- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.761
günaydın hemşomhepimizin derdi temizlik ..allah kolaylık versin..ooo eşin şimdiden başladı kısnkanmalara demek
canım kardeşim bugun gitti ona önermiş bebeğin zekası gelişimi vs için ama bana bişey demedi merak ettim
günaydın kızlarr
nasılsınız
ben çok iyiyim dün doktordaydın , bebiş kocaman olmuş innamadım bir anda 1 ay önce onu büyük görebilmek için kaç kez yakınlaştırıyrdu doktoe, gözlerime inanamadım , herşeyimiz normal 217 gr olmuşuz maşallaah
cd ye çekti doktorum görüntüleri izliyorum sürekli , renklidende gösterdi , daha çok küçük olduğu için sanırım çok çirkin geldi bana , diyorum bu çok çirkin kime benziyor
17 martta gideceğiz bir daha ki sefer
bir an önce doğsalar artık ya
Eki Görüntüle 349836 Eki Görüntüle 349837 Eki Görüntüle 349838 kızlarrr prensesimin cicişleri nasılllll mevlüt takımı okuldan öğrencinin hediyesi örgü olanları annem yapmış biri bana biri kardeşime oda hamiş:))) diğerinide biz aldık babamızla:)))
canım gerçekten hiç canını sıkma, olabilir böyle şeyler sonuçta eşin düşünmüş ama araba ile gidemediği için alamamış hiç hatırlamamış değil, bence eşine hiç surat asma erkekler bizim gibi değiller bazı konularda, seni sevmese düşünmese hiç hatırlamazdı. benim eşim yanımda değil, ayrı olmak o kadar zor ki, bence birlikte olmanızın keyfini çıkar, çocuk olunca hiç hatırlamaz diye de düşünme, daha önünüz<de çok uzun yıllar doğum günleri var, en önemli şey seni sevmesi ve sana değer vermesi. üzülüp bebişini de üzme canım. tekrar doğum günün kutlu olsun
pnrali tatlim cicileriiniz cok guzel gule gule giysin kucuk prensesin insallah
Eki Görüntüle 350061
Eki Görüntüle 350062
Eki Görüntüle 350063
Eki Görüntüle 350064
Eki Görüntüle 350065
Eki Görüntüle 350066
kizlar bizde anne annemize beyendigimiz cicileri aldirdik daha aldigi ciciler var ama nete onlari bulamadim
bunlari bulduum tek oburlerinide ingiltereden gelince resimlerini cekerizs artik
günaydın kızlarr
nasılsınız
ben çok iyiyim dün doktordaydın , bebiş kocaman olmuş innamadım bir anda 1 ay önce onu büyük görebilmek için kaç kez yakınlaştırıyrdu doktoe, gözlerime inanamadım , herşeyimiz normal 217 gr olmuşuz maşallaah
cd ye çekti doktorum görüntüleri izliyorum sürekli , renklidende gösterdi , daha çok küçük olduğu için sanırım çok çirkin geldi bana , diyorum bu çok çirkin kime benziyor
canım bende merak edıp sormustum balık hapı kullanmak ıstıyorum dedım doktorumabu ara moda olan bı durum dedı haftada 1kez bıle balık yemen yeterlı ınsanız herzaman canımız çekmeyebılır dedı cok asırı kılo aldırır dedı buda önerdıgım bısey degıl dedı ben balık hapını bebeklerı zayıf gelısememıs olan hamıle annelere tavsıye edıyroum dedı onun dısında gereklı degıl dedı en ıyısı ham olarak asıl balık yemek dedı özele gıdıyorum doktorumdan da memnunum canım ben bılgılerıne..
bunu çok sevdim canım ya güle güle giysinpnrali tatlim cicileriiniz cok guzel gule gule giysin kucuk prensesin insallah
Eki Görüntüle 350071
kizlar bizde anne annemize beyendigimiz cicileri aldirdik daha aldigi ciciler var ama nete onlari bulamadim
bunlari bulduum tek oburlerinide ingiltereden gelince resimlerini cekerizs artik
benim eşim kıskanmıyor şimdilik ama eşim tek erkek evlat ,erkekten torun ve benim ailemden de ilk torun olacak. iki aile de bu şehirde.. ilgi çok fazla olacak,şımarmasından çok korkuyorumevet canım başladı şimdiden herkes çocuğu soruyor hep ona bişeyler alıyorlar diyor ultrason resmine bakıyorum öyle benim resmime böyle baktın mı hiç diyor bu işin sonu kötü canım kayınvalidemlerin ailede erkek torun yok benimkilerinde ilk torunu hakikatende kıskanılacak çocuk
pazartesi arıyım bakalım nedicek çünki bende kokudan tüketemiyorum
herkese günaydınnnnnn
bu arada kızlar randevu günümüz geldi çattı
bugün saat 15:00 de gideceğiz inşallah güzel haberler alırız
sağlıklı olduğunu söylesinde doktorumuz gerisi önemli değil
Ay ne guzel gozun aydin canim bebde oglumu cok ozledim gormeyeli 18 gun oldu ctesi gidip gorcez pasamizi ... Allahin izniyle gelse su temmuzzzzzzzzzzzzz ..........günaydın kızlarr
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?