2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım valla biz kızımla çok şükür iyiyizz babası bizi güzel bi kahvaltıya götürdüü güzelce karnımızı doyurduk geldik eve yatıyoruz sen nasılsın canım ?

Afiyet bal seker olsun bebisinede sanada yarasin canim .... Bizde napalim kocacim kuzenine ders verio bende evi toparliom :)))

kızlar 1 haftanın temizliğini yaptım çok yorulmuşum midem ağrıdı açlıktan şurasıda bitsin diye diye tüm ev bitmiş karnımızıda doyurduk oğlum yokken yemekleri çok umursamazdım öyle geçiştirirdim ama şimdi onun için yiyorum sizler nasılsınız kuzucuklar nasıl

Aman dikcanim bende gecen hafta ayni senin gibi sura bitsin bura bitsin derken evin isi bitti ama bende bitmistim 2 gun boyunca hem kalcam hem kolum agridi simdi oyle birden yuklenmiom hergun bir odayi temizliom yawas yawas .....

Afiyet bal seker olsun bebisinede sanada yarasin canim .... Bizde napalim kocacim kuzenine ders verio bende evi toparliom :)))

saolasın cnımm benimm :) kolay gelsin yorma kendini :)

afiyet olsun canım sanada :) çok yorma kendini mazallah.. yavaş yavaş yap... ben bu hafta hasta olunca annecim gelmişti saolsunn her işimi gördü baya dağılmıştı şimdi düzzene girdi..bnde yarın şöleeee bi üstten aldımmmı tammadırr

Aman dikcanim bende gecen hafta ayni senin gibi sura bitsin bura bitsin derken evin isi bitti ama bende bitmistim 2 gun boyunca hem kalcam hem kolum agridi simdi oyle birden yuklenmiom hergun bir odayi temizliom yawas yawas .....

hafta içi çalışıyorum zaten canım eve geliyim diyene kadar saat 6ya geliyor yemek yiyincede uyuyp kalıyorum hafta içi sadece bulaşıkları makineye diziyorum o kadar başka iş yapamıyorum dünde doktora gittik alış veriş falan derken yine kaldı mecburen bugün yaptım

ne şanslısın canım annemde kayınvalidemde uzaklar çocuğuma kim bakacak diyede şimdiden kara kara düşünüyorum malesef

ne şanslısın canım annemde kayınvalidemde uzaklar çocuğuma kim bakacak diyede şimdiden kara kara düşünüyorum malesef

çok şükür canım şanslıyım..taşınmadan önce anneme 15dk mesafedeydim şimdi accık uzak oldum ama yinede bi alo desem 45 dk ya gelir annem saolsun.. sizinde Allah yardımcınız olsun ne diim canım :26:

harikaaaaa bayıldım canımmmmm

tamam mercımek kesın yapayım ben o bısküvili pastayı petıt beure bıskuvıden yapıyodum sen nasıl yapıyosun ayrıntılarıyla yazarmısın mılföyde yapayım dedıgın gıbı

şimdi sen o petıtbeure bısküvide yaptığın gibi aynen aralarına pudingi sürerek uzun bir tepsi yada borcama uzunca sıralayarak diziyorsun ya,bu da aynı şekilde ama kalın olan eti kakaolu bisküviler var ( daha yumuşak kat kat kek gibi oluyor) canım ben bi o sade petıtbure bi kakaoludan sürüyorum birde yan yan yani > / > şu şekilde kesersen dilimleri tabaklara koyduğunda alacalı kat kat görünüyor güzel oluyor üzerinede bisküvi ufalıyorum birde hindistan cevizi canım anladınmı?anlatabildimmi ki?:44:

çok sevindim canım ne güzellll güle güle kullansın bebişinnn...darısı banaaaa:)))

bebek havlusu 1 tane almıştım acaba bir tane daha alayım mı kızlar ne dersiniz? dün de lansinoh göğüspompam geldi elime iyice inceledim umarım memnun kalırımkullandığımda

oooo göğüs pompası bile alınmış:)ben ona gerek kalırsa alayım bebiş hayırlısıyla doğduktan sonra diyorum..çünkü hem çalışmıoyrum hemde gerekli olup olmayacağı belli değil diye düşünüyorum..bakalım sende memnuniyetini bildirirsin bize yine

herşeyin iyi olmasına çok sevindim canııım..sıkıntı yok dediyse doktorun güvenmelisin takma kafana

oğluşun için çoks evindim canım,tansiyonda heralde olası bi durum benimde hep düşüyor nedense..ama doktorlarımız ssorun yok deyince güvenmek durumundayız tabi

kıyamam canımm eminim gönlünü almıştır yada alacaktırr...geçmiş ama olsun doğum günün kutlu olsunnn bebeğin ve eşinle sağlıklı mutlu yıllar senin olsun canımm...

endişelerinde çok haklısın canım iyie araştır bakalım öyle kullan...:44:

Ben de öğrendim:) çok şükür şimdilik sağlıklı görünen bir prensesim oluyor:))) Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah...

çok sevindim canım gözün aydın

çok tatlılar güle güle kullanınnn:)

Kızlar herkez kendine geçici mail adresi alsın burdan özel mesajlada verelim birbirimize ekleyelim rahat rahat yazışalım olmazmı sonrada facemizi verip

güsel olur benceee

evettt bende çok merak ediyorum bubacımmmm

arkadaşlar dün giremedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah ama hepsini okumaya dayanamdım..kaçırdığım haberler falan varsa arkadaşlar kusura bakmayınn...dün ağdaya gittim ordan ablama geçtim,annemlede görüştüm,kocamda çarşıdaki işlerini halledip geldi yemek falan yedik oturduk;yeğenimi çok özlemiştim oda beni özlemiş bol bol kokladık sevdik birbirimizi ( 1,5 yaşında ulaşım) :) neyse orda belim felaket ağrıyordu sonra arabada sarsıldıkçamı nedir iyice şiddetlendi kocamda hazır dışardayken girelim acile baksınlar dedi-bu arada akıntı yerine 2 gündür su geliyodu ama kanama v.s olmadığından nasılsa pazartesi dr.agidicez diye bekleyeyim dedim ama bel ağrısı artınca birde biliyosunzu cuma günü düşmüştüm:18:hazır dışardayken gidelim deyince girdik ,saat 00:30 sıralarında..doktor önce alttan muayene etti:18: sonra bebeğe ultrasonla baktı kalbi atıyordu ama kendiside elini çenesine koymuş uyuyordu yavrum hiç birşeyden habersiz..çok ayrıntılı bakmadı ayrıntılı bi ultrason değil dedi..kanama alanı falan yok,kalbide görünüyor sorunsuz,suyuda yeterli sorun yok ama düştüğün için yatış önerirmek zorundayız sorun olmasada dedi,kabul etmeyebilrsin imza atabilrsin ama prosedür bu dedi bende nasılsa gidicez sorunda yoksa gerek yok diye düşündüm imza attım çıktım ama içim çok rahatladı..he birde doktor mutlaka kanama olmasada düşer düşmez gelmelisin dedi...
işte böyle kızlar neyse ki dinlenince bel ağrımda oldukça azaldı bende rahatladım tabi...
ama asıl durum şudur kiii YARIN 16:50'DE RANDEVUMUZ VAR VEEEEE BEN ÇOK HEYECANLIYIMMMMMMM DUA EDİNDE HERŞEYİ NORMAL ÇIKSINN VE LÜTFEEENNNN CİNSİYETİ GÖSTERSİNNN..BU GECE ZOR UYURUM HERALDEEE ÇOK HEYECANLIYIMMMMM YARIN SAAT 16:%0 OLSUN HEMENNNN:18:

iyi pazarlar kızlar, hekes iyidir umarım. çevrenizde hiç Aden isminde birini tanıyor musunuz? biz kızımıza aden ismini koymayı düşünüyoruz ama hiç duymadım kimsede daha önce ve isimlerin insanın karakterini etkilediğini düşünüyorum.

geçmiş olsun canım, yarın inşallah bebişin gösterir cinsiyetini, bu arada yazarken sanki kız bebişin olacakmış gibi geldi bana, hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin canım

bende de aynı sorun var düşün düşün bir hal oldum, çalışmaya başlayınca bakıcı tutmamız gerkecek, nasıl bulacağım, nasıl güveneceğim, nasıl emanet edeceğim kafam allak bullak en büyük sorunum bu oldu şimdilerde

merhaba canım valla biz kızımla çok şükür iyiyizz babası bizi güzel bi kahvaltıya götürdüü güzelce karnımızı doyurduk geldik eve yatıyoruz sen nasılsın canım ?

afiyet olsun canım, kızlar gerçekten bu günlerde eşinin yanında olması kadar güzel bişey yok değerini bilin kocişlerinizin

canım sana bişey soracaktım, göbiş topiğinde foton varya, hamile t-shirti ile oradaki pantolonun hamile pantolonu mu ve nereden aldın? çok yakışmış maşşallah, çok da güzel kızsın annesi babasını bilmem ama sana benzerse boncuk gibi kızın olacak belli bana bir tane arkadaşım hamile pantolonu almış lcw'den ama normal bedenimin bir beden üstü ben de beli ayarlanıyor diye giyeyim dedim ama olmadı düşüyor resmen, giydiğim için değiştiremedim de sen o pantolonun hamiş pantolonu ise kendi bedeninde mi aldın onu çok güzel duruyor üzerinde

teşekkür ederim canım,inşallah gösterir..wallahi şu cinsiyet konusunda herkes hislerinde farklı diyor çoğunluk erkek diyor ama bende etkilendiğimden olsa gerek önceleri hep erkek hissetmeme rağmen artık kızda olabilir diyorum kafam karıştı:44: tabi iksiide uyar hem ilk bebek hemde sağlıktan ötesi yok...
evet canım anlamı neyse ona göre koymalısınız ismini...bende ilk kez duyuyorum duymadım hiç kimsede..tabi gönlünüze göre içinizden gelen ismi verin kıznıza sizsiniz anne ve babası

eski_escim bende dün öyleydim sabahın köründe kalktım uyuyamadım bir türlü heyecandan tansiyonumu sağlık ocağında ölçüyorum normal daha yaşım 23 ne tansiyonu dedim ama doktorda sıra beklerken adım söylenince kalp atışım değişti çok heyecanlandım tek seferlik olunca doktor sorun etmedi sanada yarın olmaz artık zaman geçmiyor ama ultrasona girince zaman çabucak geçiyor birkaç saat izlesekya bebişlerimizi

aden ismini hiç duymadım bn canım anlamı ne ki:26: 5 aylık olana kadar ben bakıcam zaten canım ama ya sonrası kreştede bir sürü mikrop hastalık var güvenemiyorum bu ilede yeni geldik kimseyi tanımıyorum çok zor olacak

sorma canım ya bu iş zevk meselesi ama insanların ağzı torba değil malesef geçen kayınvalideme gittik, ben size bir isim buldum dedi ( sorduk sanki) ne dedik biz de bahar dedi, eşim de o ismi nerden buldun dedi, ben de aaa senin eski kız arkadaşın ya bahar dedim, ağzımdan çıktı birden kadın da dumur oldu, tanıyor bu arada o kızı ama onu düşünerek söylememiştir. neyse pes etmedi zaten biz dedik aden düşünüyoruz, beğenmedim de diyemedi ama üzerine rahat 20 tane isim saymıştır, yani sen kendi oğluna burçin adını koymuşsun kadın ( kaynımın adı burçin) ben de onu beğenmiyorum Allah Allah, ööölleee dinledik çıktık

aden cennet bahçesi demek bu arada

saolasın canım benimm :) evt şükür ki yanımda kocacımmm onsuzz napardım bu süreçte bilememm

ayrıcaa çoookkmersii canımm iltifatın için tşk ederimmm kocacımda esmer yakışıklısıdır yanee babasına da benzemesini istediğim çok şey var

üzerimdeki hamiş pantolonu canım tsihirtle beraber lcw den aldım ikisinide.. pantolon bedenim beniim normalde 38 beden ama hamişlik bedenleri normal bedenin bi altı.. yani pantolon 36 beden canım...2.ayımda aldım hala giyiyorumm bi ay daha giyebilirim herhalde..sıkmıyo şu an..sana tavsiyem şu yönde olabilir canım.. o pantolona bi pens attırsan terzide giysen sonrada genişledikçe açtırırsın böylece almamış olursun boşuna..ama yok alcam diosan normalde olan bedeninden bi beden küçük bakacaksın

aden cennet bahçesi demek canım.

ben de 4 ay falan bakacağım ama sonrası muallak işte, ben de ist.da kmseyi tanımıyorum, insanın akrabalarının olduğu bir yer olsa yine bir tanıdık falan olur içi daha rahat eder, hiç tanıdığının olmadığı yerde zor oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…