığım kadarıyla sevgililer gününü çok güzel kutlamıştı canım, boşuna canını sıkma akşamı bekle

bu arada bana sağlık ocağındaki ebe, detaylı ultrason çok önemli muhakkak bu işin uzmanı olduğuna emin olduğun birine gitmelisin dedi, onun bebişinin bir böbreği diğerinden küçükmüş detaylı ultrasonda belli olmuş. dr.umda bir prof.e yönlendirdi, hocasıymış, ben de ona gittim dedi, nette araştırdım bu prof.çok iyiymiş sonra randevu aldım 350 TL. dediler, bana fazla geldi ama eşim git dedi neyse işte ona gideceğim ben de bi sorunu yoktur inşallah bebişlerimizin.

kızlar bir de bilginiz var mı bu ağız temizleme mendilleri gerekli birşey mi acaba sitelerde hep görüyorum da merak ettim

Son düzenleme:
bende netten aldım ciciler gelmesini dört gözle bekliyorum...sizinkileri görünce bende hevese geldim şimdi :) güle güle kullansın bebişleriniz......

evlimutluçocuklu nerelerdesin göremiyorum seni ?

Slm canİm ya iki gundur sular yoktu bugun varken evimi temizlim dedim anca siteye girebildim nasilsin ?

hayrolsun inşallahh evet canım öyle yapabiliyoruz biz luxxorla seçmiştik birbirimzi ammavelakin senle de hediyeleşebiliriz sorun değil benim için çekiliş dışında yani

bu arada mendiller hemde çokkkkk gerekliii canımm 10 tane en az olmalı bnce..

anladım canım pekii bu dört boyutlu olan ayrıntılımı ayy kafam karıstı ben şimdi oraya gidince ne diycem giriş yaptırrken normal doktorumu diycem yoksaaa direk 4 boyutlu ultrasonamı girmek istiorum dicem

tamam canım seni onu görmüşsün artık bebişinin kısmeti bu demek ki geri çevirmeyelim biz seninle ayrıca hediyeleşelim o zaman :) alayım o zaman ben de yani en son yeni doğmuş bir beke görmemin üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçtiğinden hiçbişey bilmiyorum. herşey de kitaplarda yazmıyor maalesef iyi ki varsınız

Alıştık canım birbirimize görmeyince merak ediyoruz

vallahi öyle oldu canım ya aklım sureklı burda kim var kim yok ne haberler var die düşünüyom giremesem de benm hiç samimi kı arkadasım yok derdimi paylasacagım evinde tek kızıyım annemdende uzagım... sizler bana çok iyi geliyorsunuz ..........

Alıştık canım birbirimize görmeyince merak ediyoruz

vallahi öyle oldu canım ya aklım sureklı burda kim var kim yok ne haberler var die düşünüyom giremesem de benm hiç samimi kı arkadasım yok derdimi paylasacagım evinde tek kızıyım annemdende uzagım... sizler bana çok iyi geliyorsunuz ..........

Canım bosaltım mesaj kutumu saol soyledıgın ıcın

agız mendılerı o kadar lazım oluyokı emınce agzından fazlalık sut akıyo
salyası hep akıyo su ıcınce falan cok lazım en az 10 adet olmalı mınıdamlanın kıler cok yumusak
gecen ogluma almıstım 6 adet bı pakete satılıyo 2 paket yeterlı gelır kızlar

bısı yapasım yok bugun nedense benım
Renklı ultrasona bır kac hafta sonra gıdıcem ınsallah
23 subata kızımın dogum gunu var o gun mu gıtsem acaba buyuk mutluluk olur

ne güzel çifte mutluluk olur :) ablasının doğum gününde kutlamış olur canım

Benim de bütün sevdiklerim uzakta..
Birbirimize çok destek olduğumuzu düşünüyorum ben

Kızının doğum gününde git annesi..
Kızınıda götürürsün..
Hastaysan hiçbir şeye dokunma.
Yat uzan dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…