- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.781
Merhaba kizlar nasilsiniz napiosunuz?
merhaba canım valla biz kızımla çok şükür iyiyizz babası bizi güzel bi kahvaltıya götürdüügüzelce karnımızı doyurduk geldik eve yatıyoruz sen nasılsın canım ?
kızlar 1 haftanın temizliğini yaptım çok yorulmuşum midem ağrıdı açlıktan şurasıda bitsin diye diye tüm ev bitmiş karnımızıda doyurduk oğlum yokken yemekleri çok umursamazdım öyle geçiştirirdim ama şimdi onun için yiyorum sizler nasılsınız kuzucuklar nasıl
Afiyet bal seker olsun bebisinede sanada yarasin canim .... Bizde napalim kocacim kuzenine ders verio bende evi toparliom :)))
kızlar 1 haftanın temizliğini yaptım çok yorulmuşum midem ağrıdı açlıktan şurasıda bitsin diye diye tüm ev bitmiş karnımızıda doyurduk oğlum yokken yemekleri çok umursamazdım öyle geçiştirirdim ama şimdi onun için yiyorum sizler nasılsınız kuzucuklar nasıl
Aman dikcanim bende gecen hafta ayni senin gibi sura bitsin bura bitsin derken evin isi bitti ama bende bitmistim 2 gun boyunca hem kalcam hem kolum agridi simdi oyle birden yuklenmiom hergun bir odayi temizliom yawas yawas .....
afiyet olsun canım sanada :) çok yorma kendini mazallah.. yavaş yavaş yap... ben bu hafta hasta olunca annecim gelmişti saolsunn her işimi gördü baya dağılmıştı şimdi düzzene girdi..bnde yarın şöleeee bi üstten aldımmmı tammadırr
ne şanslısın canım annemde kayınvalidemde uzaklar çocuğuma kim bakacak diyede şimdiden kara kara düşünüyorum malesef
tamam mercımek kesın yapayım ben o bısküvili pastayı petıt beure bıskuvıden yapıyodum sen nasıl yapıyosun ayrıntılarıyla yazarmısın mılföyde yapayım dedıgın gıbı
Herkese selam kızlar:)
Biz kız olduğunu %100 öğrendikten sonra eşimle kendimizi Hello Baby'de bulduk.
Bebek arabamızı aldık. Kraft'ın twist kırmızı modelini. Hemen evde açtık kurduk odasına koyduk prensesin.
3 tane elbise ve bir kaç parça tulum, çıtçıtlı falan aldık. Bİ ara fotoğraflarını çeker paylaşırım sizlerle:)
Sözde 1 buçuk ay falan daha bekleyecektim almak için ama dayanamadım.
Allahım sağlık sıhhat versin daha neler alırız bi bebişlerimize:)
bebek havlusu 1 tane almıştım acaba bir tane daha alayım mı kızlar ne dersiniz? dün de lansinoh göğüspompam geldi elime iyice inceledim umarım memnun kalırımkullandığımda
Selam annişler biz doktordan geldik....
2li testim iyi çıkmıştı doktor 3lü teste gerek görmedi... 4lü testi yapıp yapmayacağına da bugün karar vereceğiz bebeğin gelişimine göre demişti... Bugün tüm organlarını detaylı olarak inceledi (kalp hariç)... bebişim bize sırtını döndüğü için bir türlü kalbine bakamadı ama sesini hızını falan dinledi bi sıkıntı yok kalbi de bir dahaki ay göreceğiz dedi ... Kalbine de bakabilseydik içim tam rahatlıcaktı aslında istersen çok kafana takarsan haftaya tekrar gel ama ben gerek görmüyorum dedi 1 ay sonraya randevu verdi renkli ultrason için...kocaman olmuş bebişim heryerini mide, böbrek.karaciğer, omurilik, beyin ... heryerini inceledi tek tek arkası dönük olduğu için maalesef cinsiyetimize tekrar bakamadık ama doktorumuz ben bugüne kadar hiç yanılmadım dedi biz de ona güvendik pembiş hazırlıklarımıza devam edeceğiz...
Bende gebelik reflusu başlamıştı ve son zamanlarda iyice arttı her yemekten sonra ağlamak gelio resmen içimden( rennie duo kullanıodum ama o da artık resmen bağışıklık yaptı banamısın demio ( bu sefer gaviscon verdi bakalım o işe yarıcak mı ama napalım bebişlerimiz için katlanıca dimi :))
Bu arada İstanbulda olan anne adayları için acıbadem maslak cem batukan ı şiddetle tavsiye ediyorum.. Bugün Bursa dan Çorlu dan falan gelen annişler vardı orada... Hem Cem batukan çok ilgili hem de çalışan ekibi öyle... (Mesela bugün poziyonu uygun değildi bebişin tam 4 defa denedi dönermi diye ) Doğum ekibi de çok başarılı imiş daha önce orada doğum yapan arkadaşlarım da var...
Tüm anne adaylarından güzel haberler almak dileğiyle ... hepinizi öpüyorum ... şimdi biraz dinlenelim sonra yine uğrarız prensesimle :))
kızlar bende doktordan geldim şimdi doktor usg bakmadan önce tansiyonuma baktılar ama ben heyecandan olsa gerek tansiyonum 140/90 çıktı normalde hiç yükselmez sonra doktorumuz bakar bakmaz oğluşumun pipisini gördük 15 cm ve 200 gr olmuş eşimin sorduğu ilk soru erkek demi hocam olduinsan önce sağlığını sorar demi ya cinsiyeti değişenleri anlatınca oda bir şok yaşar diye bekliyodum aslında çok özlemişim oğlumu 1 ay sonra gidicez ayrıntılı için ama ben şimdiden özledim
mrb kızlar çok mioralim bozuk. dün eşim elinde bi çiçekle geldi, doğum günün kutlu olsun filan dedi öptü. neyse; dün hava kötü olduğundan sabah işe arabayla gidememişti servise binmişti. neyse oturduk filan baktım ne pasta geliyor ne bişey, aşkım dışarı çıkalım diye tutturdu, dışarısı da nasıl bir fırtınaydı anlatamam, tipi vardı resmen, evin içinde camlar bile uğulduyordu o derece kötüydü hava. bende bu soğukta dışarı çıkamam dedim, işte aşkım ben arabayla gidecektim sana pastanı filan alıp süpriz yapacaktım dedi, baktım hiçbişey yok moralim iyice bozuldu. ve bu bizim evlendiğimizden beri evimizdeki ilk doğum günümdü. bende boşver artık yarın alırız pastayı dedim. bu gün de dışarı çıktık, akşama kadar işlerimizi hallettik, eve döndük baktım hala ne pasta var ne bişey. eve gelince dedim ben de : keşke yediğimiz yemeğin üzerine mum dikseydik diye! aaa aşkım ben hemen gidip pasta alıyorum dedi ve gitti şimdi. moralim acayip bozuk, pasta filan görmek de istemiyorum. şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. msj attım ben de düşündüğün için teşekkür ederim ama ben pasta filan istemiyorum diye. insan hamile eşine böyle yapar mı yaben çalışmıyorum o halde bile onun doğum gğünlerinde istedikklerini yapmak için elimden geleni yapıyorum. ne pastasını eksik ediyorum ne bişey, o bir pasta alıp gelmedi bile. söyledikten sonra gitti. şimdi böyle yapan çocuk olunca hiç hatırlamaz artık. inanın sinirim çok bozuldu.
herkese iyi akşamlar... bende ağustos annesi olacam inşallah...birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevınırım...idrar yolu enfeksiyon çıktı bende ve doktorum infex adında ilaç verdi.kullanma talimatında hamilelikte tam güvenliği belirlenmemiş ve bu nedenle hamilelikte kullanımı tavsiye edilmemektedir yazıyor.kullanan oldu mu acaba?birden çekindim içmeye.şimdiden teşekkürler.
Ben de öğrendim:) çok şükür şimdilik sağlıklı görünen bir prensesim oluyor:))) Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah...
Eki Görüntüle 349836 Eki Görüntüle 349837 Eki Görüntüle 349838 kızlarrr prensesimin cicişleri nasılllll mevlüt takımı okuldan öğrencinin hediyesi örgü olanları annem yapmış biri bana biri kardeşime oda hamiş:))) diğerinide biz aldık babamızla:)))
Kızlar herkez kendine geçici mail adresi alsın burdan özel mesajlada verelim birbirimize ekleyelim rahat rahat yazışalım olmazmı sonrada facemizi verip
kızlar ben bıde bazen gercek isimlerımızı cok merak edıyorumkımımızın kullanıcı adından az cok bellı ama hıc bellı olmayanlarda var:)))daha isimler böyleyken bulusacagımız zaman nasıl olur bılmıyorum:))))
arkadaşlar dün giremedim sayfalar almış başını gitmiş maşallahama hepsini okumaya dayanamdım..kaçırdığım haberler falan varsa arkadaşlar kusura bakmayınn...dün ağdaya gittim ordan ablama geçtim,annemlede görüştüm,kocamda çarşıdaki işlerini halledip geldi yemek falan yedik oturduk;yeğenimi çok özlemiştim oda beni özlemiş bol bol kokladık sevdik birbirimizi ( 1,5 yaşında ulaşım) :) neyse orda belim felaket ağrıyordu sonra arabada sarsıldıkçamı nedir iyice şiddetlendi kocamda hazır dışardayken girelim acile baksınlar dedi-bu arada akıntı yerine 2 gündür su geliyodu ama kanama v.s olmadığından nasılsa pazartesi dr.agidicez diye bekleyeyim dedim ama bel ağrısı artınca birde biliyosunzu cuma günü düşmüştüm:18:hazır dışardayken gidelim deyince girdik ,saat 00:30 sıralarında..doktor önce alttan muayene etti:18: sonra bebeğe ultrasonla baktı kalbi atıyordu ama kendiside elini çenesine koymuş uyuyordu yavrum hiç birşeyden habersiz..çok ayrıntılı bakmadı ayrıntılı bi ultrason değil dedi..kanama alanı falan yok,kalbide görünüyor sorunsuz,suyuda yeterli sorun yok ama düştüğün için yatış önerirmek zorundayız sorun olmasada dedi,kabul etmeyebilrsin imza atabilrsin ama prosedür bu dedi bende nasılsa gidicez sorunda yoksa gerek yok diye düşündüm imza attım çıktım ama içim çok rahatladı..he birde doktor mutlaka kanama olmasada düşer düşmez gelmelisin dedi...
işte böyle kızlar neyse ki dinlenince bel ağrımda oldukça azaldı bende rahatladım tabi...
ama asıl durum şudur kiii YARIN 16:50'DE RANDEVUMUZ VAR VEEEEE BEN ÇOK HEYECANLIYIMMMMMMM DUA EDİNDE HERŞEYİ NORMAL ÇIKSINN VE LÜTFEEENNNN CİNSİYETİ GÖSTERSİNNN..BU GECE ZOR UYURUM HERALDEEE ÇOK HEYECANLIYIMMMMM YARIN SAAT 16:%0 OLSUN HEMENNNN:18:
ne şanslısın canım annemde kayınvalidemde uzaklar çocuğuma kim bakacak diyede şimdiden kara kara düşünüyorum malesef
merhaba canım valla biz kızımla çok şükür iyiyizz babası bizi güzel bi kahvaltıya götürdüügüzelce karnımızı doyurduk geldik eve yatıyoruz sen nasılsın canım ?
canım hıc sıkma canını desek de burda okudukca bıle canın sıkılır emınım.bı 20. haftana kadar kendıne bebısıne ızın ver bakalım..hıc beklemedıgın anda pıtlar o
iyi pazarlar kızlar, hekes iyidir umarım. çevrenizde hiç Aden isminde birini tanıyor musunuz? biz kızımıza aden ismini koymayı düşünüyoruz ama hiç duymadım kimsede daha önce ve isimlerin insanın karakterini etkilediğini düşünüyorum.
geçmiş olsun canım, yarın inşallah bebişin gösterir cinsiyetini, bu arada yazarken sanki kız bebişin olacakmış gibi geldi bana, hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin canım
bende de aynı sorun var düşün düşün bir hal oldum, çalışmaya başlayınca bakıcı tutmamız gerkecek, nasıl bulacağım, nasıl güveneceğim, nasıl emanet edeceğim kafam allak bullak en büyük sorunum bu oldu şimdilerde
teşekkür ederim canım,inşallah gösterir..wallahi şu cinsiyet konusunda herkes hislerinde farklı diyor çoğunluk erkek diyor ama bende etkilendiğimden olsa gerek önceleri hep erkek hissetmeme rağmen artık kızda olabilir diyorum kafam karıştı:44:tabi iksiide uyar hem ilk bebek hemde sağlıktan ötesi yok...
evet canım anlamı neyse ona göre koymalısınız ismini...bende ilk kez duyuyorum duymadım hiç kimsede..tabi gönlünüze göre içinizden gelen ismi verin kıznıza sizsiniz anne ve babası
afiyet olsun canım, kızlar gerçekten bu günlerde eşinin yanında olması kadar güzel bişey yok değerini bilin kocişlerinizin
canım sana bişey soracaktım, göbiş topiğinde foton varya, hamile t-shirti ile oradaki pantolonun hamile pantolonu mu ve nereden aldın? çok yakışmış maşşallah, çok da güzel kızsın annesi babasını bilmem ama sana benzerse boncuk gibi kızın olacak bellibana bir tane arkadaşım hamile pantolonu almış lcw'den ama normal bedenimin bir beden üstü ben de beli ayarlanıyor diye giyeyim dedim ama olmadı düşüyor resmen, giydiğim için değiştiremedim de sen o pantolonun hamiş pantolonu ise kendi bedeninde mi aldın onu çok güzel duruyor üzerinde
aden ismini hiç duymadım bn canım anlamı ne ki:26: 5 aylık olana kadar ben bakıcam zaten canım ama ya sonrası kreştede bir sürü mikrop hastalık var güvenemiyorum bu ilede yeni geldik kimseyi tanımıyorum çok zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?