2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

seni tebrik ediyorum, çok iyi yapmışsın.

ay millet ne kadar rahat yaa.. gelinin altınlarıyla görümceye ev!!! kimin aklı bu hakkınızı savunun, tavrınızı koyun. gerekirse başta kötü olursunuz. sonrasında hem kötü olup hem ceremesini çekmekten iyidir.

tamam canım anlaştık o zamn senlede ayrıyetten hediyeleşiriz böyleceee rüyamı gerçekleştiriz mersi şekerimm seni rüyamda görmem gerçekten ilginçti ama hani senle fazla muhabbet etmedik mesela ama ben seni gördümm nasip

o zaman çekilişten sonra hediyeleşme başlayınca senle de irtibata geçeriz

kızlar konumuzla pek alakalı degil ama birşey sormak istiyorum benim 10 aylık bir kzım var ve adıyla seslenince adını bilmiyor tepki vermiyor bakmıyor sizce normalmi yoksa doktora götürmelimiyim çaresiz kaldımm çok yerde araştırdım kafam iyice karıştı..daha önce dogum yapan anneler yardım edin bana iyice psikolojim bozuldu... ((

sağol canım. çok haklısın söylediklerinde. sen kendine acımazsan, kimse sana acımıyor.

millet ne kadar rahat ya.. valla kullanıyorlar insanı..
alie ise, kardeşse daha da rahat.. sanki sana sormuş, sana güvenmiş borç yaparken

kızlar şimdi eşim aradı arabayı satmayıp arkadaşından kendi adına borç alacakmış eninde sonunda borç bize kaldı yani offff offff

ben senin yerinde olsam, eşimle konuşur mani olurdum. ikna edemezsen bile fikrini bilsin. sonucu iyi görünmüyor çünkü,
ceremeyi yine siz çekeceksiniz. en azından daha sonra böyle bi şey olduğunda elinde kozu olur.
öyle rahat davranamaz eşin..

canım benım kızım 3 veya 4 aylıktı tam aklımda dıl ısmını soyledıgımızde donerdı basını
ısmını bılırdı 10 aylık surec cok acaba ısıtme gıbı veya ısmıne bakıyoda sanaamı bakmıyo gıbı gelıyo
normalde bebekler 4 aylıken bıle ısmıne donup bakar bıldıgım benım

sadece adına bakmıyor yüksek veya alçak seslere tepki veriyor gelişim olarak çok iyi reklamlara tepki veriyor bay bay yapıyor el çırpıyor müzik olunca oynuyor yanlızca adını seslenıince bakmıyor hey şişşt falan diyince bakıyor garip işte anlayamadım ama en iyisi doktora götürmek...

canım baska seyler bakıyorsa tek ısmıne bakmıyosa donusumlu bısın dır
cocukların bazı donemlerı tuhaf oluyo az daha bekle belkıde kendı ıstemedıgı ıcın bakmıyo
mesela bız 2 yasına gırıyoruz 1 haftadır 2 yas sendromuna gırdık herseye aglıyoz kızıyoruz
sınırlı oluyoruz yanı kızım her donemde deyısıyolar canım bu sıpalar

ben de çok merak ediyorum. sabretmek zor yaa.. başta doktorum 20. hafta demişti. geçen de 24e kadar vaktin var dedi. ben de 23. hafta gitmeyi düşünüyorum,inş

18-24 arası diyorlar ayrıntılıyı. aynı günde bi problem olacağını sanmıyorum. şeker yüklemesi çok basit merak etme..

valla istanbulda alıyorlar, hem de öyle bi alıyorlar ki.. birkaç yeri aradım sordum. 200den başlıyor fiyatlar. ama devlet hastanesine de gidebilirsin, o zaman ücretsiz olur.

Kızlar bende yarın kontrole gidicm aklıma geldikçe bölee yüreğim ağzıma geliyor...
Hem çok özledim 1 ay oldu bebişimi görmeyeli hem de acayip stresliyim inş. kötü bişi çıkmaz herşey yolundadır diye...
13. haftada bize %99 kız demişti umarım cinsiyetimiz de değişmez herşeyimiz pembeli morlu alınıo :))

Bugün hiç geçmez artık bana umarım yarın güzel haberlerle geliriz hepimiz...
,
,

umarım öyledir ve bu sendromu çarçabuk atlatırlar yoksa ben atlayacam ona :))) neyse canım senide sıktım saol yardımın için

slm kızlar...
çok yorgunummm... ayaklarım ağrıyor.. kasık sancım var.... offf bitmek bilmiyor bu sancılar...

canım da sıkıldı biraz... özeline gittiğim doktor devlette de görev yapıyordu ve benim özel durumumdan dolayı bilerek seçmiştim.. baştanda konuşmuşuk, sezeryanımı devlette yapmk zorundaydım... ama tamgün yasasndan dolayı ayrılmış.. sadece özele devam ediyor, şimdi devletten bir doktor bulup ona gitmek istemiyorum.. doktorumdan çok memnunum. ama özelde sezeryan olmamıda kalp doktorum istemiyor.... napcam biliyorum... çok stresliyim(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…