- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.721
bi ben mi kaldım bebişin hareketlerini hissedemeyen((
pnrali tatlim cicileriiniz cok guzel gule gule giysin kucuk prensesin insallah
Eki Görüntüle 350061
Eki Görüntüle 350062
Eki Görüntüle 350063
Eki Görüntüle 350064
Eki Görüntüle 350065
Eki Görüntüle 350066
kizlar bizde anne annemize beyendigimiz cicileri aldirdik daha aldigi ciciler var ama nete onlari bulamadim
bunlari bulduum tek oburlerinide ingiltereden gelince resimlerini cekerizs artik
canım çooookkk saolll senin paşanınkilerde çok güzellerrrr güle güle giysinnn
canım fıyat cok ıyı..benım yengem göztepede yaptı sgklı oldugu ve tanıdık vs ıle sezeryan 2500 fıyat cıkardılar normalde 7000dı.uçmuşlartatlım yemek yapıyodum pek bakamadım nete
evet gebze subesı canım zaten acılalı 4 ay oldu cok luks ınanamasın odalar nasıl
onun ıcın sasırdım oyle deyınce fıyata bı pazartesı gıdeyım bakalım ne olcak
doktora renklı ultrasonada ıstıyorum dıyeyım bakalım 13 tl mı tek alcaklar
arkadasım aramıs dogum fıyatını sormus medıcalparkta 580 demısler normal doguma burda kıne
bende 580 lıraysa dogumda medıcalparka gıdeyım dıyorum zaten obur gıtım hastaneyede
35 tl oduyodum fı fark yok burcu hanımıda cok mest edıyolar bakalım bıze nasıl davranıcak
canım maalesefkı eşler bızım kadar ınce düşünemeyebılıyor bızde kendımız gıbı sanıp beklentı ıcıne gırıyoruz.ıstedıgımız gıbı olmayınca da hayalkırıklıgı oluyo.en ıyısı beklentı ıcıne gırmemek..onların dogası böle(istısnalar war tabı)..ama esın yıne de cıcek getırmıs hıc dusunmemıs degıll.bencede sartlar uygun degılmıs o yuzden hıc alınganlık yapma tadını cıkar şükret ki esın yanındamrb kızlar çok mioralim bozuk. dün eşim elinde bi çiçekle geldi, doğum günün kutlu olsun filan dedi öptü. neyse; dün hava kötü olduğundan sabah işe arabayla gidememişti servise binmişti. neyse oturduk filan baktım ne pasta geliyor ne bişey, aşkım dışarı çıkalım diye tutturdu, dışarısı da nasıl bir fırtınaydı anlatamam, tipi vardı resmen, evin içinde camlar bile uğulduyordu o derece kötüydü hava. bende bu soğukta dışarı çıkamam dedim, işte aşkım ben arabayla gidecektim sana pastanı filan alıp süpriz yapacaktım dedi, baktım hiçbişey yok moralim iyice bozuldu. ve bu bizim evlendiğimizden beri evimizdeki ilk doğum günümdü. bende boşver artık yarın alırız pastayı dedim. bu gün de dışarı çıktık, akşama kadar işlerimizi hallettik, eve döndük baktım hala ne pasta var ne bişey. eve gelince dedim ben de : keşke yediğimiz yemeğin üzerine mum dikseydik diye! aaa aşkım ben hemen gidip pasta alıyorum dedi ve gitti şimdi. moralim acayip bozuk, pasta filan görmek de istemiyorum. şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. msj attım ben de düşündüğün için teşekkür ederim ama ben pasta filan istemiyorum diye. insan hamile eşine böyle yapar mı yaben çalışmıyorum o halde bile onun doğum gğünlerinde istedikklerini yapmak için elimden geleni yapıyorum. ne pastasını eksik ediyorum ne bişey, o bir pasta alıp gelmedi bile. söyledikten sonra gitti. şimdi böyle yapan çocuk olunca hiç hatırlamaz artık. inanın sinirim çok bozuldu.
cok tatlı canım güle güle gıysın ınsallah kızcenEki Görüntüle 349836 Eki Görüntüle 349837 Eki Görüntüle 349838 kızlarrr prensesimin cicişleri nasılllll mevlüt takımı okuldan öğrencinin hediyesi örgü olanları annem yapmış biri bana biri kardeşime oda hamiş:))) diğerinide biz aldık babamızla:)))
bence süper fıkır.fakat hepımız onlıne ken kım kıme cewp yazacak karısabılır:))))Kızlar herkez kendine geçici mail adresi alsın burdan özel mesajlada verelim birbirimize ekleyelim rahat rahat yazışalım olmazmı sonrada facemizi verip
canım bana 29subata gün verdı saglık ocagı.20+3 oluyorum sanırsamkızlar içinizden tetanoz yaptıran oldu mu?bana cbu hafta için gün vermişlerdi.cuma günü gitsem tam 20 hafta oluyor. .siz haftada yaptıracaksınız?ya da yatptıran oldu mu?
bir de ayrıntılı ultrasona tam olarak hangi hafta giriliyor?doktorm 22-23 haftalarda geleceksin dedi ama daha önce gittiğim bi doktorda 20 demişti. kafam karışık biraz.
cok guzeller maasallahpnrali tatlim cicileriiniz cok guzel gule gule giysin kucuk prensesin insallah
Eki Görüntüle 350061
Eki Görüntüle 350062
Eki Görüntüle 350063
Eki Görüntüle 350064
Eki Görüntüle 350065
Eki Görüntüle 350066
kizlar bizde anne annemize beyendigimiz cicileri aldirdik daha aldigi ciciler var ama nete onlari bulamadim
bunlari bulduum tek oburlerinide ingiltereden gelince resimlerini cekerizs artik
kızlar içinizden tetanoz yaptıran oldu mu?bana cbu hafta için gün vermişlerdi.cuma günü gitsem tam 20 hafta oluyor. .siz haftada yaptıracaksınız?ya da yatptıran oldu mu?
bir de ayrıntılı ultrasona tam olarak hangi hafta giriliyor?doktorm 22-23 haftalarda geleceksin dedi ama daha önce gittiğim bi doktorda 20 demişti. kafam karışık biraz.
canım fıyat cok ıyı..benım yengem göztepede yaptı sgklı oldugu ve tanıdık vs ıle sezeryan 2500 fıyat cıkardılar normalde 7000dı.uçmuşlar
canım maalesefkı eşler bızım kadar ınce düşünemeyebılıyor bızde kendımız gıbı sanıp beklentı ıcıne gırıyoruz.ıstedıgımız gıbı olmayınca da hayalkırıklıgı oluyo.en ıyısı beklentı ıcıne gırmemek..onların dogası böle(istısnalar war tabı)..ama esın yıne de cıcek getırmıs hıc dusunmemıs degıll.bencede sartlar uygun degılmıs o yuzden hıc alınganlık yapma tadını cıkar şükret ki esın yanında
cok tatlı canım güle güle gıysın ınsallah kızcen
bence süper fıkır.fakat hepımız onlıne ken kım kıme cewp yazacak karısabılır:))))
canım bana 29subata gün verdı saglık ocagı.20+3 oluyorum sanırsam
cok guzeller maasallahpaşan cok sanslı ananesınden..benımde cogu akrabam almanyada sakın fazla bıse alma bız basladık oyuncaklarrına kadar alıyoruz dedıler benım bıle bebeklıgım vs hep ordan getrmısler ıhtıyaclarımı, kızımı da unutmuyorlar sagolsunlar bızden heveslıler
pnrali tatlim cicileriiniz cok guzel gule gule giysin kucuk prensesin insallah
çokk saoll canım daha güzelleri senin olsun:))
ınsallah canım..hele grili elbıse takımınıza bayıldık..ben daha almadım kızıma mevlüt takımı fılan babamızı beklıyoruz accık o da zevkıne varsın alısverısın:)))
ayy kızlar sanırım asker gıdıyor dısarıda korna sesleri konvolar war.Allah sag salım gıdıp dönmeyı nasıp etsın hepsıne.erkek annesı olmak da zor..
canım bende yeni hisstmeye başladım
kızlar ben bıde bazen gercek isimlerımızı cok merak edıyorumkımımızın kullanıcı adından az cok bellı ama hıc bellı olmayanlarda var:)))daha isimler böyleyken bulusacagımız zaman nasıl olur bılmıyorum:))))
çok saol canımm bıcır bıcırlar:))) amin canım benim kardeşimde asker
bende 18+4 üm inşallah bende hissederim artık herkesler hissedip ben daha bişi hissedemeyınce kendimi kötü hissedıyorum. biliyorum herkesde farklı ama gelde anlat işte...
evet canım bende merak ediyorum benim belli olduğu üzere pınar:))
ayy canım..hayırlı tezkereler..Allah kavustursun...
bende 18+4 üm inşallah bende hissederim artık herkesler hissedip ben daha bişi hissedemeyınce kendimi kötü hissedıyorum. biliyorum herkesde farklı ama gelde anlat işte...
ay bununla ılgılı tahmın fılan mı yapsak:))))degısıklık olur..mesela benımkıde belli degıl gıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?