2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pnrali canım sana özeldn msj attım ama ulastı mı bılmıyorum..benım bılgısayr bulandı kafayı yemek üzere sanırım..herkese ıyı geceler..

hly7 tatim cok tesekur ederiz pasamla daha guzeleri daha iyileri senin kucuk prensesinin
tum topikteki bebislerimizin olsun hayirlisila dogsunlarda cici bici sevelim hepsini

benim gercek ismim de meleksen kizlar beli zaten
benim tosunum yataga yatar yatmaz kizlar bir tekmelere basliyo inanin saymayi birakiyorum
yavruma nazar degmesin boyle anlatinca nazar deger allah korusun tum yavrularimizi

gellll pazartesi gel hemen goreyim kucugumu

ayy canım yaa ne güzel ben o kadar çok hissetmiyorum daha az daha pıt pıt bizimkiler.otururken yada uzanınca daha net anlaşılıyor.benim ilk gebeliğim oldugu için biraz geç olması normalmiş ama bende prensimi daha çok hissetmek istiyorumm..Allah nazarlardan korusun yakışıklı oğlunu meleksencim pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

bu arada benim gerçek ismimde meryem :)

cok guzel ismin canim cok severim meryem ismini tanidigimiz var bitane merym abla cok iyidir
cok tesekur ederiz teyzesi oglumla allah butun yavrularimizi nazardan korusun
tekmeler her gun sanki dahada guclu oluyo bir kac gundur artik net esimde vurdugunda elinde hisediyo
birde burada ay surada diye anons etmiyomu beni gulduruyo
senin prensesinin de tekmeleri guclenicek annesi son ay insanin cani cok aciyo vurdukca icin agirmaya basliyo

insallah iyi haberlerle gelirim canim oglumuda gorurum saglikla insallah baska ne isterim

çok teşekkür ederim canım.benim eşimde eliini koyup şimdi bak burda diyor :) benim prensesim olmayacak teyzesi senin oğluşuna arkadaş bi oğluşum olacak inşallah net hissetmek eminim çok güzeldir :)

Günaydınnn güzel anneler ve melekleri..
Mutlu pazarlar..
Babamız bugün işe gitti.
Bizde erken kalktık..
Dün biraz temizlik yapmıştım akşam belim koptu.
Bugün de mutfağı temizlemek istiyorum.
Yavaş yavaş yaparım artık

canım kolay gelsin fazla yorma kendini .. benimde yapmam gerek oğlumun doğumgünü 1 mart okul arkadaşlarını ve annelerini çağırmayı planlıyorum temizlk yapıyım diyorum ama nerdee hemen yoruluyorum

canım kolay gelsin fazla yorma kendini .. benimde yapmam gerek oğlumun doğumgünü 1 mart okul arkadaşlarını ve annelerini çağırmayı planlıyorum temizlk yapıyım diyorum ama nerdee hemen yoruluyorum

Canım rahat edemiyoruz ki bir türlü.
Şimdiden böyle yoruluyorsam 30 lu haftalar da ne yapıcam bilmiyorum , hemen kasıkalrıma ağrı giriyor

günaydın kızlar ve hemşom nasılsınız bizde iyiyiz oğluşumla temizlik yapmam lazım bugün yapmazsam bütün hafta kalır işten gelince direk uyuyorum ya bide eşim oğlumu kıskanıyor kayınvalidem kuzuma kazak örüyorum deyince kendine sanmış bana kimse bişey yapmıyor artık diyor

Canım rahat edemiyoruz ki bir türlü.
Şimdiden böyle yoruluyorsam 30 lu haftalar da ne yapıcam bilmiyorum , hemen kasıkalrıma ağrı giriyor

o aylarda zaten bişey yapamayosunki bana en zor son aylar gelmişti karnım çok büyüktü nefes almakta zorlanıyodum artık:)
bende hemen yoruluyorum bir iş yapıyorum dinlene dinlene kasıklarım ağrıyo yoksa dediin gibi

günaydın hemşom hepimizin derdi temizlik ..allah kolaylık versin..ooo eşin şimdiden başladı kısnkanmalara demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…