- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.481
bilgiliilgiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şekerim ben seni rüyamda gördüm bana hediyeler almışsın gönderiyodun siyah uzun saçlı bi bayandınhatta sabahında hemen yazdım arkadaşlara hatırlayan vardır.. dedim yoksa çekilişte bana mı çıkacaksın çekilişte var mısın bu arada
bende netten aldım ciciler gelmesini dört gözle bekliyorum...sizinkileri görünce bende hevese geldim şimdi :) güle güle kullansın bebişleriniz......
evlimutluçocuklu nerelerdesin göremiyorum seni ?
Slm canİm ya iki gundur sular yoktu bugun varken evimi temizlim dedim anca siteye girebildim nasilsin ?
çok ilginç bir rüyaymış canım hayır olsun inşallah, ben de biraz önce resimleri eklerken hediye topiğine gireyim dedim içimden, rüyan doğru çıksın canım biz birbirimizi seçeriz istersen öyle yapabiliyormuşuz sanırım :26:
saç rengi ve boyu tutmamış ama 1 sene öncesine kadar öyleydim canım, güzel çıkmışımdır umarım rüyanda.
kızlar bir de bilginiz var mı bu ağız temizleme mendilleri gerekli birşey mi acaba sitelerde hep görüyorum da merak ettim
45 dk.da çok uzun değil mi yani o kadar süre ne yapıyolar ki ... benim ki de herhalde 15-20 dk. falandı sanırım pek onun farkında değildim o an ağlamaktan ...
karaböcüğüm şimdi şifayla görüştüm 4 boyutluymus cihazları ve sağlık güvencesi karşılıyor ekstra ücret almıyoruz dedi....
Hoşgeldin canımmm
Slm canİm ya iki gundur sular yoktu bugun varken evimi temizlim dedim anca siteye girebildim nasilsin ?
hoşgeldin canım :)
hayrolsun inşallahhevet canım öyle yapabiliyoruz biz luxxorla seçmiştik birbirimzi ammavelakin senle de hediyeleşebiliriz sorun değil benim için çekiliş dışında yani
bu arada mendiller hemde çokkkkk gerekliii canımm 10 tane en az olmalı bnce..
hoşbuldum canımm nbr
hoşgeldin canım :)
Alıştık canım birbirimize görmeyince merak ediyoruz
Alıştık canım birbirimize görmeyince merak ediyoruz
Canım bosaltım mesaj kutumu saol soyledıgın ıcın
agız mendılerı o kadar lazım oluyokı emınce agzından fazlalık sut akıyo
salyası hep akıyo su ıcınce falan cok lazım en az 10 adet olmalı mınıdamlanın kıler cok yumusak
gecen ogluma almıstım 6 adet bı pakete satılıyo 2 paket yeterlı gelır kızlar
bısı yapasım yok bugun nedense benım
Renklı ultrasona bır kac hafta sonra gıdıcem ınsallah
23 subata kızımın dogum gunu var o gun mu gıtsemacaba buyuk mutluluk olur
vallahi öyle oldu canım ya aklım sureklı burda kim var kim yok ne haberler var die düşünüyom giremesem debenm hiç samimi kı arkadasım yok derdimi paylasacagım evinde tek kızıyım annemdende uzagım... sizler bana çok iyi geliyorsunuz ..........
Benim de bütün sevdiklerim uzakta..
Birbirimize çok destek olduğumuzu düşünüyorum ben
Canım bosaltım mesaj kutumu saol soyledıgın ıcın
agız mendılerı o kadar lazım oluyokı emınce agzından fazlalık sut akıyo
salyası hep akıyo su ıcınce falan cok lazım en az 10 adet olmalı mınıdamlanın kıler cok yumusak
gecen ogluma almıstım 6 adet bı pakete satılıyo 2 paket yeterlı gelır kızlar
bısı yapasım yok bugun nedense benım
Renklı ultrasona bır kac hafta sonra gıdıcem ınsallah
23 subata kızımın dogum gunu var o gun mu gıtsemacaba buyuk mutluluk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?