- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.501
evet ben de katılıyorum canım. hani derler ya, malım seni vereyim mi kötü olayım, vermeyeyim mi kötü olayım diye. nasılsa her halikarda üzüleceksin. bari vermeyip üzül bundan iyi. benim de altınlarımı istediler görümceme ev almak için. o yüzden alel acele satıp ben ev aldımama ne kıyametler koptu o ayrı. olsun diğer şekilde de kopacaktı. bu defa da ödemeyeceklerdi kıyamet koparacaktım. bari şimdi kendi evim oldu. %80i borç ama olsun napayım :)
kızlar bu arada sizle paylasmayı unuttum iki gundur oğlusumu hissediom :)))))))))))
tamam canım seni onu görmüşsün artık bebişinin kısmeti bu demek ki geri çevirmeyelim biz seninle ayrıca hediyeleşelim o zaman :) alayım o zaman ben de yani en son yeni doğmuş bir beke görmemin üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçtiğinden hiçbişey bilmiyorum. herşey de kitaplarda yazmıyor maalesef iyi ki varsınız
ay canım yaa bende iki gündür hissediyorum pıt pıtaynı zamanda oğluşlarımız hareketlendiler desene :)
ay ne güzel canım yaaa önce tereddüt ediodum sonra dedim yok artık bagırsak hareketi böle mi olur bassbaya tekmelio:d
aynen canım ya aynı şeyleri bende düşündümözellikle otururken ve uzanırken hissediyorum :)))))))
seni tebrik ediyorum, çok iyi yapmışsın.
ay millet ne kadar rahat yaa.. gelinin altınlarıyla görümceye ev!!!kimin aklı bu hakkınızı savunun, tavrınızı koyun. gerekirse başta kötü olursunuz. sonrasında hem kötü olup hem ceremesini çekmekten iyidir.
adam yüzsüz yani napalım eşim arabayı satıp gönderiyim diyor biri bana böyle dese ben onun yüzüne bakamam bidaha utancımdan benim yüzümden niye malını satsınlar zaten satarsak bidahada zor alırız hamileliğimde acil bir durum olmasını bekliyorum eve taksi çağırıp eşimi götürmicem
kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff
kızlar konumuzla pek alakalı degil ama birşey sormak istiyorum benim 10 aylık bir kzım var ve adıyla seslenince adını bilmiyor tepki vermiyor bakmıyor sizce normalmi yoksa doktora götürmelimiyim çaresiz kaldımm çok yerde araştırdım kafam iyice karıştı..daha önce dogum yapan anneler yardım edin bana iyice psikolojim bozuldu...((
kızlar bu arada sizle paylasmayı unuttum iki gundur oğlusumu hissediom :)))))))))))
Gözün aydın canım darısı başımıza..
canım benım kızım 3 veya 4 aylıktı tam aklımda dıl ısmını soyledıgımızde donerdı basını
ısmını bılırdı 10 aylık surec cok acaba ısıtme gıbı veya ısmıne bakıyoda sanaamı bakmıyo gıbı gelıyo
normalde bebekler 4 aylıken bıle ısmıne donup bakar bıldıgım benım
sadece adına bakmıyor yüksek veya alçak seslere tepki veriyor gelişim olarak çok iyi reklamlara tepki veriyor bay bay yapıyor el çırpıyor müzik olunca oynuyor yanlızca adını seslenıince bakmıyor hey şişşt falan diyince bakıyor garip işte anlayamadım ama en iyisi doktora götürmek...
ayrıntılı ultrasona 19+5 te girdim ben. ama sanırım en iyisi 22. haftada girmekmiş. 4 boyutluda her şeyini görebiliyosun ama tabi benzeme konusunu ben abartıyorum. ama kızlaarrr yaaa gidin siz de görün yaa :) anlatamıyorum nasıl bişey olduğunu :)
ACİLLLLLLLLLLL
kIZLAR bu detaylı ultrasona kaçıncı haftada girilmesi gerekiyor ben daha tetenoz aşımı bile olmadım onu ne zaman olacağım 18+4 deyim bugün ve şeker yüklemesini martın 1 de yaptıracağım aynı gün tetenaz aşısınıda olsam problem olurmu
İş yerinden sürekli izin alamayacağım için diyorumki aşıyıda şeker yüklemesinide detaylı ultrasonuda aynı gün yaptırabilirmiyim ne diyorsunuz
günaydın kızlarrrr lapa lapa kar war burdaaa :))) bide yeni uyandm masallah banakızlar bişey sormak istiorum ben carsamba gunu doktora gidecegim.ayrıntılı ultrasona kesinlikle git demedi.cinsiyetini kesin olarak ögrenmek istersen gidebilirsin dedi.ama ben bebişimi daha yakından görmek istiorum 3 boyutluya gitsem olmazmı bide özel hastanelerde giriş üceti haricinden bu ayrıntılı yada üç boyutlu ultrsasonlar için ayrı bi ücret alıolarmı.yani sigotalıda olsan alıolarmı?
canım baska seyler bakıyorsa tek ısmıne bakmıyosa donusumlu bısın dır
cocukların bazı donemlerı tuhaf oluyo az daha bekle belkıde kendı ıstemedıgı ıcın bakmıyo
mesela bız 2 yasına gırıyoruz 1 haftadır 2 yas sendromuna gırdık herseye aglıyoz kızıyoruz
sınırlı oluyoruz yanı kızım her donemde deyısıyolar canım bu sıpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?