2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hemşom hepimizin derdi temizlik ..allah kolaylık versin..ooo eşin şimdiden başladı kısnkanmalara demek

evet canım başladı şimdiden herkes çocuğu soruyor hep ona bişeyler alıyorlar diyor ultrason resmine bakıyorum öyle benim resmime böyle baktın mı hiç diyor bu işin sonu kötü canım kayınvalidemlerin ailede erkek torun yok benimkilerinde ilk torunu hakikatende kıskanılacak çocuk

günaydın kızlarr

nasılsınız
ben çok iyiyim dün doktordaydın , bebiş kocaman olmuş innamadım bir anda 1 ay önce onu büyük görebilmek için kaç kez yakınlaştırıyrdu doktoe, gözlerime inanamadım , herşeyimiz normal 217 gr olmuşuz maşallaah

cd ye çekti doktorum görüntüleri izliyorum sürekli , renklidende gösterdi , daha çok küçük olduğu için sanırım çok çirkin geldi bana , diyorum bu çok çirkin kime benziyor

17 martta gideceğiz bir daha ki sefer

bir an önce doğsalar artık ya

canım kardeşim bugun gitti ona önermiş bebeğin zekası gelişimi vs için ama bana bişey demedi merak ettim

canım bende merak edıp sormustum balık hapı kullanmak ıstıyorum dedım doktorumabu ara moda olan bı durum dedı haftada 1kez bıle balık yemen yeterlı ınsanız herzaman canımız çekmeyebılır dedı cok asırı kılo aldırır dedı buda önerdıgım bısey degıl dedı ben balık hapını bebeklerı zayıf gelısememıs olan hamıle annelere tavsıye edıyroum dedı onun dısında gereklı degıl dedı en ıyısı ham olarak asıl balık yemek dedı özele gıdıyorum doktorumdan da memnunum canım ben bılgılerıne..

gözün aydın canım 17 mart gelmez artık bizim doktorun ultrasonu eski tip eşim çıktıktan sonra ben hiç bişey anlamadım sadece kalbini gördüm diyor 1 ay sonra gidicem bende ama şimdiden özledim oğluşumu

bızde her hafta sonu oldugu gıbı şıp dıye acıyoruz gözlerı yavruşumla nerde eskısı gıbı 11lere kadar uyumak...
bende hemen guzucumun teyzelerıne bı bakım dedım merak edıyoruz zaten neler yaptınızzz dıye
bebişlerıını gören annısler olmusss test yaptırıp guzel sonuclar alanlar olmuşşşşş ne güzelllll hatta cınsıyet ögrenıp rahatlayanlar olmuşşşşş cok sevındım temmuzdaşlarım hepınız adına
bizde kaşınıyoduk habıre gectımı gecmedı tabı de eskısıne göre daha ıyı ılık su ve kako yagı rahatlatıyo arkadaslar benım gıbı olan hamısler varsa hemen denesın valla cok kötuydum anlatammmm

evet hepsı cok cıcıler aaaa ne guzell kardesınde senınle aynı hamılelık yasıyosunuz cok guzel olsa gerek onunda cok rahat gecer ıns hamıslıgı oda aramızda oda katılsın cıcıler cok sevımlı gule gule gıyılsın ınsss

canım nekadar dogru ve anlamlı yazmıssın her hecesıne katılıyorum bende su anda eslerınden ayrı olan arkadaslarımız var hasretlık cekıyolar bıde hamıs olunca daha zordur emınım bırlıkte olmanızın keyfıbı cıkar herzaman böyle yapmıyomus nasılsa belkı ogune sıgdıramamıstır yapmak ıstedıklerını aama senı kesınlıkle dusunmus canım canını sıkma artık

hepsı bırbırınden guzel ve sevımlı gule gule gıysın ıns sanslı bebıssssssss

günaydın kızlar hepinizin cicileri bir harika valla bayıldım! ben de dün lcw den kızıma uzun kollu tatlı bir body ve 6 ay için patiksiz altlar aldım 4 tane ama birinde defo varmış görmemişim yarın onu değiştireceğim. Bir de kendime Salopet aldım hep istiyordum çok tatlı durdu.

canım çok sevindim maşallah ufaklığına çok büyümüş

sevcan benim doktorum da aynen seninki gibi düşünüyor bana da sadece demir yazdı geçen gittiğimde sordum ya bazı arkadaşlar elevit de kullanıyor filan dedim, ona bakarsan bazılarına 5 çeşit hap yazıyorlar dedi. Ben gerekli görmüyorum suni vitaminleri dedi anne her türlü besinden yiyorsa sorun yok alır zaten onları dedi ama dedim balıktan tiksindim yiyemiyorum. Ton balığı önerdi 2 haftada bir onun kokusu rahatsız etmiyor beni onun dışında yeşil yapraklı sebzeler ve cevizden de omega alabilrisin dedi.

Kızlar dün kendimi çok yormuşum..
Kalçalarıma ağrılar giriyor.
Bıraktım işi gücü. Dinlenicem bugün

Bebişlerinize aldığınız ciciler çok tatlı.
İyi günlerde kullanın inşallah

bunu çok sevdim canım ya güle güle giysin

benim eşim kıskanmıyor şimdilik ama eşim tek erkek evlat ,erkekten torun ve benim ailemden de ilk torun olacak. iki aile de bu şehirde.. ilgi çok fazla olacak,şımarmasından çok korkuyorum

Son düzenleme:
pazartesi arıyım bakalım nedicek çünki bende kokudan tüketemiyorum

ben de 8. haftadan beri yiyemedim balık. fena halde tiksindim. ne kokusuna ne görüntüsüne dayanamıyorum. doktora sorayım, belki hap verir dedim. ama iki seferde de unuttum.. bilmiyorum, kötü oldu heralde

şekerim, portakalım.. şeker portakalııımmmmm!!
nerelerdesin, gözüm ekranlarda kaldıı

Ay ne guzel gozun aydin canim bebde oglumu cok ozledim gormeyeli 18 gun oldu ctesi gidip gorcez pasamizi ... Allahin izniyle gelse su temmuzzzzzzzzzzzzz ..........

Kizlar hepinizin cicileri cok sekerrr ins bebeklerimiz guzel gunlerde giyerler.... Biz oglusuma hast cikisi ile battaniye almistik baskada bisey alamadik havalar cok kotu yola cikmaya bile kOrkuom.... Ama Allah razi olsun anneannemiz birsuru sey aldi :). İyiki anneannelerde var....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…