- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.701
rica ederizz kızımlaaatamam canımm sen de bizim cicilerimizi gör :)
aynen aynen
tamam canikommm bakıyorum linki yollarmısın bana
anladım canım ben normaldede nisaya gidiyosun sandımbayrampaşa hastanesinde günhal hnm
caım hangi hastaneye gidiyosunuz ikinizde
nisa hastanesi canım
kızlar ve bebişleri nasılsınız bugün gündüz pek fazla giremedim işlerin yogunluğundan merak ettim sizleri
hoşgeldin canım nasılsınn biz kızımla gayet iyiyiz:))
Hoşbulduk canım her zaman iyi olun inşallah bizde oğlumla iyiyiz tekmelere başladı şimdi uyandı galiba sabah o kadar çikolata yedim banamısın demedi 20 hafta bi geçseydi kaşınıyorum esas tekme nasıl olacak bakalım
kızlar ve bebişleri nasılsınız bugün gündüz pek fazla giremedim işlerin yogunluğundan merak ettim sizleri
hoşgeldin cnaımm bizde kızımla çok iyiyiz çok şükürr tekmelerle boğuşuyoruz
kızlar içinizden tetanoz yaptıran oldu mu?bana cbu hafta için gün vermişlerdi.cuma günü gitsem tam 20 hafta oluyor. .siz haftada yaptıracaksınız?ya da yatptıran oldu mu?
bir de ayrıntılı ultrasona tam olarak hangi hafta giriliyor?doktorm 22-23 haftalarda geleceksin dedi ama daha önce gittiğim bi doktorda 20 demişti. kafam karışık biraz.
canım ben haftaya yaptıcam aşımı 20.haftamda oluyorum.. ayrıntılıya da 22.-24. hafta arası en ideali dedi doktorum...
kızlar içinizden tetanoz yaptıran oldu mu?bana cbu hafta için gün vermişlerdi.cuma günü gitsem tam 20 hafta oluyor. .siz haftada yaptıracaksınız?ya da yatptıran oldu mu?
bir de ayrıntılı ultrasona tam olarak hangi hafta giriliyor?doktorm 22-23 haftalarda geleceksin dedi ama daha önce gittiğim bi doktorda 20 demişti. kafam karışık biraz.
bende oraya gidiyorum canım
senin dr. hangisi benim asiye hnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?