2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pnrali tatlim cicileriiniz cok guzel gule gule giysin kucuk prensesin insallah

kizlar bizde anne annemize beyendigimiz cicileri aldirdik daha aldigi ciciler var ama nete onlari bulamadim
bunlari bulduum tek oburlerinide ingiltereden gelince resimlerini cekerizs artik

canım çooookkk saolll senin paşanınkilerde çok güzellerrrr güle güle giysinnn

canım çooookkk saolll senin paşanınkilerde çok güzellerrrr güle güle giysinnn

cok saol canim annem mazaya giti bende neteki sayfasini actim
anne sunu al soyle anne bunu al bu kadar fiyati diye yonlendirdim beyendiklerime
eve geldiki hepsi ayni anne kiz ikimizde deliyiz biraz soylemediklerimize almis indirimde gordugu
annem cok sever alis verisi babam ona cok kizar bu yuzden

canım fıyat cok ıyı..benım yengem göztepede yaptı sgklı oldugu ve tanıdık vs ıle sezeryan 2500 fıyat cıkardılar normalde 7000dı.uçmuşlar
canım maalesefkı eşler bızım kadar ınce düşünemeyebılıyor bızde kendımız gıbı sanıp beklentı ıcıne gırıyoruz.ıstedıgımız gıbı olmayınca da hayalkırıklıgı oluyo.en ıyısı beklentı ıcıne gırmemek..onların dogası böle(istısnalar war tabı)..ama esın yıne de cıcek getırmıs hıc dusunmemıs degıll.bencede sartlar uygun degılmıs o yuzden hıc alınganlık yapma tadını cıkar şükret ki esın yanında
cok tatlı canım güle güle gıysın ınsallah kızcen
Kızlar herkez kendine geçici mail adresi alsın burdan özel mesajlada verelim birbirimize ekleyelim rahat rahat yazışalım olmazmı sonrada facemizi verip
bence süper fıkır.fakat hepımız onlıne ken kım kıme cewp yazacak karısabılır:))))
canım bana 29subata gün verdı saglık ocagı.20+3 oluyorum sanırsam
cok guzeller maasallah paşan cok sanslı ananesınden..benımde cogu akrabam almanyada sakın fazla bıse alma bız basladık oyuncaklarrına kadar alıyoruz dedıler benım bıle bebeklıgım vs hep ordan getrmısler ıhtıyaclarımı, kızımı da unutmuyorlar sagolsunlar bızden heveslıler

Bana sağlık ocağı 27 mart için gel o zaman vurucaz dedi ayrıntılı ultrason içinde doktorum 3 hafta sonra gel dedi tam 20. haftayı doldurmuş olucam 20.haftada bakılıyor dedi benim doktorum

çokk saoll canım daha güzelleri senin olsun:))

çok tatlılar yaaa melekcimm güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah :)

çokk saoll canım daha güzelleri senin olsun:))

ınsallah canım..hele grili elbıse takımınıza bayıldık..ben daha almadım kızıma mevlüt takımı fılan babamızı beklıyoruz accık o da zevkıne varsın alısverısın:)))

ayy kızlar sanırım asker gıdıyor dısarıda korna sesleri konvolar war.Allah sag salım gıdıp dönmeyı nasıp etsın hepsıne.erkek annesı olmak da zor..

kızlar ben bıde bazen gercek isimlerımızı cok merak edıyorumkımımızın kullanıcı adından az cok bellı ama hıc bellı olmayanlarda var:)))daha isimler böyleyken bulusacagımız zaman nasıl olur bılmıyorum:))))

çok saol canımm bıcır bıcırlar:))) amin canım benim kardeşimde asker

evet canım bende merak ediyorum benim belli olduğu üzere pınar:))

bende 18+4 üm inşallah bende hissederim artık herkesler hissedip ben daha bişi hissedemeyınce kendimi kötü hissedıyorum. biliyorum herkesde farklı ama gelde anlat işte...

canım hıc sıkma canını desek de burda okudukca bıle canın sıkılır emınım.bı 20. haftana kadar kendıne bebısıne ızın ver bakalım..hıc beklemedıgın anda pıtlar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…